- 8 Ağustos 2011
- 11.792
- 9.469
- 448
aynen.. anne babamız bizi büyüttü, bunlara mı dikkat etti. biz fazla inceliyoruz..Eskiden pedagog mu varmış. Daha ahlaklıydı insanlar. Annem bana cok kızıyor bazen. Uzmanlara göre boyleymiiş dediğimde baslarım uzmanına 3 tane buyuttum ben nereniz eksik dıuor:)
Ben 9 aylıkken odasını ayırdım ama sallayarak uyutuyorum hala. Aklı erdıkce bızım yanımıza gelmek ıstedi. Sabah 5 gıbı çişe kalkıyor sonra pıtı pıtı dogru bızım yatağa. Engellemıyorum bılakis hosuma gıdıyor. Zaten o şekilde 2 saat uyuyabiliyoruz ben 7 de kalkıp gıdıyorum okula. Gunduz özluyor bızı. Çok gormuyorum yanımızda yatmasını
Dur nfk ne ettin gız:). Beni de aglatcenaynen.. anne babamız bizi büyüttü, bunlara mı dikkat etti. biz fazla inceliyoruz..
ara sıra beraber yatıcaz tabi, şu günleri de çoook arayacağız..
minik kuş, günden güne büyüyüp çıkıyor avuçlarımın içinden..
Bizim favorilerimiz Canım Kardeşim ve Pırdino. Çok sıkışırsam baby tv açıyorum.Nfk bende kardeşimden öğrendim. Ben önceden izletiyordum o bu konuda çok katı. Bende araştırdım hak verdim. Bu arada canım ailemi seviyorum ben
2 gün önce " Kardeşimin Hikayesi" ni bitirdim. Çok çok güzel bir kitap. Kitap bitince ürperdim. Mutlaka okuyun. Başka kitaba başladım ama aklım hala onda.Ayşecik babaannesi ve amcasiyla oynarken ben de kitabimi aldim koruya geldim. Hava da güneşli.. Degmeyin keyfime..
Bizde geniz eti ve kulakta sıvı birikmesi olayı vardı cnm hala var, ben yaşının biraz daha büyüyüp, geniz etinin küçülmesini bekleyeceğim, 6-7 yaş civarı küçülüyormuş , o zamana dek acil bi durum olmazsa insallah.. Sizde de mi vardı böyle sorun ?slm kızlar. nasılsınız? pembe ilbilge pamukhelba busmai ii dilekleriniz için çok sağolun kızlar. pembecim rabbim rkadaşına cil şiflar versin inşallah.çok üzüldüm.anne olunca bu tarz şeylere daha çok üzülr oldum.
nfk canım sağol bana daha daha çookk sabır lazım.az önce çocuğun beşiğine girip üzerine oturmuştu.namaz kılıyordum yardımcım da yemeğe dalmış.bereket erken fark ettik....yaşı küçük ama marifrti büyük sıpamın.sanırım bu durum pek geçmeyecek.şiddetinde hiç azalma yk:))))))).gülüyorum artık.her sabah beybiyi amcaya verelim anne diyor bana.:))
busmai menün çok hoşuma gitti canım yeterli ve güzel...pamuk helvam senin oğlanındı sanırım kulağında problemi vardı napın canım?? bu arada pepeye de çok gıcık oluyorum.ben kalbimn sesini dinliyorum artık.dediğiniz gini söylemler hep değişiyor.çok fazla okumuyorum.sadece etkinliklere bakıyorum yaşına uygun şeyleri yapsın diye.......çizgi filmler hakikaten işimizizn en problemli yanı......
Rabbim acil sifalar versnGünaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Destinycim işin olması evde de yapacağın anlamına gelmez cicim. Hamaratsın işte kızımmmmmmm!!!
Ayrıntıları igden yazıcam ama burda okuyan ziyaretçi ve yazmayan çoğunluk için de bi konudan bahsetmek istiyorum. Dünden beri kendime gelemedim zaten. Üç kere kemo alan bi arkadaşımda dün tekrar kötü hücrelerin biçok yere yayıldığı haberini aldımcuma günü de akciğere yayılıp yayılmadığı haberi gelecek. Kırklı yaşlarında daha ve iki çocuğu var biri okullu biri daha küçük sizden ricam kendisine dua etmeniz. Allah hepimize hastalıksız, yaşlanıp çocuklarımızın mutluluklarını göreceğimiz sıralı ölümler versin. Teşekkürler.
Ay soklardayim bizimki de resmen onlari taklit ediyomus sizleri okuyunca.idrak ettmKızlar Pepe ve calliou çok mız mız ve istedikleri her şey yapılıyor. Ailenin merkezinde onlar var. Sürekli şikayet eden, ağlayan çocuklar. Google yazın zararları diye göreceksiniz. Haa bazıları demiş vurdulu kirdili çizgi filmlerden iyi ama bu kıyaslama olamaz bence onlar zaten izletilmemeli.
ben uyku egitimsiz bi hayat dusunemiyorumm:) hepiniz demissiniz zaten her anne kendine gore derliyo yoksa uzmanlar dakka basi fikir degistiriyoKızlar ben de dün "uyku eğitiminin zararları" diye bir yazı okudum. Çocuğun kendi kendine uyuması iyi bişey değilmiş-miş. Şaka gibi. Sürekli değişen pedagoji icatlarından gerçekten bıktım. Yeter artık
Ay üstunemi oturmuş. Allam yarebbim:)slm kızlar. nasılsınız? pembe ilbilge pamukhelba busmai ii dilekleriniz için çok sağolun kızlar. pembecim rabbim rkadaşına cil şiflar versin inşallah.çok üzüldüm.anne olunca bu tarz şeylere daha çok üzülr oldum.
nfk canım sağol bana daha daha çookk sabır lazım.az önce çocuğun beşiğine girip üzerine oturmuştu.namaz kılıyordum yardımcım da yemeğe dalmış.bereket erken fark ettik....yaşı küçük ama marifrti büyük sıpamın.sanırım bu durum pek geçmeyecek.şiddetinde hiç azalma yk:))))))).gülüyorum artık.her sabah beybiyi amcaya verelim anne diyor bana.:))
busmai menün çok hoşuma gitti canım yeterli ve güzel...pamuk helvam senin oğlanındı sanırım kulağında problemi vardı napın canım?? bu arada pepeye de çok gıcık oluyorum.ben kalbimn sesini dinliyorum artık.dediğiniz gini söylemler hep değişiyor.çok fazla okumuyorum.sadece etkinliklere bakıyorum yaşına uygun şeyleri yapsın diye.......çizgi filmler hakikaten işimizizn en problemli yanı......
Bay tv bizde yok. Kardesimin hikayesini okunacak kitaplar listesine ekliim. Saol öneri içinBizim favorilerimiz Canım Kardeşim ve Pırdino. Çok sıkışırsam baby tv açıyorum.
2 gün önce " Kardeşimin Hikayesi" ni bitirdim. Çok çok güzel bir kitap. Kitap bitince ürperdim. Mutlaka okuyun. Başka kitaba başladım ama aklım hala onda.
Allalla ya. Bazen bir seye özenirsin aksilikler pesını bırakmaz. Hıc özendiğin gibi olmaz. Sanırım eşinin arkadasları diye fazla stres yaptın. Neyse atlatmışsın:). Sonuçta misafirlerde insan halden anlarlar herhaldeDestiny çılgınsınnn
Kızlar misafirim gitti mutfak felaket :) ama iyi muhabbet ettik
Bu arada topiğin ıslak keki de kötü oldu tuzlu gibiydi yani akşamı kurtardık da bu neyin lanetiydi böyle bilmiyorum :)
Siz iki cocuklu anneler beni korkuttunuz bea:)Gunaydinlar efem babamiz ise gitti biz de coluk combalak takiliyoruz bu arada yasirin de en sevdigi etkinlik zumranin yatagina atlayip ustune oturmaya calismak eger izin vermeyince de cok buyuk bisey olmus gibi aglamak genelde de ayaklarini parmaklarini kuvvetlice cekistiriyo hele kafasini yakalarsa tamam :) kollamak cok zor oluyo hep birak onu biz oyun oynayalaim biseyler yapalim modunda aglarsan aglaaa diyo :)
Gunaydın kuzu sanada guzel gun olsunGünaydınlar herkeseeeeee :) güzel birgün olsun inşallah :)
Tepki oradan geliyo ya, onun için daha çok kafaya çalışıyorlar galibaGunaydinlar efem babamiz ise gitti biz de coluk combalak takiliyoruz bu arada yasirin de en sevdigi etkinlik zumranin yatagina atlayip ustune oturmaya calismak eger izin vermeyince de cok buyuk bisey olmus gibi aglamak genelde de ayaklarini parmaklarini kuvvetlice cekistiriyo hele kafasini yakalarsa tamam :) kollamak cok zor oluyo hep birak onu biz oyun oynayalaim biseyler yapalim modunda aglarsan aglaaa diyo :)
Öyle deme yav ben ilk cocugum. Hıc de ıyı bir sey değil. Ikıncı ucuncu cocuklar gelince anne babanın ılk cocuktan beklentısı artıyor.Tepki oradan geliyo ya, onun için daha çok kafaya çalışıyorlar galibaAh ah ben kendim de ikinci çocuğum , birinci çocuk olmak varmış vallahi
Abi abladan eziyet görmek bakımından söylemiştim ben canım :)Öyle deme yav ben ilk cocugum. Hıc de ıyı bir sey değil. Ikıncı ucuncu cocuklar gelince anne babanın ılk cocuktan beklentısı artıyor.
Zaten 2 çeşit tatlı yapmıştım biri de profiterol getirmişti ,yetti :)Ay üstunemi oturmuş. Allam yarebbim:)
Gulsenmi aglasanmı:)
Bay tv bizde yok. Kardesimin hikayesini okunacak kitaplar listesine ekliim. Saol öneri için
Allalla ya. Bazen bir seye özenirsin aksilikler pesını bırakmaz. Hıc özendiğin gibi olmaz. Sanırım eşinin arkadasları diye fazla stres yaptın. Neyse atlatmışsın:). Sonuçta misafirlerde insan halden anlarlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?