Ömür törpüsüüüüü

Ya kızlar çok teşekkür ederim gerçekten moral oldunuz bana , çok sağolun :)
Af buyurun bir manda ile evlendiyse kendisi de öküz oluyor o halde.

Espri ile karşılık verip siz de onu bozsaydınız keşke. Ama alınmakta da haksız değilsiniz elbet..

Odun herif
Af buyurun bir manda ile evlendiyse kendisi de öküz oluyor o halde.

Espri ile karşılık verip siz de onu bozsaydınız keşke. Ama alınmakta da haksız değilsiniz elbet..

Odun herif

Sisman degilim demissin kilon kaç pardonda boyle biseyi soyleyebiliyo saygıyı bitirmis sanki 0 beden olmani falan mi istiyo

Aynen, onun zayif bi yanini bul ve sende aynisini yap. En güzel savunma saldiridir diye bosuna dememisler

Aşağılayarak, ciddi ciddi dedi yani öyle mi?
Ben ineksem sende öküzsün o zaman eşek herif diyip terliği kafasına geçirirdim ben :)

Erkekler kadini ezip kendine kole olmasini ister benimde 40 yasinda bir arkadsm var evet yasi cok buyuk ama ama saydigim bi insan merhametli dir degerli benim gozumde lakin ben 26 yasindayim beni kiskandigi icin arada irdeler bir tek o huyunu sevmiorm gozlerinin kenari kirisms falan dudaginin kenari kirismjs der halbuku yok ole bisey kendi yasinj bastirma cabasina girip esit kilmaya kalkior bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…