Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Geçmiş olsun canım benimmm. ayy boyun tutulması çok fenaa yaa. çok şükür ki iyisin şimdi.
Senin istediğin arabada mini ama fiyatı hiç mini değil yaniii. mini cooperlara bende hastayım. zevklerimiz nekadar da aynı. mikra larıda çok severim. inşallah gönlünüzdeki arabaya sahip olursunuz.
Kızz sen heyecanlandın benide heyecanlandırdın. sanki sınava ben gircem. umarım kolaylıkla atlatırsın. ama noolur heyecan yapma panik yapma rahat ol. sen ona öğretiyormuş gibi kendinden çok emin geç direksiyona olurmu. başarılar diliyorum. başarılı olacağından eminim.

Batuş lazımlığını oyuncak gibi kullanıyor arabalı ya... çiş yap diyorum klozeti gösteriyor.

Canımm inşallah gönlündeki arabaya sahip olursun. sen çok dikkatli kullanacağın için bişey olmaz inşallah. benim ilk kullandığım araba opel corsa 1.4 dü. şimdi gözümüz jeeplerde.

Canim Melisada aynı canı ne istiyorsa sepete atıyor birde marketi oyun alanı sanıyor kapıdan girer girmez yakalamak oyunun başladığını sanıyor bizde peşinden tabi

batuhanın da en sevdiği zevk aldığı yer koca marketler. birkeresinde promosyon sepetindeki tüm topları indirmişti yere. ve çok gülmüştü. çocuğun suçu yok aslında batu 1 tane almak istemişti. üstüste okadar çok yığmışlarki birini çekince hepsi indi yere. e herşeye dokunma seçeneğide çok olunca çocuk eğleniyor. alışveriş yapmayı şimdiden öğrendiler artık. market arabası sürme ve kasaya bırakma batuda da var. birkeresinde yemek istediği bir ürünü kasaya vermeden yemek istemişti. cıngar çıkardığı günlerden biriydi.

Nfk sultan hadi tekrar hayırlı olsun canımmmmm. İstanbul trafiği bir canavar daha kazandı hahahaah dermişim. Şaka tabi. Keşke bayan sürücüler daha çok olsa da kazalar minumuma inse.
kızımm kazaların çoğuna bayanlar sebep oluyor. hemcinsim ama doğrudüzgün araba kullanamayan çok yaniii. Erkeklerde çok güzel araba kullanıyor demiyorum ama herkez sanırım çok vurdum duymaz. ellerinde cep telefonu trafik umurlarında değil. örneklerine okadar çok rastlıyoruz ki.

Allah sabır versinn. çokk sıkıcı. nezaman bitecek bu toplantılar.

Ooo bugün yine nenedeyiz. ehliyetin şimdiden hayırlı olsun.

Marketler tam bizim çocuklara göre biryer zaten.
Karnı yarığa da bayılırım. afiyet olsun.

Ha yemekten bahsettikte birşey sormak istiyorum şekerim. bu krepli olan tatlıyı nasıl bir tavada pişirdin krepini. yani ufak çaplı bir tavamı olacak.

Colicoscum benim iki tavam var büyük ve küçük olmak üzere. Ben büyükte yaptım canım. Normalde krep yapıyo musun bilmiyorum ama bu biraz daha zor ondan. Çünkü pişip pişmediğini anlamk zor oluyo. Ayarı kaçırınca hemen kapkara oluyo. Erken alırsan da feci dağılıyo. Kolay gelsin şekerim.

Becerikli hatun
Kerem de oturmuyordu
Şimdi oturuyo
Ama yapmıyo :)
Çişini de tutuyo açıkçası
Bence hepimizden önce başarıcaksın :)

Hiç sürtmeden kullanırsın inşallah canım
Gecmiş olsun sana da canım
Mini kupır oy oy
Ekledim canikom seni

Tanışırız tabi aşkolsun. Dediğim gibi her konuda da yardımcı olmaya çalışırım.
Saol canım benim:)
Benim bu saatlere kadar uyuduğum görülmüşmü ki? Sabah 9:00 da şirketteydim. patronumla konuşuyordum.
Ortaklık falan urkutucu değilmi iyi düşnmek lazım canım hayırlısı olsun
Canım seninde mi kardeşin evleniyorr. negüzel. allah mesut etsin.
Evet canım amin
destiny bizinde gelecek yaza düğün olabilir hayirlisiyla evlenirler inşallah
Hayırlısı olsun kız kardesin mi
Litfen erkeklerde de var hatalı kullanan gercı bayanlarda da var verem eden trafıkte ama yınede erkekler daha deli hareket ediyor

Off kakayı yine kiloda doldurdu
O kadar gözetledim işaret alınca hemen kapıp oturtmak için, sabahtan beri mutfak dandiniydi, neyse artık yapmıycak herhalde dedim mutfağa gittim ki olanlar olmuş, neyse ki hiçbir yere sürülmeden düşmeden koştuk banyoya

Kizlar dgs tarihleri ve basvurulari hakkinda bi sey biliyor msnz?

Hiç bilmiyorum nfkcanım.

Busmai kakasını yapınca değiştirmiyim diye benden kaçan bir oğlum var kız yani bizim geçişimiz kolay olmaz

Efe uyusa da cahidenin sihirli kekini yapsam diye bekliyorummmmmmm. Misafirlerimiz kaçgündür sıcaktan uyuyamamış o yüzden mayıştılar ve uyudular. Biz de oğlumla odada takılıyoruz :)

Hiç bilmiyorum nfkcanım.

Busmai kakasını yapınca değiştirmiyim diye benden kaçan bir oğlum var kız yani bizim geçişimiz kolay olmaz

Bizim de öyleydi , şimdi de tuvalete oturmamak için kaçıyor Ama az evvelki vukuat biraz işe yaramış olacak ki. Ikinci kakayı haber verip tuvalete yaptı Az da olsa...

Bu sihirli kek nasıl birşeymiş bakayım ben de bir

Kocacığım sever gibi geldi bana. Bi de nefis yemek tariflerinde frambuazlı bisküvili pasta var denemek istediğim

Oturmak istemiyo tuvalete ilk gün ne kadar iyiydi
Vaz mı geçsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…