Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

temiz çıkmasına sevindim valla sende nfknın grubuna katıl daha gaza gelir insan ama bu havalarda hakkat ne spor ne diyet yapası gelmez insanın...

biz doktorda cok sinirlendik özellikle eşim mesaisi 10da başlamasına ragmen cok geç geldi hadi bekle bekleee sonra muayene ücreti odememize ve bize kendisi bugün için gelin demesine ragmen gecen hafta detaylıya girdin zaten hersey normal deyip bebege bakmadan yollamaya kalktı çok sinir oldm o kdr bekledik 3 saniye sürmedi bende hayır muayene olmak istiyorum dedim zorla baktırdım büyümüş bebiş geriden gelme durumu da yokmus aklımda olan tüm soruları da sordum ama cok canım sıkıldı bu saatten sonra doktor aramak istemiyorum ama bilmiyorum işte şeker yüklemesini bile söylemedi herseyi ben takip etmeye calısıyorum
neyse sonrasında balık yemeye gittik yasiri de bırakmıstık babanneye dogumgunumde gittiğimiz yerde bin pişman olduk başbaşa yemek yemek iyi geldi sonraaa elektrikli salıncaklar varmıs ben yasirde almamıstım bunda almayı dusunuyorum kullananınız olmusmuydu memnun kaldınız mı
yarın anane yolcusuyuz yegenimin yılsonu gösterısı var ablamın dogumuna az kaldı bu son gidişimiz olur sanırım sonra da bebiş görmeye günübirlik gider daha da gidemeyiz hem orası kalabalıklascak hem de ben agırlasıcam...
bu arada bu yaz tatile gidemiyoruz diye bikaçgünlük ist yakınında biyerlere gidicez dönmeden bakalım döndüğümüzde yazarım inş..

Ahh canım yaa bu dr lar niye doğru düzgün ilgilenmezlerki. paranla rezil oluyorsun adeta. en azından aklında soru işareti kalmamış. birazdaha sabır canım yaa. eşinlede güzel vakit geçirmişsin ohh miss yarasın canım.

suyu seviyorsa güzel geçer bence ama çok yorulacağın kesin bişey. batuş suyu çooook sevenlerden. burda denize koşuyor resmen sanki yüzecek de. çıldırıyor resmen su diye..

Telefon kapağı yaptırayım diyorum baba oğul veya üçümüz bir arada. Nasıl olur sizce?? Sanakapakolsun.com diye bi site buldum ama kararsızım????
Ne güzel bir fikir. tebrik ederim öyle ince düşünceler hiç aklıma gelmez benim.

Amaaaan boşver. bende önemsemicem artık. ne doğum günü nede babalar günü nede başka birgün. sadece oğlumun doğum gününe önem veriyorum okadar.

çok alemsin sen yaa. Ha hahhhh.

Tam hazırlandık ve dışarı çıktıkki yağmur başladı!! geri döndük tabiki.. Yaz gelsin artık yaaaaaaaa.
Oyy ne güzel sürpriiiz. böyle sürprizlere bayılırım. ama dışarı çıkacaksam yağmur çamur demeem.

Pembiş, konuşmadığına ne takılıyorsun benimki de 30 kelime ancak söylüyor.kuzenimin iki ay küçük oğlu çatır çatır konuşuyor. Bana da onu söylüyorlar.
batuşda bazı kelimeleri çok net söyler . genelde durmadan konuşur ama ne konuştuğunu anlamıyorum sanırım bizim konuşmaları taklit ediyor. geçen kandilde hoca tv de mevlüt okuyor. hepbirlikte amin yapıyoruz. batuşda amin yapıyor. çok hoşumuza gitti. kv hadi amin de diyor tv yi gösteriyor hoca yok diyor. çok güldürdü bizi yaa. bugün telefonda konuştuk yine bıdı bıdı bişeyler anlatıyor. oğlum attamı gittiniz diyorum. anladı hemen damar kelimeyi atta atta diyor.

Canlarrr hepinizi öpüyorum ben. çıkıyorum kendinize iyi bakın. bayy.

Eveeeet ben de geçen ayki şeker yüklemesinde gazozumsu şeyden içtim, Keremde şekerli su içmiştim çok kötüydü.
Sohbete ortadan daldım kızlar ,çok yoğunum yataklarımız da gitti bu akşam kv deyiz. Cumartesi temizlik var sonra evimizde oturuyoruz inşallah mahvoldum bittim artık

Kız valla kitaplar altından değil. Ama işte azıcık kalın olunca fiyat coşuyor. Biri 30 biri 18 lira.

Terzi bulmakla, kumaş aramakla uğraşmak istemiyorum

Ben gayet iyi gidiyordum aslında. Ama 1-2 hafta direnince ve okul kermesi tarzı şeyler olunca saldım gitti iki gündür spor malesef yapamıyorum. Eşim gelince zaten 9-9:30 oluyo. E Efeyi uyutunca da saat 11 oluyo..

Ben tatlı değil börek poğaça düşkünüyüm :) diyetteysem de yemem yapsam da. Kafada bitiririm yani

Spor olayı yukarda dediğim gibi zaman açısından mümkün olmuyo. Ancak havalar düzelirse oğlumu arabasına koyar düşerim yollara...

Hayatta affetmezdim doğum günümü unutsa. Bravo sana; olgunlukla karşılıyorsun.

Ne biçim dr yahu??? Kafası bi milyon heralde...?? Neyse belki bugün uykusuzdu o yüzden saçmaladı bozma moralini önemli olan sağlığınızın yerinde olması. Yasirin demir iğnesi olayını sordun mu???

Gruplar bana göre değilmiş canikom. Beni gaza getirmekten çok geriyor :/

Aiyyy çok heyecan verici. Sağlıkla sıhhatle oturun inşallahhhhhh.

pançodan laci dar paça pantolon üstüne laci beyaz çizgili yelek aldım...onca mağazada düğünlük olan tek şeydi...ben de keten istememiştim...

pançodan laci dar paça pantolon üstüne laci beyaz çizgili yelek aldım...onca mağazada düğünlük olan tek şeydi...ben de keten istememiştim...

Güle güle giysin kuzucuk :) burda panço yok tabi.. Ne kadara aldın bakıyım?? Olmadı normal dükkanlara bakıcam..

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)

gunaydin canlaaar.. Cumamiz mubarek olsun ins..
Aysecik neneye gitti, ben de kursa geldim.

busmai, hadi isin cogunu halletmissiniz..
Hamile ana kralicenin yuvasini gorumce arilar yapar

pembisim, ufak dukkanlarda bazen hic unulmadik seyler olabiliyor. Zaten dugune cok var, belkim yine bi istanbul kacamaginda hem istedigin yelegi bulursun hem bizle gorusursun

dilanaz, iyice suskunlastin. Huuu?. Nerdesin ne var ne yok?

Son düzenleme:

Busmai, perdelerin ve mutfağın fotosunu koy da fikir olsun. Gerçi mutfak sşparişini verdim ama yine de koy tatlım.

Kurs erkenden mi başlıyor?

Günaydınlar tatlişkolar. Hayırlı cumalar. seviyorum hepinizi. Bugün akşam iş görüşmesine gidecem adam 1 haftadır beni bekliyor. hayırlısı bakalım.

colicos, senin de cuman mubarek olsun bacim. Hakkinda hayirlisi ins guzel haberler verirsin bize de

Hefkese gunaydın şekerler ben yorgunluktan geberiyom dun evı temızlettim kadın geldi guya
Yav bu kadınlar biz çalışan bayanız ya sanki temizlikten anlamıyoruz zannedip habire kakalamaya çalışıyolar sanırım
Kadın mahvetti ya beni bi cam sildi bi yer sildi o da derz araları hala duruyor. 100 lira aldı
Bırakcam ben bu öğretmenliği zaten iyi para var bu temizlik işinde
Kolay gelsın canım hayırla ugurla otur evınde
Bende pazar tasınıyorum
simulator egitimi bu, saatler cok dolu. Erken saatte bosluk vardi oyle randevu aldim. Nihayet otomobile terfi ettik bugun

Okullar ne zaman kapaniyor, daha dogrusu sizin tatil ne zaman basliyor kuzum?

14 haziranda kapanıyor canım
Otomobile terfii etmene sevındım eminim keyifli gelecektir

Günaydın hatunlarr...
biz bugün yine kayseri yolcusuyuzz. Ctesi eşimin arkadaşının düğünü var, kıyafetiydi, saçıydı, ayakkabısıydı uydurmaya çalışıyorum. Aryayı da götürüp götürmemekte kararsızım. Uyutup gitsem geç gideceğiz ( düğün yemekli) amarahat edeceğiZ. Onu da götürsem hiç rahat edemem gb geliyor, düğün yemekli olunca da iyice sıkıntı mı olur diye kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…