Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın canlarım. Bugün hava kapalı. Kış geliyor sanırım.
Burda hava günlük güneşlik. öğlen saatlerinde yanıyor resmen. gece ve sabaha karşı biraz serinlik oluyor. kışı sevmiyordum zaten. burası tam benlik.

Gunaydin canlar, herkese hayirli huzurlu bi gun ve haftasonu diliyorum.
2015 temmuz anneleri topigi de acilmis.. Hey gidi gunler, heey!..
2013-14-15 arasinda topigimiz en eski ama hala en aktif biziz. Konumuz her zaman listenin basinda..

is arkadaslarindan bazilari gripmis. Esim kac gundur aysecige mikrop tasir miyim, hasta olur mu diyordu. Hastalik bize de geldi. Hem esim, hem aysecik hapsirip tiksiriyor. Burunlar hem tikali, hem akiyor. Sabah isirgan icirdim ikisine de.. Rabbim tum hastalara sifa versin...

Aksam esimle konsere gidecektik. İns aksamaz. Ne zamandir istiyorum Hastalar iyi olsun da ins.. Bakalimm..

Hosgeldiniz cansel..
Zekai tunca konseri, cok severim kendisini

Oooooof nihayet toplantı bitti yaaa. hiç bitmeyecek sandım. çok yorgunum üzerimde biraz kırgınlık var. hasta olmak istemiyorummm.
Hanımlar nihayetinde sarı saçlarıma yeniden kavuştum. birde oval küt kestirdim. içim gitti yaa bayaa uzundu saçlarım. fakat çok hafiflediğimi ve rahatladığımı hissettim. kahve tonu bana yakıştı ama uzun süre sarıdan sonra çok garip hissettim kendimi. beğenmedim yani. ani kararla ve eşimi ikna ederek eski halime yeniden dönmeyi başardım valla.

Burda bi avm de çocuklar için boyama günü yapmışlar. batuşu götürcem. çok eğlenceli oluyormuş. mini bir tiyatro gösterisi de olacak. inşallah kendimi iyi hissederimde. sürünsemde götürmek istiyorum amaa.

Selam kızlar. Sabahtan beri yazcam yazcam bi turlu yazamadım. Evi topla süpür. Çamasır at ser. Ancak yani. Çamaşır kurutma makinası almak istiyorum ama cok kırıştırıyor dıyolar. Kış gunu çamasır kurutmak zulüm. Hele nevresimler kocaman kocaman. Hala aktifiz bencede bravo bıze. 2015 temmuz anneleride damlamış demek. Bızım kuzular da kocaman oldu şaka maka
Geçmiş olsun her ikisinede. Ayşecik daha yeni duzeldiydi oysa
Hosgeldiniz cansel..
Zekai tunca konseri, cok severim kendisini
Oyy çok severım. İnşallah aksilik çıkmaz gidersiniz. Konser nerde

Hadi bakalım gule gule kullan sarı gacı:)

Burda hava günlük güneşlik. öğlen saatlerinde yanıyor resmen. gece ve sabaha karşı biraz serinlik oluyor. kışı sevmiyordum zaten. burası tam benlik.
Ben de soğuğu sevmiyorum.

Bizim de burnumuz akıyor.

Kızlar bizde evimize geldik dün gece.
Hoş geldin canım.

Mmm ben sevmiyorum yaaa o sanatçıyı. inşallah bi aksilik olmaz gidersiniz.
Bense coook severim. Ayri bi yeri var bende. Universitedeyken cok giderdik konserine.
İns bi aksilik cikmaz da bu aksam esimle de gideriz. Demek batuhan tiyatroya gidecek. Oh ne guzell..

Saclarin da hayirli olsun. Dedigin gibi kahve sana eminim cok yakismistir Ama o kadar alismissinki sariya, kendi rengin gibi olmus.. Kisaltip model vermen de iyi olmus, eminim havan degismistir. Whatsapptan foto isterimm!

Açık renge alışınca koy rengi benimsemek zor. Güle güle kullan yeni saçlarını tatlım.

Fatihte.. Kisin camasir isi gercekten zor. Kalorifer olunca yine cabuk kuruyor ama yine de eziyet..

Pembis, pamuk helva, busmai, dilanaz, arya nerelerdesiniz?

selam hatunlar ...grip bize de geldi hiç atlamaz zaten ömer antibiotiğe gülsüm soğuk algınlığı ilacına başladı. doktorumuz polen ve arı sütü gereksiz ve çok erken dedi ama bağışıklık destekleyici şurup önerdi.sezonu açtık valla mideme taş oturdu...yine de buna da şükür diyeceğim şeyler gördüm hiç bahsetmeyeyim...
dans şarkımız...ey gidi gençlik
herkesi öpüyorum

Şekerportakalım çok korktum inşallah iyi sonuçlar alacaksın duamızdasın
Pembis, pamuk helva, busmai, dilanaz, arya nerelerdesiniz?
Geldim geldim
Birkaç gündür Mert çok huysuz, Kerem de dolayısıyla.. Ben de çok bunalmıştım. Dün görümcemi arayıp çağırdım, hemen atladı geldi sağolsun.. Dışarı çıkıp Keremi parka götürdük çocukları oyaladı falan.. İyi geldi.
Yarın da büyük görümcem 2 kat altımızdaki daireye taşınıyor. Biraz rahatlarım inşallah..

sahi cansel hosgeldın evıne canım
ceylin uyudu ben de totomu ancak koydum yere. yorulmuşum.bir de cumartesılerı süt geliyor kaynat kavanozlara doldur eskılerı ısıt yoğurt yap falan.cıkan bulaşıklarını yıka.zahmetli.
Fatihte.. Kisin camasir isi gercekten zor. Kalorifer olunca yine cabuk kuruyor ama yine de eziyet..
karşıdaymış.eğlenceli olacak
geçmiş olsun canım.ben de bayılırım bu sarkısına ama başka sarkıalrını da severım mesela üzgünüm leyla,endülüste raks,git gidebilirsen,hayat sevılınce güzel vs..
http://www.youtube.com/watch?v=Y9PEIXYn_bo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…