- 9 Eylül 2016
- 82
- 31
- 8
- 37
- Konu Sahibi Demirgibiyim
-
boyunuza göre bu kiloda nasıl dana gibi olablırsınız mantığım almadı şu an .ben depresyona felan girim o zaman bu boy ve kiloda.lütfen bunun için uzulup ağlamayın gayet normalsınız :) .eşinize göre normal kilo rakamı kaçki ağlamak yerine direk bunu sorsaydınız keşke cidden merak ettim .50 felan derse gulerım yanı 8 kılo fazlalıgı var dıye bır ınsan dana veya ınek gıbı olmaz
Af buyurun bir manda ile evlendiyse kendisi de öküz oluyor o halde.
Espri ile karşılık verip siz de onu bozsaydınız keşke. Ama alınmakta da haksız değilsiniz elbet..
Odun herif
canim merhaba ben bu konuyu okudugumda guldum ama niye yuzsuzlugune .ozur dilemesi gerekirken sacmalamasina benim esimde arada der manda gibisin ki ayni dedigin gibi fazla kilomda yok ona giciklik pkatese basladim 2 gun once bana ne dedi. ya cok zayiflamissin yuzun kaşık kadar olmus saka yaptim ya ben seni her halinde seviyom dedi. dedim gec bunlari inat degilmi dedim .kiz bosver yaa o onun edepsizligi bir insan kendine iyi gozuksun yeter ben kendime guzel gorunuyorum esime deyil ilk ben begenicem kendimi sonra ooooo.
Af buyurun bir manda ile evlendiyse kendisi de öküz oluyor o halde.
Espri ile karşılık verip siz de onu bozsaydınız keşke. Ama alınmakta da haksız değilsiniz elbet..
Odun herif
hayvanoğlu hayvan. sen de ona git tipine bak iyice çirkin kıllı bişey oldun başıma diyeydin
Eşşek şakası bence insan ciddi ciddi der mi hiç öyle birşey.
S..mış sıvamış yetmemiş birde tüy dikmiş
Mandayla etti , inekle de tüy dikti
Ağladığını farkettiği halde tepkisiz kalarak da sıvamış
Aynen öyle oldu , üstüne üstlük inek dedi
Eşinize bir şekilde haddini bildirmek gerek. Sizi kırdığının farkına varması ve ders alması için
Sisman degilim demissin kilon kaç pardonda boyle biseyi soyleyebiliyo saygıyı bitirmis sanki 0 beden olmani falan mi istiyo
Onun hiç mi bir kusuru yok. Kendisi çok mu zayıf. Sen de çok çirozsun diyebilirsiniz kılkuyruk bir tipin var diyebilirsiniz, şişmansa kendine bak göbeğinden pipin görünmüyor diyebilirsiniz. Eğer cidden kilolu olmadığınızı düşünüyorsanız ağlamaya falan gerek yok. Hani sizin de böyle kendinize güvenmediiniz bir alandır tamam ama öbür türlü yapıştırın siz de lafları.
Aynen, onun zayif bi yanini bul ve sende aynisini yap. En güzel savunma saldiridir diye bosuna dememisler
İşte onu yapabilsem
Gayet güzel bence kilon niye öyle bisey söyleme gereği duydu anlam veremedim58 kiloyum
Şakayla karışık alttan alttan laf sok mesela
O şakadan anlamaz ki
Gayet güzel bence kilon niye öyle bisey söyleme gereği duydu anlam veremedim
Aşağılayarak, ciddi ciddi dedi yani öyle mi?
Ben ineksem sende öküzsün o zaman eşek herif diyip terliği kafasına geçirirdim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?