Arabayla gitmeyi dusunuyorum ben. Seni de alırım uygun bi noktadan. Navigasyonu da ayarlayınca giderizsanırım. Dun kocam tarif etti biraz.daha önce gitmedim ama, metroyla kolayca varılıyor. beraber gideriz bacım
Gecmiş olsun canım. Hıc yasamadım ben. En kısa zamanda gecer inşKizlar zumranin agzi pamukcuk olmus karbonatli su ile sil dedi doktor ama cok aglarsa diye korkuyorum annem yolda onu bekliyrm gogsume de surmem lazimmis yoksa tekrar eder dedi yasirde hic olmamisti sizin hic basiniza geldimi :/
oo daha güzell..Gunaydın millet. Ceylinin öksürüğü hala gecmedi
Arabayla gitmeyi dusunuyorum ben. Seni de alırım uygun bi noktadan. Navigasyonu da ayarlayınca giderizsanırım. Dun kocam tarif etti biraz.
benimkilerde oldu karbınatlı suyla bebekler için hazırladığımız tülbentleri suya batırarak defalarca temizledim...canları hiç yanmıyor...yakıcı bişey değil hem de kibar davranmadım iyi temizlensin diye...2 güne geçtiKizlar zumranin agzi pamukcuk olmus karbonatli su ile sil dedi doktor ama cok aglarsa diye korkuyorum annem yolda onu bekliyrm gogsume de surmem lazimmis yoksa tekrar eder dedi yasirde hic olmamisti sizin hic basiniza geldimi :/
İçiyor da canım hıc fayda etmeedi. Doktora göturdum yıne. Prospan dıye bıtkısel bi şrup verdi. Onu ıcıyor.oo daha güzell..
ceyline geçmiş olsun, sıcak bi şeyler içiyor mu acaba? boğazını yumuşartırdı biraz..
Gunaydın millet. Ceylinin öksürüğü hala gecmedi
Arabayla gitmeyi dusunuyorum ben. Seni de alırım uygun bi noktadan. Navigasyonu da ayarlayınca giderizsanırım. Dun kocam tarif etti biraz.
Gecmiş olsun canım. Hıc yasamadım ben. En kısa zamanda gecer inş
saol canım inşallah gecerMerhaba canlarım.
Ceylinkuşa geçmiş olsun.
Born, benim başıma gelmedi ama karbonat şle tez zamanda geçiyormuş canım.
kızım o arkadaş kim gamlı baykuş gibiBizim de hala geçmedi. Burnumuz da ak ak dur modunda. Deneyimli anne arkadaşım dediki "o öksürük bi başladı mı hiç bitmez. Kışın ya hiçbaşlamaz yada hiç durmaz"
:) bir işe dalınca dudakları öyle yapıyorDestiny çilekli yoğurt gibi görünüyor ne güzel olmuş
Ceylinin dudaklarını büzmesi de çok şeker:)
Tanışırlar yav. Menü için fikir mi istiyosun. 2 tane sıpayla nasıl ugraşcan. Kolay bir şeyler yap bari. Dondurucuda hazırda bir seylerin varsa daha kolay işinBugün bir arkadaşımda bebek tevhidi vardı..
babası keremi arabada oyaladı ben de hediyemi verip biraz oturup geldim
Hayatım hep koşturmaca
Salı akşamı arkadaşım ve eşi gelicek; eşimin bi arkadaşı da eşiyle gelmek istiyordu ikisini aynı güne aldık
Birbirlerini tanımıyorlar ama söyledik olur dediler
Toptan aradan çıksın.
Güzel bi menü olsun istiyorum bakalım
nerdesiniz yaffs,haftasonu topic terkedilmiş kasaba gibi.çok huzunlenıom girince
saol canım inşallah gecer
kızım o arkadaş kim gamlı baykuş gibi
sen fazla takılma onlan
Parmak boyası yaptık. Suzme yogurdu bıraz sulandırıp içinede gıda boyası koydum. Yese de olur:)
Bugün bir arkadaşımda bebek tevhidi vardı..
babası keremi arabada oyaladı ben de hediyemi verip biraz oturup geldim
Hayatım hep koşturmaca
Salı akşamı arkadaşım ve eşi gelicek; eşimin bi arkadaşı da eşiyle gelmek istiyordu ikisini aynı güne aldık
Birbirlerini tanımıyorlar ama söyledik olur dediler
Toptan aradan çıksın.
Güzel bi menü olsun istiyorum bakalım
Bi de samimi arkadas ha. Vah vah. Size hayatta mutluluklar diliyorum ama çok zor yani bacımHaha bi de samimi arkadaşım
Süpersiniz etkinlikçi anne kız sizi :)
Kızımmmmm ne yemekli misafiri yaaa?!?! Kolay gelsin bacımmmm :)
Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir pazar olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?