Bence gayet yeter. Sonuçta kaç kişisiniz hepitopuGunaydın kızlar
Bugun misafirim gelecek yani komşu 2 tane. Birde kayıvalidem. Mor bulgur kakaolu ıslak kek bi de peynirli börek yaptım. Daha da yapardım ama gece gec geldim eve. Sabahtan beri anca temizlik falan
bak seeeen, minik kuş kendine bi kardeş istiyor demek. yerini bile hazırlamış..Ben f
Ben de bugün aynı soruyu sordum, ne tesadüf. hıhııı dşyor. Yatağını gösterip bebek buya gel diyor.
Evden kaçın bence. Elektrik neyse de susuz olmaz.
ne diyim!!! şu yıl olmuş hala su kesintileri, güya metropolde yaşıyoruz. bir de birkaç saat falan değil, 4 koca gün!Bu ne ya şaka gibi!! Allah kolaylık versin valla susuzluk çok kötü
geçmiş olsun, o kadar zorluyorsa seni müsait bi zamanda halletmen lazım. canına yazık,o ağrıya dayanılmazGünaydınlar. Güzel günler hepinize ..
Yirmilik Gömülü iki dişim vardı birisini aldırmıştım, şimdi de diğeri şişti, sanırım yeni bir operasyon daha görünüyor bana ); işin kötüsü alındıktan sonra oluşan portakal büyüklüğündeki Şişlik, 15-20 günden evvel inmiyor );
ben moda girmeye gönüllüyüm biliyosunuz, ama önce adamın gönlünü etmeliyim.Geçmiş olsun canımcım yadişçi bende büyük travma valla.
Senin kıza bayılıyom ben zaten. Tam bir asi gençlik (minyatür mod tabi).
Çocuğuna kardeş muhabbeti yapanlarrrrrr yavaş yavaş moda giriyonuz bence hahhahahah.
aman amaan!Ayy Busmai sıra bizemi geçti
bu bir kisir dongu
o çeteyi seveyim ben, ayrı ayrı öpmek mıncıklamak istiyorum onlarııı!Born sende niye inat ediyorsun ser bi sofra bezi yesin çocuk germe kendini.
bizim çete de sabah yatak odasına pudrayi Boca etmişler. Saçları heryer bembeyazsabah sabah iyi bi temizlik oldu
önce anne baba bilinçlenecek, sonra elbette öğretmen bu konuda bilgili ve dikkatli olacak.Kolay gelsin cnm ellerine sağlık ,
Bu vesileyle her çocuk özeldir filmini izlediniz mi bilmiyorum , bizim ilk okulda da vardı öyle bir çocuk ismi Ali , öğretmen sinirlenip topuklu çizmesi ile tekmelerdi okuyamıyor diye çocuğu ):
Halbuki o çocuğun içinde ne fırtınalar, yaşadığı hayatta ne zorluklar vardı kim bilir
iyidir iyi, hava serin bi de çay demlersin, ohh miss!Gunaydın kızlar
Bugun misafirim gelecek yani komşu 2 tane. Birde kayıvalidem. Mor bulgur kakaolu ıslak kek bi de peynirli börek yaptım. Daha da yapardım ama gece gec geldim eve. Sabahtan beri anca temizlik falan
bu çocuklar çok akıllı yaaDestiny, ellerine sağlık, yiyenlere afiyet olsun , daha ne olacak süper menü :)
Cansel. Aynen öyle :) neden girmediniz kızım diyorum ; canımız oyun oynamak istedi anne diyorDürüst çocuğum
ooh, sefanız olsun.. burada hava soğuk ve yağmurlu. ayşeciği yatırayım. yemeğe girişicem.BiZ attaaaaaa gidiyoruzzzz
bakayım. ama muhtemeldir, tepki çekecek bi şey..Nfk bizim burda da vardı. . kesinti. Sonra site tekrar bi duyuru yaptı. geri alınmış diye bi bak internet sitesine.
Ben de araba kullanmıyorum ama şart aslında. Her gün okula eşim bırakıyor. Gelirken de arkadaşla geliyorum. Tembellik var bende.Ayy kızın bugün halk oyunları vardı ilk defa çocukları attım arabaya aldım geldim. Ilk heyecan yaptım ama alışmam şart
vuhuu!! süppersin bacımAyy kızın bugün halk oyunları vardı ilk defa çocukları attım arabaya aldım geldim. Ilk heyecan yaptım ama alışmam şart
tabi ya,, elektrik belki idare edilir de, su ne demek? susuz hiçbir şey olmuyor..Gözünüz Aydın 4 gun kesinti ne demek insan çıldırır , eskiden nasıl dayanırdı annelerimiz, bizim ev en üst katta bir de, su verildiğinde bile su çıkmazdı güzelce ..
Nfk, bahsettiğin kitap, kitap yurdu sepetinde bekliyordu , iyi oldu söylediğin siparişimi tamamladım, geldiğinde okumaya başlarım hemen insallah , bir de herkes özgür doğar isimli çocuk kitabını aldım kızım için.. Kendime de büyük İslam ilmihali, hep babamınkilerden faydalanıyorum da eve de lazımdı bir tane..
mübarek sebze çok lezzetli, zeytinyağlısı güzel oluyor, ama et de çok yakışıyorNfk menumuz aynı bizde de etli bamya ve bulgur pilavı var. Etli bamyayi ilk yapışım hep zeytinyağlı yapardım
yedek depolar bir süre idare eder tabi. ama o imkan her binada yok işte..Kızlar bizim sitenin yedek deposu varmış ama iki gün anca idare ediyor çok uzun bi kesinti yapmazlar inşallah.
gel bacım, bize katıl. birbirimize destek olalım.Ben de araba kullanmıyorum ama şart aslında. Her gün okula eşim bırakıyor. Gelirken de arkadaşla geliyorum. Tembellik var bende.
inanmazsın, bazen bana da oluyoAvm'ye gittim. Kendim hariç herkese bir şeyler aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?