- 30 Aralık 2009
- 23.871
- 96.047
- 1.123
ŞükürO değil de Nilgün, bu konuyu ne hayallerle açmıştın di mi? Anlat kız anlat, nasıl beddua ettin, benim eski sevgilime de et vs. diyecekler sandın.Ama işte hayaller hayatlar, boyuna linç yedin, bir tane bile destek yorumu yok. Haklıyken haksız konuma düşmek konulu bir tez yazılsa materyal aha bu konun olurdu.
Bu nasıl bir psikopatlık. Aşık olup evleneceğiz, evlendiğimiz kişinin eski manyak sevgilisi on yıldır bizi takip edecek. Saplantılı tiplerden hep korkmuşumdur, bu duygu her türlü kötülüğü yaptırır. Umarım böylesi hiçbirimize denk gelmez.Kadın kendisi yazmış bunları instasında. Ordan öğrendim. Doktor olmasına az kalmışken herşey değişti ve artık son diye.
Başka konusunda da sevgilisi olan adama musallat olmuş, adamın sevgilisi hakkında abuk sabuk konuşmuş, onunla sevgili değil sadece seks yapıyolara getirmiş mevzuyu. Ama eski sevgilisinin karısı kendisi için, o seni sadece kullandı diyince delirip beddualar etmiş. Bu arada adam reddetmiş bunuKonu sahibinin 2015 yılındaki konusu.
Adam aldatmış, ayrılmak istemiş ama konu sahibi sülük gibi yapışmış. Aldatılmasına rağmen ayrılmamış, gitmeyip orda kalmaya devam etmiş. Adam evden kovmuş yine de gitmemiş. Adam bir kere iki kere değil, defalarca aldatmış ama konu sahibi asla adamı bırakıp gitmemiş. Sinek gibi.
Yine aldatıldığını gören konu sahibi adama iki kez tokat atmış, sonra da sen misin bana tokat atan diyerek adam bunu dövmüş.
Ama bunu 2 sayfa önce yazdım benBak kendi gerçekleri nasıl da tokat gibi indi yüzüne
s... olup gitti.
Böyledir işte.
İyi ki geldin Nilgün.
Elinde patladı.
Böyle üyeliğini iptal edersin işte.
O kadar umursamadı ki üyelik iptali yaptırdı ühüüü şimdi ağlayarak pembe günlüğüne bize beddualar yazıyordurNe oldu Nilgün nereye gittin?
Ee bulup okuduk bu sefer senin işine gelmedi kaçtın gittin leş seni.Yazdım ne yaptıklarımı . Bulup okuyabilirsiniz. Burda herkese bir şeyler ispat etmek istemiyorum. Sadece paylaşmak istedim o hikayenin gelişmesini.
Konuya yazan uyelere vudu bebegi yaptirip iğneler saplayacak.Ne oldu Nilgün nereye gittin?
Baska hesap acip okur yine olmadi diye aglar zavalli kenar mahalle dilberiNe oldu Nilgün nereye gittin?
Kadının hayatı insanların yaşadıklarını ahı çıktı şeklinde değerlendirmekten ibaret yahu. Tövbeler olsun hiç normal değil.ben annemin kuzeni var, oglunu evlendirmisti bir kac sene once. Evlenir evlenmez oglu trafik kazasi gecirdi, kimse olmedi ama 2-3 tane arabaya carpmis ve parcalamis hepsini. Baya bir masrafa girdiler odediler. Karisi hamile kalmisti sonra doguma az kala kanama baslamis doktora goturunce, icindeki cocuk kana bogulmus ve olmus, amelyatla cocugu aldirtilar, ama kanama hic durmuyordu, Doktorlar da kan durmuyor, kiz olecek kan kaybindan bu yuzden rahmininimi mi yumurtaliginimi mi almislar tamamen. Yani kiz bir daha hamile kalamiycak cocuk sahibi olamiycakmis. Niye oyle olduguna sasirmistik, megerse adamin baska sevgilisi varmis onunla nir evde bile kaliyormus ama annesi gidip te oglunu bu kiz ile evlendirmeye zorlamis. Galiba o kizin ahi cikti vebalini odedi diye dusunduk ogrenince.Oh olsun adama demistim. Ama kizin suchu ne demistim, sonra belki o da birsekilde bir sucu vardi bu olayda diye dusundum basina boyle seyler geldiyse. yada Allahin ona olan sinavi bilmiyorum...
Saf kötülük...Kadının hayatı insanların yaşadıklarını ahı çıktı şeklinde değerlendirmekten ibaret yahu. Tövbeler olsun hiç normal değil.
10 yıl geçmiş, eski sevgilinizin ve eşinin çocuğu otizmli oldu diye seviniyorsunuz. Bence hasta bir insansınız, hala bunları düşündüğünüze göre şu an da hayatınızdan memnun değilsiniz. Tedavi olun.Merhabalar kızlar! On sene önce çok kötü biten bir ilişkim yüzünden burda bi konu açmıştım))) aklıma geldi o günler. Şimdi o hikayenin devamını yazayım diye karar verdim.
Benden çirkin bir şekilde ayrılarak annesinin seçtiği kızla evlenmişti, o kız da beni aşağılayıcı ve incitici çok şey sölemeşti o zaman. Çok acı çektim o zamanlar. Çok üzülmüştüm. Sonra geçti herşey unuttum gitti. Ama bunların hepsi olurken beddua etmiştim. O kız tıp okuyordu. Bende mezun olunca hiçbir zaman çok çaba göstemesine rağmen doktor falan olamasın, hiçbiri şekilde bu büyük hayalini gerçekleştiremesin diye beddua etmiştim içtenlikle. Allahın adaleti ne zaman tecelli eder diye ağlıyordum o zamanlar. Neysee yıllar geçti aradan ve geçenlerde öğrendim ki o kız gerçekten de doktor olmasına az kalmışken ikinci çocuğunun ağır bir otizm olduğunu ve herşeyi bırakıp çocuğuyla ilgilenmek zorunda kaldığını, ve başka şehre taşınmak zorunda kaldığını, kocası ise İstanbulda kalmak zorunda, para kazanmak için, kızının özel eğitim masraflarını karşılamak için. Çocuk için üzüldüm çünkü hiçbir suçu yok. Ama o ikisi o zamanlar o kadar havalı, kibirli, kendini beğenmiş ve acımasızca bir halleri vardı. Ve ben aklımın ucundan bile bu şekilde o kız hayaline kavuşamayacağını düşünmemişim. Sadece kavuşmasın diye beddua etmiştim.
O adamda bana birilerinin çocuğu engelli
doğmuş galiba karısı gençken onunla bununla gezmiş yani kötü bir geçmişi var galiba demişti. Annemin seçtiği kızla evlencem çünkü böyle bir evlilikte bereket var Allahın rızası var sense böylesin şöylesin diye her şey için beni suçlayarak hatta şiddet göstermişti bana. Bu kızda bunları öğrenmesine rağmen “iyi kızlardan erkekler gitmez” diyerek, sen bizi kıskanıyorsun demişti
Yani galiba gerçekten mazlumun ahı indirir şahı!
Bide bir kaç sene önce o adamı durakta gördüm, o da beni gördü, ama ben onu tanıyamadım, dedim ki çok tanıdık geliyor bu kim acaba diyeotobüse binip eve gidince anladım kim olduğunu o kadar silmiş unutmuşum kendim bile şaşırdım.
Ay neler de biliyorsunuz sizden korkulurelimi ters çevirerek beddua etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?