Eşini niye gönderiyorsun. Sen annene gidip 10 gün kal, rahatlarsın.Evet kendimi tebrik ediyorum :) valla şu ara bıktım kocamdan. Bi tatile mi yollasam napsam :)))
Ay evettttt. Faslı gelin nasıldı acaba??? Foto bekliyoruz igde
Selam kızlar artık rahatça doğumu bekleyebiliriz işimiz kalmadı. Bu gece evdeyiz.. Ev çok ferah çok güzel de; kutu gibi evimden sonra biraz büyük geldi. Tuhaf oldum, alışmakta zorlanacağız gibi.. Odalarda keremi takip etmek zor oluyor korkuyorum; diğer evde "gık" dese duyardım. Allah kazasız belasız oturmak nasip etsin tek isteğim o
hadi hayırlı olsun. günbegün alışırsınızSelam kızlar artık rahatça doğumu bekleyebiliriz işimiz kalmadı. Bu gece evdeyiz.. Ev çok ferah çok güzel de; kutu gibi evimden sonra biraz büyük geldi. Tuhaf oldum, alışmakta zorlanacağız gibi.. Odalarda keremi takip etmek zor oluyor korkuyorum; diğer evde "gık" dese duyardım. Allah kazasız belasız oturmak nasip etsin tek isteğim o
adamın cezası bile 'tatile gitmek' yaaa :111:Evet kendimi tebrik ediyorum :) valla şu ara bıktım kocamdan. Bi tatile mi yollasam napsam :)))
)
Selam kızlar artık rahatça doğumu bekleyebiliriz işimiz kalmadı. Bu gece evdeyiz.. Ev çok ferah çok güzel de; kutu gibi evimden sonra biraz büyük geldi. Tuhaf oldum, alışmakta zorlanacağız gibi.. Odalarda keremi takip etmek zor oluyor korkuyorum; diğer evde "gık" dese duyardım. Allah kazasız belasız oturmak nasip etsin tek isteğim o
Eşini niye gönderiyorsun. Sen annene gidip 10 gün kal, rahatlarsın.
Ne güzel ferah ferah işte. Güle güle otur canım. Alışınca o evde nasıl oturmuşum dersin.
hadi hayırlı olsun. günbegün alışırsınız
adamın cezası bile 'tatile gitmek' yaaa :111:
ben de eşime sinirlendim. evde kendi kendime söyleniyorum
Slm kzlarr... Düğün güzeldi ama aklım hep aryada olduğu için biraz gergindim. Ayakkabılar ayağımı mahvetti, uzun zaman olmuş topuklu giymeyeli... Ve ben bir topuklu giyme özürlüyüm sanırım, utanıyorum bir kadın olarak:/ düğünde gelinin anne baba ve kardeşi vardı sadece doğal olarak. Yöresel kıyafetleriyle gelmişlerdi, gayet hoştu. Gelin türkçe bilmediği için pek bi iletişim olamadı ama gayet güler yüzlü, sıcak kanlıydı. Bizim oyunlar ve halay falan ona baya komik geldi zannımcaBide yapmaya uğraşması vardı, dillere destan... Kısaca yorucu, kaygılı, yinede güzel geçen bir düğündü. Dilek fenerim de sönmese iyiydi, ama söndü valla, bizim tayin işi olmayacak ona bakılırsa
Gecenin bi yarısı eve gelip valiz hazırladım, eşim bugün sabah sınavda görevli olduğu için de sabahın kör vakti koştur koştur eve geldik. Ancak okuyabildim yazdıklarınızı. Gelinin de fotosunu istemişsiniz, bugün okudum onu valla:) kendi fotomuzu koydum bi tane ig ye, merak edenler ordan bakabilir. Bu arada kızım eve gelir gelmez yemesi falan düzeldi şükür, yaz tatilinde kayseride böyle ne yapiciimm hiçbi fikrim yokBizden bu kadarr...
Slm kzlarr... Düğün güzeldi ama aklım hep aryada olduğu için biraz gergindim. Ayakkabılar ayağımı mahvetti, uzun zaman olmuş topuklu giymeyeli... Ve ben bir topuklu giyme özürlüyüm sanırım, utanıyorum bir kadın olarak:/ düğünde gelinin anne baba ve kardeşi vardı sadece doğal olarak. Yöresel kıyafetleriyle gelmişlerdi, gayet hoştu. Gelin türkçe bilmediği için pek bi iletişim olamadı ama gayet güler yüzlü, sıcak kanlıydı. Bizim oyunlar ve halay falan ona baya komik geldi zannımcaBide yapmaya uğraşması vardı, dillere destan... Kısaca yorucu, kaygılı, yinede güzel geçen bir düğündü. Dilek fenerim de sönmese iyiydi, ama söndü valla, bizim tayin işi olmayacak ona bakılırsa
Memlekete gittiğimiz de kızımı tanıyamadım. Evi yadırgadı, bana yapıştı, zor uyudu. Aklıma sen geldin.
Gecenin bi yarısı eve gelip valiz hazırladım, eşim bugün sabah sınavda görevli olduğu için de sabahın kör vakti koştur koştur eve geldik. Ancak okuyabildim yazdıklarınızı. Gelinin de fotosunu istemişsiniz, bugün okudum onu valla:) kendi fotomuzu koydum bi tane ig ye, merak edenler ordan bakabilir. Bu arada kızım eve gelir gelmez yemesi falan düzeldi şükür, yaz tatilinde kayseride böyle ne yapiciimm hiçbi fikrim yokBizden bu kadarr...
Okul kapanınca git, ramazana kadar kal tatlım.Canım tekrar hayırlı uğurlu olsun. Manzarası falan müthiş. Hep güzel günleriniz olsun orda inşallah :)
Ne zaman gidicem?? Hem de on gün!! Ayrıca benim gibi hizmetçi ruhlu ve kuduruk oğlu olan bir insanın evinde kalması daha az yorucu
Cehennemin dibine mi gitsin dicem napıcam :)?? Anca kendi kendimize söyleniyoz zaten..
Çocuklarla tebli mekanda ferahlık yok malesefşimdiden dülünmeyelim; daha 1 ay var çok şükür
Okul kapanınca git, ramazana kadar kal tatlım.
Gül annem gül ağlama :)pembis ve destniy sabah sabah beni guldurdunuz yaaa
Herkeslere gunaydin.. Hayirli huzurlu guzel bi gun olsun ins..
Saol canım:)delirdim:)
Deli hatun yaaaa
Kolay gelsin...
Kocayı haşlamışsın:) bazen bende sarıyom kocama:) iyi oluyo stress atıyom:)Aynennnnn :)
Kolay gelsin canımmmmm. Bu vesile ile busmaiye de kolay gelsin :)
Hepimiz hep gülelim inşallah.
Ben an itibari ile çok yorgun ve mutsuzum. Arkadaşlarla kahvaltıya gittik. Oğluş beni çıldırttı. Bi ara baktım elimden kaza çıkacak kocamın kucağına attım (fırlatmış da olabilirim) ve oğlunu al dedim. Arkadaşlardan ayrıldıktan sonra eşim bana kızıyo ne biçim tepki veriyosun diye. Ben de dedimki; sen bi gerektiği zaman yardımcı ol ki benim sinirim bu kadar bozulmasın ve hıncımı çocuktan çıkarmıyım...! Bişi diyemedi tabi. Ama cidden sıkıldım herşeyi göğüslemekten. Yoruldum ya valla yoruldum. Ama bunu anlayan veya duymak isteyen kimsem yok...
Saol canımKolay gelsin tatlım. Bir sürü iş ta, biri taşıyıp yerleştirip beni çağırsa ne güzel olur.
Bak böyle böyle iki yaşına getirdik.
Alışırsın canım dert etmeSelam kızlar artık rahatça doğumu bekleyebiliriz işimiz kalmadı. Bu gece evdeyiz.. Ev çok ferah çok güzel de; kutu gibi evimden sonra biraz büyük geldi. Tuhaf oldum, alışmakta zorlanacağız gibi.. Odalarda keremi takip etmek zor oluyor korkuyorum; diğer evde "gık" dese duyardım. Allah kazasız belasız oturmak nasip etsin tek isteğim o
Sen nıye sinirlendin:)hadi hayırlı olsun. günbegün alışırsınız
adamın cezası bile 'tatile gitmek' yaaa :111:
ben de eşime sinirlendim. evde kendi kendime söyleniyorum
Tatilde kayseriye gitmek zorundamısınız canımSlm kzlarr... Düğün güzeldi ama aklım hep aryada olduğu için biraz gergindim. Ayakkabılar ayağımı mahvetti, uzun zaman olmuş topuklu giymeyeli... Ve ben bir topuklu giyme özürlüyüm sanırım, utanıyorum bir kadın olarak:/ düğünde gelinin anne baba ve kardeşi vardı sadece doğal olarak. Yöresel kıyafetleriyle gelmişlerdi, gayet hoştu. Gelin türkçe bilmediği için pek bi iletişim olamadı ama gayet güler yüzlü, sıcak kanlıydı. Bizim oyunlar ve halay falan ona baya komik geldi zannımcaBide yapmaya uğraşması vardı, dillere destan... Kısaca yorucu, kaygılı, yinede güzel geçen bir düğündü. Dilek fenerim de sönmese iyiydi, ama söndü valla, bizim tayin işi olmayacak ona bakılırsa
Kız semineri napicizzzz??? Artık liselerde sene sonu sınavları yerine seminer var ya
Benim oğluşum da başka bir eve bile gitse ve açlıktan ölse de bişi yemiyo. Çünkü kudurmak ve keşfetmek daha cazip geliyohepsi cins cins bu veletlerin çok şükür :)
Gül annem gül ağlama :)
Kocayı haşlamışsın:) bazen bende sarıyom kocama:) iyi oluyo stress atıyom:)
Malesef kadınlara herseyı göğüsleyebılmek gibi bir misyon verilmiş fıtratımızda da var. Erkekler cok beceriksiz. Bunalmanı anlayabiliyorum. Bu konuda yalnız değilsin
Saol canım
Biri yrrleştirse ıyı olurdu da bu sefer de hiç bişeyin yerini bulamazdım
Alışırsın canım dert etme
Amin kazasız belasız oTuralım
Sen nıye sinirlendin:)
Tatilde kayseriye gitmek zorundamısınız canım
Düğün genel olarak guzel geçmiş anlaşılan bu iletinin ilk sazanı olarak sormak istiyorum bu dilek feneri ne olaki
Seminer kesin mi ya?
Kız semineri napicizzzz??? Artık liselerde sene sonu sınavları yerine seminer var ya
Benim oğluşum da başka bir eve bile gitse ve açlıktan ölse de bişi yemiyo. Çünkü kudurmak ve keşfetmek daha cazip geliyohepsi cins cins bu veletlerin çok şükür :)
aynenn... O bi ay bana ne kısa geliyor biliyon muuu???Canım tekrar hayırlı uğurlu olsun. Manzarası falan müthiş. Hep güzel günleriniz olsun orda inşallah :)
Ne zaman gidicem?? Hem de on gün!! Ayrıca benim gibi hizmetçi ruhlu ve kuduruk oğlu olan bir insanın evinde kalması daha az yorucu
Cehennemin dibine mi gitsin dicem napıcam :)?? Anca kendi kendimize söyleniyoz zaten..
Çocuklarla tebli mekanda ferahlık yok malesefşimdiden dülünmeyelim; daha 1 ay var çok şükür
Demiii??? Benim işim çok zor yaBiz de memlekete gittiğmizde kızımı tanıyamadım. Evi yadırgadı, bana yapıştı, zor uyudu. Hemen aklıma sen geldin.
Seminerr??? Ramazanda orda oluyoruz, ramazan bi atlatırsak hayırlısıylaa....Okul kapanınca git, ramazana kadar kal tatlım.
Estafirullah canikom. Şu aşağıdaki balonları yakıp dilek tutup havaya bırakıyorsun. Uzun süre yükselirse dileğin kabul oluyor, hemen sönerse olmuyorGül annem gül ağlama :)
Kocayı haşlamışsın:) bazen bende sarıyom kocama:) iyi oluyo stress atıyom:)
Malesef kadınlara herseyı göğüsleyebılmek gibi bir misyon verilmiş fıtratımızda da var. Erkekler cok beceriksiz. Bunalmanı anlayabiliyorum. Bu konuda yalnız değilsin
Saol canım
Biri yrrleştirse ıyı olurdu da bu sefer de hiç bişeyin yerini bulamazdım
Alışırsın canım dert etme
Amin kazasız belasız oTuralım
Sen nıye sinirlendin:)
Tatilde kayseriye gitmek zorundamısınız canım
Düğün genel olarak guzel geçmiş anlaşılan bu iletinin ilk sazanı olarak sormak istiyorum bu dilek feneri ne olaki
Seminer kesin mi ya?
Yağmurlu bir günden herkese günaydın.(güneşli demek isterdim.)hafta boyu yağmur varmış.
Evet ya, liselere de seminer gelmiş. O zaman sen evinde otur, efe'yi gönder.
aynenn... O bi ay bana ne kısa geliyor biliyon muuu???
Bu arada evin fotosunu mu gördün? Bende istiyorum o fotoyuuuu!!!
Demiii??? Benim işim çok zor ya
Seminerr??? Ramazanda orda oluyoruz, ramazan bi atlatırsak hayırlısıylaa....
Estafirullah canikom. Şu aşağıdaki balonları yakıp dilek tutup havaya bırakıyorsun. Uzun süre yükselirse dileğin kabul oluyor, hemen sönerse olmuyorŞu aşağıdaki gb balonlar:Eki Görüntüle 1140730
Tüm tatillerde kayseriye gitmeye öyle aluştırmışız ki gitmeyince sıkıntı var gb algılanıyor
selam verip borçlu çıkmak bu olsa gerek... :100:Tüm tatillerde kayseriye gitmeye öyle aluştırmışız ki gitmeyince sıkıntı var gb algılanıyor
Busmaiiiii hemen ig den resim istiyorumm!!
bizde de suç var alıştırdık bacım. Onların da işine geliyor. Benim annemle ev konusundaki diyaloğum da sizinkiyle aynı. Sözde karışmaz gitmememize falan ama alınıyorlar ben anlıyorum tavırlarından. Bide şimdi aryayı özlüyoruz olayı oluyor. Bi evim olaydı yaa.günaydın canlar.. yeni haftamız hayırlı huzurlu olsun inş..
istanbulda şuan güneş var, hava açık görünüyor. ayşeciğin kahvaltısını yapıp, parka ışınlınıcaz inş..
akşama buğdaylı yoğurt çorbam var, bir de taze fasulye yapıcam.
aklıma esti, aşure de yapmak istiyorum o da yarına kaldı
destniy; kuzum mesaj kutuna bak olur mu?
selam verip borçlu çıkmak bu olsa gerek... :100:
evinze taşınmanız sizin için bi başlangıç olacak.
zor olacak ama yavaş yavaş alışacaklar canım.. asıl bu sistemi yadırgamaları lazımdı.
yani aklı başında olgun insan, siz gençsiniz neden her tatilinizi burada harcıyorsunuz, kendi düzeninizi kurun..
çıkın gezin gidin demesi gerekir..
ben 5 senelik evliyim, annem bizim eve sayılı gelmiştir. 5-6 kez falan geldi sanırım.
size de şimdi garip gelecek ama sorsanız, ben her hafta seni torunumu yetecek kadar görüyorum.
evine gelmeme ne gerek var der.. aynı şekilde ben de anneme öyle uzun gidip kalsam senin düzenin yok mu der?...
yengeme karşı da aynı mantık ve tutumdadır.
Du bi bakimm.kendi profilinde var zaten foto. bi bak..
Busmaiiiii hemen ig den resim istiyorumm!!
gördüm gördümmm!! Ah samsunum ahhh! Manzara süper bu arada. Güle güle oturun inşallah canımm.yerleşmeye başladın mı canım?İg de zatennnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?