Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkez her türlü yorumu yapıyor zaten canım. kimine göre doğru kimine göre yanlış. öyle olsa niye ingilizce eğitim veriyorlar anlamadım. bizimki doğru düzgün konuşmayı öğrensinde ben başka birşey istemiyorum zaten.

ha haah kardeşini kıskanmışş. içinde biraz kıskançlık vardır ama, kardeşini çoook seviyor anlaşılan.

kızlar yorum yapmakta geç kaldınız. kitapları dün siparis verdim bugün geldi bile. okudukça yazarım

Benim de boş günümmmm. Ama bu sefer plan yapmadım. Ev sil süpür, kaş bıyık ve gezme sadece

Daha ne olsun!!!
Benimki de temizlik, yemek.
Benim eşim ingilizceci. Bu yaşlarlarda faydalı olmayacağını savunuyor.basit birkaç şey öğretip bunun için bir sürü para alıyorlar diyor.

Daha ne olsun!!!
Benimki de temizlik, yemek.

Benim eşim ingilizceci. Bu yaşlarlarda faydalı olmayacağını savunuyor.basit birkaç şey öğretip bunun için bir sürü para alıyorlar diyor.
Hadi yaaa. çok iyi bir kreş diye biliyordum orayı. bilemiyorum ki benimde kafam karıştı şimdi. eaglenin yazdığı şeyleride okuyunca hak verdim ona. erken bir yaş ama ben mecburum. kv artık bakmak istemiyor bende biliyorsun ki onun yetiştirme şeklinden hiiiç memnun değilim. saçma sapan yetiştiriyor çocuğu eğittiği birşey de yok zaten. sinirlerim zıplıyor.

ikinci defadır yapışıyorsa kalıpta sorun var bence.

herkese selamlar.. Neneye geldik, dr randevusu vardi. Gidip geldik. Yarin da kontrolu var. Sanirim bu aksam burada kalicaz...

İngilizce olayina ben de takilmiyorum. Once turkceyi guzel ogrensin..

herkese selamlar.. Neneye geldik, dr randevusu vardi. Gidip geldik. Yarin da kontrolu var. Sanirim bu aksam burada kalicaz...

İngilizce olayina ben de takilmiyorum. Once turkceyi guzel ogrensin..
bende hiç takılmıyorum ama kreşin böyle bir eğitimi var. ilk duyunca aaa negüzel dedim. ama sonra arkadaşlar öyle deyince kafamda soru işareti oluştu. bayaa da kararlıydım oraya vermeye. mandalin kreşin ismi hatta sizde bir bakın isterseniz.

fırsatçı hastaneler var tabi. günahı onların boynuna şekerim. gerekli olduğunu düşünüyorum ben. yılda birkere çok değil yaa. birşey kaybetmezsin bence. ha illaki özel hastane değil tabiiki ama devlet hastanelerinde beklemek işkence.

Colicoscum senin kreşin ücretini zaten çalıştığın yer verecek o yüzden salla gitsin. Normalde kreşler öğretecekleri azıcık ingilizce için ek para alıyorlar ya ona kızılıyor. Burda da var öyle bi özel kreş. Küçücük bi havuzu bile var. Ama benim arkadaşım şöyle bi tespitte bulundu ki bana da çok mantıklı geldi: her çocuğun zevkleri farklı o yüzden bir kreş istediği kadar aktivite koysun belki senin çocuğun katılmak istemeyecek, sadece gidip oyun oynamak ona yetecek. Ozaman o süslü şeylere para vermiş olacaksın. Çocuğuna göre karar ver dedi. Ben de seneye kreş düşünüyorum inşallah. Cansel, pamuk şekeri ve dilanaz ne der bilmiyorum ama bana herkesin dediği 3 yaşında çocuğun evde zaptedilemez olduğu, arkadaş istediği, bunlar olmazsa tvye sardığı. Oyüzdennnnnnn inşallah oğluş kreşe gitsin istiyorum.

düne kadar fecii sıcaktı. gece çok yağmur yağmış. şuan hava kapalı. ancak en soğuğu bile güzel. fazla kış olmuyor. ben deniz sezonunu kapattım. fazlası sıkıyor.

colicos internetten baktım fiziki şartları gayet iyi görünüyor. ingilizce eğitimi ufakta olsa temel oluyor. öyle şakır şakır ingilizce öğretmiyorlar. Yanlız benim yeğenim çizgi filmleri ingilizce izliyordu ya önceden bahsetmiştim. çok güzel ingilizce konuşuyor. hemde telaffuzu çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…