Valla ben pazar veya cmt kalabalığında nolcek hiç bilmiyorum ama babası düşünsünşu top havuzu çocun alanı olan restoranlar çok iyi olur çocuklu geleceklere...benimkiler çok oyalanıyor top havuzunda hiç görmedikleri için görmemişlerama ben çocuksuz gelecekler kervanındayım inşallah
Bana haftaiçi de uyar, çarşambaya kadar istanbuldayız ama çalışanlara uymaz di mi?Valla ben pazar veya cmt kalabalığında nolcek hiç bilmiyorum ama babası düşünsün
Çalışıyox kızımmmmmmmmm :)Bana haftaiçi de uyar, çarşambaya kadar istanbuldayız ama çalışanlara uymaz di mi?
Halı saha çok iyi fikir, yağmur yağarsa da camiye girerük :)
günaydıııın.. haftanın ortası geldi.Nfk sultan bu arada biz igden devam edelim dedik. Ama senin tel yakın zamanda düzelmezse sana burdan mesaj atarız
e yani, başta eaglee ve pembiş için mümkün değil.hafta ici banada uymaz
yok yavrum ya, ne istanbul fatihi?Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Nfk sultan, İstanbul fatihi olarak söyle bakalım vapurdan inince çok uzaklaşmadan nerelere gidebiliriz, nerelerde buluşabiliriz?? Biz muhabbete igde devam ettik ama sanırım sen 1-2 güne okuyabilicen
nişanın olduğu gün hengame olur, sonrasında bile rahat olamaz sanıyorum busmai.Küçük bebesi olanlar karşıda. Busmai zaten iki gün ardarda anadoluya geçmesin bence. Ama ayın 29unda buluşalım derse ozaman mecbur anadoluda olur bu iş sanırım.
Süpürge bakıyorum ben de alıcampamuk helva çok geçmiş olsun Güle güle kullan supurgenide hangi marka, model aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?