Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Koca samsunla bolu bir mi kızımmmmmm :)) fikirler süper valla. Bi de ailece titanik pozu verin :))

Olur olur bence (ben de hiç yapmadım :))

Komşun hoş karşılar ya nolcak. Emzirmiyosa bile serin serin içer

Sağdaki kaplumbağa dil çıkarmış dimi :))

sen yazınca farkettin senin kadar dikkatli değiliz hipopotamcım

Titanik pozu mu
Akşam tadına bakayım kompostonun, bir de sanki çok taneli oldu. Ben suyu bol severim.

sen yazınca farkettin senin kadar dikkatli değiliz hipopotamcım

Canım ya sorunlu muyum neyim ilk onu gördüm :) ama çok tatlı bence :))
Ayyy limonlu bi pasta olsa da yesek.

Titanik pozu mu
Akşam tadına bakayım kompostonun, bir de sanki çok taneli oldu. Ben suyu bol severim.

Ben de tanesi bol severim iyi mi :)))

sorunda orda canım annemgile gideym 5 günden fazla kalamıyoruz hepimzi birbrimizden sinirli yaş şlerledikçe babam 50 annem 43 çok konuşuyorlar çok kırlganlar benim zaten afedersiniz kafam g.. derler ya öyle zaten bunalımdayım kimseyi çekcek durumda değilim

demin dışarı gidecektim ecoşa mama bez ıvır zıvır almaya hemen eşim peşime takıldı ulan tek gitmek istiyorum birde

kırdıysam üzdüysem bilmiyorum ama özür dilerim eee sonra sen benden niye özür dilemedin diyor hata hep bende niyeyse

sabah ecoşa kavaltı hazırlıyorum adamkendime hazırlıyroum sanmış oruç tutmuyroum diye neler saydı manyak ya:26:

ailem ve eşimin olmadığı bir yere tatile gitmek isityorummmmm

Bu arada yasir hala.hastami dye sorulmustu alintilayamadim hem de.cok fena burnu akiyo ve uyurken agzindan nefes aliyo cok da keyifsiz.ins.dogum.gunune.kdr.toparlar

Ateşcim maşallah kuzum oğluşuna, rabbim daha nice doğum günleri nasip etsin, doğum gününüz kutlu olsun tekrar
saol arya cım sizdende foto beklıyoruz ...
Oyuncaklardan 1 yapmak mantıklı düşününce ilerde legolardan da yapabilriz

Fotolara baktım çooook tatlı Emircik :))
.
teşekkurler teyzosu evet seneyede farklı oyuncaklarla yaparım
bugun kerrekmın d g yarın aden ın dıcektım demısler zaten
coook dusuncelı ce coook duygulu ca hey gıdı gunler heey
Keremin dogum gunu kutlu olsun nice uzun sağlıklı yıllara inşallah .. benim keremiminde geçen saliydi bugün akşam pasta kesecegiz annemlerde
aaa senın oglunun adı damı keremdı d.gununz kutlu olsun

Keşke çocuklar da bilgisayar gibi olsalar; eksik programları götürüp yükletebilsek. Örneğin: erken yatıp geç kalkma, kendi kendine oynama, babasına yapışma, vaktinde istediğimiz yemeği yeme gibi....
Biz de bir kumandası olsa diyoruz.

İyi ki doğun Kerem.Mutlu yaşlar...

Kız hepimizinki aynı.Wcye zor giriyorum kapıma dayanıyor.Anne anne anne.Ama ne yapalım.Anne olmak kolay mı?Olumlu düşün.

busmai dogum gününz kutlu olsun :119:cekırdek ailenızle saglık huzrlu mutlu gecırın ıns.
sahıle 1 yazmak ne guzeeeel olur hemen fotoları yukle

Cok saol canim verdikce daha da sumukleniyo zaten sen de cok daralmissin bnm gibi yakin olsak da gorussek az kafa dagitsak
Elbiselerden de ilki guzelmis ama beden kalmamis diyosun

ahhh keşke keşkeee. çok isterim canan çalışmasaydı ona gitcekdim sabah adam uyurken

kızlar bu gecede uyumadık bız:26: noluyo emirre boyle eskı gazlı gunlerıen gerı dondu sankı :37
cılgınlar gıbı aglıyo uyutmaya calısırkn falan acaba arka dışlerı mı cıkıyo? gun ıcındde mutlu ama
cok feneyım bugun kafam catlıyo

sağol canım inşallah güzel olur
ne titaniği kızım samsunda ne arar titanik ,bandırma vapuru var burda
daha üretken ol lütfen

:) sağol canımmm:)
Bu arada yasir hala.hastami dye sorulmustu alintilayamadim hem de.cok fena burnu akiyo ve uyurken agzindan nefes aliyo cok da keyifsiz.ins.dogum.gunune.kdr.toparlar
toparlar canım o zamana,Allahtan o gün gelmeden oldu
tek dışarı çıkmak istiyorum dedin mi?
elbiseler güzelmiş ama desenlisi bayramda olmaz bence

kızlar ben kaçtım görüşürüzzz

Mümkün olsa hemen git dicem de :/ yok mu yakın akraba kimse şöyle bir sahil kasabasında?????

İnşallah toparlar canım. Kıyamam sümüklüyeeeeeeee.

İlki çok güzelmiş. İkincisi de yaşına uygun aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…