Bence bu bir kültür meselesi, cokca da saygi.Merhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
Biz de de ben fırsat vermediğim için kaynanam oturamaz geçer arkaya hemen ama kp hemen öne geçiyor bende ona bi çözüm bulamadım.Merhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
Öne oturmayınca ne oluyor?Merhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
Ay öne oturup arkama baka baka konuşacağıma arkada otururum daha iyi. Sizinde bu sevda da olduğunuzu düşünürlerse iyice nispet yapar bir hal alıyor. Ben direkt siz oturun derim yada arkaya çoktan geçmiş olurum. Onlarda sağolsun kalkma kızım otur galan derler. Arabanın önü de arkasında aynı yere gidiyor. Sorun çıkarma hakkınızı burada kullanmayınMerhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
Aynı annem gibi. Bütün arabalarda öne oturur. Ben birkere ön koltuğa oturdum. Sonra dediki büyükler duruken, küçüklerin ön koltuğa oturması saygısızlık oluyor. Eşimde karışma dedi, ön tarafa annen otursun. Şimdi ben çocuklarla arkaya oturuyorum. Annem ön tarafa:)Benim annem de ön koltuk fetisidir. Bizim arabada,takside tabii ki o oturur ama başkasının arabasinda kalabalık giderken bile öne kurulur. Oysa benim bildiğim normalde farklı cinsiyetteki tek kişi ya da en cüsseli öne geçmeli ki arkadakiler rahat etsin. Ama annem koşar one oturur,başkası oturmussa kaldırır, biz de arkadaş sıkış tepiş takılırız
Bana da saçma geliyor valla insanların on koltuk sevdasi ama erkek annesi olmakla alakası yok bence. Bizimki iki kız anasi
Benimki oturmaz kocanın yanına otur sen der de,yani otursa da bunu dert edip konu etmem:)Merhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
Yani bizdede mesela erkek varken bayan oturmaz annemler ayni durumda olsa babam gecer mesela annem yerine one bana tuhaf geliyor
Erkekler üstün ırk mı?Yani bizdede mesela erkek varken bayan oturmaz annemler ayni durumda olsa babam gecer mesela annem yerine one bana tuhaf geliyor
Eski adetler değil ki bunlar. Hala odada büyükler varsa iyi yerleri, koltukları onlara veriyoruz biz sandalyelere geçiyoruz. Koca koca insanları sandalyeye oturtacak değiliz. Masa düzeninde de aynı şey geçerlidir. Büyükleri baş köşelere oturtursun, sen kolay kalkabileceğin, servis yapabileceğin bir yere geçersin. Arabayla alakası var mı bilmiyorum, ben kendi annemi nerede rahat edecekse oraya oturtuyorum arabada.
Bana da erkekler varken sizin arabaya binmeniz tuhaf geliyor. Arabanın arkasından koşa koşa takip etmeliydiniz.Yani bizdede mesela erkek varken bayan oturmaz annemler ayni durumda olsa babam gecer mesela annem yerine one bana tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?