Aa tasınmadınBen de pazar taşınıyorum cicim, yarın son rötüşlar
Hıı anladım sen de bengillerden ben de gocebeyımDoğru diyosun bırakayım kv ye uğraşıp uyutsun. ( kv uyutamıyor aryayı da)
görümcenler sağolsun valla baya yardımları oldu sana, az kalmış, yerleştirme işi de bitti mi tamamdır.
estafirullah şekerim:) Canım ben kayseriye 1 saat kadar uzakta, sivasın bi ilçesinde görev yapıyorum. Yaz tatillerinde ve 2 haftada bir haftasonlarında kayseride kv de kalıyoruz. Ve ben bu düzensizlikten bıktım.
Evet canıım ev aldık13 haziranda okul kapanıyor. Tabi 1 temmuza kadar seminer var.
Ev mi aldınız?
İnşallah duzelmiştirSitedebir sıkıntı varmış canım. Arayıp düzelttik demişler. Bakalım o deneyecek artık. Ben kendi kartımdan almıyorum eşim görür diye.
Sana da kolaygeln canım taşınmada..
Bu arada ramazan yaza denk geldiği için ramazanda tabiki sinek avlıyorlar amaaa öteki dönemlerin fiyatı da daha yüksek artık...
Yuhhh ya nasıııılBu arada benim haydut oğlum otokoltuğunun isofix düğmesine basıp isofixi açıyo!!! Çığır açıyo resmen yaaaa
Gunaydın şekerGünaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
Günaydın kızlar çok yoğun bi hafta geçirdik. bugün de tatile gidiyoruz. dua edin lütfen yorucu gececeginin farkindayiz en azından yemek bulasik işi yok diye avutuyoruz kendimizi.. donunce bizimde taşınma işi var hayırlısıyla evi sattık. dunde evin devir işlemlerini yaptık. birilerine burdan sevgilerimi yolluyorum
busmai sanada kolaylıklar diliyorum canım.
Günaydın kızlar çok yoğun bi hafta geçirdik. bugün de tatile gidiyoruz. dua edin lütfen yorucu gececeginin farkindayiz en azından yemek bulasik işi yok diye avutuyoruz kendimizi.. donunce bizimde taşınma işi var hayırlısıyla evi sattık. dunde evin devir işlemlerini yaptık. birilerine burdan sevgilerimi yolluyorum
Aa tasınmadın
Tasındın sandım kolay gele o zaman yagmurda var nasıl olacak bılmem
Hıı anladım sen de bengillerden ben de gocebeyım
Evet canıım ev aldık
İnşallah duzelmiştir
Saolasın pembişim
Yuhhh ya nasııııl
Gunaydın şeker
Kım o birileri hıııı:)
Geçen facede gördüm bunu ve listeme aldım ben de
Bende face te gördum:)
Senın su mor salata tarifinın linkini atarmısın
ooh ooh hayırlı olsun.. epey hareketli bi dönem. inş tatiliniz güzel geçer.Günaydın kızlar çok yoğun bi hafta geçirdik. bugün de tatile gidiyoruz. dua edin lütfen yorucu gececeginin farkindayiz en azından yemek bulasik işi yok diye avutuyoruz kendimizi.. donunce bizimde taşınma işi var hayırlısıyla evi sattık. dunde evin devir işlemlerini yaptık. birilerine burdan sevgilerimi yolluyorum
kıııııız! face hesabın vardı da niye söylemiyorsun?Bende face te gördum:)
Senın su mor salata tarifinın linkini atarmısın
vuu! çok eğlenceli bi öğleden sonra sizi bekliyor kuzumSaat 1 de okuldan arkadaşın çocuğunun sünnet düğünü var. Oğluşumla gideceğim inşallah. Bakalım ne maceralar yaşayacağız??
hadi geçmiş olsun, bunu da atlattınız çok şükür.melisa ilaçlarını içiyor iyileşti gibi ama dünde burnu tıkalıydı bir meme çekiyor bir nefes alıyordu burun açıcıdan döktük de biraz rahatladı
uffff bir iyileşseydi gerçi yaz da tam gelemedi pazartesiye kadar gene yağmur varmış bir plan program olamayacak düğün var bu hafta eşimin arkadaşı aynı zamanda komşumuz ona gideriz artıkım
götürme bacım, madem kvlerde olacaksınız. oyalasınlar.Günaydın hatunlarr...
biz bugün yine kayseri yolcusuyuzz. Ctesi eşimin arkadaşının düğünü var, kıyafetiydi, saçıydı, ayakkabısıydı uydurmaya çalışıyorum. Aryayı da götürüp götürmemekte kararsızım. Uyutup gitsem geç gideceğiz ( düğün yemekli) ama rahat edeceğiZ. Onu da götürsem hiç rahat edemem gb geliyor, düğün yemekli olunca da iyice sıkıntı mı olur diye kararsızım.
Değişiklik olur, kafa dağıtırsın.Günaydın kızlar çok yoğun bi hafta geçirdik. bugün de tatile gidiyoruz. dua edin lütfen yorucu gececeginin farkindayiz en azından yemek bulasik işi yok diye avutuyoruz kendimizi.. donunce bizimde taşınma işi var hayırlısıyla evi sattık. dunde evin devir işlemlerini yaptık. birilerine burdan sevgilerimi yolluyorum
Güle güle oturun canım. O zaman senden de fıto bekliyoruz. Mutfak, perde vs fotolarını istiyorum.Aa tasınmadın
Tasındın sandım kolay gele o zaman yagmurda var nasıl olacak bılmem
Hıı anladım sen de bengillerden ben de gocebeyım
Evet canıım ev aldık
İnşallah duzelmiştir
Saolasın pembişim
Yuhhh ya nasııııl
Gunaydın şeker
Kım o birileri hıııı:)
Bir taşınsaydım hayırlısıyla. Bu üçüncü evimiz ama birine bile oturmak kısmet olmadı. Kirada oturuyorum. Artık taşınmak istiyorum.slm canlarımm.. güzel huzurlu bi gün ve haftasonu diliyorum herkeslere
eşimin işi vardı, çıktı. biz de ayşecikle takılıyoruz. spor duş uyku şuanki programım
ooh ooh hayırlı olsun.. epey hareketli bi dönem. inş tatiliniz güzel geçer.
birileri de sana sevgilerini yolluyor
bu ara temmuz annelerinin ev sahibi olma ve taşınma dönemi galiba
ilbilge, busmai, destniy, sen.. ve inş sıradaki de beeen olurum inş ya da arya
kıııııız! face hesabın vardı da niye söylemiyorsun?
hemen adresini mesajla bakim
vuu! çok eğlenceli bi öğleden sonra sizi bekliyor kuzum
hadi geçmiş olsun, bunu da atlattınız çok şükür.
bizim de önümüzdeki haftasonu da arkadaşımın kınası var. ayşeciği kv ye bırakmayı düşünüyorum.
uzun zamandır kurt birikmişti, bacımlan dökelim
götürme bacım, madem kvlerde olacaksınız. oyalasınlar.
bi şekilde de uyuturlar, uykusu gelince sızar zaten. siz de gönlünüzce takılın..
öncesinde veya sonrasında da eşinle başbaşa olursunuz hem
Anaam çok dikkat canım ya allah korusunİyi tatiller canım.
Ev de aldınız dimi?? Hayırlı olsun canım. Taşınmada da kolaylıklar :)
Koltuğun iki yanında isofixi açma butonlar var ya eğilip onlara basıyotabi bunu indirme işlemi sırasında arabadan inmemek için koltuğa yapışırken farketti. Kuduruk Efeeeeee.
Tamam şeker saolasınhttp://limonlukek.blogspot.com.tr/2012/09/salgam-sulu-bulgur-salatas.html?m=1
Bu tarif gibi işte. Yani şalgam suyunda bulguru haşla ve soğuyunca bol malzeme ekle :) ben göz kararı yapıyorum
Yeni maceraları hasretle bekliyorumSaat 1 de okuldan arkadaşın çocuğunun sünnet düğünü var. Oğluşumla gideceğim inşallah. Bakalım ne maceralar yaşayacağız??
Kıss eşşeğim ben hemen facemi gönderiyomslm canlarımm.. güzel huzurlu bi gün ve haftasonu diliyorum herkeslere
eşimin işi vardı, çıktı. biz de ayşecikle takılıyoruz. spor duş uyku şuanki programım
bizim de önümüzdeki haftasonu da arkadaşımın kınası var. ayşeciği kv ye bırakmayı düşünüyorum.
bi şekilde de uyuturlar, uykusu gelince sızar zaten. siz de gönlünüzce takılın..
Değişiklik olur, kafa dağıtırsın.
Yoksa o birilerine mi sattınız evi?
Güle güle oturun canım. O zaman senden de fıto bekliyoruz. Mutfak, perde vs fotolarını istiyorum.
Herkese günaydınnn....bu akşamki düğün için internetten aldığım siyah ve kırmızı stiletto larım olmadı:// çok rahatsızdı bende almadım. E mecburen evden bişi uydurucam ama böyle de hiç içime sinmedi. Akşama kadar aryayla, akşama doğru kuaför vs. Akşam da düğün telaşı... Aryayı götürmeyeceğim düğüne karar verdim. Saçım bari içime sinse de ayakkabıyı umursamasam ya:/
Anaaa, uğramıyordun, demek bunlarla uğraşıyordun. Hayırlı olsun canım eviniz. Tatil de istediğiniz gb geçer inş. Bu " biri " ni bende merak ettimm???
slm canlarımm.. güzel huzurlu bi gün ve haftasonu diliyorum herkeslere
Anaam çok dikkat canım ya allah korusun
Tamam şeker saolasın
Yeni maceraları hasretle bekliyorum
Kıss eşşeğim ben hemen facemi gönderiyom
Hiç aklıma gelmedikii
Ev konusunda ayagımızı suruduk biz
Daha guzelleri sizlere insallah
Saol canım ilk fursatta fotolıcam ama ben perde halı yapmadım yaptıklarımı fotolarım
Sende tasınıyomuşsun yeni öğrendim canım sanada hayırlı ugurlu olsun
Selam fıstıklar. nasılsınız bakalımm. Ben bugün istifamı verdim. yasal olarak 15 gün daha çalışmak durumundayım. Haziranın 15 inde başka biryerdeyim artık.
inş canım.. sizin iş iyice menzile geldi, artı dekorasyon gibi ayrıntılarla uğraşıyorsunuz.Bir taşınsaydım hayırlısıyla. Bu üçüncü evimiz ama birine bile oturmak kısmet olmadı. Kirada oturuyorum. Artık taşınmak istiyorum.
ee hatun incecik, ayakları da muhtemelen 36 numara falan..Kız internetten ayakkabı alınır mı yaaaa?!? Ben giyerek aldığım ayakkabılarda bile sorun yaşayabiliyorum valla çoğu kere :/ bulursun bişiler inşallah. Bulamasan da salla kız okadar takık olmamak lazım :)
Ben de çocuğumu birilerine bırakıp kıvırmak istiyommmm. Ben de nişantaşı çocuğuyummmm :)
Valla hiç oturmadık tabiki :) çoluk çocuk balonla oynarken bizimki müzik aletlerine, hopörlöre, kameraya falan sardırdı. Sonra sarışın tatlı bi kız kestirdi gözüne :) igden yollıcam özelden fotosunu olanlaraşimdi geldik uyku modu yapıcaz inşallah.
Hava okadar yağışlı ki pazara da gidemicez. Köy yumurtasını bi tek pazardan alıyorum ve çok alıştım. Ayrıca sebze meyve bile farklı oluyo.. Neyse artık haftaya inşallah :)
ooo, haberler sende.. hadi bakalım. inş bu iki hafta çabucak geçerSelam fıstıklar. nasılsınız bakalımm. Ben bugün istifamı verdim. yasal olarak 15 gün daha çalışmak durumundayım. Haziranın 15 inde başka biryerdeyim artık.
elbette evi, birilerine sattılar ama o birileri biz değiliz :111:Değişiklik olur, kafa dağıtırsın.
Yoksa o birilerine mi sattınız evi?
E nerden alayım bacım? Nadide ilçemin nadide pazarından mı:))) kız zaman yoktu aldım. Ayrıca da internetten giyiniyorum çoğunlukla, beğenmezsem gönderiyorum, sıkıntı yok:)Kız internetten ayakkabı alınır mı yaaaa?!? Ben giyerek aldığım ayakkabılarda bile sorun yaşayabiliyorum valla çoğu kere :/ bulursun bişiler inşallah. Bulamasan da salla kız okadar takık olmamak lazım :)
Ben de çocuğumu birilerine bırakıp kıvırmak istiyommmm. Ben de nişantaşı çocuğuyummmm :)
Valla hiç oturmadık tabiki :) çoluk çocuk balonla oynarken bizimki müzik aletlerine, hopörlöre, kameraya falan sardırdı. Sonra sarışın tatlı bi kız kestirdi gözüne :) igden yollıcam özelden fotosunu olanlaraşimdi geldik uyku modu yapıcaz inşallah.
Hava okadar yağışlı ki pazara da gidemicez. Köy yumurtasını bi tek pazardan alıyorum ve çok alıştım. Ayrıca sebze meyve bile farklı oluyo.. Neyse artık haftaya inşallah :)
E hadi hayırlı olsun canım. Şans getirir inş yeni işinSelam fıstıklar. nasılsınız bakalımm. Ben bugün istifamı verdim. yasal olarak 15 gün daha çalışmak durumundayım. Haziranın 15 inde başka biryerdeyim artık.
slm canlar, napıyonuz bakam?
ayşecik uyanmak üzere ben de yemekleri hazırladım. eşim de gelirse yiyip sahile inicez.
o balık tutmakla oyalansın, biz de ayşecikle parta takılırız
inş canım.. sizin iş iyice menzile geldi, artı dekorasyon gibi ayrıntılarla uğraşıyorsunuz.
yakın zamanda her şey biter, hayırlısıyla yerleşirsiniz.. darısı da başımıza deriz
ee hatun incecik, ayakları da muhtemelen 36 numara falan..
onun internetten ayakkabı alabilitesi var bacım :111:
sen kardeşinin düğününü bekle cicim
instagrama baktım, hala gelmemiş. gönder kız bekliyoz
markette herşey var ama pazarın yeri ayrı. daha çok alternatif var.
ve kesinlikle daha taze..
ooo, haberler sende.. hadi bakalım. inş bu iki hafta çabucak geçer
ve yeni işine başlarsın..ayrıntılar belli oldu mu?
elbette evi, birilerine sattılar ama o birileri biz değiliz :111:
Kuafördeyim şuan, 5 için aldığım randevuyu bekliyorum. Kaş bıyık aldırdım, topuz gb bişi yaptırıcam. Kuaförlerde de bu randevu olayına kılım! Niye randevu alıyoruz biz ya bekleyeceksek???
Aryayı bıraktığım için de diken üstündeyim zaten! Akşama da bırakıcaz mecbur:// hiç bişi yemiyor ya dünden beri, zaten sinir oldum! Dişi iyice patlamak üzere, inş o sebeptendir. Durun ig den bende kızıma doğum günü için aldığım tütüyü göndereyim nasıl olmuş.
E nerden alayım bacım? Nadide ilçemin nadide pazarından mı:))) kız zaman yoktu aldım. Ayrıca da internetten giyiniyorum çoğunlukla, beğenmezsem gönderiyorum, sıkıntı yok:)
E hadi hayırlı olsun canım. Şans getirir inş yeni işin
Hee 36:)) 39 hatta 39 buçuk giyiyorum kız.
oh oh, icim ferahladi biraz. Ben de 38-39 giyiyom cunkuKuafördeyim şuan, 5 için aldığım randevuyu bekliyorum. Kaş bıyık aldırdım, topuz gb bişi yaptırıcam. Kuaförlerde de bu randevu olayına kılım! Niye randevu alıyoruz biz ya bekleyeceksek???
Aryayı bıraktığım için de diken üstündeyim zaten! Akşama da bırakıcaz mecbur:// hiç bişi yemiyor ya dünden beri, zaten sinir oldum! Dişi iyice patlamak üzere, inş o sebeptendir. Durun ig den bende kızıma doğum günü için aldığım tütüyü göndereyim nasıl olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?