Aaa, geçmiş olsun. Mala gelsin.Annemle avm de biraz dolaşıp onlara geçtim; eşim de geldi akşam yemeği yedik. Biz mutfaktayken kerem salonda kumandayı fırlatıp annemlerin tv yi kırmış.. Şaka gibi. İkinci tv zayiatı.
Çok üzüldüm ama yapacak birşey yok. Neyse ki kızmadılar
Soya sosunu hiç kullanmadım
Ama eşim de öyle marine edilmiş eti tavuğu daha çok seviyor. Deneyeceğim inşallah sağol
Kıyamam ben o sarı miniğe; ablası onu hayata hazırlar annesi :) bi büyüsün kodu mu oturtacak ablasını
Ben de küçük kardeşlerime vururdum, ergenliğe bi girdiler kaçacak delik aradım valla
Oh
Sen böyle yazınca seviniyorum kız bugünleri de görmüş benim pembişim
No hamak yes keyif
YataktaNerdesiniz beaaaaaaaa????!!! :)
Ohoo nfk çok keyif gördüm seniYataktauyandik ama tembelligimden kalkamadim. Aysecik de oyuncak hayvanlarini getirmis, yatakta oynuyor. herkese gunaydin.. Gelin beraber kahvalti edek
ay bu ipek kız çok yaman yaaBizde, küçük abiden bi iki kere dayak yedi. Ittirme hafif vurma yani. şimdi o büyüklere kök söktürüyor. Çocukların saçlarını çekiyor, vuruyor
yani kucuklerde ezdirmiyor kendini
deja vu. geçmiş olsun.. toruna kızılmaz, kızılmıyor yani.Annemle avm de biraz dolaşıp onlara geçtim; eşim de geldi akşam yemeği yedik. Biz mutfaktayken kerem salonda kumandayı fırlatıp annemlerin tv yi kırmış.. Şaka gibi. İkinci tv zayiatı.
Çok üzüldüm ama yapacak birşey yok. Neyse ki kızmadılar
evet o hallerin bana da çook geçmişte kaldı, üzerinden yıllar geçti gibi geliyor.Ay sen böyle deyince aklıma geldi. Neydi o günler yaaaaa?!?! Hamak ayrı, ayakta sallama ayrı!! Ama şimdi hiçbiri kalmadııııııı
Allah kolaylık versin bacım. eşin her gün öğleyin geliyor di mi?Burdayizzz sinir patlamasi yasiyorum gulen yuzlu tabak hazirladim ama yasirin neyine suratina bile bakmadan ille oturma odasinda yicem diye apartmani ayaga kaldirdi bende inat ettim mutfakta pasa pasa yedi ama kafam kazan gibi oldu zumra yine gece hic uyumadi simdi daldi ben de az uyuyabilsem ama yasire hicnguvenilmez tabi zaten uyumaya calissam da izin vermez yani gergin bir baslangic oldu ama devami guzel olsun ins...
busmai tvye gecmis ola bu cocugun tvlerle sorunu ne :)
Ohoo nfk çok keyif gördüm seni
Koruda kitap okumalar yatakta uzun uykular
Fazla rehavete kapılma ikinci gelicek dahaaa :)
Şaka şaka keyfini çıkar :)
Ben de bugün aynı soruyu sordum, ne tesadüf. hıhııı dşyor. Yatağını gösterip bebek buya gel diyor.ay bu ipek kız çok yaman yaa
deja vu. geçmiş olsun.. toruna kızılmaz, kızılmıyor yani.
kerem seni de alıştırtı, sen de kızmıyosun
evet o hallerin bana da çook geçmişte kaldı, üzerinden yıllar geçti gibi geliyor.
insan rahata ne çabuk alışıyo di mi?
Allah kolaylık versin bacım. eşin her gün öğleyin geliyor di mi?
kahvaltıdayken dizi açtım, orada yeni bi bebek doğmuş.
bizimki de seviyor onu, ay küçük bebek, tatlı bebek falan.
ayşecik, biz de bebek kardeş alalım mı dedim. ıııh dedi
üç kere sordum aynı cevap
Evden kaçın bence. Elektrik neyse de susuz olmaz.http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27614531.asp
anadolu yakası, özellikle destiny, cansel, şeker portakalımın dikkatine..
şaka gibi, koskoca dört gün su kesintisi
İSKİ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
24 Kasım Pazartesi saat 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü 03:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere aralıksız su verilemeyecektir.
Çalışma sebebiyle aralıksız su alamayacak bölgeler:
Maltepe, Kartal , Pendik, Tuzla, Ataşehir, Adalar, Kadıköy, Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Üsküdar İlçeleri
Bu ne ya şaka gibi!! Allah kolaylık versin valla susuzluk çok kötühttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/27614531.asp
anadolu yakası, özellikle destiny, cansel, şeker portakalımın dikkatine..
şaka gibi, koskoca dört gün su kesintisi
İSKİ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
24 Kasım Pazartesi saat 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü 03:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere aralıksız su verilemeyecektir.
Çalışma sebebiyle aralıksız su alamayacak bölgeler:
Maltepe, Kartal , Pendik, Tuzla, Ataşehir, Adalar, Kadıköy, Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Üsküdar İlçeleri
Geçmiş olsun canımcım yaGünaydınlar. Güzel günler hepinize ..
Yirmilik Gömülü iki dişim vardı birisini aldırmıştım, şimdi de diğeri şişti, sanırım yeni bir operasyon daha görünüyor bana ); işin kötüsü portakal büyüklüğündeki Şişliği 15 günden evvel inmiyor );
Nfk, güzel vakit geçirmeler cnm, aa Ayşecik e bak , kardeşi istemiyor demek :)
Selim kerem gibi elimde küçük bebek görse hiç umursamıyor , ilgilenmiyor bile.. Ablası da yeni bir bebek gelse severim diyo , bu defa sevmeye karar vermiş :)
Busmai, geçmiş olsun cnm, tv ler Allah'a emanet duruyor , bizimki bayağı yüksekte ama oyuncak fırlattığı kırılmasına ramak kaldığı çok oluyor );
Pembiş, kendi kendine uyuyan kuzuya maşallah :) ne günlerden bu noktaya , o zamanlar inanamıyorduk
Ilbilge, dansek, destiny , bahar, nfk, pembiş , Busmai, Şekerportakalım hepinize iyi günler :)
:) ah ah sorma , kime çekti bilmem kiGeçmiş olsun canımcım yadişçi bende büyük travma valla.
Senin kıza bayılıyom ben zaten. Tam bir asi gençlik (minyatür mod tabi).
Çocuğuna kardeş muhabbeti yapanlarrrrrr yavaş yavaş moda giriyonuz bence hahhahahah.
Düzelir tabiki annesiiiiiii. O yaşta çocukların dikkatini toplaması bence çok zor. Yani bizim okuldaki koca danalar 20dakka dayanamıyolarken minik kuzularda normal bişi:) ah ah sorma , kime çekti bilmem ki
Bîr de dışarıya arkadaşlarına öğretmenlerine karşı acayip iyi, hanım hanımcık, evde bize tüm tersliği . Okulun pedagog u ile görüşünce inanmıyordu kardeşine kötü davrandığına .. Ama biraz dikkat eksikliği mevcut kendisinde , onun hırçınlığı var biraz yani .. Düzelecek insallah zamanla ..
Evet , bir de uyaran çok fazla bu devirde , o sebeple nerdeyse tüm çocuklarda mevcutmuş az da olsa dikkat eksikliği ; tv ler , I padlar, reklamlar, kimyasallar vs vs..Düzelir tabiki annesiiiiiii. O yaşta çocukların dikkatini toplaması bence çok zor. Yani bizim okuldaki koca danalar 20dakka dayanamıyolarken minik kuzularda normal bişi
Born sende niye inat ediyorsun ser bi sofra bezi yesin çocuk germe kendini.
bizim çete de sabah yatak odasına pudrayi Boca etmişler. Saçları heryer bembeyazsabah sabah iyi bi temizlik oldu
Evet , bir de uyaran çok fazla bu devirde , o sebeple nerdeyse tüm çocuklarda mevcutmuş az da olsa dikkat eksikliği ; tv ler , I padlar, reklamlar, kimyasallar vs vs..
Derste 40 dakika nasıl oturuyor , hayal gibi geliyor bana :)
Gerçi şimdi okullar da 4 duvar , evler de.. Nerde atacak bu çocuklar enerjisini, sabah 9 akşam 4 okulda , okuldan geldiklerinde daha bir enerjik oluyorlar okulda sürekli oturdukları için.. Hele bizimki gibi bir çocuğa işkence gibidir herhalde ..
Geçen gün resim sınıfından çıkıp sınıfa gitmiş herkes, bizimki ile bir arkadaşı o boş sınıfta kalıp derse gitmeyi unutmuş :) 1 saat bunları aramışlar okulca..
Bahçedeki parka gitmişler herkes derse girince :)
Kolay gelsin cnm ellerine sağlık ,Ben o çeteyi yerimmmmmmmmmmm. Maşallah onlara ya çok tatlılarrrrr :)
Tam bir çılgın gençlik :) zor valla onlara da. Aman hayat zor zatennnnn. Neyse daha çok bunalım yapmadan keke gidiyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?