Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tadı da iyidir eminim.
Ben de bu gece üç- dört kez kalktım.anne diyor, yanına gidiyorum uyuyor. Sonra tekrar, tekrar.

Kızlar, salonunuza ne tür örtü kullanıyorsunuz?masaya, orta sehpaya vs. Benim önceki hint işi mi ne şu ince, pullu olanlardandı. Artık onları kullanmak istemiyorum.

bu kadar buluşma sohbeti sonunda rüyamda pamukhelvanın kızını yolda gören nfk annesinin iş yaptığını öğrenince onu alır evine götürür ben de nfk dayım ne tesadüfse:)

Kızlar, salonunuza ne tür örtü kullanıyorsunuz?masaya, orta sehpaya vs. Benim önceki hint işi mi ne şu ince, pullu olanlardandı. Artık onları kullanmak istemiyorum.

Ne salon örtüsü ya????!!!! Çocuğu haydut olmayanlar belli olacak şimdi

bu kadar buluşma sohbeti sonunda rüyamda pamukhelvanın kızını yolda gören nfk annesinin iş yaptığını öğrenince onu alır evine götürür ben de nfk dayım ne tesadüfse:)

Süper kurgu :)

slm canlar.. kısa bi çarşı turu yaptım. ufak tefek bi şeyler aldım.
ayşeciğe defter, boyama kitapları, elişi kağıdı aldım.
bizimkisi artık kv ye gidince lazımlığa oturmuyormuş, bi tane de oraya klozet adaptörü aldım
.

Bu arada iki kişi okuyo görünüyo. İkisi de üye. Biri ben ama diğeri yok. Casperrrrrrr şaka bi yana bu ne ola ki???
ben de yaşıyorum onu, sanırım üye seninle aynı sayfada değilse ismi yazmıyor..
ya da bilmediğimiz bi uygulama olabilir, gizli gezinti yapabilen üyeler falan.
ay, çok mu senaryo oldu bu dediğim ?

isminden emin değilim ama heralde benimki de hint işi olanlardan.
bol taşlı, pullu, boncuk işlemeli. aslında çok kullanışsız hani üstüne bi şey konunca dengede durmuyor
ama 5 senedir kullanıyorum iyi dayandı. ayşecikten sonra boncuk namına biraz zayiat verdiler ama normal
görüntüsü benim çok hoşuma gidiyor. ama daha sade bi şey düşünüyorsan; fransız dantel tarzı olan takımlar var.
bazısında çok hafif şeffaf pul işlemesi oluyor, kimisinde o da yok. ay gelinliğim geldi aklıma

aahahahahah
sana güldüğüme bakma, ben de pembişleri görüyorum rüyamda.
buluşmaya geliyorlar, eşi bıdı bıdı ediyor. ben de kendi kendime diyorum ki;
'bin yılın başı bi buluşucaz, ne kadar çok konuşuyor.
dışarıdan da sakin ve anlayışlı görünüyor
ama zor adammış'

Ne salon örtüsü ya????!!!! Çocuğu haydut olmayanlar belli olacak şimdi

Süper kurgu :)

ahahahah, ne güldüm ya doğru bi noktaya değindin.
benim yemek masası, konsol bir de zigon sehpanın üstünde var.
tahmin edeceğiniz gibi en sefil olan da zigonun üstündeki örtü

iyi dedin pembiş bunlar sosyete anne benim masa üstünde sehpa ve sandalyeler var örtü yerine

İlahi kızlarBen de diğer evde kaldırmıştım misafir geleceği zaten ötüyordum.Bakalım şimdi nasıl olacak.

Ben misafirde bile örtmüyorum

Kız seninki rüya görmek değil geleceği görmek bence hahhaha yani Sana artık nostradamus nfk demeliyiz hahhaha.

Misafirlerim gelip gittiler. Bi ton da yiyecek kaldı. Artık üç gün mü yeriz bilmem

Yarın okulda gün yapıcaz. Benim de kısır yapmam gerekiyor. Malum nöbet günü olduğu in sabahtan hazırlıcam bakalım inşallah. Ama bir süre soğan kavurmasam yeridir yani :)

Ben misafirde bile örtmüyorum

Kız seninki rüya görmek değil geleceği görmek bence hahhaha yani Sana artık nostradamus nfk demeliyiz hahhaha.
bence benimki bilinçaltı bi korkunun dışa vurumu.
yani eşinin kıllık yapıp seni getirmeyeceğinden korkuyor olabilirim

kızııım! pilav da kısır türünden bi yemek değil mi? senin yerinde olsam, bugünden kalanları
paketler yarın okula götürürdüm. ne zorlukla verdin kiloları geri alma..

regl dönemi şişkinliği de var ama dün tartıda 68,5i gördüm
sen kendini koru pembişimm!

Bence beni kırmayıp getirecek ama bişi çıkmazsa inşallahhhh.

Verdiğimin yarısını aldım. Bu hızla gidersem hepsini de alırım hiç motive olamıyom ben yaaaaaaaaaa
Herkesin yapacağı şey önceden söylendi malesef kısırdan kaçış yokkkkkkk.

Bu arada oğluş bugün uyumadı. Teyzesine göre benim evde olduğumu bildiği için böyle. Ben de okula gidiyom bennnn diyerek odaya kapandım şuanda. Bakalım nolacak :)???

ay inş, inş en büyük enişte, bizim eniştee!!!

ben de 64e düşmüştüm, resmen 4 kilo almışım. verdiğim geri gelmiş.
hava serin, akşam çay tatlı, kuruyemiş muhabbeti başladı yine. ben biraz da ona bağlıyorum..
ALLAH sonumuzu hayretsin.. karın egzersizleri yapıyorum iki haftadır.
göbeğim 3 cm inceldi, ama basen kollar bacaklar fena eliptiğe başladım yine, ama çok zorlanıyorum şuan.

Ben tartılmıyom ama kıyafetlerimden anlıyom ve kaç olduğumu söylemicemmmmm
ben de pardesümden anlıyorum, bir iki cm daha genişlesem düğmeler gerilecek
Ne düzelmeş telefonmuş bacım seninki yaaaaaa!! Daha ne kadan beklicezzzz????
ay bilmiyorum ya. telefonu vermeden 2-3 güne gelir demişlerdi.
bugün 4. gün inş yarın gelir. eğer cumartesiye kalırsa pazartesi anca elime geçecek.

Bu arada oğluş bugün uyumadı. Teyzesine göre benim evde olduğumu bildiği için böyle. Ben de okula gidiyom bennnn diyerek odaya kapandım şuanda. Bakalım nolacak :)???
e bu saatten sonra uyursa, ne zaman uyanacak, akşam uykusuna ne zaman dalacak?

Evet akşamki çay faslı kötü etkiliyo :/ sen yine iyi spor yapabiliyosun. Benim bileğim biraz yürüsem acıyo hala. Spor olmayınca da olmuyo bu iş. Ne güzel ramazanda koşu bandında yürüyodum waaaaaaaaa diye anırarak ağlayasım ve çikolata yiyesim var

Dun mesajimi dosedim yine telefonumun batarya az uyarisini dikkate almayip...ahada gonderdim derken tel kapandi..yazdiklarimida unuttum zaten:)
nfk cim cok isterdim bulusmaya gelmeyi ama haftasonu kuzenin ceyizi icin gelip geri donduk.aralik 10 gibi bikac gunlugune gelecem en erken tekrar..dugun haftasi..kismet baska zaman insallah
pembis benimde baskulle pek aram yok bu aralar..ama telde msj yazarken gobegimin ustunde yazabiliyorum dusun artik:)ama ben bebek icin yiyorum sut olsun diye..bahanem hazir nasilsa:)
pamukhelvaxim supurgeni gule gule kullan..sulu supurgeden bende muzdaripim..ayni seyi dusunuyoruz..bakalim biraz kullanayimdee

Ayşecik için faaliyet başlasınnnnnn. Bize de foto gönderin.
En iyisi örtüsüz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…