gördüm gördümmm!! Ah samsunum ahhh! Manzara süper bu arada. Güle güle oturun inşallah canımm.yerleşmeye başladın mı canım?
İgde gördüğüm fotoyu facete gördüğümü sanarak ortalık karıştıran bi şahsiyet miyim neyim :)
kız maşallah sanaa:) ah ah.. Amin canım daha güzelleri sizin olsun
Yerleştim tamamen çok şükür, görümcelerim çok yardım etti çabuk yerleştik
Birazİgde gördüğüm fotoyu facete gördüğümü sanarak ortalık karıştıran bi şahsiyet miyim neyim :)
Mantı dicem ama keremle nasıl yaparsın bilemiyorum? Sulu köfte? Karnıyarık için falan patlıcanı kızartıp hazır hale getirebilirsin. Başka bişi gelmedi aklıma.Hahhhahahaaa :))))
Neyse boşver ,yoğunluğuna veriyoruz biz :)
Kızlar işim bitti dedim ama doğum sonrası yemek için kolaylık olsun diye buzluğa birşeyler atayım diyorum. Önerilere açığım
Yine kv ve annem sağolsun domates, fasulye ve bezelyelerim onlardan..
Börek ve köfte hazırlamayı düşünüyorum kendim, başka?
Hahhhahahaaa :))))
Kızlar işim bitti dedim ama doğum sonrası yemek için kolaylık olsun diye buzluğa birşeyler atayım diyorum. Önerilere açığım
Merhaba kızlar yeni haftamız hayırlı olsun sağlıkla geçsin insallah , okulun kapanmasına son iki hafta , benim evde iki çocukla çok eğleneceğim demek oluyor tabii
Öncelikle; evinize yerleşmişsiniz Busmai, hayırla huzurla oturun insallah , manzaranız çok güzel , manzaraya karşı bi kahveni içmeye geliriz biz de artık
Ilbilge ve destiny , sizler de sağlıkla oturun yeni evlerinizde insallah...
Elifnaz, sizin için en hayırlısı olsun insallah ev konusunda , tatiliniz de çok güzel geçsin insallah
Pembiş sağolasın cnm kızımı sormuştun , en son sağlık sigortası ile pürüz çıkınca ertelendi ameliyatımız henüz günü net değil ..
Nfk, direksiyon başına geçebildin bi nasıl heyecan oluyor mu, ben de sınavlardan sonra kurs bakacağım ..
Bizden haberler , son iki üç gündür memeyi tamamen kestik , esasında ben ramazana kadar Kademeli olarak kesmeyi düşünüyordum ama ilk geceden uyanmadan uyumaya başlayınca vazgeçtimsıra bez olayını bitirmekte insallah
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
seni çok iyi anlıyorum.bizde de suç var alıştırdık bacım. Onların da işine geliyor. Benim annemle ev konusundaki diyaloğum da sizinkiyle aynı. Sözde karışmaz gitmememize falan ama alınıyorlar ben anlıyorum tavırlarından. Bide şimdi aryayı özlüyoruz olayı oluyor. Bi evim olaydı yaa.
hadi bak, nasıl toplanıcam taşınıcam diyordun.:) ah ah.. Amin canım daha güzelleri sizin olsun
Yerleştim tamamen çok şükür, görümcelerim çok yardım etti çabuk yerleştik
şaşkıııınım benimmmİgde gördüğüm fotoyu facete gördüğümü sanarak ortalık karıştıran bi şahsiyet miyim neyim :)
ilk direksiyon dersim yarın canım, şimdiye kadar simülatörde oyaladılar beniii :111:Nfk, direksiyon başına geçebildin bi nasıl heyecan oluyor mu, ben de sınavlardan sonra kurs bakacağım ..
Bizden haberler , son iki üç gündür memeyi tamamen kestik , esasında ben ramazana kadar Kademeli olarak kesmeyi düşünüyordum ama ilk geceden uyanmadan uyumaya başlayınca vazgeçtimsıra bez olayını bitirmekte insallah
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
kız daha ne istiyosun? bezelye, domates, fasulye, börek, köfte..Hahhhahahaaa :))))
Bamya, taze fasulye, Haşlanmış nohut mercimek pratiklikte favorilerim (;Hahhhahahaaa :))))
Evet sigorta ile pürüz halloldu esasında, ama kızımın durumu ile alakalı görüştüğümüz 4 Dr un , dördü de farklı şeyler söyleyince kafam karıştı , o yüzden en doğru kararı verebilmek için ilk gösterdiğim Dr a yeniden bi götürüp, karar vericez artık insallah... âmin hayırlısı, sağolasınYa bi git yayıl kızım yaaaaa. Ayrıca çocuğuna isim bul
Canım pürüz giderilip gün almışsınızdır diye düşünmüştüm. Hadi hayırlısı inşallah.
Memeden kesme konusunda tebriklerrrrr. Naptın ne ettin anlatsana kız :)
Bamya, taze fasulye, Haşlanmış nohut mercimek pratiklikte favorilerim (;
Bir de porsiyonluk doğranmış soğanlar işimi baya kolaylaştırır benim
Doldurulup pişirilmiş dolmalar da olabilir,
Bazen ; Menemen, çorba... bazı bazı da hazır şeylerle idare edersiniz Allah'ın izniyle , Allah sağlık sıhhat versin insallah
Evet sigorta ile pürüz halloldu esasında, ama kızımın durumu ile alakalı görüştüğümüz 4 Dr un , dördü de farklı şeyler söyleyince kafam karıştı , o yüzden en doğru kararı verebilmek için ilk gösterdiğim Dr a yeniden bi götürüp, karar vericez artık insallah... âmin hayırlısı, sağolasın
Anlatıcam ama , gülmek yok bak
Selim bey yine bir gün, öğle uykusu için uyumaya çalışırken , emip emip yatağına koyunca da yine meme diye ağlıyordu,
Bu arada benim kızımda son zamanlarda göğsüm fena yara olmuştu , pişir kremi sürüyordum son çare, o da o halini bembeyaz görünce üzülüp istememişti ..
Selim'de de önce krem taktiğini kullanayım dedim. Bizimki kremi umursamadan emmeye yeltendi ,
ben de tamamen tesadüf kızımın ortalığa attığı yara bandını gördüm, aklıma geldi, yara bandı ile kapattım emdiği kısmı...
acımış yara olmuş sen artık bardaktan ballı sütünü içeceksin diye anlattım , cumadan beri bugün 4. Gün oluyor sanırım hala aklına geldikçe soruyo gösteriyorum , meme yok diyo gidiyo, bazen bana yaslanıp emer gibi yapıyo falan
garibim hiç ağlamadı ya , bana daha çok dokundu bu sakinliği... Ayrıca ilk günden itibaren, sabah ezanına kadar bir iki mırıldanıp deliksiz uyudu maşallah .. Bu gece ise hiç uyanmadı sabah 8 e kadar.. Az evvel de yerde uyuyakaldı öğlen uykusu içinyani ikimize de eziyetimiş artık meme, uykusu var meme derdinden uyumuyordu
Herkeze selaam. birtürlü giremedim. iyisinizdir umarım. benim bir sorunum var çok acil yardım yaaa. Batuhan son zamanlarda herşeye ağlamaya başladı. bütün isteklerini ağlayarak hatta kendini parçalayarak zorla yaptırtıyor. dışarı çıkmak istiyor bir çıkaralım dedik baş edemedik 4 kişi. beni rahat bırakın serseri gibi dolaşayım istiyor mağazalara giriyor rafları indiriyor oyuncakçıya giriyor orayı hallediyor ilgisini neresi çekerse oraya zorla girmek istiyor. sahile denize doğru gitmek istiyor bir türlü durduramıyorum. kucakta götürmek mümkün değil bütün milleti kendine baktırdı rezil olduk resmen kendini parçaladı bağırmaktan. niye böyle oldu bu çocuk. hareketli bir çocuk normalde ama bugünlerde çok abarttı. yemekte yemek istemiyor ve bana çok aşırı düştü. dün yorgunluktan geberdim resmen.
Yaaa off yarım kaldı neden bukadar çok ağlayabilir hastada değil ama bir gerginlik var çocukta. rahatça biryere gidip yemek yiyemiyoruz oturamıyoruz. hoş evdede yemek yedirmiyor bana sadece onunla ilgilenmemi istiyor. ilgileniyorum fazlasıyla bu kez kucağından indirme diyor. evin içindeki 15 basamak merdiveni hiç abartmıyorum 30 kez çıkıp inmekten pertim çıktı. merdiven manyağı oldu resmen. evde zarar verecek ne varsa istiyor. ütü, bıçak, cam bardak (mutlaka yere atıp kırıyoruz) çıldırıyorum artık. saat 11 gibi pili bitiyor yatırıyorum bide ev topla yemek yap bulaşık yıka saat gece 2 yi buluyor yatmam. allahtan aradabir eşim yetişiyor. iş bir tarafada batuş nolcak bu agresifliği nezaman bitecek...
bağır çağır ağlama huyu varmı pembecim. bizimkini rahat bırakırsan sadece koşuyor. dediğin gibi koşabileceği alanlara götürüyoruz. çocuk bahçesine gider hergün. konser alanı var antik orada koşuyor ama ara bölmelerde merdiven var oralara çıkıyor. e kaykay yapan çocuklar var onlar çarpar diye korkuyorum. valla olmazsa bizde terası bi halısaha yapabiliriz bu fikir hoşuma gitti. eşimde zaten oyun bahçesi yapalım diyordu bay hijyenik çocuk parkında mikrop kapar diye burnumdan getiriyor.Bi okul bahçesine götür bence okul saatleri dışında. Geniş alan istediği gibi koşsunben kocama "halısaha kiralayım" fikri sundum çayır çimende koşsun dursun işte :))) valla canım benim bizimki hep o modda olduğu için bi çözümüm yok :/
bağır çağır ağlama huyu varmı pembecim. bizimkini rahat bırakırsan sadece koşuyor. dediğin gibi koşabileceği alanlara götürüyoruz. çocuk bahçesine gider hergün. konser alanı var antik orada koşuyor ama ara bölmelerde merdiven var oralara çıkıyor. e kaykay yapan çocuklar var onlar çarpar diye korkuyorum. valla olmazsa bizde terası bi halısaha yapabiliriz bu fikir hoşuma gitti. eşimde zaten oyun bahçesi yapalım diyordu bay hijyenik çocuk parkında mikrop kapar diye burnumdan getiriyor.
off ya umarım geçer yoksa ben diye bişey kalmıcak. dün gözüme sevimli bir bakış atıyordu. bende ona gülümseyerek bakıyordum suratıma bir indirdi gözümün ateşi burnumun direği düşt resmen yaa. ağlıcaktım resmen.Şu ara iyice olmak kaydıyla tabiki bağırıyo ağlıyo hatta bi tane gömüyo :/ öyle böyle geçecek. Bi de alışveriş merkezleri onlara göre değilki hakkaten dimi?? Bence de terası halı saha yapın ve bol bol oynayınbi de dün oyun hamuru aldık biz onu da sevdi. Korsanlı setini aldık playdohun. Zaten timsah da seven oğlum çok sevdi figürleri
Buarada iş görüşmem çoook olumlu geçti. burda daha fazla maaş teklif ettiler çünki çalıştığımı biliyorlar. şirket arabada verdi kabul etmedim. yol parası vercekler. bide kreş ayarlıcak batuşa bi altı ay sonra vermeyi düşünüyorum.
geçmişi okuyamadım ama yarın fırsatım olur sanırım. hepinizi öpüyorum.
sayfada hiç ilerlemiyor hayırdır yaa nerelerdesiniz...
off ya umarım geçer yoksa ben diye bişey kalmıcak. dün gözüme sevimli bir bakış atıyordu. bende ona gülümseyerek bakıyordum suratıma bir indirdi gözümün ateşi burnumun direği düşt resmen yaa. ağlıcaktım resmen.
oyun hamuru bilmiyorum aslında hoşuna gideceğinden eminim olabilir ama çok çabuk sıkılıyor herşeyden merkeze indiğimizde helikopter almıştık şimdi yüzüne bile bakmıyor.. gezdiğimiz yer avm değil canım sahil kenarı bodruma inmiştik yol boyunca mağaza restoran cafe tarzı yer turistik şeyler işte. efenin timsah sevgisine çok güldüm alem senin oğlun.
Yaaa off yarım kaldı neden bukadar çok ağlayabilir hastada değil ama bir gerginlik var çocukta. rahatça biryere gidip yemek yiyemiyoruz oturamıyoruz. hoş evdede yemek yedirmiyor bana sadece onunla ilgilenmemi istiyor. ilgileniyorum fazlasıyla bu kez kucağından indirme diyor. evin içindeki 15 basamak merdiveni hiç abartmıyorum 30 kez çıkıp inmekten pertim çıktı. merdiven manyağı oldu resmen. evde zarar verecek ne varsa istiyor. ütü, bıçak, cam bardak (mutlaka yere atıp kırıyoruz) çıldırıyorum artık. saat 11 gibi pili bitiyor yatırıyorum bide ev topla yemek yap bulaşık yıka saat gece 2 yi buluyor yatmam. allahtan aradabir eşim yetişiyor. iş bir tarafada batuş nolcak bu agresifliği nezaman bitecek...
Buarada iş görüşmem çoook olumlu geçti. burda daha fazla maaş teklif ettiler çünki çalıştığımı biliyorlar. şirket arabada verdi kabul etmedim. yol parası vercekler. bide kreş ayarlıcak batuşa bi altı ay sonra vermeyi düşünüyorum.
geçmişi okuyamadım ama yarın fırsatım olur sanırım. hepinizi öpüyorum.
sayfada hiç ilerlemiyor hayırdır yaa nerelerdesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?