- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Kereme kızdım tabi ki ama olayın farkında olup olmadığından emin değilim fazla kızamadım o yüzdenay bu ipek kız çok yaman yaa
deja vu. geçmiş olsun.. toruna kızılmaz, kızılmıyor yani.
kerem seni de alıştırtı, sen de kızmıyosun
evet o hallerin bana da çook geçmişte kaldı, üzerinden yıllar geçti gibi geliyor.
insan rahata ne çabuk alışıyo di mi?
Allah kolaylık versin bacım. eşin her gün öğleyin geliyor di mi?
kahvaltıdayken dizi açtım, orada yeni bi bebek doğmuş.
bizimki de seviyor onu, ay küçük bebek, tatlı bebek falan.
ayşecik, biz de bebek kardeş alalım mı dedim. ıııh dedi
üç kere sordum aynı cevap
Ayşecik babasının ağzıyla konuşuyo he :)
Senin kızın bebekleri seviyor :)Ben f
Ben de bugün aynı soruyu sordum, ne tesadüf. hıhııı dşyor. Yatağını gösterip bebek buya gel diyor.
İnşallah değişmez kardeşi olunca
Lcd ekran koruyucu varmış bugün araştırdım netten 200 tl falan keşke bilseydikGünaydınlar. Güzel günler hepinize ..
Yirmilik Gömülü iki dişim vardı birisini aldırmıştım, şimdi de diğeri şişti, sanırım yeni bir operasyon daha görünüyor bana ); işin kötüsü alındıktan sonra oluşan portakal büyüklüğündeki Şişlik, 15-20 günden evvel inmiyor );
Nfk, güzel vakit geçirmeler cnm, aa Ayşecik e bak , kardeşi istemiyor demek :)
Selim kerem gibi elimde küçük bebek görse hiç umursamıyor , ilgilenmiyor bile.. Ablası da yeni bir bebek gelse severim diyo , bu defa sevmeye karar vermiş :)
Busmai, geçmiş olsun cnm, tv ler Allah'a emanet duruyor , bizimki bayağı yüksekte ama oyuncak fırlattığı ve kırılmasına ramak kaldığı çok oluyor );
Born, Allah kolaylık versin cnm , minnoşlar inatçı bu aralar bizde de çok var..
Pembiş, kendi kendine uyuyan kuzuya maşallah :) ne günlerden bu noktaya , o zamanlar inanamıyorduk :)
Ilbilge, cansel, destiny , bahar, nfk, pembiş , eagle, born,Busmai, Şekerportakalım hepinize iyi günler :)
Benim de alttaki 20likler alındı
Üsttekiler duruyor onları da almak lazımmış karşıları boş olduğu için ben de erteliyorum çünkü gerçekten fena oluyo
EhuhehehGeçmiş olsun canımcım yadişçi bende büyük travma valla.
Senin kıza bayılıyom ben zaten. Tam bir asi gençlik (minyatür mod tabi).
Çocuğuna kardeş muhabbeti yapanlarrrrrr yavaş yavaş moda giriyonuz bence hahhahahah.
HahhaAyy Busmai sıra bizemi geçti
bu bir kisir dongu
Hey AllahımBorn sende niye inat ediyorsun ser bi sofra bezi yesin çocuk germe kendini.
bizim çete de sabah yatak odasına pudrayi Boca etmişler. Saçları heryer bembeyazsabah sabah iyi bi temizlik oldu
:)Evet , bir de uyaran çok fazla bu devirde , o sebeple nerdeyse tüm çocuklarda mevcutmuş az da olsa dikkat eksikliği ; tv ler , I padlar, reklamlar, kimyasallar vs vs..
Derste 40 dakika nasıl oturuyor , hayal gibi geliyor bana :)
Gerçi şimdi okullar da 4 duvar , evler de.. Nerde atacak bu çocuklar enerjisini, sabah 9 akşam 4 okulda , okuldan geldiklerinde daha bir enerjik oluyorlar okulda sürekli oturdukları için.. Hele bizimki gibi bir çocuğa işkence gibidir herhalde ..
Geçen gün resim sınıfından çıkıp sınıfa gitmiş herkes, bizimki ile bir arkadaşı o boş sınıfta kalıp derse gitmeyi unutmuş :) 1 saat bunları aramışlar okulca..
Bahçedeki parka gitmişler herkes derse girince :)
Eline sağlık inş güzel muhabbet olmuşturGunaydın kızlar
Bugun misafirim gelecek yani komşu 2 tane. Birde kayıvalidem. Mor bulgur kakaolu ıslak kek bi de peynirli börek yaptım. Daha da yapardım ama gece gec geldim eve. Sabahtan beri anca temizlik falan
Gene miAdem güneşin çocuk neyi neden yapar kitabi hakkinda fikri olan var mi?
Hadi hayırlısıbak seeeen, minik kuş kendine bi kardeş istiyor demek. yerini bile hazırlamış..
ne diyim!!! şu yıl olmuş hala su kesintileri, güya metropolde yaşıyoruz. bir de birkaç saat falan değil, 4 koca gün!
başka çare bulsunlar; bölüm bölüm çalışsınlar, geceleri çalışsınlar.. ama bunların çalışma mantığı bu.
bütün yaz totoyu devirip yatar, okullar başlayınca yolları kapatıp tamirata başlarlar.
geçmiş olsun, o kadar zorluyorsa seni müsait bi zamanda halletmen lazım. canına yazık,o ağrıya dayanılmaz
eşimin de yirmilik dişleri yatay, cerrahi operasyonla alınacak ama Allahtan şuan ağrısı sızısı yok..
ben moda girmeye gönüllüyüm biliyosunuz, ama önce adamın gönlünü etmeliyim.
aman amaan!
o çeteyi seveyim ben, ayrı ayrı öpmek mıncıklamak istiyorum onlarııı!
önce anne baba bilinçlenecek, sonra elbette öğretmen bu konuda bilgili ve dikkatli olacak.
ne çocuklar harcandı gitti.. benim çevremde de var..
bu arada o filmi uzun zaman önce izledim, tavsiye ediyorum :)
iyidir iyi, hava serin bi de çay demlersin, ohh miss!
bu çocuklar çok akıllı yaabiz böyle bi şeyi göze alamazdık. yapsak da ailemize söyleyemezdik..
ooh, sefanız olsun.. burada hava soğuk ve yağmurlu. ayşeciği yatırayım. yemeğe girişicem.
dünden domatesli bulgur pilavı var, mercimek çorbası ve etli bamya yapıcam.
Vaaay süper maşallah sanaAyy kızın bugün halk oyunları vardı ilk defa çocukları attım arabaya aldım geldim. Ilk heyecan yaptım ama alışmam şart
Büyüyorlar çok eksik varYaniiii cmt pazar pzt. Bi bakalım eğer doğruysa cmt bi lcw çıkarması yapabilirim :) oğluşa pijama falan almak istiyorum
Garibim mert hep ikinci el gidiyo :)