Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benim bi süper bi fikrim daha var!! Çocuk değiş tokuşu!! Herkes bir diğerinin çocuğu ile ilgilenecek ve böylece kimse sinir olmayacak ve benim çocuğuma bakan her kimse kendisininkinin değerini bilecek

Nfk sultan bu arada biz igden devam edelim dedik. Ama senin tel yakın zamanda düzelmezse sana burdan mesaj atarız

şu top havuzu çocun alanı olan restoranlar çok iyi olur çocuklu geleceklere...benimkiler çok oyalanıyor top havuzunda hiç görmedikleri için görmemişler ama ben çocuksuz gelecekler kervanındayım inşallah

Valla ben pazar veya cmt kalabalığında nolcek hiç bilmiyorum ama babası düşünsün

Günaydın , hayırlı sabahlar kızlar ,

Birkaç gündür kendimi temizliğe verdim , gözlerimde toz alerjisi olduğundan temizlik yaparken kaşınıp şişiyorlar , bir de hapşırık krizi geliyor, o yüzden alerjenleri de yakalayan bir süpürgem var artık yaşasın Süpürgeyi bulmuşken dip köşe giriştim

Ama okudum fırsat buldukça , Ayşecik ateşlenmiş çok geçmiş olsun , insallah bugün iyidir..

Born, Yasir anneannelerini mi kilitlemiş , bizde de Abi'm hepimizi salona kilitlemiş bir keresinde teyzemler falan da vardı. Ben hepimizin sıkışıp, çiş diye ağladığımızı hatırlıyorum bi tek Bizde de yan komşu olaya el atmıştı..

Bizde de misafir çocuğu kendisi ni küçük odama kilitlemişti , ay ne soğuk terler dökmüştüm , neyse ki eşik yüksekti oradan anahtarı attı ve kurtuldu çocuk ..

Cansel, sizde de varmış kilitli kalma hikayeleri , oğlan çocuklarının olduğu evlerde aksiyon bitmiyor demek ki Allah sağlıksıhhat versin hepsine..

Buluşma insallah gerçekleşir , çok katılımlı olacak ne güzel, şehirler arası..

Hepinize sağlıklı neşeli günler

Nfk sultan bu arada biz igden devam edelim dedik. Ama senin tel yakın zamanda düzelmezse sana burdan mesaj atarız
günaydıııın.. haftanın ortası geldi.
geçmiş olsun diyen canlar, sağolun. ayşecik dün ve bu gece pek ateşlenmedi. inş tamamen biter gider..

telefonum bir iki güne gelir sanıyorum, sadece soketi bozuk.
pamuk helvacım, geçmiş olsun canım. hem bedenen hem ruhen naif bi kızsın sen..
bu arada eşim banyo kapısını tamir etti. ama yeni kilit takmadan. ben de evde sen yokken
kesinlikle içerden kapıyı kapatmam, o korku bana yetti dedim. abartıyorsun diyor, ama o beni anlayamaz

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Nfk sultan, İstanbul fatihi olarak söyle bakalım vapurdan inince çok uzaklaşmadan nerelere gidebiliriz, nerelerde buluşabiliriz?? Biz muhabbete igde devam ettik ama sanırım sen 1-2 güne okuyabilicen

yok yavrum ya, ne istanbul fatihi?
istanbulda yaşıyorum, ama istanbulu ne hakkıyla biliyorum, ne de hakkıyla geziyorum

hangi yakada buluşacağız önce onu bi belirleyelim. mekanı da ona göre araştıralım.
busmai neresi sana uyar?

Küçük bebesi olanlar karşıda. Busmai zaten iki gün ardarda anadoluya geçmesin bence. Ama ayın 29unda buluşalım derse ozaman mecbur anadoluda olur bu iş sanırım.

Küçük bebesi olanlar karşıda. Busmai zaten iki gün ardarda anadoluya geçmesin bence. Ama ayın 29unda buluşalım derse ozaman mecbur anadoluda olur bu iş sanırım.
nişanın olduğu gün hengame olur, sonrasında bile rahat olamaz sanıyorum busmai.
kesin günü belirlesin busmai. cansel ve born karşıdan gelecek.
o yüzden bebeklilere kolaylık olsun diye sanırım avrupa yakası daha uygun olacak.

busmai, nerdesin kız? gel de bi şeyler söyle. sana göre ayarlamaya çalışıyoruz.

Ben de ig de bakıyorum burdan beni çağırdığınızı duymadım :)
29u sanırım zor olur, yine 30 daha iyi ihtimal
Başakşehirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…