- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
pepee yi artık zor açarım, calliou da arada bir. dediğin çizgi filmlere bakayım.Nfk bende kardeşimden öğrendim. Ben önceden izletiyordum o bu konuda çok katı. Bende araştırdım hak verdim. Bu arada canım ailemi seviyorum ben
Okuyunca içim parçalandı. Allah'ım yardım etsin.çocuklarımızın iyi gününde kötü gününde hep yanlarında olabilelim.Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Destinycim işin olması evde de yapacağın anlamına gelmez cicim. Hamaratsın işte kızımmmmmmm!!!
Ayrıntıları igden yazıcam ama burda okuyan ziyaretçi ve yazmayan çoğunluk için de bi konudan bahsetmek istiyorum. Dünden beri kendime gelemedim zaten. Üç kere kemo alan bi arkadaşımda dün tekrar kötü hücrelerin biçok yere yayıldığı haberini aldımcuma günü de akciğere yayılıp yayılmadığı haberi gelecek. Kırklı yaşlarında daha ve iki çocuğu var biri okullu biri daha küçük sizden ricam kendisine dua etmeniz. Allah hepimize hastalıksız, yaşlanıp çocuklarımızın mutluluklarını göreceğimiz sıralı ölümler versin. Teşekkürler.
Hayırlısı olsun cnm , gönlünüze göre olur insallah..Bi işimiz var çok önemli. Dua istiyorum arkadaslar
Benim bir arkadaşım da şikayetçi idi, önce diare sonra kabızlık yapıyormuş.Allah yardımcınız olsun bacım, inş hayırlısıyla istediğiniz gibi sonuçlanır..
markette yeşil çay yoktu, ben de doğadan form çayı aldım.
şimdi netten bakıyorum da hiç iyi yapmamışım. kısa sürede bağırsak hareketlerini bozup kabız yapıyormuş.
kabız, hiç olmamam gerekartık ağzıma sürmem korkuma..
Hoşgeldin canım. Ismi ile hayırlı güzel bir ömrü olsun insallah ... Bayağı büyümüş bile, insallahher daim akıllı uslu sıkıntısız olur... Kıskançlık meselesine gelince, çözümü yok zamanla geçecek insallah, abla abinin karakteri çok etkili bu konuda, ama sizin abi de pek küçük nereden bildi hemen kıskanmayı :)slm kızlar nasılsınız? çok oldu yazmadım biliyorum yüzde yüz kusurluyum yani.kendimce sebeplerim vardı.işyerime yakına taşındım.sonra birbuçuk ay hastanede yattım.yine bazı değerlerim sapıtmıştı o zamn.zaten yusuf da 16 gün erken doğdu[.14ağustos]sonrasında yeni bebek ve internetsiz bir evde yaşamak 2 ay boyunca.kimselerle iletişime geçemedim sosyalde. 15 gün evvel vınn ve dizüstü aldım da yeni yazabiliyorum artık.kaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum tabi çok birikmiş.doğumlar olmuş hep.çok şükür sağsalim kurtulmuşsunuz born destny.onun dışında bebeler de iyiymiş.herkes tam gaz devem etiş hayata.hepinizi öpüyorum.hakkınızı helal edin edin canlarım benim
Güzel günlerde oynasın kitabını okusun kuzucuk. Bitmiş halini merak ediyorum ben de..Daha yeni geldim eve ceylinin okuma köşesini yaptım yani minderi diktim pamuklarını doldurdum falan. Çok hos oldu. Yarın da masa ve sandalyeler gelecek sanırım.
Gecmiş olsun canım. Artık sık sık yazarsın
Benım de bildiğim bişey yok ama hayırlısı:)
Allah kolaylık verdın canım ya. İkinci çocuk fobim var benım de.
colicos emekli oldu canım topicten:)
Allah acil şifalar ve sağlık versin, evlatlarına sevdiklerine bağışlasın insallah arkadaşı ... Ve tüm hastalara hayırlı şifalar versin Rabbim... Duana kalpten âmin ):Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Destinycim işin olması evde de yapacağın anlamına gelmez cicim. Hamaratsın işte kızımmmmmmm!!!
Ayrıntıları igden yazıcam ama burda okuyan ziyaretçi ve yazmayan çoğunluk için de bi konudan bahsetmek istiyorum. Dünden beri kendime gelemedim zaten. Üç kere kemo alan bi arkadaşımda dün tekrar kötü hücrelerin biçok yere yayıldığı haberini aldımcuma günü de akciğere yayılıp yayılmadığı haberi gelecek. Kırklı yaşlarında daha ve iki çocuğu var biri okullu biri daha küçük sizden ricam kendisine dua etmeniz. Allah hepimize hastalıksız, yaşlanıp çocuklarımızın mutluluklarını göreceğimiz sıralı ölümler versin. Teşekkürler.
Pepe'den küsmeyi. Kayu'dan burnunu kolunun tersine silmeyi daha da kötüsü kardeşe bağırmayı öğrendik biz de ); maalesef.. Selim pororo izliyo o çok sevimli kötü bir alışkanlığı da yok Allah'tan :)Kızlar Pepe ve calliou çok mız mız ve istedikleri her şey yapılıyor. Ailenin merkezinde onlar var. Sürekli şikayet eden, ağlayan çocuklar. Google yazın zararları diye göreceksiniz. Haa bazıları demiş vurdulu kirdili çizgi filmlerden iyi ama bu kıyaslama olamaz bence onlar zaten izletilmemeli.
Ne güzel cnm iyi vakit geçir insallah :)Ayşecik babaannesi ve amcasiyla oynarken ben de kitabimi aldim koruya geldim. Hava da güneşli.. Degmeyin keyfime..
Bunu çok önceden söyleyen de vardı; ama şu ağlatmalı ferber yöntemi için.... O yöntemde ağlayan çocuğa ne olursa olsun kulak verilmediği için ; çocukta duyarsızlığa ve güven eksikliğine sebep olduğu görüşünü savunanlar da var , en güzeli akışına bırakmaktır belki de ..Kızlar ben de dün "uyku eğitiminin zararları" diye bir yazı okudum. Çocuğun kendi kendine uyuması iyi bişey değilmiş-miş. Şaka gibi. Sürekli değişen pedagoji icatlarından gerçekten bıktım. Yeter artık
açıkçası ben kendimce doğru yaptığımı düşünüyorum.Bebeğin kendi kendine uykuya dalması kötü birşeymiş
Halbuki biz kendi kendine uykuya dalmasını bilmesinin; hep iyi birşey olduğunu okuduk..
Yani artık sürekli değişen doğrular insana suçluluk hissettirmekten başka işe yaramıyor
Kerem de kendi uyur, ben uyumaya yakınken onu yatağına koyup uyumayı öğrettim. yanyana pek uyumadık; eşimle de özelim olmalı bence.
Odasını da 2 yaşında bu evde ayırdık kardeşi doğacak diye
Nfk nın dediği gibi ağlasa yanına geleceğimi biliyor
Bazen yatırdığımda kalkıp tekrar geliyor tekrar yatırıyorum dalması uzun sürüyor bunalıyorum
Bazen de iyi geceler deyip odasına gidip yatıyor rahatlıyorum
Bence anne nasıl iyi hissediyorsa doğru olan o
Her çocuğun ve annenin karakter sayısı kadar doğru var dünyada diye düşünüyorum
şimdi şöyle bi tahayyül ediyorum da, mönün tabağı dolduruyor. tatlısı, tuzlusu, salatası yeter artar.Bu akşam misafirim geliyor size bahsetmiştim.. Menüm tamam gibi,
Elmalı ıslak kek
Parfe
Etli mantarlı bohça börek
Mercimek köftesi
Marullu tavuklu yoğurtlu salata
Bi çeşit daha salata istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor
keşke kapı çalsa ve biri yaprak sarma getirse süper olurdu
en iyisiElmalı kekim olmadı mert sabahtan beri ağlıyor bişeyi eksik mi koydum nedir
Topiğimizin ıslak kekine girişiyorum
Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Hıı mantıklı aslında. Ceylin pepeyi pek sevmedi ama calliouyu seviyor. Bir de yumurcak tvde pokoyo var çok eğitici. Ceylin cok sevıyorKızlar Pepe ve calliou çok mız mız ve istedikleri her şey yapılıyor. Ailenin merkezinde onlar var. Sürekli şikayet eden, ağlayan çocuklar. Google yazın zararları diye göreceksiniz. Haa bazıları demiş vurdulu kirdili çizgi filmlerden iyi ama bu kıyaslama olamaz bence onlar zaten izletilmemeli.
Buyrun cenaze namazına. Gercı biz hala sallanarak uyuyoruz. Cok nadir sarılarak uyuyoruzKızlar ben de dün "uyku eğitiminin zararları" diye bir yazı okudum. Çocuğun kendi kendine uyuması iyi bişey değilmiş-miş. Şaka gibi. Sürekli değişen pedagoji icatlarından gerçekten bıktım. Yeter artık
Eskiden pedagog mu varmış. Daha ahlaklıydı insanlar. Annem bana cok kızıyor bazen. Uzmanlara göre boyleymiiş dediğimde baslarım uzmanına 3 tane buyuttum ben nereniz eksik dıuor:)Bu konu su götürür. Herkes başka bi şey söylüyor. Ben 1 yaşındayken verdim uyku egitimini. Onu zorlamadim hirpalamadim. Kendi kendine uyumasi, gece uyandiginda da dalmasini sagliyor. İyi bi uyku mutlu bebegin şartlarından. Zaten kendine yetemedigi zaman ben hemen yanindayim. Ayni odada kaliyoruz. Odasi ayri olsa bile koşar sakinlestiririm. O güven, onda da var. Seslenince annem gelecek hissi. Adem güneş de 4 yasina kadar ayni odada kalin, 2-3 yasina kadar aileyataginda a uyuyun diyor. Sonuçta bu onun dogrusu. Ben de psikolojik olarak o yanimizdayken zarar vereceğim diye yatamiyorum. Emzirdikten sonra hep yatagina koydum. Bazen bizle uyumak istiyor yatiyoruz. Ama cogunlukla rahat edemiyor, kendi yatagini kendi istiyor. Çok uzman ve görüş var, biz de anne olarak doğru gordugumuzu bize uyani tercih ediyoruz. Ne yapalim? Bilim bile tutarsiz, x icin bugün zararli dediğine ertesi gun yanlis biliyormusuz, faydaliymis diyor...
Ohh hain köfte. Tadını cıkar:)Ayşecik babaannesi ve amcasiyla oynarken ben de kitabimi aldim koruya geldim. Hava da güneşli.. Degmeyin keyfime..
Ben 9 aylıkken odasını ayırdım ama sallayarak uyutuyorum hala. Aklı erdıkce bızım yanımıza gelmek ıstedi. Sabah 5 gıbı çişe kalkıyor sonra pıtı pıtı dogru bızım yatağa. Engellemıyorum bılakis hosuma gıdıyor. Zaten o şekilde 2 saat uyuyabiliyoruz ben 7 de kalkıp gıdıyorum okula. Gunduz özluyor bızı. Çok gormuyorum yanımızda yatmasınıBebeğin kendi kendine uykuya dalması kötü birşeymiş
Halbuki biz kendi kendine uykuya dalmasını bilmesinin; hep iyi birşey olduğunu okuduk..
Yani artık sürekli değişen doğrular insana suçluluk hissettirmekten başka işe yaramıyor
Kerem de kendi uyur, ben uyumaya yakınken onu yatağına koyup uyumayı öğrettim. yanyana pek uyumadık; eşimle de özelim olmalı bence.
Odasını da 2 yaşında bu evde ayırdık kardeşi doğacak diye
Nfk nın dediği gibi ağlasa yanına geleceğimi biliyor
Bazen yatırdığımda kalkıp tekrar geliyor tekrar yatırıyorum dalması uzun sürüyor bunalıyorum
Bazen de iyi geceler deyip odasına gidip yatıyor rahatlıyorum
Bence anne nasıl iyi hissediyorsa doğru olan o
Her çocuğun ve annenin karakter sayısı kadar doğru var dünyada diye düşünüyorum
Yakın olsaydık verırdım kıs. Dondurucuda vardı benim. Ama yeterli bence gayet guzelBu akşam misafirim geliyor size bahsetmiştim.. Menüm tamam gibi,
Elmalı ıslak kek
Parfe
Etli mantarlı bohça börek
Mercimek köftesi
Marullu tavuklu yoğurtlu salata
Bi çeşit daha salata istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor
keşke kapı çalsa ve biri yaprak sarma getirse süper olurdu
Ben sana dicektım en bastan ama. Sonra bozmak istemedim planını. Ben de gecen gun saray sarması yaptım herzaman yaptıgım sey aslında. O ara ceylin cosmustu. Sutunu fazla kacırdım sanırım olmadı bu sefer. Yanı bacım cocuklarla ınsan bıldıgını sasırıyorElmalı kekim olmadı mert sabahtan beri ağlıyor bişeyi eksik mi koydum nedir
Topiğimizin ıslak kekine girişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?