kolay gelsin diyelim ozaman.Benim de boş günümmmm. Ama bu sefer plan yapmadım. Ev sil süpür, kaş bıyık ve gezme sadece
sanada kolay gelsin canım.Herkese günaydın. Benim de boş günüm ama bir sürü iş var.
Herkez her türlü yorumu yapıyor zaten canım. kimine göre doğru kimine göre yanlış. öyle olsa niye ingilizce eğitim veriyorlar anlamadım. bizimki doğru düzgün konuşmayı öğrensinde ben başka birşey istemiyorum zaten.Ana dilini tam olarak konuşmadan yabancı dil öğrenmesi iyi değil diye okumuştum ben.
Çok geçmiş olsun cici kıza
Ah baba acısı gibi var mı
bazen babamsız nasıl olurum diye düşünüyorum da ağlıyorum kendi kendime
Allah ahirette kavuşmayı nasip etsin canım
Ben adem güneşin kitabını çok sıkıcı buldum zaten çoğu yazısı internette var bence ordan oku gitsin
senin alışverişin gelmişşşş :)
ha haah kardeşini kıskanmışş. içinde biraz kıskançlık vardır ama, kardeşini çoook seviyor anlaşılan.Ömerle Gülsümün diyaloglarına bitiyorummm :)
Biz de bu akşam halamın eşini ziyarete gittik hastaneye, keremi ve merti 2 kat alttaki görümceme bıraktık
Biz yokken görümcemin oğlu merti öpmek istiyormuş kerem de "o benim kardeşim" diyormuş
normalde mertle hiç ilgilenmez :) şaşırdım
nazar mı deydi neee...Canımcım bu mehtap marka kek kalıbım. Hiç böyle bi sorunum olmazdı. Noluyo şimdi anlamadım
güle güle kullansın pandufunu şekerr.Neredesiniz tembel gacilar?
Aysecikle disari ciktik, panduf aldik. Simdi babamizi bekliyoruz, gelsin bize balik yapsin..
Benim de boş günümmmm. Ama bu sefer plan yapmadım. Ev sil süpür, kaş bıyık ve gezme sadece
Benim eşim ingilizceci. Bu yaşlarlarda faydalı olmayacağını savunuyor.basit birkaç şey öğretip bunun için bir sürü para alıyorlar diyor.Herkez her türlü yorumu yapıyor zaten canım. kimine göre doğru kimine göre yanlış. öyle olsa niye ingilizce eğitim veriyorlar anlamadım. bizimki doğru düzgün konuşmayı öğrensinde ben başka birşey istemiyorum zaten.
ancak gece okursun. o saattede pertin çıkmamış olursa. yinede uygun bir zaman bulursun inşaallah.Çok methettiginiz nar ağacıni da verdim. ne ara okuyacaksam artık.
Hadi yaaa. çok iyi bir kreş diye biliyordum orayı. bilemiyorum ki benimde kafam karıştı şimdi. eaglenin yazdığı şeyleride okuyunca hak verdim ona. erken bir yaş ama ben mecburum. kv artık bakmak istemiyor bende biliyorsun ki onun yetiştirme şeklinden hiiiç memnun değilim. saçma sapan yetiştiriyor çocuğu eğittiği birşey de yok zaten. sinirlerim zıplıyor.Daha ne olsun!!!
Benimki de temizlik, yemek.
Benim eşim ingilizceci. Bu yaşlarlarda faydalı olmayacağını savunuyor.basit birkaç şey öğretip bunun için bir sürü para alıyorlar diyor.
ikinci defadır yapışıyorsa kalıpta sorun var bence.Kızım ya adamı gıcık etmeeee!! :) afiyet olsun şimdiden.
Biz de oğluşla limonlu kek yaptık bu sefer. Öğretmenliği bırakıp pastane işine giresim varyalnız şaka bi yana sinir oldum kalıbıma. İkidir yapışıyo kalıba kekim ki hiç böyle bişi yaşamadım.
bende çok merak ettim o kitabı. ilk onu alacağım ama şu sıra hiiiç okumaya zamanım yok.Çok methettiginiz nar ağacıni da verdim. ne ara okuyacaksam artık.
kızlar yorum yapmakta geç kaldınız. kitapları dün siparis verdim bugün geldi bile. okudukça yazarım
bende hiç takılmıyorum ama kreşin böyle bir eğitimi var. ilk duyunca aaa negüzel dedim. ama sonra arkadaşlar öyle deyince kafamda soru işareti oluştu. bayaa da kararlıydım oraya vermeye. mandalin kreşin ismi hatta sizde bir bakın isterseniz.herkese selamlar.. Neneye geldik, dr randevusu vardi. Gidip geldik. Yarin da kontrolu var. Sanirim bu aksam burada kalicaz...
İngilizce olayina ben de takilmiyorum. Once turkceyi guzel ogrensin..
fırsatçı hastaneler var tabi. günahı onların boynuna şekerim. gerekli olduğunu düşünüyorum ben. yılda birkere çok değil yaa. birşey kaybetmezsin bence. ha illaki özel hastane değil tabiiki ama devlet hastanelerinde beklemek işkence.chcek up olayına ben de uzağım. özel hastanelerdeki bu kampanyaları da 'müşteri hesaplı' görüyorum.
illa osu, busu yüksek az çıkar. onu hastalığa yorup da maddi manevi insanı strese salmaktan başka bi şey değil.
Allah korusun, gerçekten bi hastalık olunca zaten kendini belli ediyor.
kadın doğum ve diş harici rutin kontrol bence gereksiz..
düne kadar fecii sıcaktı. gece çok yağmur yağmış. şuan hava kapalı. ancak en soğuğu bile güzel. fazla kış olmuyor. ben deniz sezonunu kapattım. fazlası sıkıyor.ben kitaplarından daha okumadım canım. şuan da halen devam eden bir radyo programı var.
ta baştan arşiv kayıtlarını dinliyorum. haluk yavuzerin çocuk psikolojisini okuyorum şuan.
onu da al diyemem yani. mahremiyet eğitimi ve annelik sanatını övüyorlar..
alışveriiiiiş!!!
bodrumu 30 derece gösteriyor hava durumlarında. haber sitelerinde görüyorum, ünlüler hala orada denize giriyormuş.
eee, sayfiye yer.. ne kadar kış yaşar ki?
bugünlerde de bende bi hal. kasap önündeki kedi gibi, gidip gelip mutfağı karıştırıyorum ne yiyebilirim diye
adetim de yeni bitti ama bilemiyorum yani. benim göbek dillere destan.
ebru şallı ile süper bi karın videosu çalışıyorum iki gündür. karın kası ağrısından duramıyom.
sanırım bu sefer olacak ama!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?