Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Etli mantarlı börek , yanına 3 çeşit salata, bi kurabiye ,bi de tatlı düşünüyorum
Haha bi de samimi arkadaşım

Süpersiniz etkinlikçi anne kız sizi :)

Kızımmmmm ne yemekli misafiri yaaa?!?! Kolay gelsin bacımmmm :)

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir pazar olsun inşallah :)
Yemek değil kız, çay saati menüsü :)
İlk kez geliyorlar ve eşimin arkadaşlarına daha çok özeniyorum samimi arkadaşlarımı o kadar sorun etmiyorum :)
http://tr.pinterest.com/pin/471681760947923955/
Bu da sayı öğrenmece

Bu etkinliklerin bazıları bızım kuzuların yasına uygun değil ama bazıları daha basitleştirerek yapılabilir
Sayı öğretme işine kılımmmm

Çocuklar eğleniyorsa tamam ama bazıları çocukları bu yaşta strese sokuyor..
Dahi çocuk arzum yok; ortalama bir hayat sürsün yeter
Ve mutlu olduğu bir işi olsun

Menün guzel de. Çocukla nasıl yapcan. 3 salatayı 2 ye indirebilirsin belki.

Çocuk yetiştirme konusundaki fikirlerine katılıyorum. Ben çalıştıgım ıcın fazla vakıt ayramıyorum ceyline. Birlikte oldugumuz zamanlarda da kaliteli vakit gecırmek adına onun mutlu olabileceği keyif aldığı şeyleri yapalım ıstıyorum. Yoksa renkleri sayıları öğrensın değil amacım. Değişik bir etkınlığı masaya koydugumda ılgısını cekıyor hemen kurcalamaya baslıyor mesela. Keyıf aldıgını hıssedebiliyorum. Bı basına bıraktıgımda hemen tv ye saldırıyor. Hıc hosuma gıtmıyor

Keyif alıyorsa çok güzel işte
Bence de asıl amaç eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmek ve tv den uzak tutmak olmalı
Hani çocuk doğru yapamayınca sinirlenen anne babalar var ya ondan bahsediyorum canım ben

nerdesiniz yaffs,haftasonu topic terkedilmiş kasaba gibi.çok huzunlenıom girince
Heyy topikgiller yatıyonuz dimi karpuz gibi
Ben hortlak gibi dolanıyom
tünaydın efem.. herkese hayırlı pazarlar..
bu sabah da erkencisin galiba? bizimkisi bi güzellik yaptı. 9da kalktık bugün
kv yi de çağırdım, hep birlikte kahvaltı yaptık. sonra ayşeciği ona bırakıp
eşimle direksiyon çalışmaya gittik sahile şimdi döndük. söyledim mi bilmiyorum.
eşim otomatik vites araba almaktan vazgeçti. geniş ve yüksek araba senin avantajın
başta zorlanırsın ama düz vitesi de öğrenirsin inş dedi.

full kasko, sigorta, muayene ve servisten sonra emrime verdi arabayı
artık fırsat buldukça böyle çıkıcaz.
Parmak boyası yaptık. Suzme yogurdu bıraz sulandırıp içinede gıda boyası koydum. Yese de olur:)
çok güzel fikirmiş bu..
şuan sütlaç yapıyorum ayşeciğe. bittikten sonra ben de yatıp bi kestiricem.
akşama yemek de yok ama, bakalım napıcaz

Keyif alıyorsa çok güzel işte
Bence de asıl amaç eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmek ve tv den uzak tutmak olmalı
Hani çocuk doğru yapamayınca sinirlenen anne babalar var ya ondan bahsediyorum canım ben
Evet canım aynı fikirdeyim. Çocugun mutluluğu aslolan. Gerisi teferruat
Oo şöför nebahat
Duz vitesi detekliyor ve eşini bu konuda tebrık ediyorum. Basta zor olur ama sonra Parada verseler otomatik kullanmıcaksın. Her gun duzennli olarak 1-2 saat çalışsanız 15 gunde trafiğe çıkarsın.
Süzme yogurt fikrini bende internetten bulmuştum. Yasasın guzel paylaşımlar

evet, renkler girift çok güzel duruyorlar..

eşim balığa gitti, biz de ayşecikle boya yapıyoruz.
daha doğrusu bana çizdiriyor, kendi boyuyor
Bir kaç tık sonra kahverengi bir hal almaya baslayacak:)

Asıl ben sizin etkinliklere bayıldım. Siyah elişi kagıdının üzerine mi yapıştırdınız ay yıldızı.

evet siyah elişi kağıdının üstüne yapıştırdık. gündüzü de mavi fon üzerine yaptıracaktım ama vazgeçtim..

Allah'ımmm sana geliyorummmm dile bak yahu!! Maşallah nazar değmesin.

Bu arada ikinizi de tebrik ve takdir ediyorum :)
dilli ve de taklitçi. çünkü 'kuzum, korma ben yanındayım' benim sözüm

bu arada yarın akşam telefonum geliyor
hoş şimdi siz şöyle söyleyeceksiniz; 'artık çok bi önemi yok, nasılsa buluşma ayrıntılarını netleştirdik.'

Bekleselerdi de yeni yılda getirselerdi!!!! :) daha mekanı kesinleştirmedik yahu aşkolsun

Seni taklit ettiği belli ama yine de süperrrrrrrr

bizimki elinde bebeğiyle hole çıktı, ışık kapalı tabi.
diyorki, 'bebek sen korktun mu? korkma kuzum, ben burdayım.'
Oy kuzum ya maşallah dillere bak. Her hareketimize dikkat etmemiz lazım artık
Hadi ya. Pembiş senin telin yapıldıgını söylediydi. Gerçi ben senin gıyabında bayagı bi atıp tuttum ing de
Bekleselerdi de yeni yılda getirselerdi!!!! :) daha mekanı kesinleştirmedik yahu aşkolsun

Seni taklit ettiği belli ama yine de süperrrrrrrr
Nasıl kesinleştirmedik yahu navigasyonu bile ayarladım

hatunlarda etkinlikler hızla devam ediyor...çoook üşeniyorum o boyamaların sonu hiç sizinki gibi olmuyor yaw bizde sonrada kendimi teselli ediyorum kreşde bol bol yaparlar diye...oyun hamurunu bile ömer yiyo valla:)
taklit oyunları muhteşem hepsinin..bugün güls benim telefonu kapmış" ömer gel selfi" diyor...tek kare selfi çekmişliğim yok ama kötü örnek dayı ve yengemiz var akşamda itfaiyeci sam takliti yapıp birbirlerini kurtarıyorlar "özürdilerim sam" diyerek oyunu bitiriyorlar çizgi filmdeki gibi:)
çok keyifli oldular artık sanırım üzümleri yeme mevsimine geldik..bağcıyı dövmeyi bıraktı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…