Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

batuda hiç üzerini örttürmez yaaa. ben de her fırsatta örtüyorum. terliyor çocuk incede olsa pike. fakat sabaha karşı bayaa serin oluyor ben bile üşüdüğümü hissediyorum.
Sezeryan benimde kesinlikle tercihim. canım çok tatlıdır benim. acıya gelemem. hoş sezeryan sonrasıda fenaa oluyor ama doğum yapsam yine sezeryan olurum.

Oyyy maaşallah tatlııım. nezaman doğurcan kii yaa meraktayım.hadi hayırlısı canım yaa.moralini bozma tatlııım geldi gelecek minnağımız.

Hahaah. aynen. son haftaya kadar normal doğurcam diye inat eden ben sancılananları ve yerleri tırmalayanları görünce hastaneden kaçtım. sonra sezeryan oldum. çok rahattı.

allahım kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Colicos, hoşgeldin canım...

Nfk, bic marka geçen yıl kızımın okuluna tanıtıma gelmişti sonra bütün ürünleri oradan almıştık, çok güzel çok kaliteli gerçekten, Selim'de de su an kısa ve biraz tombik olan mum boyaları var ..
Resimdeki sandalye masanın pepelisi var bizde, masası sağlam kolay kolay kapanmıyor , ama sandalyesi kızların da dediği gibi üzerine çıktıklarında veya güzel yerleşemediklerinde kolayca kapanıyor ve ellerinin sıkışma riski oluyor .. Sakince oturur kalkar dersen alabilirsin ama ikeada ahşap daha sağlam ve güzel modeller var...

Kızlar, evde tek bir odayı boyatmam lazım , normalde çalıştığımız ustaya ulaşamadım,
Burada da armut diye bir site reklamı vardı oraya baktım, yaptıracağın işe ve tadilata göre ustalar sana ulaşıp fiyat teklifi veriyor ,
Şimdi bir usta ulaştı bana, yarın keşfe gelecek, insallah güvenilirdir siteyi inceledim , iletişim çok sağlam , üye olur olmaz aradılar. Ay insallah pişman olmam

Saol canım. sende yeni geldin galiba. bakamadım geçmişe ama.
bende sağlam birşey alması taraftarıyım. güzel birşey mutlaka vardır. batu kreş çıkışı yanıma gelecek. durdurabilirmiyim emin değilim. pek oturmayı sevmeyen bir çocuk. patronum çocuklar konusunda çok hassas. şirket kendi bütçesinden bile alıp koymayı planlıyor saolsunlar o masalardan.

aa negüzel. nasıl birşey , nerenk düşünüyorsun.

oyyy kuzuum.

ayy çok şükür batu o huyundan vazgeçti. ne çektiiim beee. cam kırıklarından..

Esim baliga gitti, aysecik babaanneye.
Ben de cay demleyip bi film acarim. Ooooh, gel keyfim gel ..
keyfinden de hiç ödün vermiyorsun maaşallah sana. allah keyfini bozmasın tatlım yaa ne güzel valla.

alemsin kız sen yaaa. valla şöyle güzel bir masaj hiç fena olmaz yaaa.

Aaa canım benimm. yeni gördüüm. çok geçmiş olsun. ben 1 aydır giydiriyorum valla çorap. şimdi iyi olmasına sevindim canım.

Sen de sağol cnm , evet bayramın son günü döndük biz de..
Ikea da minik sandalye masalar çok güzel ve şık. Fiyatlar da uygun oluyor , ilkokul talebesi için bile, güzel çalışma masası oluyor ...
aa negüzel. nasıl birşey , nerenk düşünüyorsun.
Şu anda koyu renk , açık bir renk istiyorum, kataloğa bakıp karar vericem insallah

ne diyeyim bilmiyorum. benim doktorum da beni bu şekilde sezaryene aldı.
miad doldu, hiçbir belirti yok, fuzuli sancı alsan da sadece daha fazla yıpranacaksın
oradan buradan iterek, seni zorlayarak doğum gerçekleşecek falan da filan..
yine insan bunları göze alıyor da, bebek için her an tehlike olabilir. anlamayız, sorumluluk almıyoruz falan diyorlar ya,,
insanın elini kolunu bağlıyorlar.. çoğusunda bilinçli yapılıyor bu yönlendirme ama yine pazartesiyi bekle derim.
o da aynı şeyleri söylerse, o zaman beklemez sezaryen olursun..

born Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...kendi doktorun bişey önermemişmiydi?
arı sütü ve polen kullanan varmı arkadaşlar...
hiçbir fikrim yok..
filmlere bakiciiiiim..
her yaşanılan tecrübe oluyor işte, bu sefer tedbirli davrandığın için sıkıntısız geçti hamdolsun..
ayşecik öyle çok deli yatmıyor ama üstünde bi şey tutmama bizimkinde de var.
keza bu gece 5-6 kez uyandım üstünü örttüm. istanbul şuan serin, akşam yatarken yorgan örttüm.
sonra bunaldığı için üstünü açtığını düşündüm, battaniye örttüm onu da defalarca açtı..

iyice soğuk olduğunda, kadife pijamalarıyla yatırıcam. annem, göğüs altından karnını da kapsayacak şekilde
ince bi battaniyeyle sar, üstünü açsa da sorun olmaz diyor. geçen kış öyle yapmıştım.. bakalımm..

izin gününde eşin 9da mı geliyor?.. kötüymüş.. eşinin işini tam hatırlamıyorum, ama değişme ihtimali yok mu?
belki senin gün değişir..

bundan işyerindeki arkadaşımın kızında var. ders çalıştırıyor. ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. masayı devirebilir. bayaa ince yapılı.
çok incelemedim ama kolay devrilecek gibi değil. ayağı dengede olmazsa biraz titrer ama sorun değil sanırım..önemli olan sandalye...

Nfkcan benim oğluşum kurtlu olduğu için bize uygun değil valla. Üstüne çıkmaya çalışır vs. Ama usturuplu kullansa ne ala ben ikeanın masa sandalyesi var onu çok beğeniyorum. Yedi cüceler gibi
o masalara ben de baktım. ama ne kadar yer kaplıyor incelemedim.
bunu toplamak ortadan kaldırmak daha pratik görünüyor. bir de bizim ev, epey küçük biliyorsunuz.
sandalye başka bakarım, sonuçta onu kendi kullanacağı için daha güvenilir olması lazım. bakayım biraz daha..

aklıma ilk efe geldi walla canım. o masayı balkondan bile aşağı atar yaniii.
ihtimal dahilinde
internet güzel şey vesselam. alacağın şeyin kritiğini okumak kesinlikle faydalı sağolasın bacım..
ben de kısa ve tombul olanlardan aldım bu sefer. diğer uzunlar ince oluyor, kırılıyor bir süre sonra..
gerçekten çok beğendim ama kalitede novadan daha bile iyi.. tavsiye edilir..

hadi bakalım. yorumları başka sitelerden de bak. sonuçta ona göre karar veriyoruz.
usta gelsin baksın, bi fiyat ve plan çıkarsın bakalım. inş memnun kalırsın.. zaten bi tanecik oda..

keyfinden de hiç ödün vermiyorsun maaşallah sana. allah keyfini bozmasın tatlım yaa ne güzel valla.
iyi geliyor arada ya.. amin cümlemizin keyfini, ağzının tadını bozmasın Rabbim..

Merhaba kızlar benim kızım 2 yaş 3 ay oldu yeni tuvalet eğitimine başladım ep eydir istiyodu ama arkadaşını görünce kendi çıkardı attı bezini. şimdide çoğunlukla altına yapıyor. bakıcısında güzelce tuvalete gidiyor bende ise popişinin acıdığını söylüyor. üstelik bunu sözle de söylüyor. bakıcımda ağrımıyor sende ağrıyor diye neden ya çok zormuş ama inş. bunuda atlatırım

Buradan fazla ayrıntıya girmeyeyim. Eşim akademisyen.onlar ders programlarını kendileri yapıyor aslında ama benim ders programım çok sık değiştiği için ayarlayamıyoruz.onlar bir yapınca bir dönem değişmiyor. Bizimki bir dönemde 3-4 kez değişiyor malesef.

İlbilge, senin programin degisimesi muhtemelse yakinda bu sorun ortadan kalkabilir, az sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…