Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Busmai sen zaten yorgunsun baska zaman da denesen olur. Cok sabirli ve bol odullu olunmasi gereken donemmis.
Gün geçtikçe daha çok yorulacağım canım ya bebek ayaklanmadan halletmek istiyorum ama yarını tatil ilan ettim yüzmeye gidicem annemlere gidicem bi de keremi palyaçolu oyun yerine götürcem. Taa hamileyken gitmiştik hala palyaço sayıklıyor :)
Bak sen kp ye
Ben de mi denesem yahu çok kalorili bişeye benziyo ama. Bu arada sadece akşam yemeği yemeyerek birkaç kilo vermişim yaşasınn

Herkese Günaydın hayırlı pazarlar bu saatte uyandım ve tekrar uyuyamadi eşimle Melisa hala uyuyor offf çok can sıkıcı bir durum

Busmai bugün biraz ara vermen bence her ikiniz içinde iyi olacak bak gör
Pembis istanbul macera nasıl tam güzel gidiyor derken araya birsey giriyor galiba burada şükür
Pamuk helva inşallah popo nöbeti kısa sürer canım
Nfk tüm islerini halledebildin mi ayşe çok yokken arada , akrabaları çocuklarla ilgilenmesi iyi oluyor valla

Aynı durumdayız ben de herkes uyurken uyandım

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Gece bol tekmeli ve mızırdanmalı geçti. Baş ağrısı ile uyandımmmmmmm. Sonra altın damlacıklı pastama baktım daha altın damlacıklar çok az gece 1 de biten pastadan ne beklenir zaten fırın pişirmedi bi türlü; kabus gibiydi.

Oğluş hemen ortama aktı bakamadım bile burnu vs ne halde diye. Ama keyfi yerindeyde sorun yok dimi?? :)

Herkese güzel bir pazar diliyorummmmm.

Şeker portakalım istanbul her zamanki gibi güzel ama kalabalık e malum biz hap kadar bi yerden geliyoruz bugün de sanırım öğle yemeğini yedikten sonra yollara düşeriz inşallahhhhh.

Kızlarrrrrrr çocuk bakan insanların olduğu bi restorant var mı kadıköy taraflarında??? Acele cevap

kızma busmai,çok tehlıkelı,tuvalet eğitiminde takındığın tutum tavır kişilik gelişimini etkılıyor direkt
boşver sen o işi ertele
aynı hatayı bende yaptım,kreşe verecektim bu sene,krese başlamadan öğretiyim dedim ama sana göre bana göre değil işte bunun zamanı,tamamen kuzulara göre,hazır değil demekki,çok şartlanmış davranma serbest ol boşver
yıne mı hastalık,sana bır yere gıtmek zehiroluyor,allah beterinden sakınsın
Kızlarrrrrrr çocuk bakan insanların olduğu bi restorant var mı kadıköy taraflarında??? Acele cevap
nfk bılebılır belki,o taraflarda oturuyor ya

günaydın herkese
ceylınle kahvaltı sofrasından yazıyorum sizlere:)
hanımefendının elınde benım telefonum var,bi tane pasta yapma oyunu var onu oynuyor,onun yuzu suyu hurmetıne bir tane yumurta yemiş bulunmakta,sevinç gözyaşları dökmek üzereyim
herkese ıyı pazarlar,laf aramızda pazarlardan nefret ederım oldum olası

Eeee, hamarat gelin olmak kolay mı?!!
Herkese günaydınnnnn.

Öneriler için teşekkürler kızlarrrrrr. Sahan veya Develi diye düşündük. Yalnız 8 kişi çok kazık olacağı için bi pideciye karar verdik. Kalabalıkla hayat çoook(!) eğlenceli

aynen kalabalıkta da hesap baya patlardi. böyle durumlarda en güzeli hesabı paylaşmak.öbür türlü keseye zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…