Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aynen.. anne babamız bizi büyüttü, bunlara mı dikkat etti. biz fazla inceliyoruz..

ara sıra beraber yatıcaz tabi, şu günleri de çoook arayacağız..
minik kuş, günden güne büyüyüp çıkıyor avuçlarımın içinden..

Dur nfk ne ettin gız:). Beni de aglatcen

vışşşşh!! 8.000 mesajı aşmışım yaa!
siz tembel gacıların yerine de konuşuyorum ya, ondan
neyse ben kaçanzi, yemeklere girişeyim.

slm kızlar. nasılsınız? pembe ilbilge pamukhelba busmai ii dilekleriniz için çok sağolun kızlar. pembecim rabbim rkadaşına cil şiflar versin inşallah.çok üzüldüm.anne olunca bu tarz şeylere daha çok üzülr oldum.
nfk canım sağol bana daha daha çookk sabır lazım.az önce çocuğun beşiğine girip üzerine oturmuştu.namaz kılıyordum yardımcım da yemeğe dalmış.bereket erken fark ettik....yaşı küçük ama marifrti büyük sıpamın.sanırım bu durum pek geçmeyecek.şiddetinde hiç azalma yk:))))))).gülüyorum artık.her sabah beybiyi amcaya verelim anne diyor bana.:))
busmai menün çok hoşuma gitti canım yeterli ve güzel...pamuk helvam senin oğlanındı sanırım kulağında problemi vardı napın canım?? bu arada pepeye de çok gıcık oluyorum.ben kalbimn sesini dinliyorum artık.dediğiniz gini söylemler hep değişiyor.çok fazla okumuyorum.sadece etkinliklere bakıyorum yaşına uygun şeyleri yapsın diye.......çizgi filmler hakikaten işimizizn en problemli yanı......

Nolcak bu topikcanların gevezeliği bilmem :) Allah eksikliğinizi göstermesinnnnnnnnnn <3

Busmaicim menün süper valla inşallah alnının akı ile atlatacaksın misafirlerini

Valla saatlerce izlemediği sürece şuanki çizgi filmlerde bi sakınca yok bence. Yani istekleri yapılıyo ama onlar da manyak bişiler istemiyolar yada yanlış bişiler isteseler güzelce uyarılıyorlar. E biz de güzel uyarıyoruz çoğunlukla :) önemli olan izletirken bi yandan anlatmak bence.

Arkadaşıma dualarınız için teşekkür ederim canlarım.

Nfk bende kardeşimden öğrendim. Ben önceden izletiyordum o bu konuda çok katı. Bende araştırdım hak verdim. Bu arada canım ailemi seviyorum ben
Bizim favorilerimiz Canım Kardeşim ve Pırdino. Çok sıkışırsam baby tv açıyorum.

Ayşecik babaannesi ve amcasiyla oynarken ben de kitabimi aldim koruya geldim. Hava da güneşli.. Degmeyin keyfime..
2 gün önce " Kardeşimin Hikayesi" ni bitirdim. Çok çok güzel bir kitap. Kitap bitince ürperdim. Mutlaka okuyun. Başka kitaba başladım ama aklım hala onda.

Bizde geniz eti ve kulakta sıvı birikmesi olayı vardı cnm hala var, ben yaşının biraz daha büyüyüp, geniz etinin küçülmesini bekleyeceğim, 6-7 yaş civarı küçülüyormuş , o zamana dek acil bi durum olmazsa insallah.. Sizde de mi vardı böyle sorun ?
Beşiğe mi çıkmış :) benim kızım da uzunca bir süre, şunu aldığımız hastaneye geri götürelim teklifi ile geliyordu :) baktı gideceği yok iyice yerleşiyo kardes, farklı teknikler uygulamaya başladı :)

Rabbim acil sifalar versn dua ediyorum edicem de ins bol bol
Ay soklardayim bizimki de resmen onlari taklit ediyomus sizleri okuyunca.idrak ettm
ben uyku egitimsiz bi hayat dusunemiyorumm:) hepiniz demissiniz zaten her anne kendine gore derliyo yoksa uzmanlar dakka basi fikir degistiriyo

bu arada baharcim iyi dileklerin icin tskler sana da hayirli olsun o kiskanclik bizde de cok var ama neyseki sende yardimci varmis hergun geliyor mu bende tek basima kafayo siyircam yakinda :/

Destiny çılgınsınnn

Kızlar misafirim gitti mutfak felaket :) ama iyi muhabbet ettik

Bu arada topiğin ıslak keki de kötü oldu tuzlu gibiydi yani akşamı kurtardık da bu neyin lanetiydi böyle bilmiyorum :)

Ay üstunemi oturmuş. Allam yarebbim:)
Gulsenmi aglasanmı:)
Bay tv bizde yok. Kardesimin hikayesini okunacak kitaplar listesine ekliim. Saol öneri için
Destiny çılgınsınnn

Kızlar misafirim gitti mutfak felaket :) ama iyi muhabbet ettik

Bu arada topiğin ıslak keki de kötü oldu tuzlu gibiydi yani akşamı kurtardık da bu neyin lanetiydi böyle bilmiyorum :)
Allalla ya. Bazen bir seye özenirsin aksilikler pesını bırakmaz. Hıc özendiğin gibi olmaz. Sanırım eşinin arkadasları diye fazla stres yaptın. Neyse atlatmışsın:). Sonuçta misafirlerde insan halden anlarlar herhalde

Gunaydinlar efem babamiz ise gitti biz de coluk combalak takiliyoruz bu arada yasirin de en sevdigi etkinlik zumranin yatagina atlayip ustune oturmaya calismak eger izin vermeyince de cok buyuk bisey olmus gibi aglamak genelde de ayaklarini parmaklarini kuvvetlice cekistiriyo hele kafasini yakalarsa tamam :) kollamak cok zor oluyo hep birak onu biz oyun oynayalaim biseyler yapalim modunda aglarsan aglaaa diyo :)

Siz iki cocuklu anneler beni korkuttunuz bea:)

Tepki oradan geliyo ya, onun için daha çok kafaya çalışıyorlar galiba Ah ah ben kendim de ikinci çocuğum , birinci çocuk olmak varmış vallahi

Tepki oradan geliyo ya, onun için daha çok kafaya çalışıyorlar galiba Ah ah ben kendim de ikinci çocuğum , birinci çocuk olmak varmış vallahi
Öyle deme yav ben ilk cocugum. Hıc de ıyı bir sey değil. Ikıncı ucuncu cocuklar gelince anne babanın ılk cocuktan beklentısı artıyor.

Öyle deme yav ben ilk cocugum. Hıc de ıyı bir sey değil. Ikıncı ucuncu cocuklar gelince anne babanın ılk cocuktan beklentısı artıyor.
Abi abladan eziyet görmek bakımından söylemiştim ben canım :)

Tabi büyük çocuk olmanın da ekstra bir sorumluluğu vardır. Evin küçüğü olanlar da onu bilemez..

Esasında bunlar işin latifesi, ikinci çocuklar daha eğlenceli bir ortama doğuyorlar , tek çocuk anne babaya bağımlıyken , ikincisi ablası abisi ile eğlenceli vakit geçirebiliyor .
Konuşmayı, kelimeleri, olumlu davranışları büyük kardeşi sayesinde daha hızlı öğrenebiliyor, bence birçok yönden avantajlı bir durumdalar, yedikleri dayaklar haricinde
Allah sağlık sıhhat versin hepsine ...

Son düzenleme:
Pamukhelva demek ki küçük çocuklar da halinden memnun olmuyor büyük çocuklar da :)
Ben de ilk çocuktum Zaten 2 çeşit tatlı yapmıştım biri de profiterol getirmişti ,yetti :)

Marullu tavuklu salata beğenildi isterseniz deneyin çok pratik
Aysberg marul, haşlanmış tavuk göğüs ve mısırı karıştırıyoruz
Üstüne yoğurt mayonez sıvıyağ kekik karışımı sosu döküyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…