Etli mantarlı börek , yanına 3 çeşit salata, bi kurabiye ,bi de tatlı düşünüyorumGunaydın. Guzel bir pazar diliyorum herkese. Ceylinçişe kalktı geri yattı. Benim uykum kaçtı.
:) bir işe dalınca dudakları öyle yapıyor
Yogurt yemeyenlere çilekli yoğurt dıye yutturulabilir aslında
Tanışırlar yav. Menü için fikir mi istiyosun. 2 tane sıpayla nasıl ugraşcan. Kolay bir şeyler yap bari. Dondurucuda hazırda bir seylerin varsa daha kolay işin
Yemek değil kız, çay saati menüsü :)Haha bi de samimi arkadaşım
Süpersiniz etkinlikçi anne kız sizi :)
Kızımmmmm ne yemekli misafiri yaaa?!?! Kolay gelsin bacımmmm :)
Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir pazar olsun inşallah :)
Sayı öğretme işine kılımmmmhttp://tr.pinterest.com/pin/471681760947923955/
Bu da sayı öğrenmece
Bu etkinliklerin bazıları bızım kuzuların yasına uygun değil ama bazıları daha basitleştirerek yapılabilir
Menün guzel de. Çocukla nasıl yapcan. 3 salatayı 2 ye indirebilirsin belki.Etli mantarlı börek , yanına 3 çeşit salata, bi kurabiye ,bi de tatlı düşünüyorum
Yemek değil kız, çay saati menüsü :)
İlk kez geliyorlar ve eşimin arkadaşlarına daha çok özeniyorum samimi arkadaşlarımı o kadar sorun etmiyorum :)
Sayı öğretme işine kılımmmm
Çocuklar eğleniyorsa tamam ama bazıları çocukları bu yaşta strese sokuyor..
Dahi çocuk arzum yok; ortalama bir hayat sürsün yeter
Ve mutlu olduğu bir işi olsun
Keyif alıyorsa çok güzel işteMenün guzel de. Çocukla nasıl yapcan. 3 salatayı 2 ye indirebilirsin belki.
Çocuk yetiştirme konusundaki fikirlerine katılıyorum. Ben çalıştıgım ıcın fazla vakıt ayramıyorum ceyline. Birlikte oldugumuz zamanlarda da kaliteli vakit gecırmek adına onun mutlu olabileceği keyif aldığı şeyleri yapalım ıstıyorum. Yoksa renkleri sayıları öğrensın değil amacım. Değişik bir etkınlığı masaya koydugumda ılgısını cekıyor hemen kurcalamaya baslıyor mesela. Keyıf aldıgını hıssedebiliyorum. Bı basına bıraktıgımda hemen tv ye saldırıyor. Hıc hosuma gıtmıyor
nerdesiniz yaffs,haftasonu topic terkedilmiş kasaba gibi.çok huzunlenıom girince
tünaydın efem.. herkese hayırlı pazarlar..Heyy topikgiller yatıyonuz dimi karpuz gibi
Ben hortlak gibi dolanıyom
çok güzel fikirmiş bu..Parmak boyası yaptık. Suzme yogurdu bıraz sulandırıp içinede gıda boyası koydum. Yese de olur:)
Evet canım aynı fikirdeyim. Çocugun mutluluğu aslolan. Gerisi teferruatKeyif alıyorsa çok güzel işte
Bence de asıl amaç eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmek ve tv den uzak tutmak olmalı
Hani çocuk doğru yapamayınca sinirlenen anne babalar var ya ondan bahsediyorum canım ben
Oo şöför nebahattünaydın efem.. herkese hayırlı pazarlar..
bu sabah da erkencisin galiba? bizimkisi bi güzellik yaptı. 9da kalktık bugün
kv yi de çağırdım, hep birlikte kahvaltı yaptık. sonra ayşeciği ona bırakıp
eşimle direksiyon çalışmaya gittik sahile şimdi döndük. söyledim mi bilmiyorum.
eşim otomatik vites araba almaktan vazgeçti. geniş ve yüksek araba senin avantajın
başta zorlanırsın ama düz vitesi de öğrenirsin inş dedi.
full kasko, sigorta, muayene ve servisten sonra emrime verdi arabayı
artık fırsat buldukça böyle çıkıcaz.
çok güzel fikirmiş bu..
şuan sütlaç yapıyorum ayşeciğe. bittikten sonra ben de yatıp bi kestiricem.
akşama yemek de yok ama, bakalım napıcaz
Banamı dedin:)Eki Görüntüle 1304737 Eki Görüntüle 1304738
renkler çok güzel görünüyor ya..
gece gündüz kavramı ve pepenin büyük küçük renkli balonları.
evet, renkler girift çok güzel duruyorlar..Banamı dedin:)
Bir kaç tık sonra kahverengi bir hal almaya baslayacak:)evet, renkler girift çok güzel duruyorlar..
eşim balığa gitti, biz de ayşecikle boya yapıyoruz.
daha doğrusu bana çizdiriyor, kendi boyuyor
Allah'ımmm sana geliyorummmmbizimki elinde bebeğiyle hole çıktı, ışık kapalı tabi.
diyorki, 'bebek sen korktun mu? korkma kuzum, ben burdayım.'
dilli ve de taklitçi. çünkü 'kuzum, korma ben yanındayım' benim sözümAllah'ımmm sana geliyorummmmdile bak yahu!! Maşallah nazar değmesin.
Bu arada ikinizi de tebrik ve takdir ediyorum :)
Bekleselerdi de yeni yılda getirselerdi!!!! :) daha mekanı kesinleştirmedik yahu aşkolsundilli ve de taklitçi. çünkü 'kuzum, korma ben yanındayım' benim sözüm
bu arada yarın akşam telefonum geliyor
hoş şimdi siz şöyle söyleyeceksiniz; 'artık çok bi önemi yok, nasılsa buluşma ayrıntılarını netleştirdik.'
Oy kuzum ya maşallah dillere bak. Her hareketimize dikkat etmemiz lazım artıkbizimki elinde bebeğiyle hole çıktı, ışık kapalı tabi.
diyorki, 'bebek sen korktun mu? korkma kuzum, ben burdayım.'
Hadi ya. Pembiş senin telin yapıldıgını söylediydi. Gerçi ben senin gıyabında bayagı bi atıp tuttum ing dedilli ve de taklitçi. çünkü 'kuzum, korma ben yanındayım' benim sözüm
bu arada yarın akşam telefonum geliyor
hoş şimdi siz şöyle söyleyeceksiniz; 'artık çok bi önemi yok, nasılsa buluşma ayrıntılarını netleştirdik.'
Nasıl kesinleştirmedik yahu navigasyonu bile ayarladımBekleselerdi de yeni yılda getirselerdi!!!! :) daha mekanı kesinleştirmedik yahu aşkolsun
Seni taklit ettiği belli ama yine de süperrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?