Tahlil sonuçlarım çok şükür iyi çıktı. İnsülin direncim yokmuş çok şükür. Bol spor önerdi. İki gündür diyetin anasını ağlattım artık yarın başlarım inşallah. Ama sporu napıcam bilmem :/
Ahh canım yaa bu dr lar niye doğru düzgün ilgilenmezlerki. paranla rezil oluyorsun adeta. en azından aklında soru işareti kalmamış. birazdaha sabır canım yaa. eşinlede güzel vakit geçirmişsin ohh miss yarasın canım.temiz çıkmasına sevindim valla sende nfknın grubuna katıl daha gaza gelir insan ama bu havalarda hakkat ne spor ne diyet yapası gelmez insanın...
biz doktorda cok sinirlendik özellikle eşim mesaisi 10da başlamasına ragmen cok geç geldi hadi bekle bekleee sonra muayene ücreti odememize ve bize kendisi bugün için gelin demesine ragmen gecen hafta detaylıya girdin zaten hersey normal deyip bebege bakmadan yollamaya kalktı çok sinir oldm o kdr bekledik 3 saniye sürmedi bende hayır muayene olmak istiyorum dedim zorla baktırdım büyümüş bebiş geriden gelme durumu da yokmus aklımda olan tüm soruları da sordum ama cok canım sıkıldı bu saatten sonra doktor aramak istemiyorum ama bilmiyorum işte şeker yüklemesini bile söylemedi herseyi ben takip etmeye calısıyorum
neyse sonrasında balık yemeye gittik yasiri de bırakmıstık babanneye dogumgunumde gittiğimiz yerde bin pişman olduk başbaşa yemek yemek iyi geldi sonraaa elektrikli salıncaklar varmıs ben yasirde almamıstım bunda almayı dusunuyorum kullananınız olmusmuydu memnun kaldınız mı
yarın anane yolcusuyuz yegenimin yılsonu gösterısı var ablamın dogumuna az kaldı bu son gidişimiz olur sanırım sonra da bebiş görmeye günübirlik gider daha da gidemeyiz hem orası kalabalıklascak hem de ben agırlasıcam...
bu arada bu yaz tatile gidemiyoruz diye bikaçgünlük ist yakınında biyerlere gidicez dönmeden bakalım döndüğümüzde yazarım inş..
temiz çıkmasına sevindim valla sende nfknın grubuna katıl daha gaza gelir insan ama bu havalarda hakkat ne spor ne diyet yapası gelmez insanın...
biz doktorda cok sinirlendik özellikle eşim mesaisi 10da başlamasına ragmen cok geç geldi hadi bekle bekleee sonra muayene ücreti odememize ve bize kendisi bugün için gelin demesine ragmen gecen hafta detaylıya girdin zaten hersey normal deyip bebege bakmadan yollamaya kalktı çok sinir oldm o kdr bekledik 3 saniye sürmedi bende hayır muayene olmak istiyorum dedim zorla baktırdım büyümüş bebiş geriden gelme durumu da yokmus aklımda olan tüm soruları da sordum ama cok canım sıkıldı bu saatten sonra doktor aramak istemiyorum ama bilmiyorum işte şeker yüklemesini bile söylemedi herseyi ben takip etmeye calısıyorum
neyse sonrasında balık yemeye gittik yasiri de bırakmıstık babanneye dogumgunumde gittiğimiz yerde bin pişman olduk başbaşa yemek yemek iyi geldi sonraaa elektrikli salıncaklar varmıs ben yasirde almamıstım bunda almayı dusunuyorum kullananınız olmusmuydu memnun kaldınız mı
yarın anane yolcusuyuz yegenimin yılsonu gösterısı var ablamın dogumuna az kaldı bu son gidişimiz olur sanırım sonra da bebiş görmeye günübirlik gider daha da gidemeyiz hem orası kalabalıklascak hem de ben agırlasıcam...
bu arada bu yaz tatile gidemiyoruz diye bikaçgünlük ist yakınında biyerlere gidicez dönmeden bakalım döndüğümüzde yazarım inş..
suyu seviyorsa güzel geçer bence ama çok yorulacağın kesin bişey. batuş suyu çooook sevenlerden. burda denize koşuyor resmen sanki yüzecek de. çıldırıyor resmen su diye..dün akşam annemlere gittik baya oturduk melisa da epeyce oynadı
babamıda iyi gördük allaha şükür
bu arada biz ağustos ayında tatile çıkma gibi bir plan yapıyorduk yaptık hatta kardeşimde gelecekti en azından arada melisa ile ilgilenir ben dinlenirim diye
ama izin işinde aksama oldu onun işyerinde bizimle gelemeyecek
şimdi kara kara düşünmeye başladık acaba tatilimiz nasıl geçecek gittiğimize pişman mı olacağız diye bir yandan melisa içinde çok iyi olacak kum deniz güneş süper olur diyorum ama iki kişi olacağımız için sürekli birimiz melisa ile olacak eşim yüzerken ben melisa ya bakacağım o bakarken ben yüzeceğim
tabi hala emdiği içinde bütün yük bende olacak tekne turu palnlarımız vardı şimdi acaba nasıl olur soru işaretleri
uzun tatil yapan kızlar nasıl geçti tatillerinizi bir fikir verin :44:
Ne güzel bir fikir. tebrik ederim öyle ince düşünceler hiç aklıma gelmez benim.Telefon kapağı yaptırayım diyorum baba oğul veya üçümüz bir arada. Nasıl olur sizce?? Sanakapakolsun.com diye bi site buldum ama kararsızım????
Amaaaan boşver. bende önemsemicem artık. ne doğum günü nede babalar günü nede başka birgün. sadece oğlumun doğum gününe önem veriyorum okadar.Beninki hicbisi almadi !!! Cok kavga ettik ben de asla bisi almicam yarin dogumgunum emin telafi edici hareketler yapicak ama umrumda bile.degil.cok kirildim hatta dedimki cocuk yaparken hersey muthis ama anneler gununde ben anne degilim 3 5 cocuk yapayim ama annrler gununde.kutlanmayayim bak.gene sinirlendim :))
Feci sifa kaptim tum gun yattim gecmise de bakamadm yazamadm ancak kendime geldim olsun yine de iyki dogmusum dimee :))
çok alemsin sen yaa. Ha hahhhh.canım, sizde doğumgünleri gibi günler fazla fazla ehemmiyetli.
sen organizasyon gibi ayrıntılı bi kutlama bekliyorsun, göremeyince de kırılıyorsun heralde.
ama eşinin de hakkını yemeyelim; iki pasta almış bence bu çok hoş bi ayrıntı.
hediyeler de gayet güzel. anneler gününde eksik davranmış biraz o kadar olsun. bi dahaki sene inş telafi eder..
bizimkisi doğumgünlerimi çoğunlukla hatırlamaz. evlilik yıldönümünü de kuru kuru sözle tebrik eder..
Oyy ne güzel sürpriiiz. böyle sürprizlere bayılırım. ama dışarı çıkacaksam yağmur çamur demeem.Tam hazırlandık ve dışarı çıktıkki yağmur başladı!!geri döndük tabiki.. Yaz gelsin artık yaaaaaaaa.
batuşda bazı kelimeleri çok net söyler . genelde durmadan konuşur ama ne konuştuğunu anlamıyorum sanırım bizim konuşmaları taklit ediyor. geçen kandilde hoca tv de mevlüt okuyor. hepbirlikte amin yapıyoruz. batuşda amin yapıyor. çok hoşumuza gitti. kv hadi amin de diyor tv yi gösteriyor hoca yok diyor. çok güldürdü bizi yaa. bugün telefonda konuştuk yine bıdı bıdı bişeyler anlatıyor. oğlum attamı gittiniz diyorum. anladı hemen damar kelimeyi atta atta diyor.Pembiş, konuşmadığına ne takılıyorsun benimki de 30 kelime ancak söylüyor.kuzenimin iki ay küçük oğlu çatır çatır konuşuyor. Bana da onu söylüyorlar.
Yorum olayım sıfır o yüzden ne desem bilemedimama ağlamak ferahlıktır derler hızlı şoför dikkatli sür :)
Ben de hastanedeyim. Açlık kanını verdim. 75lik şeker yüklemem yapıldı. Hamileyken suya karıştırıp içmiştim. Şimdi gazoz gibi bişi içirdiler. Teknoloji gelişiyor :)
amaan, bana bakma diyorum ya sen gidiyorsun ben üşeniyorum.
saç bakım-boya değil de kaş bıyık olduğu için sordum. insülin direncin yoksa ne güzel..
valla bir süreden sonra diyette istikrar çok güç. hele de sıcakta, soğuk soğuk karpuzlar dolapta dururken..
şuan ben de salmış durumdayım. spora yükleniyorum bu ara. haftada iki üç gün kafi.
iki kitap 48 lira mıı? nasıl kız, dışı altın kaplama heralde?
yelek için de aklında bi model varsa, diktirebilirsin. daha ucuza bile gelir.
bazen aklındaki şey çok basit olsa da bulunmuyor.
her yerde aynı tarz. :100:
Süpeeer. hareketlisin zaten sende sporda iyi gelir canım. ama bukadar güzel tatlılar börekler çörekler varken nasıl dayancaksın. tatlılara düşkünlüğünden sordum. ancaaak azmin elinden birşey kurtulmaz. bak bana ben kv diyeti yapıyorum. benim kv göndereyim sana 1 saatte zayıflatır seni.
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. 21 mayıs benimde doğum günümdü işyerinde akşama kadar bekledim eşim arar diye aramadı. dedimki kesin bir süpriz yapacak dolmuşle eve gittim indiğim yerdede beni beklemiyor. artık boynumu büküp eve doğru yol aldım. unutmuş numarası yapıyor evde bir süpriz var dedim eve bir gittim herkez kendi halinde. buzdolabına baktım pastada yok. eşimle dışarı çıktım dedimki bugün günlerden ne. bişey hatırlatıyormu sana gayri ihtiyari bugünün dünden ne fdarkı olacak dedi. herhangi bir gün işte. üstüne gitmedim. kimse hatırlamadı anlayacağınız. aslında önemlide değil. yani anneler gününde bir öpücük yetiyorda doğum günü falan amaaan hatırlanmasada olur. takıntılı değilim böyle günlere.
Mmmmmmmm
bende hiç sevmeeeemmm.
ben iki yıldır tatil yapamıyordum. bu sene tam gaz bir tatil olur artık. fırsat buldukça..
temiz çıkmasına sevindim valla sende nfknın grubuna katıl daha gaza gelir insan ama bu havalarda hakkat ne spor ne diyet yapası gelmez insanın...
Eveeeet ben de geçen ayki şeker yüklemesinde gazozumsu şeyden içtim, Keremde şekerli su içmiştim çok kötüydü.
Sohbete ortadan daldım kızlar ,çok yoğunum yataklarımız da gitti bu akşam kv deyiz. Cumartesi temizlik var sonra evimizde oturuyoruz inşallah mahvoldum bittim artık
Aslınd on günde bir gidiyorum. Ama okulda karneleri pala renzi dağıtmasın diye bu sefer böyle denk geldikız bana değişiklik oluyo böyle şeyler. Başka türlü evden dışarı çıkamıyorum. Bu arada okul işim var diye de teyzeye yalan uydurdum arkadaşımla buluşmak için. Bi akrabalarına taziyeye gidecekti; 1 saat geç gidecek artık...
Bayanların yaptıkları kazalar Allah korusun ölümcül olmuyo bacımmmm. Bizimkiler genelde sürtme etme şeklinde. Ama erkeklerin kazalarından Allah korusun :/
Burda ne parka gitmesi; bir yağmur patladı anlatamam. İki dk içinde hastane dönüşü sırılsıklam oldum :/
Oğluşuma kitapçıdan iki kitap aldım. Biri traktör vs araçlar diğeri de hayvanlarla ilgili. Yani sevdiği şeyler. Ama 48 lira koymadı değil.. Bir kere daha çocuklarla ilgili şeylerin pahalılığına sövmek istedim.
Oğluşuma yelek papyon baktım. Keten bir takım buldum 95 lira. Hem pahalı hem de keten olması beni durdurdu. Bi yere daha bakıcam bakalım. Bi de şirin olsun yeleği istiyorum ama hep büyük adam modelleri var burda... Neyse arayıp bulalım inşallah :)
pançodan laci dar paça pantolon üstüne laci beyaz çizgili yelek aldım...onca mağazada düğünlük olan tek şeydi...ben de keten istememiştim...
Eveeeet ben de geçen ayki şeker yüklemesinde gazozumsu şeyden içtim, Keremde şekerli su içmiştim çok kötüydü.
Sohbete ortadan daldım kızlar ,çok yoğunum yataklarımız da gitti bu akşam kv deyiz. Cumartesi temizlik var sonra evimizde oturuyoruz inşallah mahvoldum bittim artık
Kurs erkenden mi başlıyor?gunaydin canlaaar.. Cumamiz mubarek olsun ins..
Aysecik neneye gitti, ben de kursa geldim.
busmai, hadi isin cogunu halletmissiniz..
Hamile ana kralicenin yuvasini gorumce arilar yapar
pembisim, ufak dukkanlarda bazen hic unulmadik seyler olabiliyor. Zaten dugune cok var, belkim yine bi istanbul kacamaginda hem istedigin yelegi bulursun hem bizle gorusursun
dilanaz, iyice suskunlastin. Huuu?. Nerdesin ne var ne yok?
Kurs erkenden mi başlıyor?
Kolay gelsın canım hayırla ugurla otur evındeEveeeet ben de geçen ayki şeker yüklemesinde gazozumsu şeyden içtim, Keremde şekerli su içmiştim çok kötüydü.
simulator egitimi bu, saatler cok dolu. Erken saatte bosluk vardi oyle randevu aldim. Nihayet otomobile terfi ettik bugun
Okullar ne zaman kapaniyor, daha dogrusu sizin tatil ne zaman basliyor kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?