On sene önceki konumun gelişmesi 😁

O değil de Nilgün, bu konuyu ne hayallerle açmıştın di mi? Anlat kız anlat, nasıl beddua ettin, benim eski sevgilime de et vs. diyecekler sandın. Ama işte hayaller hayatlar, boyuna linç yedin, bir tane bile destek yorumu yok. Haklıyken haksız konuma düşmek konulu bir tez yazılsa materyal aha bu konun olurdu.

Şükür bazen kk beni şasırtıp mutlu ediyor

Kadın kendisi yazmış bunları instasında. Ordan öğrendim. Doktor olmasına az kalmışken herşey değişti ve artık son diye.
Bu nasıl bir psikopatlık. Aşık olup evleneceğiz, evlendiğimiz kişinin eski manyak sevgilisi on yıldır bizi takip edecek. Saplantılı tiplerden hep korkmuşumdur, bu duygu her türlü kötülüğü yaptırır. Umarım böylesi hiçbirimize denk gelmez.

Başka konusunda da sevgilisi olan adama musallat olmuş, adamın sevgilisi hakkında abuk sabuk konuşmuş, onunla sevgili değil sadece seks yapıyolara getirmiş mevzuyu. Ama eski sevgilisinin karısı kendisi için, o seni sadece kullandı diyince delirip beddualar etmiş. Bu arada adam reddetmiş bunu

Adama bisey olmamis ki. Bu hikayenin sonunda genelde kadin bosanir cocugu tek basina buyutur, adam nafaka vermemek icin bin takla atar, parayi cocuguna degil baskalarina yedirir. Keske kiza degil oglana beddua etseymissiniz.

Herkes kalbinin ekmeğini yesin. Ne güzel bi söz değil mi konu sahibi? Tam senlik …

Kadının hayatı insanların yaşadıklarını ahı çıktı şeklinde değerlendirmekten ibaret yahu. Tövbeler olsun hiç normal değil.

10 yıl geçmiş, eski sevgilinizin ve eşinin çocuğu otizmli oldu diye seviniyorsunuz. Bence hasta bir insansınız, hala bunları düşündüğünüze göre şu an da hayatınızdan memnun değilsiniz. Tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…