On sene önceki konumun gelişmesi 😁

Üffff Hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız MaşAllah uff yazdıklarınızdan belli oldu resmen, mübarek insanlar hepsi burda toplanmışlar ermişler resmen
Senin o pis agzina islak tuvalet terligini sokarim hadsiz kiskanc ruh hastasi merhametsiz gerzrk defol

Üffff Hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız MaşAllah uff yazdıklarınızdan belli oldu resmen, mübarek insanlar hepsi burda toplanmışlar ermişler resmen
Aynen öyle her birimiz ak kaşığız ve ermişiz.
Çünkü köpek misali beddua edip gökten kemik yağdığına inanmıyoruz

Yazdım ne yaptıklarımı . Bulup okuyabilirsiniz. Burda herkese bir şeyler ispat etmek istemiyorum. Sadece paylaşmak istedim o hikayenin gelişmesini.
He he senin yaptigini söylim yillarca onlari takip ettin bos beles birisin

ne istiyorsanız yazın umrumda değilsiniz açıkçası. Kimseye de bir şey ispat etmek zorunda değilim etmiyecem de. Herkese güle güle

Konu sahibinin 2015 yılındaki konusu.

Adam aldatmış, ayrılmak istemiş ama konu sahibi sülük gibi yapışmış. Aldatılmasına rağmen ayrılmamış, gitmeyip orda kalmaya devam etmiş. Adam evden kovmuş yine de gitmemiş. Adam bir kere iki kere değil, defalarca aldatmış ama konu sahibi asla adamı bırakıp gitmemiş. Sinek gibi.

Yine aldatıldığını gören konu sahibi adama iki kez tokat atmış, sonra da sen misin bana tokat atan diyerek adam bunu dövmüş.

ne istiyorsanız yazın umrumda değilsiniz açıkçası. Kimseye de bir şey ispat etmek zorunda değilim etmiyecem de. Herkese güle güle
O halde ne zurna dürüm yemeye 10 yıl önce olmuş bitmiş meselenin iç astarını tekrar dikmeye geldin ?
Sana kimse 10 sene önceki konunun sonuç aşamasını sormamıştı ?
İspat istememişti.
Bıçak çeken adamı çekmek istemişsin, çekmişsin.
Seni çarkıfelege çevirmiş döve döve yine kalmışsın.
Gurursuzluğunun kılıfına da beddua demişsin.
E iyi olmuş ..

Hadi ordan ya. Eski konunu okudum, sevgilisi olan adama asılmışsın, aşk mektubu falan yazmışsın. Tepki veren üyelere o kızla ciddi değildi, ailesi onu istemezdi demişsin. Yani eski sevgilinin karısının senin için dediği her şeyin aynısını sen o kadın için demişsin. Sana yapıldığını söylediğin şeyleri sen de başkasına yapmaya çalışmışsın ama adam seni reddetmiş. Yani sen de kötü bir insansın. Tek fark eski sevgilin o kadını istediği için kadın başarılı olmuş, seni bu adam istemediği için başarısız olmuşsun.

Ben bu beddua olayının tuttuğunu düşünmüyorum ya. Bence denk geliyor bazılarına, tuttu sanıyorlar. Valla benim tanıdığım bütün deccaller mis gibi hayatlar yaşıyor. Olsa bunlara olurdu bence.
Çocuğun hasta doğacağı varmış maalesef, otizm o kadar da ender bir hastalık değil maalesef artık. Eh aileden biri hasta olunca da hepsi etkileniyor, bu kadar basit işte.

Demek ki böyle seviyor kendisi yapacak birşey yok :)

Üstüne üstlük şöyle bir yorum da var konuda:

evet dediğiniz doğru, bunu da düşünüyorum. ben orda yaşıyordum uzun süredir, eşyalarım ve anahtarım vardı . peki bu etki edermi?
Yani konu sahibi bir de adamın evine izinsiz girmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…