- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Artık keyifliyde hastalığı da takmıyoruz acemi anne değiliz di mi :)Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)
Gece bol tekmeli ve mızırdanmalı geçti. Baş ağrısı ile uyandımmmmmmm. Sonra altın damlacıklı pastama baktım daha altın damlacıklar çok azgece 1 de biten pastadan ne beklenir zaten fırın pişirmedi bi türlü; kabus gibiydi.
Oğluş hemen ortama aktı bakamadım bile burnu vs ne halde diye. Ama keyfi yerindeyde sorun yok dimi?? :)
Herkese güzel bir pazar diliyorummmmm.
Şeker portakalım istanbul her zamanki gibi güzel ama kalabalıke malum biz hap kadar bi yerden geliyoruz bugün de sanırım öğle yemeğini yedikten sonra yollara düşeriz inşallahhhhh.
Erken yiyorum canım akşam yemeğinibusmai akşam yemeği yenmeden olur mu? birde emziriyorsun
Bişey olmaz yaa bize hiç kızmadılar mı sanki :)kızma busmai,çok tehlıkelı,tuvalet eğitiminde takındığın tutum tavır kişilik gelişimini etkılıyor direkt
boşver sen o işi ertele
aynı hatayı bende yaptım,kreşe verecektim bu sene,krese başlamadan öğretiyim dedim ama sana göre bana göre değil işte bunun zamanı,tamamen kuzulara göre,hazır değil demekki,çok şartlanmış davranma serbest ol boşver
yıne mı hastalık,sana bır yere gıtmek zehiroluyor,allah beterinden sakınsın
nfk bılebılır belki,o taraflarda oturuyor ya
Harbiden yaaa :) işim yoksa ne kalkacamişe gidecekler zaar
Oooo, yarın büyük gün!ne güzel bir duygu ama...dün kerem'e ayakkabı aldık. yağmurlar başladı çocuk sandaletle kaldı. bugunde domatesleri hallettik annemlerde. eve geldik şimdi. yarın okulun ilk günü banyo ve Ütü işlerim var
günaydınlar herkese.. hayırlı huzurlu bi gün ve hafta olsun.Günaydın pembeee
uykum kaçtı ev ahalisi uyuyor.
yağmur yağdı mis gibi toprak kokuyor.
nfk,da uyanmış sanada günaydın bacım.
Günaydın pembeee
uykum kaçtı ev ahalisi uyuyor.
yağmur yağdı mis gibi toprak kokuyor.
nfk,da uyanmış sanada günaydın bacım.
günaydınlar herkese.. hayırlı huzurlu bi gün ve hafta olsun.
okula başlayacak öğretmen ve öğrencilerimize de hayırlı olsun diyorum. inş güzel bi sene olur..
namazdan sonra uyuyamadım yine, 2,5 saattir ayaktayım bacım.
burada da gece boyu yağdı. gök gürültüsü ve şimşek vardı.
şuan da yağıyor. hamdolsun.. inş yağar yağar da barajlar dolar..
evim evim, güzel evim..Evimize döndük bizzzzzzzz. Artık bi süre evde kalıp tadını çıkarmak istiyorum
istanbula geldiğiniz bi zaman yol üstü zaten, inş uğrarsınız bacım.Nfkcan bizim de en büyük hayalimiz Efeyi bi hayvanat bahçesine götürmek ama mümkün olmadı. Antalyada başımızı hastalıktan kaldıramadık, Ankarada şuan hayvan vs yok, burda zaten yok :) sanırımo da kafayı yer öyle bir ortamda mutluluktan
ay darısı başıma, çarşamba pazardan alsın eşim de, ben de yapayım inş..dün kerem'e ayakkabı aldık. yağmurlar başladı çocuk sandaletle kaldı. bugunde domatesleri hallettik annemlerde. eve geldik şimdi. yarın okulun ilk günü banyo ve Ütü işlerim var
geçmişler olsun, nezleyse geçer gider inş..Canselim ve pamuk helvam kuzularınıza başarılarrrrrrrrr. Çok duygulandım beaaaaaaa.
Bizim burun şelaleeeeeee. Nezle oldu oğluş sanıyorum. Benim de kulağım ve genzim kaşınıyo.
ayneeeen. çok boşladı bizi, ama artık eskisi gibi yazar inş..Senin bu kırmızı kırmızı yazılarını daha çok görelim canikommmmmmmmm :)
Aynı televole programı gibi oldun nfk!!hani onlar da konuya uygun şarkı patlatıyodu ya hahaahah.
Geçen Efe gök gürültüsünden korkuyodu. Ben de ona bulutlar trampet çalıyo dedim ve yedi!! Artık korkmuyo çok şükür çünkü dün çok fenaydı burası da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?