Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aaa, geçmiş olsun. Mala gelsin.
Herkese günaydın.

Yatakta uyandik ama tembelligimden kalkamadim. Aysecik de oyuncak hayvanlarini getirmis, yatakta oynuyor. herkese gunaydin.. Gelin beraber kahvalti edek
Ohoo nfk çok keyif gördüm seni
Koruda kitap okumalar yatakta uzun uykular
Fazla rehavete kapılma ikinci gelicek dahaaa :)
Şaka şaka keyfini çıkar :)

Bizde, küçük abiden bi iki kere dayak yedi. Ittirme hafif vurma yani. şimdi o büyüklere kök söktürüyor. Çocukların saçlarını çekiyor, vuruyor
yani kucuklerde ezdirmiyor kendini
ay bu ipek kız çok yaman yaa
deja vu. geçmiş olsun.. toruna kızılmaz, kızılmıyor yani.
kerem seni de alıştırtı, sen de kızmıyosun

Ay sen böyle deyince aklıma geldi. Neydi o günler yaaaaa?!?! Hamak ayrı, ayakta sallama ayrı!! Ama şimdi hiçbiri kalmadııııııı
evet o hallerin bana da çook geçmişte kaldı, üzerinden yıllar geçti gibi geliyor.
insan rahata ne çabuk alışıyo di mi?

Allah kolaylık versin bacım. eşin her gün öğleyin geliyor di mi?
Ohoo nfk çok keyif gördüm seni
Koruda kitap okumalar yatakta uzun uykular
Fazla rehavete kapılma ikinci gelicek dahaaa :)
Şaka şaka keyfini çıkar :)

kahvaltıdayken dizi açtım, orada yeni bi bebek doğmuş.
bizimki de seviyor onu, ay küçük bebek, tatlı bebek falan.
ayşecik, biz de bebek kardeş alalım mı dedim. ıııh dedi
üç kere sordum aynı cevap

Ben f
Ben de bugün aynı soruyu sordum, ne tesadüf. hıhııı dşyor. Yatağını gösterip bebek buya gel diyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27614531.asp

anadolu yakası, özellikle destiny, cansel, şeker portakalımın dikkatine..
şaka gibi, koskoca dört gün su kesintisi

İSKİ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

24 Kasım Pazartesi saat 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü 03:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere aralıksız su verilemeyecektir.

Çalışma sebebiyle aralıksız su alamayacak bölgeler:
Maltepe, Kartal , Pendik, Tuzla, Ataşehir, Adalar, Kadıköy, Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Üsküdar İlçeleri

Evden kaçın bence. Elektrik neyse de susuz olmaz.

Günaydınlar. Güzel günler hepinize ..
Yirmilik Gömülü iki dişim vardı birisini aldırmıştım, şimdi de diğeri şişti, sanırım yeni bir operasyon daha görünüyor bana ); işin kötüsü alındıktan sonra oluşan portakal büyüklüğündeki Şişlik, 15-20 günden evvel inmiyor );

Nfk, güzel vakit geçirmeler cnm, aa Ayşecik e bak , kardeşi istemiyor demek :)

Selim kerem gibi elimde küçük bebek görse hiç umursamıyor , ilgilenmiyor bile.. Ablası da yeni bir bebek gelse severim diyo , bu defa sevmeye karar vermiş :)
Busmai, geçmiş olsun cnm, tv ler Allah'a emanet duruyor , bizimki bayağı yüksekte ama oyuncak fırlattığı ve kırılmasına ramak kaldığı çok oluyor );
Born, Allah kolaylık versin cnm , minnoşlar inatçı bu aralar bizde de çok var..
Pembiş, kendi kendine uyuyan kuzuya maşallah :) ne günlerden bu noktaya , o zamanlar inanamıyorduk :)

Ilbilge, cansel, destiny , bahar, nfk, pembiş , eagle, born,Busmai, Şekerportakalım hepinize iyi günler :)

Bu ne ya şaka gibi!! Allah kolaylık versin valla susuzluk çok kötü

Geçmiş olsun canımcım ya dişçi bende büyük travma valla.

Senin kıza bayılıyom ben zaten. Tam bir asi gençlik (minyatür mod tabi ).

Çocuğuna kardeş muhabbeti yapanlarrrrrr yavaş yavaş moda giriyonuz bence hahhahahah.

Yazılı okumak istemiyommmmmm. Hepi topu iki sınıf ama resmen mıymıy bi şekilde okuyorum. Çok uyuzum kendime şu ara...!! Topiğin ıslak kekini yapasım var. Bari kağıtların yarısını bitireyim de yapayım

:) ah ah sorma , kime çekti bilmem ki
Bîr de dışarıya arkadaşlarına öğretmenlerine karşı acayip iyi, hanım hanımcık, evde bize tüm tersliği . Okulun pedagog u ile görüşünce, pedagog inanmıyordu kardeşine kötü davrandığına .. dikkat eksikliği var kendisinde , onun hırçınlığı da var yani üzerinde .. Düzelecek insallah zamanla ..

Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için de, bu gömülü diş hele fena, ameliyat gibi .. ):

Düzelir tabiki annesiiiiiii. O yaşta çocukların dikkatini toplaması bence çok zor. Yani bizim okuldaki koca danalar 20dakka dayanamıyolarken minik kuzularda normal bişi

Born sende niye inat ediyorsun ser bi sofra bezi yesin çocuk germe kendini.
bizim çete de sabah yatak odasına pudrayi Boca etmişler. Saçları heryer bembeyaz sabah sabah iyi bi temizlik oldu

Düzelir tabiki annesiiiiiii. O yaşta çocukların dikkatini toplaması bence çok zor. Yani bizim okuldaki koca danalar 20dakka dayanamıyolarken minik kuzularda normal bişi
Evet , bir de uyaran çok fazla bu devirde , o sebeple nerdeyse tüm çocuklarda mevcutmuş az da olsa dikkat eksikliği ; tv ler , I padlar, reklamlar, kimyasallar vs vs..

Derste 40 dakika nasıl oturuyor , hayal gibi geliyor bana :)
Gerçi şimdi okullar da 4 duvar , evler de.. Nerde atacak bu çocuklar enerjisini, sabah 9 akşam 4 okulda , okuldan geldiklerinde daha bir enerjik oluyorlar okulda sürekli oturdukları için.. Hele bizimki gibi bir çocuğa işkence gibidir herhalde ..

Geçen gün resim sınıfından çıkıp sınıfa gitmiş herkes, bizimki ile bir arkadaşı o boş sınıfta kalıp derse gitmeyi unutmuş :) 1 saat bunları aramışlar okulca..

Bahçedeki parka gitmişler herkes derse girince :)

:) cansel , Allah korusun kız , dile getirme en iyisi :)

Ne güzel olmuş pudralanmış çocuklar ak pak olmuşlardır , dökülüp kırılmalar çok olağan geliyo insana bi müddet sonra, dün kızımın yatağının korumalığını kopartmışlar zıplarken , getirmişler çeke çeke ; anne takarsın di mi sen bunu ya da usta amca takar diyo bir de :) bir yerlerine batmasın da , yaralanmadan oynasınlar da kırılan dökülene râzıyım

Born sende niye inat ediyorsun ser bi sofra bezi yesin çocuk germe kendini.
bizim çete de sabah yatak odasına pudrayi Boca etmişler. Saçları heryer bembeyaz sabah sabah iyi bi temizlik oldu

Ben o çeteyi yerimmmmmmmmmmm. Maşallah onlara ya çok tatlılarrrrr :)

Tam bir çılgın gençlik :) zor valla onlara da. Aman hayat zor zatennnnn. Neyse daha çok bunalım yapmadan keke gidiyom :)

Ben o çeteyi yerimmmmmmmmmmm. Maşallah onlara ya çok tatlılarrrrr :)

Tam bir çılgın gençlik :) zor valla onlara da. Aman hayat zor zatennnnn. Neyse daha çok bunalım yapmadan keke gidiyom :)
Kolay gelsin cnm ellerine sağlık ,

Bu vesileyle her çocuk özeldir filmini izlediniz mi bilmiyorum , bizim ilk okulda da vardı öyle bir çocuk ismi Ali , öğretmen sinirlenip topuklu çizmesi ile tekmelerdi okuyamıyor diye çocuğu ):
Halbuki o çocuğun içinde ne fırtınalar, yaşadığı hayatta ne zorluklar vardı kim bilir

Gunaydın kızlar
Bugun misafirim gelecek yani komşu 2 tane. Birde kayıvalidem. Mor bulgur kakaolu ıslak kek bi de peynirli börek yaptım. Daha da yapardım ama gece gec geldim eve. Sabahtan beri anca temizlik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…