Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydın hayırlı cumalar

işler yoğun boş kaldığım zamanlarda da tatil için yer bakıyorum hala karar veremedik nerede kalacağımıza bizim beğendiklerimiz çok pahalı ucuz olanları da
beğenemedik orta yollu bir yer arıyoruz bugün kesinleştirmemiz lazım artık hayırlısı

busmai ohhh taşınma işini epeyce halletmişsiniz hatta hafta sonu evinizde yatarsınız inşallah çok yoruldun ama değmiştir eminim

nfk
ne güzel dersler hiç aksatılmıyor maşallah hızlı şöferlerden olacaksın belli

pempiş canım tahlillerin güzel çıkmış sevindim yaz olunca irade zor haklısın börek de çörek ufff ağzım sulandı

colicos canım inşallah iş görüşmen olumlu geçer allah gönlüne göre versin

born yaa böyle durumlarda doktor değiştirmek zor olur ama insan da sinir oluyor dediğin gibi para veriyorsun baştan sağma neden olsun

ben hiç kadın almadım şimdiye kadar evime ama hep söylenenler bu şekilde temizliğine güvendiğin kişileri bulmakta çok zor oluyormuş sanırım :44:

ohh kayseri yolcusu kalmasın
genelde istanbulda yemekli düğünlerde çocuk kabul edilmemektedir diye davetiyeye yazıyorlar
ama götürüncede gerçekten hiçbirşey anlamıyorsun bırakırsan da aklın evde kalıyor öyle bir muamma

melisa ilaçlarını içiyor iyileşti gibi ama dünde burnu tıkalıydı bir meme çekiyor bir nefes alıyordu burun açıcıdan döktük de biraz rahatladı
uffff bir iyileşseydi gerçi yaz da tam gelemedi pazartesiye kadar gene yağmur varmış bir plan program olamayacak düğün var bu hafta eşimin arkadaşı aynı zamanda komşumuz ona gideriz artıkım

Melisacık iyileşsin artıkkkk!!!

Valla kayseri günü olunca çok karışık duygular yaşıyorumm. Mutlu mu oluyorum, üzülüyor muyum belli değil. Artık bende yerleşik hayata geçeyim istiyorummmm!!!

canım çok saol inşallah olumlu olur. seviyeli biryer olmasını daha çok istiyorum.
Tatilden bahsetmişsin canım bodrumda bu yaz sektör kan ağlıyormuş. en güzel oteller yurt dışından gelenler rezervasyon yaptırırsa 2 kişi 70 tl ye geliyor. öyle yurt dışından tanıdık varsa faydalanabilirsin. fakat kendi adımıza gidelim dersen 1 kişi 70 tl ye kadar düşen oteller var. bu sezon yaz olimpiyatlarından dolayı bir durgunluk olacakmış. bide ramazan geliyor. oteller bomboş rezervasyon çok az. birazönce burda otelde çalışan biri geldi arkadaşın arkaşı o bahsetti. sadece bodrum değil bütün tatil yöreleri aynıdır sanırım bodrum böyle olduktan sonra. deniz kenarı düşünenler bu sene çok karlı.

ben başkasının yaptığı temizliği beğenmiyorum. ağır işleri yaptırmak için belki ama dip köşe hiç memnun kalmamıştım ankarada çalıştığım zamanlarda bende alıyordum önceden.

oyyy kuzum benim. kıyamam. hemencik geçsin inşallah bitanem benim.

Valla kayseri günü olunca çok karışık duygular yaşıyorumm. Mutlu mu oluyorum, üzülüyor muyum belli değil. Artık bende yerleşik hayata geçeyim istiyorummmm!!!
seni çok iyi anlıyorum tatlım. biliyorsun bende aynı dertteyim. biran önce kendi yerleşik hayatım olsun istiyorum.

inşallah yakında ev işiniz hallolurda sende rahata erersin

ahhh anacım hangi otellermiş onlar bakim:44:
bizim bulduklarımız kişi başı 120 tl biz marmaris tarafında bakıyoruz marmarisde varsa bildiğin söyle canım

İnşallahhh bu cuma vaktinde dualarınız kabul olur da kurtulurum bende. Evleneli 5 yıl oldu daha ben düzenimi kuramadım://

marmaris tarafını hiç bilmiyorum canım. tatil yeri aradığın için bahsedeyim dedim turist sayısı bu sene çok olmayacak hareket yok fiyatlar yarıya düştü deyince atladım hemen. bakmak lazım biz yazlık tarzı bir evde kaldığımız için hiç otel bakmadık doğrusu.

İnşallahhh bu cuma vaktinde dualarınız kabul olur da kurtulurum bende. Evleneli 5 yıl oldu daha ben düzenimi kuramadım://
amin canım

Aryam madem uyku saatine geliyo götürme bence huysuzluk yapabilir
Şekerportakalı sağol canım yarın temizlik var pazar akşamı kalırız inş evimizde
Şimdi kv keyfi sürüyorum bu gece de burdayım:)) ama yine de evim gibisi yokkk
Sağolsunlar görümcemler çok yardım etti herşeyime, onlar olmasa altından kalkamazdım. mutfağı hep onlar yerleştirdi.

Nerdesiniz.... saatlerdir bakıyorum kimsecikler yok.

İki saat uğraşıp kapak siparişini veremedim. Başıma ağrılar girdi bugün (( haftaya halletmeye çalışıcam bakalım...

Bence göturme bi iki saatten bi şey olmaz
Ya öküzlüğümü bağışla da hayatım sen zaten kayseride oturmuyomuydun
Ay napoyım canım ceylinle yapamıyorum ki
Siz nasıl yapıyosunuz
Demek tatiil mekanları nakavt
Bizim okulda 5 yıldır calışan bi hanım var temizlik falan yapan işini de beğeniyorum ona söyledim gelirim dedi inşallah aynı performansı evde de gösterir
Ay darısı basıma ben de pazara tasınıyorum
İki saat uğraşıp kapak siparişini veremedim. Başıma ağrılar girdi bugün (( haftaya halletmeye çalışıcam bakalım...

Nıye bu kadar zornuymuş bu iş

Kimsecikler yok ben sigara içmeye çıktım merdiven boşluguna ordan yazıyorum
Ay liseli ergenler gibi kaçak göçek ceylinden kaçıyorum telefonu elimde görünce hıc affetmıyor hemen alıp oyun oynamak istiyor

Ben de pazar taşınıyorum cicim, yarın son rötüşlar

Doğru diyosun bırakayım kv ye uğraşıp uyutsun. ( kv uyutamıyor aryayı da)

görümcenler sağolsun valla baya yardımları oldu sana, az kalmış, yerleştirme işi de bitti mi tamamdır.
estafirullah şekerim:) Canım ben kayseriye 1 saat kadar uzakta, sivasın bi ilçesinde görev yapıyorum. Yaz tatillerinde ve 2 haftada bir haftasonlarında kayseride kv de kalıyoruz. Ve ben bu düzensizlikten bıktım.

simulator egitimi bu, saatler cok dolu. Erken saatte bosluk vardi oyle randevu aldim. Nihayet otomobile terfi ettik bugun

Okullar ne zaman kapaniyor, daha dogrusu sizin tatil ne zaman basliyor kuzum?
13 haziranda okul kapanıyor. Tabi 1 temmuza kadar seminer var.
Ev mi aldınız?

Sitedebir sıkıntı varmış canım. Arayıp düzelttik demişler. Bakalım o deneyecek artık. Ben kendi kartımdan almıyorum eşim görür diye.

Sana da kolaygeln canım taşınmada..

Bu arada ramazan yaza denk geldiği için ramazanda tabiki sinek avlıyorlar amaaa öteki dönemlerin fiyatı da daha yüksek artık...

Bu arada benim haydut oğlum otokoltuğunun isofix düğmesine basıp isofixi açıyo!!! Çığır açıyo resmen yaaaa

Günaydın kızlar çok yoğun bi hafta geçirdik. bugün de tatile gidiyoruz. dua edin lütfen yorucu gececeginin farkindayiz en azından yemek bulasik işi yok diye avutuyoruz kendimizi.. donunce bizimde taşınma işi var hayırlısıyla evi sattık. dunde evin devir işlemlerini yaptık. birilerine burdan sevgilerimi yolluyorum
busmai sanada kolaylıklar diliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…