Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

OTE="ilbilgehatun, post: 36801658, member: 256843"]Niye bu çocuklar erkenden kalkıyor, anlayabilmiş değilim.[/QUOTE]
işe gidecekler zaar

Artık keyifliyde hastalığı da takmıyoruz acemi anne değiliz di mi :)
Önceden olsaaaa
busmai akşam yemeği yenmeden olur mu? birde emziriyorsun
Erken yiyorum canım akşam yemeğini

Bişey olmaz yaa bize hiç kızmadılar mı sanki :)
işe gidecekler zaar
Harbiden yaaa :) işim yoksa ne kalkacam

Slm canlar.. Sarjim bitmis, yazamadim bi turlu.
Herkesler iyidir ins. Kahvaltidan sonra ciktik hayvanat bahcesine gittik. Aysecigi oradan cikarmak cok guc. Sonra da bi yemek yiyip geri donduk. Bi spor ayakkabi alacaktik aysecige ama hem uyku vakti, hem de avm ler kalabaliktir diye girmedik. Haftaici bakicam artik..

Nfkcan bizim de en büyük hayalimiz Efeyi bi hayvanat bahçesine götürmek ama mümkün olmadı. Antalyada başımızı hastalıktan kaldıramadık, Ankarada şuan hayvan vs yok, burda zaten yok :) sanırımo da kafayı yer öyle bir ortamda mutluluktan

dün kerem'e ayakkabı aldık. yağmurlar başladı çocuk sandaletle kaldı. bugunde domatesleri hallettik annemlerde. eve geldik şimdi. yarın okulun ilk günü banyo ve Ütü işlerim var

Canselim ve pamuk helvam kuzularınıza başarılarrrrrrrrr. Çok duygulandım beaaaaaaa.

Bizim burun şelaleeeeeee. Nezle oldu oğluş sanıyorum. Benim de kulağım ve genzim kaşınıyo.

Günaydın pembeee

uykum kaçtı ev ahalisi uyuyor.

yağmur yağdı mis gibi toprak kokuyor.

nfk,da uyanmış sanada günaydın bacım.

Herkese günaydın...
Cansel ve pamukhelva ilk gün maceralarınızı bekliyoruz. Anasınıfına gittiler, kolay uyum sağlarlar. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Günaydın pembeee

günaydınlar herkese.. hayırlı huzurlu bi gün ve hafta olsun.
okula başlayacak öğretmen ve öğrencilerimize de hayırlı olsun diyorum. inş güzel bi sene olur..

namazdan sonra uyuyamadım yine, 2,5 saattir ayaktayım bacım.
burada da gece boyu yağdı. gök gürültüsü ve şimşek vardı.
şuan da yağıyor. hamdolsun.. inş yağar yağar da barajlar dolar..

Günaydın pembeee

Senin bu kırmızı kırmızı yazılarını daha çok görelim canikommmmmmmmm :)

Aynı televole programı gibi oldun nfk!! hani onlar da konuya uygun şarkı patlatıyodu ya hahaahah.

Geçen Efe gök gürültüsünden korkuyodu. Ben de ona bulutlar trampet çalıyo dedim ve yedi!! Artık korkmuyo çok şükür çünkü dün çok fenaydı burası da.

Evimize döndük bizzzzzzzz. Artık bi süre evde kalıp tadını çıkarmak istiyorum
evim evim, güzel evim..
istanbula geldiğiniz bi zaman yol üstü zaten, inş uğrarsınız bacım.
gerçekten çok keyifli oluyor.. eminim efe de çıldırır, aslan, kaplan, ayı, zebra, zürafa

dün kerem'e ayakkabı aldık. yağmurlar başladı çocuk sandaletle kaldı. bugunde domatesleri hallettik annemlerde. eve geldik şimdi. yarın okulun ilk günü banyo ve Ütü işlerim var
ay darısı başıma, çarşamba pazardan alsın eşim de, ben de yapayım inş..
ayşeciğin sandaletleri olmuyor zaten, idareten bi bez ayakkabı almıştım.
onunla idare ediyor. inş güzel ekonomik bi şey bulurum.

kızçede heyecan ne durumda, beraber mi gideceksiniz? çocuklar da var nasıl olacak?..

Canselim ve pamuk helvam kuzularınıza başarılarrrrrrrrr. Çok duygulandım beaaaaaaa.

Bizim burun şelaleeeeeee. Nezle oldu oğluş sanıyorum. Benim de kulağım ve genzim kaşınıyo.
geçmişler olsun, nezleyse geçer gider inş..

ayneeeen. çok boşladı bizi, ama artık eskisi gibi yazar inş..

sabahtan beri dilimde o şarkı.. youtube dan izlemeye başladım, şimdi emel sayının eski diğer şarkılarını dinliyorum.
demek inandı yavrum

ayşecik benden gördü. ne zaman eline bi kalem, boya geçse geliyor
'anne gözünü boyiyim mi? gözünü kapat. aa, güzel olduuu' diyor.
şimdi de babasına sardı, her akşam dakikalarca babasının gözlerini boyuyor,

kız babası olmak böyle bi şey işte

nfk, dun Barbunyayi da hallettik şükür sırada bamya var. Kışa rahat ederim inşallah.
bende kerem'e uygun bir şey baktım. begendiklerimde numara yoktu. cÇocuklarda bunaltinca new balance kosulduk. Onlarında ayakkabısi çok kaliteli. yaza kadar giyer umudum var.
dün annemle geldik şimdi ipegi uyutuyorum. saat 10-12 arası zaten. şansa havada yağmurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…