Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bekleselerdi de yeni yılda getirselerdi!!!! :) daha mekanı kesinleştirmedik yahu aşkolsun

Seni taklit ettiği belli ama yine de süperrrrrrrr
di mi?!
hmmm, demek öyle.

yer belli de, restaurant belli değil demek istiyor.

haftada bir iki etkinlik bizimki. artı kazanımları vardır, ama yapılmazsa da eksikliği olmaz
zaten 18-20 sene sürecek bi eğitim hayatları var önlerinde.
yoğun ve aceleci davranmak aleyhte bi durum zaten.. daha sonra okula olan hevesini, başarısını bile etkiler..

oyun hamuru bizde de kötü sonuç veriyor. verdiğime vereceğime pişman oluyorum.
5. dk dan sonra cıvıtıyor. elinden almak da ayrı bi dert

eşimle şakalaşırken 'oğlum bak giiit!' demiştim, şimdi sinirlenince bizimki de 'oğlum bas giiit!'
diyor
itfaiyeci sam hangi filmden? bi ara pepee delisi oldu bizimki, hep onu izlemek istiyor.
görünce kapatamıyoruz. sonra onun gibi hıh diyip küsüyor falan. ki; küsmek lafını duymuş değil.
çok şey de öğrendi pepee den ama
artık bir süredir çizgi filmini bile açmıyorum.
calliou ve şirinler favoride, bir de tabi oyuncak hikayesi 1-2-3

siz hangi neler izliyorsunuz?

Çok tatlklar artık. Sen bakma fotolara öyle nizami boyama yok yani. Cıvıtmalar sonra elinden alamamalar falan
di mi?!

hmmm, demek öyle.

yer belli de, restaurant belli değil demek istiyor.
Hıı tamam o zaman

Oğlum bas git:) super ya:)
Biz yumurcak tvdeki butun çizgi filmler artı trt cocuk canım kardeşimi çok seviyoruz.

Ceylin pek konusamıyor. Ama o küsme işini öğrenmiş nerden öğrendiyse. Çok tatlı oluyor. Hıh diyor bi de:)

ya gerçekten acayip tatlı oluyor öyle hıh yapıp başını geri doğru atmıyor mu?
yapışasım geliyo o gıdıya videosunu çekip atayım. ama istediği olmayınca basit olaylardan sonra bile
kendince hıh yapıp, küstüm falan diyince sinirim bozuluyor. o yüzden es verdim, ama çok da iyi oldu.
takıntı haline gelmişti yani..

bana mı öyle geliyor, şuan güzel çizgi film yapamıyorlar mı?
benim çocukluğumdakilerin hepsi ayrı güzeldi, şuankiler bana vasat görünüyor.
canım kardeşimi anneme gidince izliyor rastgelirse, ama karakterlere gıcığım var.
sanırım asıl ben gıcığım, nihahahahahah

Destinycan avm belli de restaurant değil ya nfkcan hemen çözdü boşuna muhtar demiyoz

Eagle oğluşumun en sevdiği şey foto ve selfi çekmek :) kendini seviyo zannımca biz hala bağcı dövme modundayızzzzzzz :)

Nfk bence tam tersine şimdiki çizgifilmler daha öğretici yahu. Kavga dövüş yok :) canım kardeşime kocam kıl oluyo; ailenin şebeği baba diye ben de o annenin üç çocukla okadar pozitif ve enerjik olmasına kılım hahaha

biz minika ve trt çocuk açıyoruz genellikle...pirdino izliyorlar trt de..itfaiyeci sam minikada...punky minikada...bunlar bizim kurtarıcılar....

günaydıııııııııııın!! ig de kaynatın durun, daha topik açılmamış..
herkese hayırlı huzurlu bir gün ve hafta diliyorum.
buluşmaya son 12 gün!

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun. Bozuk telefon, hasta velet kalmasın

Gunaydın herkeşlere
Merak etme onlarda buyumce bızım cocuklugumuzdakıler daha guzeldi dıyecek
Hıı anladım. Panık oldum bırden

Evet o kadının 3 cocukla o pozitifliği

İgde yorum yazınca telefon hayata döndü sandım ben nfk sultan. Ama sanırım başka telden girdin :)
Taam rahat rahat nfk nın arkasından atıp tutabılırım

Bizinki can var yumurcakta en cok onu seviyo bide tayo :)
Bizdede aynı. Ben o cana gıcık oluyom yav
günaydıııııııııııın!! ig de kaynatın durun, daha topik açılmamış..
herkese hayırlı huzurlu bir gün ve hafta diliyorum.
buluşmaya son 12 gün!
Gunaydın. Vallah ıng e gırmemişem henüz. Önce topik
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun. Bozuk telefon, hasta velet kalmasın
Amiin
Herkese günaydın. Bu sıralar hızınıza yetişemiyorum.
Gunaydın can.

tembel hatunlar siziii!!!
sporumu yaptım, ayşecik de kahvaltısını yaptı.
şimdi parka yollanalım.. görüşürüz

Bi işimiz var çok önemli. Dua istiyorum arkadaslar
Allah yardımcınız olsun bacım, inş hayırlısıyla istediğiniz gibi sonuçlanır..

markette yeşil çay yoktu, ben de doğadan form çayı aldım.
şimdi netten bakıyorum da hiç iyi yapmamışım. kısa sürede bağırsak hareketlerini bozup kabız yapıyormuş.
kabız, hiç olmamam gerek artık ağzıma sürmem korkuma..

slm kızlar nasılsınız? çok oldu yazmadım biliyorum yüzde yüz kusurluyum yani.kendimce sebeplerim vardı.işyerime yakına taşındım.sonra birbuçuk ay hastanede yattım.yine bazı değerlerim sapıtmıştı o zamn.zaten yusuf da 16 gün erken doğdu[.14ağustos]sonrasında yeni bebek ve internetsiz bir evde yaşamak 2 ay boyunca.kimselerle iletişime geçemedim sosyalde. 15 gün evvel vınn ve dizüstü aldım da yeni yazabiliyorum artık.kaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum tabi çok birikmiş.doğumlar olmuş hep.çok şükür sağsalim kurtulmuşsunuz born destny.onun dışında bebeler de iyiymiş.herkes tam gaz devem etiş hayata.hepinizi öpüyorum.hakkınızı helal edin edin canlarım benim

geçmiş okumakla bitmez bacım, sen sor biz özet geçelim
busmai, ecrin ve born doğum yaptılar. destiny de özel bi durum yok, yani öyle biliyoruz. var mııı?

sana çok geçmiş olsun, şimdi iyisin, bebelerin de iyi inş..
arayayacağım demiştin ses yok. bi ara uzun bi mail bekliyorum senden.. ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…