Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Anlattiklarin bana sana tavir yaptigini dusundurdu. Calistigin icin olabilir, senin merhametinden sana naz yapiyor olabilir. Sabirla, guzellikle konusarak atlatirsiniz ins. Tuvalet zamani gelince seni izlemesine izin ver, zorlanmadigini aci hissetmedigini aksine rahatladigini gorsun.. Sonra o tuvaletini yaparken sarki soyleyebilirsin...

Tatilinin korktugun gıbı gecmemesine sevindim canım. Ceylin de cok acıyor ustunu. Kara kara dusunuyorum ne yapsam dıye. Geceleri kombiyi yakıyorum
Canım benım. Mahcup edıyorsun söylemen yeter. Ben de bugun bakındım mum boya dıye. Leds dıye bı marka var koca pendıkte. Ben de guvenemedim. Craft art dıye bı marka buldum tam alıyodum üzerinde çinde üretilmiştir yazısını görunce bıraktım. Nova color yada bılındık marka bulamadım koca pendıkte.
O sandalye ve masa sakat gıbı geldı bana canım. Bızımkıler henuz toto üstu oturmayı bilmediklerinden tepe taklak giderler allah korusun
Selam tatlişkolaarrr... naber nasılsınız bakalım. güzel bir tatilin ardından işe başlamak bomba gibi oldu. bol bol oğlumla vakit geçirdim çok güzeldi. gezdik dolaştık ama hep yakın çevrelerdeydik.
Selam canım. Tatılın gonlunce gecmesine sevındım

Biliyorum o siteyi. Bana da bir usta ulaşmıştı ama ben baska usta buldugumdan geri çevirmiştim. Yani tam bilemıyorum canım. İyi olur inşallah

Günaydınlar herkeseeeeeee :) haftanın son günü hayırlı ve uğurlu olsun (tabi biz öğretmenlere ). Güzel bir gün diliyorum.

Gununuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar.
Su gunun hurmetine Rabbim ukemize, milletimize, devletimize birlik beraberlik, sukunet ve huzur versin..

Seker portakalim, kendi, adindan tatli arkadasim...
Yeni yasin hayirli olsun. Rabbim ailen ve sevdiklerinle nice yillara ulastirsin.. Sagligini ve huzurunu bozmasin...

Sabahin erken vakti kalktim, arkadasim gelecek diye hazirliga basladim. Mubarek simdi msj atmis; regl oldum gelemeyecegim diye.. Hastaligi da oyle sancili sikintili gecmiyor ama bu ne anlamadim yaniiii

Günaydın. Allah Allah niye gelmiyor acaba? Başka birini çağır, hazırlık boşa gitmesin.

çok teşekkür ederim canım arkadaşım
uzun zamandır giremiyorum topiğede bayram öncesinden beri baya sıkıntılı günler geçiriyoruz
uzun zamandır işe de gelmiyordum son iki gündür işe geldim biraz kafam değişti ama genede kötüyüm
melisa ile ilgili rahatsızlık olabileceğinden bahsetti doktor o gün bugündür kötüyüz ve doktor doktor dolaşıyoruz bir sürü test istediler onları yaptırmaya çalışıyoruz ordan oraya koşturmaca falan baya yoğun ve sıkıntılı geçiyor günlerimiz inşallah rabbim dermansız dert vermez haftaya gene hastane kosturmacalarımız başlayacak dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum

Ay uyku sersemiyim. Kusuruma bakmayin.
Seker portakalimm, msjini okuyunca bilmedigimden ne dusunecegimi, ne soyleyecegimi sasirdim.

Melisa iyi di mi?..

Şeker portakalım iyiki doğdun. Ne rahatsızlığı anlamadım ve şok oldum lütfen aydınlat. İnşallah kısa zamanda geçer gider canım.

sağlık haberlerini bekliyoruz canıım bizi merakta bırakma

Bende korktum ve merak ettim simdi cok dua edicem ins canim guzel haberlerini bekliyoruz acil sifalar versin Allah'im ins...

Canım benim allah korktuklarımızdan emin eylesin inşallah. Umarım korkulacak bir şey değildir. Şu cümleler bile üzülmeme yetti. Guzel sağlık haberlerini bekliyoruz

Günaydınlaaarr hanımlarr.
Şeker Portakalımm hayırdır yaa ne oldu anlamadım. Canım önemli bişey yoktur umarım. ne hastanesi Melisaya ne oldu iyidir inşallah. en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum canım. okuyunca çok kötü oldum. lütfen merakta bırakma. off lütfen kötü bişey olmasın canım arkadaşım. bende pek sık giremiyorum. allahım dermansız dert vermesin cümlemizle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…