günaydıııın!!! gece 4-5.30 arası sivrisinek nöbetindeydik. eşim tam 5 tane sinek öldürdü yok böyle bi şeyGunaydın canlarım. Hafta ortası geldi. Kaldı 11 gun buyuk buluşmaya. Cok heycanlıyım yav.
kitaba bakıcam. şuan nar ağacını okuyorum, şu tehcir hikayeleri acayip etkilediBizim favorilerimiz Canım Kardeşim ve Pırdino. Çok sıkışırsam baby tv açıyorum.
2 gün önce " Kardeşimin Hikayesi" ni bitirdim. Çok çok güzel bir kitap. Kitap bitince ürperdim. Mutlaka okuyun. Başka kitaba başladım ama aklım hala onda.
ah canım benim yaaaBeşiğe mi çıkmış :) benim kızım da uzunca bir süre, şunu aldığımız hastaneye geri götürelim teklifi ile geliyordu :) baktı gideceği yok iyice yerleşiyo kardes, farklı teknikler uygulamaya başladı :)
bazı günler özendiğin halde her şey tersi oluyor, neyse ki güzel geçmiş..Destiny çılgınsınnn
Kızlar misafirim gitti mutfak felaket :) ama iyi muhabbet ettik
Bu arada topiğin ıslak keki de kötü oldu tuzlu gibiydi yani akşamı kurtardık da bu neyin lanetiydi böyle bilmiyorum :)
yavrum benim, bi arkadaş küçük bebeğini salondaki aynalı büfe var ya, onun üstüne yatak yapmıştıGunaydinlar efem babamiz ise gitti biz de coluk combalak takiliyoruz bu arada yasirin de en sevdigi etkinlik zumranin yatagina atlayip ustune oturmaya calismak eger izin vermeyince de cok buyuk bisey olmus gibi aglamak genelde de ayaklarini parmaklarini kuvvetlice cekistiriyo hele kafasini yakalarsa tamam :) kollamak cok zor oluyo hep birak onu biz oyun oynayalaim biseyler yapalim modunda aglarsan aglaaa diyo :)
ben 3. yüm. iki abinin hiç zorluğunu çekmedim. ama kız olmanın sorumluluğunu fazlasıyla hissetmişimdir.Tepki oradan geliyo ya, onun için daha çok kafaya çalışıyorlar galibaAh ah ben kendim de ikinci çocuğum , birinci çocuk olmak varmış vallahi
yok saymak, en büyük tepkidir. beyin bedava ahahahahahahBorn Allahıma şükür Kerem Mertle ilgilenmiyor hiç bulaşmıyor
Yok sayarak eziyor onu :)
Ama gercekten zooor ://Siz iki cocuklu anneler beni korkuttunuz bea:)
birinci cocuklarda eziliyor yaw ben ikinci cocugum cok da mutluyum ikinci cocujlar daha rahat bi ortama doguyolar ne oluyosa ilklere oluyo varsin ikinciler de dayak yesin biraz :)))Tepki oradan geliyo ya, onun için daha çok kafaya çalışıyorlar galibaAh ah ben kendim de ikinci çocuğum , birinci çocuk olmak varmış vallahi
cok sanslisin valla efendi kerem aferin cocuuma...yasir kiz yokken benle kanka kiz ortaliga cikinca hemen bana da ona da dusman kesiliyoBorn Allahıma şükür Kerem Mertle ilgilenmiyor hiç bulaşmıyor
Yok sayarak eziyor onu :)
Sorma canım ya hem kilo veremedim hem de bunları bırakıp çıkamıyorumbusmai, senin ve oğlanların söz-nişan kıyafetleri hazır mı? ne giyeceksiniz?
Evet yaa birinciler yiyo hayatın tokadınıAma gercekten zooor ://
birinci cocuklarda eziliyor yaw ben ikinci cocugum cok da mutluyum ikinci cocujlar daha rahat bi ortama doguyolar ne oluyosa ilklere oluyo varsin ikinciler de dayak yesin biraz :)))
cok sanslisin valla efendi kerem aferin cocuuma...yasir kiz yokken benle kanka kiz ortaliga cikinca hemen bana da ona da dusman kesiliyo
nfkcim kac zamandir yazicam unutiyorum sivrisineklerle bizimde basimiz dertte ozellikleyasiri yediler bitirrdiler esimde surwkli nobette ama oldurse de cikiyolar deli oluyorum bide arkadasinin yontemini tuttum ama yasir oraya da cikar onun cocuk daha kucuk heralde
hmm, elbiseni merak ettim.Sorma canım ya hem kilo veremedim hem de bunları bırakıp çıkamıyorum
Evde bi elbisem vardı koyu yeşil bilekleri siyah dantelli, onu giyerim diye düşündüm nişanda. Üstüne de sarı şal.
Kız isteme akşamı için bi tunik aldım; altına pantolon bakıcam bi de kereme yelek inşallah cuma günü arkadaşımla çıkacaz çarşıya.
Sade olmak istiyorum zaten geriliyorum bunlarla nasıl geçeceğini düşündükçe ve evde olacak nişan.
aynı fikirdeyim. birinciler, deneme tahtası oluyor biraz. anne baba acemiliğini onda atıyor.Evet yaa birinciler yiyo hayatın tokadını
İkinciler de birincilerin tokadını yesin
Bizde, küçük abiden bi iki kere dayak yedi. Ittirme hafif vurma yani. şimdi o büyüklere kök söktürüyor. Çocukların saçlarını çekiyor, vuruyor
yani kucuklerde ezdirmiyor kendini
Soya sosunu hiç kullanmadımSalatanın tavugunu onceden soya sosunda bekletirseniz çok güzel oluyor. Portakal ağacının soya soslu tavuk tarifini galiba bi bakın
Kıyamam ben o sarı miniğe; ablası onu hayata hazırlar annesi :) bi büyüsün kodu mu oturtacak ablasınıIpek kız gözü açık desene, maşallah Bizimki çok saftirik ya , ablasından darbeyi yiyince ; ağlamıyor da gururu incindiği için dudakları bükülüyor , yüz ifadesi değişiyor , karşılık vermiyor pek .. Hatta ablasından korktuğu için mi nedir, Park'ta sokakta itip vurana denk gelirse , siniyor köşeye garibim .. Büyüdükce öğrenir insallah kendini korumayı, okulda da çok ezilecek böyle giderse, çocuklar çok acımasız oluyor çünkü .
Ohİpekcime laf yokkkkkkkkhatunun dişli olduğu daha dünyaya geliş zamanından belliydi bi kerem :)
Oğluş uyudu. Koca dışarda. Ben de kaderimin yazıldığı günü kayıttan izlicim; keyif yapıcim inşallah :)
Ay sen böyle deyince aklıma geldi. Neydi o günler yaaaaa?!?! Hamak ayrı, ayakta sallama ayrı!! Ama şimdi hiçbiri kalmadıııııııAnnemle avm de biraz dolaşıp onlara geçtim; eşim de geldi akşam yemeği yedik. Biz mutfaktayken kerem salonda kumandayı fırlatıp annemlerin tv yi kırmış.. Şaka gibi. İkinci tv zayiatı.
Çok üzüldüm ama yapacak birşey yok. Neyse ki kızmadılar
Soya sosunu hiç kullanmadım
Ama eşim de öyle marine edilmiş eti tavuğu daha çok seviyor. Deneyeceğim inşallah sağol
Kıyamam ben o sarı miniğe; ablası onu hayata hazırlar annesi :) bi büyüsün kodu mu oturtacak ablasını
Ben de küçük kardeşlerime vururdum, ergenliğe bi girdiler kaçacak delik aradım valla
Oh
Sen böyle yazınca seviniyorum kız bugünleri de görmüş benim pembişim
No hamak yes keyif
Oy kıyamam sana canımcım. Geçecek hepsi geçecek inşallah. Sağlıkla geçecek. Senin kvlere de uyuz oluyom haaaa!! Aslında yüzsüzlüğe vur yolla yukarı bence.Burdayizzz sinir patlamasi yasiyorum gulen yuzlu tabak hazirladim ama yasirin neyine suratina bile bakmadan ille oturma odasinda yicem diye apartmani ayaga kaldirdi bende inat ettim mutfakta pasa pasa yedi ama kafam kazan gibi oldu zumra yine gece hic uyumadi simdi daldi ben de az uyuyabilsem ama yasire hicnguvenilmez tabi zaten uyumaya calissam da izin vermez yani gergin bir baslangic oldu ama devami guzel olsun ins...
busmai tvye gecmis ola bu cocugun tvlerle sorunu ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?