On sene önceki konumun gelişmesi 😁

Bu kadar kötü kalpli olmak yorucu olmuyor mu? İlla beddua edecekseniz vasıfsız eski sevgilinize etseydiniz, bir kadının çocuğunun hastalığı yüzünden okumak için emek verdiği mesleği yapamamasından ne kadar da keyif almışsınız. Yazık

Kizdan ne istiyorsun , gozun yiyorsa eski sevgiline ah etseydin... seni terk eden adam, amma merakliymissin o adama

Kizdan ne istiyorsun , gozun yiyorsa eski sevgiline ah etseydin... seni terk eden adam, amma merakliymissin o adama
O zaman çok gençtim ve çok üzülmüştüm. Adama da ettiğim beddualar tuttu. Bir ömür kalbi acıyarak hiçbir zaman tam mutlu olmayarak yaşama gibi
Ayrıyeytten onların çocuğu bu şekilde hasta olmasına sanki benim suçum varmış gibi yazıyorsunuz.
Benim aklımın ucundan bile geçmemişti böyle olcağı.

biraz o da insanlık deseydi o zaman? Kibrini biraz aşağıya indirseymiş, havalı havalı konuşmalar yapmasaymış keşke. Yaptı ama. Bedduamı da aldı.

Sevinmeniz çok itici ve kötü niyetli çünkü aksi olsa "o dönem acı çektiğim için gözüm hiçbir şey görmedi, beddua ettim ama çocuklarıyla sinaniyor olabilirler ve bu beni çok üzdü" vb. hislerle paylaşsanız tamam ama bu şekilde sevinmeniz saf kötülük.

Ayrıca kadın tıp okuduğu ve doktor olma potansiyeli yüzünden öyle bir komplekse gitmissiniz ki direkt doktor olamasın diye beddua etmişsiniz, yani ölsem aklıma gelmez benim şahsen, en fazla derim ki "yaşadığını yaşasın" falan..

Size üzücü bir haberim var böyle sevindiğiniz için sizde karmayi yoğun bir şekilde yaşayacaksınız

Senin aklinin ucundan gecmedi belki ama onu mesleginden engelleyen herhangi birsey dilemissin. Kadin ölebilirdi de veya engelli kalabilirdi. Madem ahim tuttu diyorsun, o zaman o cocugun vebali de sanadir, nasil cevirsende kalk simdi altindan kalkabiliyorsan.

Buna sevinip oh olsun diyen sizsiniz. Gercekten sizin de kalbiniz kötü. Onlardan iyi sanmayin kendinizi. Ayni seysiniz.

O zaman doktor olmak en büyük hayalı olduğunu görerek dedim ki en büyük hayaline ulaşamasın! Hiçbir şekilde gidip hakkımı aramadım o zamanlar. Sadece gece gündüz elimi ters çevirerek beddua etmiştim her gün o ikisine

Ayyy valla ben sizi merak ettimm çok mu mükemmel hayatınız var, yarın bir gün sizin yada varsa eşinizin/ çocuğunuzun hasta olmayacağina garantiniz var mı?

Benim annemden öğrendiğim bir dua var " kim bana ne dua ediyorsa Rabbim kat kat fazlasını versin,iyi edenede kötü edene de"

Ettiğiniz beddualar dönüp dolaşıp bir gün sizi bulursa o zaman pişman olursunuz.

Eee yok artik.

Sizin kuyruğunuza basildi diye birilerine beddua edebilmenizi anliyorum, cok insani bi durum, beşer şaşar demisler ama cocuktan çıkmış bir bedduanin gerceklestigini duyunca sevinmek...

Cook cook vicdansizca, gidin bir tovbe falan edin birsey yapin, anne ne cekecekse ceksin ama garibim kuzucuk çekmesin.

Ben sunu yasasam vicdan azabindan geberirim ya ne yalan soyleyim.

Biz ne ara bu kadar kotu insanlar olduk anlamiyorum.

kızın mesleğine dair hususi bedduayı nasıl ettiniz ya ? inş ayrılırsınız inş boşanırsınız vs dersini anlarım da. inş mesleğini yapamazsın ? çok ilginç geldi. otizm günümüzün sıkıntısı , bir çok aileyi etkiliyor. kötü insanların çocukları otizm tanısı alıyor gibi bir durum yok.

biraz o da insanlık deseydi o zaman? Kibrini biraz aşağıya indirseymiş, havalı havalı konuşmalar yapmasaymış keşke. Yaptı ama. Bedduamı da aldı.
Bu yüzden de bir hemcinsinizin evladının hastalığı yüzünden okuyup emek verdiği mesleği yapamıyor olması harika bir olay değil mi? Anlıyorum.
O belki yarın öbür gün mesleğini yapmanın bir yolunu bulur ama kalp karasının çözümü yok malesef

Adam adam gibi gelseymiş deseymiş ayrılalım, ailemin seçtiği kızla nişanlanıyorum diye. Nerdeee. O kadar kötü şeyler yapıyor söylüyorduki şaşırıyordum. Ne oluyor diye. Meğerse kendim onu hiçbir şey öğrenmeden bırakmam için uğraşmış O kızında kibrinden, havasından ve çirkefçe söylediği sözlerden yanından geçilmiyordu o zamanlar. Niye beddua etmiyim ki onlara ettim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…