- 8 Ağustos 2011
- 12.585
- 14.793
- 498
Anlattiklarin bana sana tavir yaptigini dusundurdu. Calistigin icin olabilir, senin merhametinden sana naz yapiyor olabilir. Sabirla, guzellikle konusarak atlatirsiniz ins. Tuvalet zamani gelince seni izlemesine izin ver, zorlanmadigini aci hissetmedigini aksine rahatladigini gorsun.. Sonra o tuvaletini yaparken sarki soyleyebilirsin...Merhaba kızlar benim kızım 2 yaş 3 ay oldu yeni tuvalet eğitimine başladım ep eydir istiyodu ama arkadaşını görünce kendi çıkardı attı bezini. şimdide çoğunlukla altına yapıyor. bakıcısında güzelce tuvalete gidiyor bende ise popişinin acıdığını söylüyor. üstelik bunu sözle de söylüyor. bakıcımda ağrımıyor sende ağrıyor diyeneden ya çok zormuş ama inş. bunuda atlatırım
Tatilinin korktugun gıbı gecmemesine sevindim canım. Ceylin de cok acıyor ustunu. Kara kara dusunuyorum ne yapsam dıye. Geceleri kombiyi yakıyorumSağol canım hoşbulduk,
Bu yıl, Geçen seneki kurban Bayramı'na göre daha sıcaktı orada hava, geceleri biraz soğuk olsa da ; bu defa hazırlıklı gittiğimiz için üşüme sorunu olmadı çok şükür.
Bütün çocuklar mı böyle bilmiyorum , benimkiler üzerinde battaniye çarşaf istemiyor , direkt atıyorlar örttüğümü hissedince...
Hayırlı olsun, güle güle kullansın Efe bey,
bizimki de yazın kıra kıra bardak bırakmamıştı...bir de bıraksam oynayacak camlarla...şimdi daha dikkatli..
Oo ne güzel keyif yapmışsın .. (;
Canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah ,
Bazı Dr ların da insanın aklına hemen kötüyü getirmesine anneyi strese sokmasına kızıyorum , insallah aksi birşey olmaz...
Günü geldiğinde kolayca doğar minnoş...
Geçen yıl her ikisini de aldım; çocukların geçmeyen öksürüğü için.
Arı sütü ; ekşimsi garip bir tat, sevmediler yediremedim.. Poleni de kızıma birer çay kaşığı yedirmiştim çok kısa bir zaman.. Ekstra bir faydasını gördüğümüzü söyleyemem , düzenli kullanmadığımız için belki de... Bir de bu arı ile alakalı ürünlerde hileli ürün çok oluyormuş , çok güvenilir bir yer bulup almak lazım ..
Canım benım. Mahcup edıyorsun söylemen yeter. Ben de bugun bakındım mum boya dıye. Leds dıye bı marka var koca pendıkte. Ben de guvenemedim. Craft art dıye bı marka buldum tam alıyodum üzerinde çinde üretilmiştir yazısını görunce bıraktım. Nova color yada bılındık marka bulamadım koca pendıkte.selamün aleyküm canlar..
nasılsınız?
erkenden neneye geldik, kahvaltıdan sonra bi alışverişe çıktım.
ufak tefek eksikler vardı. destiny, bic diye bi mum boya aldım ayşeciğe annemde boyasın diye..
fransız malı, çok iyi boyuyor. hem kısa, hem uzun modeller vardı. kısadan aldım, daha kalın, 12li- 10 lira.
kız bulaşacak olsak, sana da alıcam, herkese de alıcam. ay biz ne zaman buluşcaz yaaaa
şundan kullanan var mı kızlar? ayşeciğe almak istiyorum, ama kullanışlı mı bilemiyorum. yani güvenli mi?
Selam canım. Tatılın gonlunce gecmesine sevındımSelam tatlişkolaarrr... naber nasılsınız bakalım. güzel bir tatilin ardından işe başlamak bomba gibi oldu. bol bol oğlumla vakit geçirdim çok güzeldi. gezdik dolaştık ama hep yakın çevrelerdeydik.
Biliyorum o siteyi. Bana da bir usta ulaşmıştı ama ben baska usta buldugumdan geri çevirmiştim. Yani tam bilemıyorum canım. İyi olur inşallahKızlar, evde tek bir odayı boyatmam lazım , normalde çalıştığımız ustaya ulaşamadım,
Burada da armut diye bir site reklamı vardı oraya baktım, yaptıracağın işe ve tadilata göre ustalar sana ulaşıp fiyat teklifi veriyor ,
Şimdi bir usta ulaştı bana, yarın keşfe gelecek, insallah güvenilirdir siteyi inceledim , iletişim çok sağlam , üye olur olmaz aradılar. Ay insallah pişman olmam
Günaydın. Allah Allah niye gelmiyor acaba? Başka birini çağır, hazırlık boşa gitmesin.Gununuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.
Su gunun hurmetine Rabbim ukemize, milletimize, devletimize birlik beraberlik, sukunet ve huzur versin..
Seker portakalim, kendi, adindan tatli arkadasim...
Yeni yasin hayirli olsun. Rabbim ailen ve sevdiklerinle nice yillara ulastirsin.. Sagligini ve huzurunu bozmasin...
Sabahin erken vakti kalktim, arkadasim gelecek diye hazirliga basladim. Mubarek simdi msj atmis; regl oldum gelemeyecegim diye.. Hastaligi da oyle sancili sikintili gecmiyor ama bu ne anlamadim yaniiii
Yanlis anlamisim, kursa yazilmis ve dersler bugun basliyormus. Neyseki pek bi sey yapmadim.. Seker portakalim, sen gel kiz!Günaydın. Allah Allah niye gelmiyor acaba? Başka birini çağır, hazırlık boşa gitmesin.
Gununuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.
Su gunun hurmetine Rabbim ukemize, milletimize, devletimize birlik beraberlik, sukunet ve huzur versin..
Seker portakalim, kendi, adindan tatli arkadasim...
Yeni yasin hayirli olsun. Rabbim ailen ve sevdiklerinle nice yillara ulastirsin.. Sagligini ve huzurunu bozmasin...
Sabahin erken vakti kalktim, arkadasim gelecek diye hazirliga basladim. Mubarek simdi msj atmis; regl oldum gelemeyecegim diye.. Hastaligi da oyle sancili sikintili gecmiyor ama bu ne anlamadim yaniiii
sağlık haberlerini bekliyoruz canıım bizi merakta bırakmaçok teşekkür ederim canım arkadaşım
uzun zamandır giremiyorum topiğede bayram öncesinden beri baya sıkıntılı günler geçiriyoruz
uzun zamandır işe de gelmiyordum son iki gündür işe geldim biraz kafam değişti ama genede kötüyüm
melisa ile ilgili rahatsızlık olabileceğinden bahsetti doktor o gün bugündür kötüyüz ve doktor doktor dolaşıyoruz bir sürü test istediler onları yaptırmaya çalışıyoruz ordan oraya koşturmaca falan baya yoğun ve sıkıntılı geçiyor günlerimiz inşallah rabbim dermansız dert vermez haftaya gene hastane kosturmacalarımız başlayacak dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum
Bende korktum ve merak ettim simdi cok dua edicem ins canim guzel haberlerini bekliyoruz acil sifalar versin Allah'im ins...çok teşekkür ederim canım arkadaşım
uzun zamandır giremiyorum topiğede bayram öncesinden beri baya sıkıntılı günler geçiriyoruz
uzun zamandır işe de gelmiyordum son iki gündür işe geldim biraz kafam değişti ama genede kötüyüm
melisa ile ilgili rahatsızlık olabileceğinden bahsetti doktor o gün bugündür kötüyüz ve doktor doktor dolaşıyoruz bir sürü test istediler onları yaptırmaya çalışıyoruz ordan oraya koşturmaca falan baya yoğun ve sıkıntılı geçiyor günlerimiz inşallah rabbim dermansız dert vermez haftaya gene hastane kosturmacalarımız başlayacak dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum
Canım benim allah korktuklarımızdan emin eylesin inşallah. Umarım korkulacak bir şey değildir. Şu cümleler bile üzülmeme yetti. Guzel sağlık haberlerini bekliyoruzçok teşekkür ederim canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?