Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese günaydın.
Busmai, biraz ara ver bence. Sana da yazık canım.Ben de henüz başlamadım. Bezini çıkarmadan kızım çişin olunca söyle dedim. Bazen söyledi bazen söylemedi. Ben de erteledim. Bu söylediğim ramazanda oldu.
Bakalım kızlar, ikinciyi istiyorum ama henüz değil.

İlahi destiny neden doktora işiyim hahhahaha. Akşam 7den itibaren bişi yiyip içmedim bişi olmadı yani.

Şeker portakalım gidecek olursak mutlaka

günaydıııın.. herkese hayırlı huzurlu bi haftasonu diliyorum..
kahvaltımızı yaptık. eşim işleri için dışarı çıktı. ayşecik de amcalarının yanına gitti.
ben de harıl harıl çalışıyorum. sabah erkenden dolap içlerini düzenledim.
ardiye haline dönen küçük odayı toparladım. çamaşırlar topladım, yenileri yıkandı astım.
daha da 2 posta çamaşır var ayşecik yokken dağ gibi yığılan ütülerimi halledip
fırsat olursa
evi de bi su silicem inş.

İnşallah hava iyi olur da gezerizzzzzzz :)
inş canım.. geldiniz di mi? istanbulda uyarı veriliyor ama yağış daha çok karşı yakada olacak.
senin görümceler bu tarafta oturuyor nasılsa.. pendik ve tuzlaya yağış bekleniyormuş.
şuan burada hava açık, güneş de çıktı..

Bu arada sabah bana "gideni döndürme büyüsü" falan çıkıyodu şimdi de "2 ayda plaj vücudu" diyo. Ne işşşşş kk?!?!?
a o manyak reklam bana da çıktı.. abdülaziz hoca yyymış.. töbe Ya Rabbim!
Benim eşim sonunda ikinciye razı oldu. Tabi şu an değil birkaç yıl sonra..
çok sevindim canım.. bak çok rijit diyordun, şimdiden olabilir sinyalleri veriyor.
dediğin gibi iki üç sene sonra hayırlısıyla olur inş..

tuvalet eğitimi gerçekten acayip sabır istiyor. ki senin bir bebeğin daha var.
ben bile fena olmuştum yaa

zaten üniversite mezunuyum. lisans önlisans benim için de öyle çok mühim değil.
olsa, şuana kadar bitirirdim zaten.. bi de eşimde şöyle bi düşünce var.
uzaktan eğitim, açıköğretim bunlar ne kadar iyi.. gerçekten bilgi namına ne kadar veriyor.
sadece okumuş olmak için okuyorsun. o da doğru. sonuçta ilahiyat örgün eğitimdeki öğrenciyle
ilitamlı bir değil yani..

günaydın canım. ne kadar güzel ceylin o saatlere kadar uyuyorsa..
bizimki dün gece 00.15 te yattı. sabah 8 olmadan ayaktaydı

sağol canım. bu sefer sizin bu anlattıklarınıza göre yapıcam inş iyi olur.

elhamdülillah.. inş böyle de devam eder..

sınavsız ikinci üniversite olarak zaten ilahiyat önlisansı okumuştum.
başka bi bölüm tercihim değil.. bi ara anaokulu öğretmenliği istiyordum ama
onda da aynı bölüm meslek liseliler öncelikli tercih yapıyor.

bugün piyangodan bir düğüne gitmemiz gerekiyor offf pekde istemiyorum eşimde hasta ama bakalım ne olacak
evinde temizlenmesi lazım yemeğimizde dün bitti bugün ne yapcam offf off kadın olmak çok zor yaa
zor ki ne zor!
Allah kolaylık versin, akşama pratik bi şeyler yaparsın artık. olduğu kadar..

Bugün 6.gün pes etmek için erken değil mi?
2 haftayı gözden çıkardım ben :)
helal bacım!!!
bence de doğrusu bu. çok zorlamadan, zorlanmadan en az 10 gün denemeli..
ki çektiğin sıkıntının bi karşılığı olsun.. inş muvaffak olacaksınız.

Oo herkes burada, ne güzel (;
Ben de tuvalet sinyallerini bekliyorum , evi süpürmem lâzımken popiş başından ayrılamıyorum

Hayırlısı olsun canım (;
Bugün 6.gün pes etmek için erken değil mi?
2 haftayı gözden çıkardım ben :)
İnatlaşıp çişini tutmaya devam ediyor mu?
Biz de zorla oturtuyoruz , kaçıyo adam Oturtabilmek için kaç takla atıyorum (;
Vardık canikom. Gayet nemli ve kapalı bir hava var ama yeterki yağmasınnnn
Hoşgeldiniz Iyi gezmeler

günaydın herkese...
busmai alaturka tuvalet denedinmi benimkiler baştan beri lazımlık kullanmadı hiç denemedim. direk alafrangaya oturdular kakada zorlandıklarını farkettim alaturkada beyaz taşa değilde musluğun ordaki kalebodur boşluğa çömeldiler ve çok rahat kaka yaptılar..bide alaturkaya sokması kolay oluyor hadi şu kovayı yıka yok şuraya su dök derken eğlenceli geliyor onlara giriveriyorlar tuvalete. çömelmişken işeyiveriyorlar..kakalarını sabah yapıyorlar ben de 2 dakika uzun kalsınlar oynasınlar derken çömelik pozisyonda kolayca kaka da yapıveriyorlar...sonrasında alafrangaya götürmeye çalışıyorum havalar serinliyor suda üşütürler diye...alafrangada adaptör değil çift kapaklı klozet kapağı kullanıyorum....başta alışırken başarsın başaramasın hep stecer hediye ettim kendisi seçti....hep kocaman alkışlar bağırışlar bravolar oldu...kakayı annesine babasına yolladık hoşça kal yaptık..annesi onu çok özlemiş dedik....
bi başlayınca bitmedi anlatmalar
nfk sen de tam kararlı değildin isteklerde sanırım yoksa seni kolay ikna edemezdi eşin
ilbilge tebrik ederim 2. yoluna girmişsin en azından fikir aşamasında olsa bile...
şeker portakalı enerjine hayranım iş ev sokak...valla bravo...

Oo herkes burada, ne güzel (;
Ben de tuvalet sinyallerini bekliyorum , evi süpürmem lâzımken popiş başından ayrılamıyorum
Nasıl hala gülüyosun yaa çıldırmak üzereyim ben :)

Hayırlısı olsun canım (;

İnatlaşıp çişini tutmaya devam ediyor mu?
Biz de zorla oturtuyoruz , kaçıyo adam Oturtabilmek için kaç takla atıyorum (;

Hoşgeldiniz Iyi gezmeler
Evet tutuyor sabah bir kere yaptı karşılıklı ağlaştıktan sonra!
Alaturkada denedim ama suyla oynayıp durdu hiçbişey yapmadı
Su israfı oluyor
Şu korkuyu bi yense Allahım

Babası ve halası uyuz oğluşu dışarı çıkardılar. Uyutmaya çalışınca uyumadı sinir velet. Bir yere gitmek resmen zulüm. Çocukta düzen kalmıyor. Bu arada ev ahalisinin bi kısmı uyuyor diye eve tıkılı kaldık. Yine atara bağlandımmmmmm.

evet cumlemıze allah kolaylık versın valla,ne kadar güçlü bu kadın mılletı,hep bir kare gelir aklıma ,iki fotodan oluşuyor,birinde erkek grip yatak döşek yatıyor ölüm döşeğinde gibi,diğerinde ise bir kadın kanser hastası ağzında bır maske,bir elinde çocuk diğer elinde de alışveriş poşeti eve gelirken:)
İlahi destiny neden doktora işiyim hahhahaha. Akşam 7den itibaren bişi yiyip içmedim bişi olmadı yani.

Şeker portakalım gidecek olursak mutlaka
atarlı giderrli hatun istanbulda mısın:)
yok anacım arada bir o saatlere kadar uyuyor yoksa 8 dedımmi ayakta

acaba benım kız bundan mı alışmadı,çunku başlarda annem alaturkaya götürüyordu ceylını,hosuna gıdıyordu,gitmek ıstıyordu,sonra bız kendı evımıze gecınce ben lazımlığa oturttum yok alafrangaya oturttum hiç gitmemeye başladı bu sefer.1 ay uğraştım pes ettım.inat etti kaçtı hep
evet asabını bozuyor ınsanın
ama üstüne gıtme o kadar demekki zamanı var daha,korkarsa daha kötü olur,sen de yıpranıyosun,o da yıpranıyor
ben bırakmıştım artık,bugunlerde kendı kendıne bezını çıkarıyor özellıkle kakası olduğunda,bugun kendı kendıne bezını çıkardı bezde kaka vardı,hadı tuvalete yapalımmı dedim pıtı pıtı koştu tuvalete gerı kalanını klozete yaptı,çok şaşırdım,ilk defa oldu.ben de bezlemedim bı daha,çişini söylemedı hıc ama hıc olmassa çiş yapalım mı dıye sorduğumda koşarak tuvalete gıtmek ıstedı bu bile bir gelişmedir.

Ay ne güzel ya darısı başıma
Bugün akşam üstü dışarı çıkalım artık dedik, kereme hadi çişini yap dışarı gidicez diye kızdım. Biraz oyalandı lazımlığın üstünde ,tam "Allahım sana geliyorum" diyordum sonra bi baktım yapmış
Sarıldım çok sevindim
1 haftada ancak bunu başardık
Bezi de takmiycaktım tam arabaya binerken tekrar altına yaptı çişini alıştırma külodundan çıktı pantolon falan battı.
Satmışım anasını dedim ve bezi bağladım kendime bikaç saat tatil ilan ettim Avm de gezdik hepberaber :)

Busmai sen zaten yorgunsun baska zaman da denesen olur. Cok sabirli ve bol odullu olunmasi gereken donemmis.

Akşam yemeğini yemek için avmye gittik. Oğluş çok huysuz. Burnu akmaya başladı ve bolca hapşuruyor kv ve kp de ah ah vah vah modundalar..!! Kpin canı çekmiş olacakki armutlu pastayı övdü durdu sonunda da malzeme alıp yapalım dedi. Şuan fırında pişiyor kendisi. İnşallah tadı da utandırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…