On sene önceki konumun gelişmesi 😁

Beddua genelde istediğin şekilde olur ama döner dolaşır kişiyi de bulur. İlla eşit şekilde olmaz ki. Kaldı ki ben konu sahibine hak vermiyorum Bibi. Sessiz sedasız Allah'a havale etseydi daha iyi olurdu
Ben hak verip vermemende değilim karma bu kadar dengesiz olamaz ne olursa karma olurdu misal kardeşi aynı durumu yaşa çıkıp çocuğu otizmli olurca bu karma olmaz

Ben de aynı şeyi düşündüm. Kadın evlenmiş, ikinci çocuğunu doğurmuş. Muhtemelen zaten doktorluk yaptı. Daha doktor olmadan evlenip ikinci çocuğu doğaracağını sanmıyorum. Kendi kendine havaya girmiş konu sahibi.

O kadar zaman geçmiş o duygu kalmaması gerekiyordu iyi birşey olmuş gibi bununle sevinilmez ..size döner aman dikkat edin

Kadın kendisi yazmış bunları instasında. Ordan öğrendim. Doktor olmasına az kalmışken herşey değişti ve artık son diye.

ne kadar önemli bir kişisiniz Allah bedduanız tursun diye çocuklarına otizm vermiş. kadının doktorluk yapmasını sizin için engellemiş.
bence tarikat kurun gelene gidene el etek öptürün.
Kendisi de 37 yasında bekar kalmış.
Sanırım beddua almış olmalı.

Bu arada hayatta çoooookça şahit olduğum bir şey var: dilinden beddua eksik olmayan insanların hayatı tepe taklak oluyor. Beddua’nın çok ağır bir enerjisi olduğunu düşünüyorum. Edeni de etkiliyor. O yüzden biri canımı yakınca “Allahım sana bırakıyorum, benim yerime sen ver cezasını diyorum” Çok beddua edenlerin cidden kötü bir enerjisi oluyor ve bu onların hayatlarını da kötü etkiliyor benim fikri kanaatimce

Hayatta baskalarinin başına gelen her kotu seyi kendi ahımıza yontarsak, bu mantıkla biz de birilerinin ahini almis oluruz.
Mesela konu sahibi bu kadar kötü sey yasamis, adam bicak bile cekmis. O zaman konu sahibi de mi birilerinin bedduasını aldi da bunlari yasadi?

Hani direkt yasattiklarini yasasalar anlarim da, bu kadar carpitmak, ne bileyim

Kadın kendisi yazmış bunları instasında. Ordan öğrendim. Doktor olmasına az kalmışken herşey değişti ve artık son diye.
Yahu onu uzmanlık için falan demiştir. 19 yaşında mı evlendi de evlenip, 2 çocuğu olana kadar hala okulu bitmeyecek. Üstelik 10 sene gelmiş şu an 30lu yaşlardadır. 30lu yaşlarda da okulu bitmiştir artık abartma.

Niye yapamasın. Af gelir, kaldığı yerden devam eder. Çocuğunu zaten bir seviyeye ulaştırınca bakıcıyla işini halleder. Sevinmeyin yani

Ben hak verip vermemende değilim karma bu kadar dengesiz olamaz ne olursa karma olurdu misal kardeşi aynı durumu yaşa misal çıkıp çocuğu otizmli olurca bu karma olmaz
Karma/ilahi adalet vs her zaman çok dengeli işlemez işte. Kişilerin düşüncelerini bilmediğimiz için bize dengesiz geliyor olabilir ama esas olan niyettir ya hani.Ben o kadını da çok masum bulmadım ama aynı şekilde konu sahibinin ne yaşayacağını da bilmiyoruz. O şekilde beddua ederek o da kendi karmasını yarattı aslında. Tam bu sebeple dedim sessiz sedasız havale etmek en güzeli diye.

kötü enerjileri vardır bencede.
düşünsene sırf sen istedin kötü dilekte bulundun diye Allahın karşındakine bunu yaşattığını inanıyorsun bu kadar kibirli birinin enerjisi kötü olmasında nasıl olsun.

Bunu gülücükler içinde anlatmanız ne kadar ezik olduğunuzu gösteriyor zaten. Eski sevgilinize ah etmiş olsanız belki anlarım ama kadının ve çocuğun hiç bir günahı yok. Sizden ayrıldı muhtemelen kariyer ve karakter bakımından daha üst düzeyde biri olduğu için kompleks yapmışsınız. Üstelik 10 sene geçmiş kadının mesleğini yapamamasına çocuklarının otizmli olmasın seviniyorsunuz. Bu hastalıklı düşünceleriniz umarım gelecekteki masum çocuğunuzdan çıkmaz. Herkes kalbinin ekmeğini yer merak etmeyin bu kafayla düzgün şeyler sizi bulmaz bulmasın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…