Bu ara herşeyden korkuyor ya üst kattan ses geliyor, bizimki korkuyorum diye ağlamaya başlıyor, bi tuhaf. Dışarda rüzgar çıkıyor çok korkuyorum diyip eve getiriyor bizi. Sizlerde de var mı böyle bişii?? O cadı kız gidiyor birden. Yanında olmak istiyorum bende://Sinirini bozma kuşummmm. Belki de sıran gelmiştir bileakşam selfie çekinmeyi unutmayın haaaa; ig özelden yollarsın
Bence en zor zamanındayız bu veletlerin; aydınlığa çıkmamız yakındırdirenaryammm
Bu gece evet bende düşünmemeye çalışacağım ne yapalım bala gelen çekilirr://oh oh, icim ferahladi biraz. Ben de 38-39 giyiyom cunku
Bu anlattiklarindan sonra seni topigin internetten alisveris gurusu ilan ediyorum yavrum
Bu cok yakin bi arkadas heralde. Bu kadar yogun hazirlandigina gore. Yada uzun zamandir boyle bi sosyal aktivite olmadigi icin onemli oldu. Bu kadar hazirlandin madem senin de fotonu istiyooooooz!Bu arada ins firsat olur da esinle dans edersiniz
Aryaya aklin takilmasin bu gece. Babaannesi dedesi bi guzel bakarlar kizceye
Bu ara herşeyden korkuyor ya üst kattan ses geliyor, bizimki korkuyorum diye ağlamaya başlıyor, bi tuhaf. Dışarda rüzgar çıkıyor çok korkuyorum diyip eve getiriyor bizi. Sizlerde de var mı böyle bişii?? O cadı kız gidiyor birden. Yanında olmak istiyorum bende://
Bu gece evet bende düşünmemeye çalışacağım ne yapalım bala gelen çekilirr://
Eşimin çok yakın arkadaşlarından. Dubaiye taşındı arkadaşı. Gelin de fastan. Merak ediyorum baya gelini valla. Yeni geldi türkiyeye. Ve de haklısın uzun zamandır böyle özel günler olmuyordu onun da etkisi var. Topuzdayım şuan, bakalım, inş güzel bişi çıkar ortayaa:///
ayy etnik temali bi dugun mu olur acep?.Kızımm malzeme güzel tabi güzel bişi çıkacak ortaya :) gelini de çek yollaaaaa
oo çapkına bak daha dötü b..ktan kalkmadan çapkınlığa baslamıs:))Kız internetten ayakkabı alınır mı yaaaa?!? Ben giyerek aldığım ayakkabılarda bile sorun yaşayabiliyorum valla çoğu kere :/ bulursun bişiler inşallah. Bulamasan da salla kız okadar takık olmamak lazım :)
Ben de çocuğumu birilerine bırakıp kıvırmak istiyommmm. Ben de nişantaşı çocuğuyummmm :)
Valla hiç oturmadık tabiki :) çoluk çocuk balonla oynarken bizimki müzik aletlerine, hopörlöre, kameraya falan sardırdı. Sonra sarışın tatlı bi kız kestirdi gözüne :) igden yollıcam özelden fotosunu olanlaraşimdi geldik uyku modu yapıcaz inşallah.
Hava okadar yağışlı ki pazara da gidemicez. Köy yumurtasını bi tek pazardan alıyorum ve çok alıştım. Ayrıca sebze meyve bile farklı oluyo.. Neyse artık haftaya inşallah :)
tebdili mekanda ferahlık vardır hayırlısı olsn canımSelam fıstıklar. nasılsınız bakalımm. Ben bugün istifamı verdim. yasal olarak 15 gün daha çalışmak durumundayım. Haziranın 15 inde başka biryerdeyim artık.
oo kocamın değimiyle saç sakal traşı da tamam :):))))bi gün gorumcem kas bıyıga gıtmıs ben de sordum hulya nerde dıye okocam da dedı kı saç sakal trası olmaya gıttıKuafördeyim şuan, 5 için aldığım randevuyu bekliyorum. Kaş bıyık aldırdım, topuz gb bişi yaptırıcam. Kuaförlerde de bu randevu olayına kılım! Niye randevu alıyoruz biz ya bekleyeceksek???
Aryayı bıraktığım için de diken üstündeyim zaten! Akşama da bırakıcaz mecbur:// hiç bişi yemiyor ya dünden beri, zaten sinir oldum! Dişi iyice patlamak üzere, inş o sebeptendir. Durun ig den bende kızıma doğum günü için aldığım tütüyü göndereyim nasıl olmuş.
oh oh, icim ferahladi biraz. Ben de 38-39 giyiyom cunku
Bu anlattiklarindan sonra seni topigin internetten alisveris gurusu ilan ediyorum yavrum
Bu cok yakin bi arkadas heralde. Bu kadar yogun hazirlandigina gore. Yada uzun zamandir boyle bi sosyal aktivite olmadigi icin onemli oldu. Bu kadar hazirlandin madem senin de fotonu istiyooooooz!Bu arada ins firsat olur da esinle dans edersiniz
Aryaya aklin takilmasin bu gece. Babaannesi dedesi bi guzel bakarlar kizceye
gel bacım ne olursan ol yıne gelDevamsızlıktan kalan bu arkadaşınızı kabul ediyormusunuz
Güle güle giysin kuzucuk :) burda panço yok tabi.. Ne kadara aldın bakıyım?? Olmadı normal dükkanlara bakıcam..
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)
140 tl canım fazla bence ama seçenek yoktu...şükür hepimiz giyindik. en ucuz kızlarınki tuttu...intikamımız fena olacak
kacak dilanaz sonunda gorundu!
Yoksa siz de mi ev aldiniz tasiniyosunuz kiiiz?!
Düşünüyoruz canım ama gündemimizde arabayı değiştirmek var,hayırlısı.
doğum yaptıktan iki ay sonra taşınmıştık,bir müddet taşınmayayım ben.
ne kadar ev alan olmuşgüle,güle oturuna gitsek hep beraber.
bizimkiler bir araya gelse nasıl olur.kimse güle,güle oturamaz.
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah :)
Dilanazım hepsini bir odaya kapatıp biz salonda otursak bence çok güzel olabilir
oo çapkına bak daha dötü b..ktan kalkmadan çapkınlığa baslamıs:)
Gunaydın:)
Artık altta kalanın canı çıksın:)
Tasınıyorummmmmmmmmm
Bu gun yazamazsam kusura bakmayın kızlar öptum
pembis ve destniy sabah sabah beni guldurdunuz yaaa
Herkeslere gunaydin.. Hayirli huzurlu guzel bi gun olsun ins..
Kolay gelsin tatlım. Bir sürü iş ta, biri taşıyıp yerleştirip beni çağırsa ne güzel olur.Tasınıyorummmmmmmmmm
Bu gun yazamazsam kusura bakmayın kızlar öptum
Bak böyle böyle iki yaşına getirdik.Aynennnnn :)
Kolay gelsin canımmmmm. Bu vesile ile busmaiye de kolay gelsin :)
Hepimiz hep gülelim inşallah.
Ben an itibari ile çok yorgun ve mutsuzum. Arkadaşlarla kahvaltıya gittik. Oğluş beni çıldırttı. Bi ara baktım elimden kaza çıkacak kocamın kucağına attım (fırlatmış da olabilirim) ve oğlunu al dedim. Arkadaşlardan ayrıldıktan sonra eşim bana kızıyo ne biçim tepki veriyosun diye. Ben de dedimki; sen bi gerektiği zaman yardımcı ol ki benim sinirim bu kadar bozulmasın ve hıncımı çocuktan çıkarmıyım...! Bişi diyemedi tabi. Ama cidden sıkıldım herşeyi göğüslemekten. Yoruldum ya valla yoruldum. Ama bunu anlayan veya duymak isteyen kimsem yok...
Sağ ol canım. Sen de güle güle otur. Ben de eşyalarımı değiştirmiyorum. Perdelerden de salon, oturma odası ve mutfak mecburen değişiyor.halılardan da uymayanlar değişecek.Anaam çok dikkat canım ya allah korusun
Tamam şeker saolasın
Yeni maceraları hasretle bekliyorum
Kıss eşşeğim ben hemen facemi gönderiyom
Hiç aklıma gelmedikii
Ev konusunda ayagımızı suruduk biz
Daha guzelleri sizlere insallah
Saol canım ilk fursatta fotolıcam ama ben perde halı yapmadım yaptıklarımı fotolarım
Sende tasınıyomuşsun yeni öğrendim canım sanada hayırlı ugurlu olsun
Kolay gelsin tatlım. Bir sürü iş ta, biri taşıyıp yerleştirip beni çağırsa ne güzel olur.
Bak böyle böyle iki yaşına getirdik.
Dilanaz, aramıza yeniden hoş geldin. Bu sıralar çok yoğunuz, ben de pek giremiyorum. Dün akşam da misafirim vardı.
Aryam, düğün nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?