Geçmiş olsun canım benimmm. ayy boyun tutulması çok fenaa yaa. çok şükür ki iyisin şimdi.Günaydın kızlar , sabah baş dönmesi ile uyandım boynum tutulmuş , neyse ki açıldım şimdi çok şükür ...
Nfk, hayırlı olsun canım insallah sağlıkla kazasız kullanacağın güzel bir araban olsun, küçük birşey mi istiyorsun ilk etapta, ben Micra ları çok seviyorum minnoş oluyorlar (; ama gözüm mini cooper da tabii
ctesi ya da pazar da benim sınav günüm, Allahım düşününce bile panik oluyorum . heyecan yapmamak icin bi ilaç falan var mı ki alsam, bi de bildiğim bütün duaları okuyunca rahatlıyorum biraz,
esasında heyecanlanacak birşey olmadığını biliyorum yanımda oturan belki bizim kadar bile bilmiyo sınav yapabilmeleri için onlar da kursa gelip öğrenmiş, ama elimde değil işte );
Pembişim , insallah beraberce öğrenirler kuzucuklar, arada bi oturtmak bezi kapalı da olsa işe yarıyor , tutmayı bırakmayı falan öğreniyorlar
Busmaicim, bizde de henüz kaka hiç tuvalete yapılmadı, sabaha kupkuru uyanıyor ama kakasını bazen uyanır uyanmaz yaptığı için, gece o uyuduktan sonra bezini takıyorum... iki üç sabahtır beze yapmıştı , ama bu sabah yapmadı henüz birşey, sinyalleri bekliyorum
Çiş için de inat edip gitmem diyip kaçıyo bazen, ben de sevdiği arabasını veya ayıcığını alalım o da çiş yapsın diyerek ikna ettim ,
Sen de kaka yapacağını anladığın zaman. Sevdiği bi oyuncağını; onu tuvaletine oturtalım kakasını yapsın diyerek ikna edebilirsin belki, bi de poposu açıkken banyoda su ile oynarken yapabilir, o zaman da senin konuşmanla beraber Kakasının normal birşey olduğunu idrak eder insallah ...
Bizde mesela ilk banyoda kakasını yaptığında daha bezli dönemleriydi, baktım banyoda ağlıyo, korktum ne oldu diye bakmaya gittim koşarak ; kakasından korkmuş onun için ağlıyormuş ... Ama sonrakilerde aynı şey olmadı. Korkunç bir şey gibi davranmadı kakaya...bakalım bugün napıcak
Destiny insallah kolayca hallolur operasyon , hayırlı sonuçlar alırsın ...
Deli. Allah kolaylık versin canım, hepsi geçici, sen yeter ki moralini bozma, bi ayağımda koca kız, kucağımda meme emen bi bebek oluyordu benim deŞimdi de kim annenin daha yakınında yatacak kavgası yapıyorlar
Hepinize hayırlı huzurlu ve sağlıklı günler
destiny bizinde gelecek yaza düğün olabilir hayirlisiyla evlenirler inşallah
colicos sanasa hayırlı olsun. bugun topigin güzel haber günü devamı gelir inşallah
Destiny, araba citroen berlingo. Duz vites. Ticari arac old icin vergisi sigortasi normal binek araclardan daha pahali. Hem buyuk hem de kendi fiyati pahali. Ozellikle acemi donemini gecirecegim, ufak tefek surtmelerde carpmalarda icimin yanmayacagi kucuk bir araba istiyorum. Esim boyle bi araba gosterdi, hem de triptonik. Fiyati da makul. Bakalimm
Canim Melisada aynı canı ne istiyorsa sepete atıyor birde marketi oyun alanı sanıyor kapıdan girer girmez yakalamak oyunun başladığını sanıyor bizde peşinden tabi
kızımm kazaların çoğuna bayanlar sebep oluyor. hemcinsim ama doğrudüzgün araba kullanamayan çok yaniii. Erkeklerde çok güzel araba kullanıyor demiyorum ama herkez sanırım çok vurdum duymaz. ellerinde cep telefonu trafik umurlarında değil. örneklerine okadar çok rastlıyoruz ki.Nfk sultan hadi tekrar hayırlı olsun canımmmmm. İstanbul trafiği bir canavar daha kazandı hahahaah dermişim. Şaka tabi. Keşke bayan sürücüler daha çok olsa da kazalar minumuma inse.
Yine bir toplantıdan merhaba kızlar :) bu arada bu zümreler toplantısı. Yani
İl genelindeki tüm branşlar farklı okullarda toplanıp görüşüyor vs.
Sabah uyanınca oğluşu çişe oturtayım dedim. Hani her uykudan kalktığında oturtarak bi başlangıç yapayım diye düşündüm. Çok az yaptı ve sonra durumdan hoşlanmayıp kalktı. Bir iki kere daha denerim ama çok da kasmam sanıyorum
İki gün önce bir baktım yegane caddemizde gratisin yanına watsons açılmış. Bir an içimden ağlamak geldigüzel gelişmeler bunlar
Gunaydin herkese.. Erkenden neneye geldik. Aysecigi birakip bankaya geldim, sonra da emniyet mudurlugune gidicem ehliyet icin..
Busmai, boyle kakasini tutanlari duymustum.
Anaokulu ogretmeni arkadas erkeklerde daha cok goruldugunu soylemisti. Ozellille kakanin onun bir parcasi oldugunu dusundugunden boyle yapiyormus. O kendi oglunda da bunu yasamis. Ayni pembisin dedigi gibi kakayi gozunun onunde klozete atmak gerekmis. İns ise yarar..
Akşam oğluşla alışverişe gittik. Küçük araba alıyoruz o sürüyor. Aldığım sebze meyveleri o tarttırıp arabaya koyuyor. Acaip keyif alıyor :) tabi reyonlar arasında coşup herşeyi arabaya atmak istemesi yorucu oluyo ama olacak okadar
Yarına karnıyarığımı pişirdim. Buğdaylarımı akşamdan bi taşım kaynatıp çorba için hazırladım. Öğlene doğru gelecek kvler inşallah. Cacığı sabahtan yaparım da pilavı olmazsa gelince o yapar. Ben 12:30 gibi geliyorum çünkü.
Becerikli hatunAkşam oğluşla alışverişe gittik. Küçük araba alıyoruz o sürüyor. Aldığım sebze meyveleri o tarttırıp arabaya koyuyor. Acaip keyif alıyor :) tabi reyonlar arasında coşup herşeyi arabaya atmak istemesi yorucu oluyo ama olacak okadar
Yarına karnıyarığımı pişirdim. Buğdaylarımı akşamdan bi taşım kaynatıp çorba için hazırladım. Öğlene doğru gelecek kvler inşallah. Cacığı sabahtan yaparım da pilavı olmazsa gelince o yapar. Ben 12:30 gibi geliyorum çünkü.
Kerem de oturmuyorduBi yastan sonra bayıyor dınlemesi ya. Bızım bı de ortaöğretım yönetmeliği anlatılıyordu. Öğretmenın görevlerı konusu hem de. Sanki bilmiyik
Kıs sana daha faciasını sölimmi
Bi arkadas vatsaptan gtup kurmuş okuldaki arkadaslar var sadece
Biz toplantı esnasında vatsaptan yazısıyorduk hep bırlıkte:)
Gecen gun civile gıtmıştım sonra bı baktım en ust katındaoyun alanı kafeterya yazıyor vardım gittim bu ne olaki diye. Bi taraf kapalı mekan parklar varya küçük kaydırak kucuk salıncak bi kaç tane parayla çalışan oyuncaklar bi tanede zıplama şeysi vardı. Parkın hemen dibindede kafeterya vardı ama bizimkiler kucuk. Şöyle dört yasında falan olsalar bırak kendıkendıne oynasın sen de kahveni iç.
Bizimki konferans salonunda herkes birbirinin ensesini görür vaziyette:)
Ve en önemlisi de kalabalık:) konu da sıkıcı :) yani kaytarmak için tum şartlar olgun:)
Evet ama ben devlet hastanesine gitmiştim basit birsey diye. Acaba hamileyken gittiğim doktoruma bi mayene olsam mı ki. Böyle ciddi şeylerde de özellerin para diye yapamayacagı sey yok. Kardesım hemsire ondan biliyorum
Saol canım inşallah temiz cıkar
Ceylinin de var ana sıkıldı artık. Hiç bir oyuncagın albenisi uzun sürmuyor cocuklarda
Ayy aynı ya. Bende sadece ceylin böyle sanıyordum. Parktan hevesini hemen alıyor doğru sitenin cıkıs kapısına koşuyor. Site dar geliyor hanıma valla
He nıkahlıcam kocamı tv le. :) tv benım kumam olur da:)
Doktora sölicem bayılt beni dicem:). Bayıltmazsa kalkar giderim:) daha da davosa gelmem:)
Allahım hala espiri yapıyorum
Yegenimin var bundan. Ceylin bayılıyor ama bizim olmadıgından sanırım:)
Korkuyor olabilir canım gitme üstüne. Bizimki de lazımlığa oturmayı reddedıyor naapcam bilmem
Cok guldum hee:)
Senınkı masallah bınıyor alısverıs arabasına. Ceylin hayatta bınmez. Reyonlar arası kovalamaca oynuyoruz. Yanı o öyle zannedıyor.
Efeye bakmaya mı gelıyorlar pembiş. Ben kacırdım oraları. Bi bakıcı problemin vardı sanırım öyle hatırlıyorum
Allah kolaylık versın canım. Anne kuzusu ıkısı de. Kıskanıyor olabilir
Çişini de tutuyo açıkçasıGunaydin herkese.. Erkenden neneye geldik. Aysecigi birakip bankaya geldim, sonra da emniyet mudurlugune gidicem ehliyet icin..
Busmai, boyle kakasini tutanlari duymustum.
Anaokulu ogretmeni arkadas erkeklerde daha cok goruldugunu soylemisti. Ozellille kakanin onun bir parcasi oldugunu dusundugunden boyle yapiyormus. O kendi oglunda da bunu yasamis. Ayni pembisin dedigi gibi kakayi gozunun onunde klozete atmak gerekmis. İns ise yarar..
Bence hepimizden önce başarıcaksın :)Yine bir toplantıdan merhaba kızlar :) bu arada bu zümreler toplantısı. Yani
İl genelindeki tüm branşlar farklı okullarda toplanıp görüşüyor vs.
Sabah uyanınca oğluşu çişe oturtayım dedim. Hani her uykudan kalktığında oturtarak bi başlangıç yapayım diye düşündüm. Çok az yaptı ve sonra durumdan hoşlanmayıp kalktı. Bir iki kere daha denerim ama çok da kasmam sanıyorum
İki gün önce bir baktım yegane caddemizde gratisin yanına watsons açılmış. Bir an içimden ağlamak geldigüzel gelişmeler bunlar
Hiç sürtmeden kullanırsın inşallah canımDestiny, araba citroen berlingo. Duz vites. Ticari arac old icin vergisi sigortasi normal binek araclardan daha pahali. Hem buyuk hem de kendi fiyati pahali. Ozellikle acemi donemini gecirecegim, ufak tefek surtmelerde carpmalarda icimin yanmayacagi kucuk bir araba istiyorum. Esim boyle bi araba gosterdi, hem de triptonik. Fiyati da makul. Bakalimm
Gecmiş olsun sana da canımGünaydın kızlar , sabah baş dönmesi ile uyandım boynum tutulmuş , neyse ki açıldım şimdi çok şükür ...
Nfk, hayırlı olsun canım insallah sağlıkla kazasız kullanacağın güzel bir araban olsun, küçük birşey mi istiyorsun ilk etapta, ben Micra ları çok seviyorum minnoş oluyorlar (; ama gözüm mini cooper da tabii
ctesi ya da pazar da benim sınav günüm, Allahım düşününce bile panik oluyorum . heyecan yapmamak icin bi ilaç falan var mı ki alsam, bi de bildiğim bütün duaları okuyunca rahatlıyorum biraz,
esasında heyecanlanacak birşey olmadığını biliyorum yanımda oturan belki bizim kadar bile bilmiyo sınav yapabilmeleri için onlar da kursa gelip öğrenmiş, ama elimde değil işte );
Pembişim , insallah beraberce öğrenirler kuzucuklar, arada bi oturtmak bezi kapalı da olsa işe yarıyor , tutmayı bırakmayı falan öğreniyorlar
Busmaicim, bizde de henüz kaka hiç tuvalete yapılmadı, sabaha kupkuru uyanıyor ama kakasını bazen uyanır uyanmaz yaptığı için, gece o uyuduktan sonra bezini takıyorum... iki üç sabahtır beze yapmıştı , ama bu sabah yapmadı henüz birşey, sinyalleri bekliyorum
Çiş için de inat edip gitmem diyip kaçıyo bazen, ben de sevdiği arabasını veya ayıcığını alalım o da çiş yapsın diyerek ikna ettim ,
Sen de kaka yapacağını anladığın zaman. Sevdiği bi oyuncağını; onu tuvaletine oturtalım kakasını yapsın diyerek ikna edebilirsin belki, bi de poposu açıkken banyoda su ile oynarken yapabilir, o zaman da senin konuşmanla beraber Kakasının normal birşey olduğunu idrak eder insallah ...
Bizde mesela ilk banyoda kakasını yaptığında daha bezli dönemleriydi, baktım banyoda ağlıyo, korktum ne oldu diye bakmaya gittim koşarak ; kakasından korkmuş onun için ağlıyormuş ... Ama sonrakilerde aynı şey olmadı. Korkunç bir şey gibi davranmadı kakaya...bakalım bugün napıcak
Destiny insallah kolayca hallolur operasyon , hayırlı sonuçlar alırsın ...
Deli. Allah kolaylık versin canım, hepsi geçici, sen yeter ki moralini bozma, bi ayağımda koca kız, kucağımda meme emen bi bebek oluyordu benim deŞimdi de kim annenin daha yakınında yatacak kavgası yapıyorlar
Hepinize hayırlı huzurlu ve sağlıklı günler
Saol canım benim:)Ekledim canikom seni
Tanışırız tabi aşkolsun. Dediğim gibi her konuda da yardımcı olmaya çalışırım.
Ortaklık falan urkutucu değilmi iyi düşnmek lazım canım hayırlısı olsunBenim bu saatlere kadar uyuduğum görülmüşmü ki? Sabah 9:00 da şirketteydim. patronumla konuşuyordum.
Evet canım aminCanım seninde mi kardeşin evleniyorr. negüzel. allah mesut etsin.
Hayırlısı olsun kız kardesin midestiny bizinde gelecek yaza düğün olabilir hayirlisiyla evlenirler inşallah
Litfen erkeklerde de var hatalı kullanan gercı bayanlarda da var verem eden trafıkte ama yınede erkekler daha deli hareket ediyorkızımm kazaların çoğuna bayanlar sebep oluyor. hemcinsim ama doğrudüzgün araba kullanamayan çok yaniii. Erkeklerde çok güzel araba kullanıyor demiyorum ama herkez sanırım çok vurdum duymaz. ellerinde cep telefonu trafik umurlarında değil. örneklerine okadar çok rastlıyoruz ki.
http://www.osym.gov.tr/belge/1-19303/2014-sinav-takvimi.htmlKizlar dgs tarihleri ve basvurulari hakkinda bi sey biliyor msnz?
Hiç bilmiyorum nfkcanım.
Busmai kakasını yapınca değiştirmiyim diye benden kaçan bir oğlum var kızyani bizim geçişimiz kolay olmaz
Bizim de öyleydi , şimdi de tuvalete oturmamak için kaçıyorAma az evvelki vukuat biraz işe yaramış olacak ki. Ikinci kakayı haber verip tuvalete yaptı Az da olsa...
Bu sihirli kek nasıl birşeymiş bakayım ben de bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?