Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de ig de bakıyorum burdan beni çağırdığınızı duymadım :)
29u sanırım zor olur, yine 30 daha iyi ihtimal
Başakşehirdeyim
tamam o zaman, kesinleştiriyoruz. buluşma 30 kasımda ve avrupa yakasında..
artık detaylara geçelim, mekan için teklifleri alalım hanımlar!
(ama ig de konuşun, netleşen durumları bana da topiğin özelinden yazın )

Süpürge bakıyorum ben de alıcam
Çok fazla alerjen toplamasın
İyi süpürsün az ses çıkarsın ve torbalı olsun
ben evlenirken aldığım süpürgeyi kullanıyorum hala. siemens synchropower 2000w

Ben forum istanbul dedim. Yerini falan hatırlamıyorum ama beğenmiştim orayı hem çocuklar ve babaları akvaryuma gider

Teşekkür ederim kızlar , artık bu kaçıncı süpürgem sayamadım, eşim bıktı süpürge derdimden Dyson dc37 animal, çekiş gücü süper halıyı yerden kaldırıyor resmen, bir de yattığımız yataklardan çıkan şeyleri görseydiniz Istanbul bilişim en iyi fiyat bir de ertesi günü kapıma geldi memnun kaldım ben,alacaklara tavsiye edebilirim.

dyson çok duydum ama biraz pahali diye biliyorum. hrmen bakayım internetten. güzel günlerde kullan inşallah

Sağolun Elifnaz pembiş (;
Elifnaz, ben de ilk kez duydum ; teknik konularda tartışılan forumlar varmış , alerji ve süpürge deyince herkes dyson demiş bir de toz torbasız modeller Arasında çekiç gücü iyi diye bahsedilmiş , eşime fiyatını söylemedim kalpten gitmesin diye (; neyse ki 9 taksit yapıyor istanbul bilişim..
Siz de ihtiyaca göre o forumlara aratabilirsiniz insanlar ne kadar ufak detayları inceliyormuş meğer..
Ben su hazneli de kullandım iki ayrı model , onların da temizleme gücü çok iyiydi ve alerji yapmıyordu bende ama o pis suyu temizlemesi ve yere dökülen ekmek kırıntılarını pis suyla beraber tuvalete döküyor olmak çok rahatsız ediyordu artık beni.

ben de süpürge istiyorum..Thomas baktım ama çok model çıkarmış kafam karıştı...ama tozu azaltan temizlemesi kolay ve ufak bişey istiyorum büyükler kullanışsız oluyor

Çekmediğim dertle çile kalmadııııııı
Oğluşla çok eğlenerek(!) tatlımı yaptım. Sonra o uyuduktan sonra dolmamı (soğan ve sarma) hazırladım, midye böreğimi sardım. Savaş alanına dönüşen mutfağı toparladım. Şimdi yatıcam inşallahhhhhh. Yarın etli pilavın yanına kuru fasulye de yapıcam acaba çorba yapmasam mı??? Sabah ilk iş bu soruma cevap yazın beni uğraştırmayın iyi geceler herkeseeeeeee :)

etli pilav basli başına yemek zaten. kuru fasulyede etsiz pek güzel olmuyur sanki. bence çorba yeterli

etli pilav basli başına yemek zaten. kuru fasulyede etsiz pek güzel olmuyur sanki. bence çorba yeterli
Artık çok geççççççççç. Yani fasulye ıslandı pişecek. Çorbayı da yaptım. Bu fasulye çok tatlı bir fasulye. Resmen şeker gibi. Bakıcı teyzemix getirmişti. İnşallah yenirrrr

Günaydın şeker kızlar

Ellerine sağlık Pembişim menü gayet güzel afiyet olsun yiyecek olanlara

Hepinize sağlıklı huzurlu günler

günaydıın.. akşam regl oldum, sanırım üşütmüşüm. karnım ağrıyor
şimdi ayşecikle kahvaltımızı yaptık. evi toparlayayım. şöyle bi dışarı çıkıcam.
pazara da uğrarım..

iyi geceler hatunlar...çok heyecanlıyım....inşallah aksilik çıkmaz gelebilirim istanbula
ay inş, inşş
ben de süpürge istiyorum..Thomas baktım ama çok model çıkarmış kafam karıştı...ama tozu azaltan temizlemesi kolay ve ufak bişey istiyorum büyükler kullanışsız oluyor
inş istediğin gibi bi şey bulursun. özellikli makineler epey pahalı.
hadi bakalım hazırlıklar tamam.. :)
Artık çok geççççççççç. Yani fasulye ıslandı pişecek. Çorbayı da yaptım. Bu fasulye çok tatlı bir fasulye. Resmen şeker gibi. Bakıcı teyzemix getirmişti. İnşallah yenirrrr
kuru fasulye candıııır! yenir yenir, löpürdetilir
çorbasız da olmaz, iyi yaptın..

Pembişşşş, bu nasıl menü. Misafirler çok şanslı.

Ya dün okadar yorgundum ki değil çorba salata yapacak modum yoktu. Ama sabah şarjım full olunca sorun olmadı

Oğluş bu gece üç kere kalktı. Anne anne diye ağladı. Noldu anlamadım ama sarılıp geri uyudu. Konuşamayan velet çok zor beaaaaaa. Konuşup derdini anlatan çocuklarınızın değerini bilin :)

Pembişşşş, bu nasıl menü. Misafirler çok şanslı.

Canım sağolasın. İnşallah lezzetler de yerinde olur da...

Geç kalırım korkusu ile baya koşturdum ve sonuç olarak 1 saat önceden hazırım dolmayı şimdi koydum ocağa. Etli pilavı da 12:15 gibi koymayı planlıyorum. Yaşasın tez canlılık :)

Bu arada iki kişi okuyo görünüyo. İkisi de üye. Biri ben ama diğeri yok. Casperrrrrrr şaka bi yana bu ne ola ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…