Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu ara herşeyden korkuyor ya üst kattan ses geliyor, bizimki korkuyorum diye ağlamaya başlıyor, bi tuhaf. Dışarda rüzgar çıkıyor çok korkuyorum diyip eve getiriyor bizi. Sizlerde de var mı böyle bişii?? O cadı kız gidiyor birden. Yanında olmak istiyorum bende://
Bu gece evet bende düşünmemeye çalışacağım ne yapalım bala gelen çekilirr://
Eşimin çok yakın arkadaşlarından. Dubaiye taşındı arkadaşı. Gelin de fastan. Merak ediyorum baya gelini valla. Yeni geldi türkiyeye. Ve de haklısın uzun zamandır böyle özel günler olmuyordu onun da etkisi var. Topuzdayım şuan, bakalım, inş güzel bişi çıkar ortayaa:///

Kızımm malzeme güzel tabi güzel bişi çıkacak ortaya :) gelini de çek yollaaaaa

Devamsızlıktan kalan bu arkadaşınızı kabul ediyormusunuz

kacak dilanaz sonunda gorundu!
Yoksa siz de mi ev aldiniz tasiniyosunuz kiiiz?!

oo çapkına bak daha dötü b..ktan kalkmadan çapkınlığa baslamıs:))

Selam fıstıklar. nasılsınız bakalımm. Ben bugün istifamı verdim. yasal olarak 15 gün daha çalışmak durumundayım. Haziranın 15 inde başka biryerdeyim artık.
tebdili mekanda ferahlık vardır hayırlısı olsn canım
oo kocamın değimiyle saç sakal traşı da tamam :):))))bi gün gorumcem kas bıyıga gıtmıs ben de sordum hulya nerde dıye okocam da dedı kı saç sakal trası olmaya gıttı ordan kaldı yanı laf bacım kusura bakma
kıs arya sen basbayagı uluslarası bı dugune gıdıyon vışşş bol bol foto cek
bu arada bende ınstagram var da nasıl kullanacamı bırının ögretmesı lazım ben de gormek ıstıom yaaa((

rahat ol bacım benımkıler 40 bıle oluyo bazen mesela bugun gıydıklerım 39 ama anasını ağlattı ayaklarımın 40 olsa ıyıydı o derece,utandıgımdan alamıyom
bu arada ıyı gezmeler sana da:)
Devamsızlıktan kalan bu arkadaşınızı kabul ediyormusunuz
gel bacım ne olursan ol yıne gel

140 tl canım fazla bence ama seçenek yoktu...şükür hepimiz giyindik. en ucuz kızlarınki tuttu...intikamımız fena olacak

Güle güle giysin kuzucuk :) burda panço yok tabi.. Ne kadara aldın bakıyım?? Olmadı normal dükkanlara bakıcam..

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)

kacak dilanaz sonunda gorundu!
Yoksa siz de mi ev aldiniz tasiniyosunuz kiiiz?!

Düşünüyoruz canım ama gündemimizde arabayı değiştirmek var,hayırlısı.

doğum yaptıktan iki ay sonra taşınmıştık,bir müddet taşınmayayım ben.

ne kadar ev alan olmuş güle,güle oturuna gitsek hep beraber.

bizimkiler bir araya gelse nasıl olur.kimse güle,güle oturamaz.

Saol canım buyrun gdlin
Fındıklarla zor otururuz gerçi:)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah :)

Dilanazım hepsini bir odaya kapatıp biz salonda otursak bence çok güzel olabilir

pembis ve destniy sabah sabah beni guldurdunuz yaaa
Herkeslere gunaydin.. Hayirli huzurlu guzel bi gun olsun ins..

Gunaydın:)
Artık altta kalanın canı çıksın:)

Aynennnnn :)

Tasınıyorummmmmmmmmm
Bu gun yazamazsam kusura bakmayın kızlar öptum

Kolay gelsin canımmmmm. Bu vesile ile busmaiye de kolay gelsin :)

pembis ve destniy sabah sabah beni guldurdunuz yaaa
Herkeslere gunaydin.. Hayirli huzurlu guzel bi gun olsun ins..

Hepimiz hep gülelim inşallah.

Ben an itibari ile çok yorgun ve mutsuzum. Arkadaşlarla kahvaltıya gittik. Oğluş beni çıldırttı. Bi ara baktım elimden kaza çıkacak kocamın kucağına attım (fırlatmış da olabilirim) ve oğlunu al dedim. Arkadaşlardan ayrıldıktan sonra eşim bana kızıyo ne biçim tepki veriyosun diye. Ben de dedimki; sen bi gerektiği zaman yardımcı ol ki benim sinirim bu kadar bozulmasın ve hıncımı çocuktan çıkarmıyım...! Bişi diyemedi tabi. Ama cidden sıkıldım herşeyi göğüslemekten. Yoruldum ya valla yoruldum. Ama bunu anlayan veya duymak isteyen kimsem yok...

Tasınıyorummmmmmmmmm
Bu gun yazamazsam kusura bakmayın kızlar öptum
Kolay gelsin tatlım. Bir sürü iş ta, biri taşıyıp yerleştirip beni çağırsa ne güzel olur.
Bak böyle böyle iki yaşına getirdik.

Dilanaz, aramıza yeniden hoş geldin. Bu sıralar çok yoğunuz, ben de pek giremiyorum. Dün akşam da misafirim vardı.
Aryam, düğün nasıldı?

Sağ ol canım. Sen de güle güle otur. Ben de eşyalarımı değiştirmiyorum. Perdelerden de salon, oturma odası ve mutfak mecburen değişiyor.halılardan da uymayanlar değişecek.

Kolay gelsin tatlım. Bir sürü iş ta, biri taşıyıp yerleştirip beni çağırsa ne güzel olur.

Bak böyle böyle iki yaşına getirdik.

Evet kendimi tebrik ediyorum :) valla şu ara bıktım kocamdan. Bi tatile mi yollasam napsam :)))

Dilanaz, aramıza yeniden hoş geldin. Bu sıralar çok yoğunuz, ben de pek giremiyorum. Dün akşam da misafirim vardı.
Aryam, düğün nasıldı?

Ay evettttt. Faslı gelin nasıldı acaba??? Foto bekliyoruz igde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…