- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
zekare yi ben de görüyorum, ama pek ayrıntı bilmiyorum.Kızlar geçen yıl büyük kızın okulunda zekare görsel zeka ile ilgili bır şey gösterilmişti. Öğretmene gönderdim. Pazartesi soracağım eğer beğenmişse büyük kıza 6-9 yaşını kerem'ede 2-5 yaş arası olanı alayım diyorum. Gerçi kerem henüz yapamaz ama anlayacağı zaman gelir inşallah
jovo anaokulu oyuncağı olduğu için parçalar fazla, fiyatı da ona göre.Nfk senin jovo baya pahalı bır şeymiş
ahşap blokları uzun zaman önce almıştım. özellikle renkli ve değişik şekillerde olan o ilk setle çok güzel oynuyor.Ahsap bloklardan bizde hic yok bende alayim saol nfkcim bardabasla ilgili de haklisin saniyorum
pamuk helvam bizde de sesli kitaplar var surelerle ama seninki nasil bisey merak ettm
bugun butikbebeden hafiza kartlari aldm baska kutular da var bi goz atin derim
Butikbebeye bakayım ben de, sağol canım..Sabah yoktu simdi ahsap bloklar da eklenmis diger oneriler icin de saolun kizlar bende ingilizce kartlar var buyuklu kucuklu onlarin resimlerini falan gosterdim gecende ama.ilgisini cekmedi ama lego cok seviyo ahsaplari da sever diye dusunuyrm
al canım, pişman olmazsın. ama çok parçalı almanı tavsiye ederim.Sabah yoktu simdi ahsap bloklar da eklenmis diger oneriler icin de saolun kizlar bende ingilizce kartlar var buyuklu kucuklu onlarin resimlerini falan gosterdim gecende ama.ilgisini cekmedi ama lego cok seviyo ahsaplari da sever diye dusunuyrm
nerede yazıyor, ben göremiyorumKızlar şu an 6 kişi okuyor diyor, 5 kullanıcı ismi var , bu nedir
e ara sıra olsun be bacımTek kizanla kendine vakit ayirma havasi muhtarim. Gunaydin hatunlar.
ya yazmıyor, ya ben göremiyorum. ayrıntılı düzenlemeden de baktım, göremedim..Cevap yazma kısmının altında nfk, şu anda da 4 kişi ismi yazıyor ama 5 kişi okuyor , bir hayalet mevcut
Ben görüyorum şu anya yazmıyor, ya ben göremiyorum. ayrıntılı düzenlemeden de baktım, göremedim..
var bu işte bi gariplik
Aa evet bak puzzle da çok seviyor Selim de , bizimkilerin yaş grubu için ideal ..born, ahşap puzzle da bak, bizde birkaç set var.
geometrik şekiller ve alfabeli olan en sevdiği.
şimdi başka bakıyorum..
Onlardan saniyorum deste ile vardir her konu basligindan var sali pazarindan burdaki baya uyguna almistim cok seviyor babasiyla bisiler yapiyolat surekli ama onlardan bunaldi gibi artik senin ahsap bloklardan hic gormedi onlardan alicam ins esim cumadan gelsn o da baksin bi su anda zaten dis agrim baya cogaldi pamuk helva.sen ne durumdasinborn, ahşap puzzle da bak, bizde birkaç set var.
geometrik şekiller ve alfabeli olan en sevdiği.
şimdi başka bakıyorum..
evet, bizimki de çok seviyor. fikir olsun diye söylüyorum, bizde şunlar da var.Aa evet bak puzzle da çok seviyor Selim de , bizimkilerin yaş grubu için ideal ..
Hayvanlar âlemi olan almıştık en son kocaman , birlikte yapıyoruz çok eğleniyor, takamayınca uğraşıp didiniyor takmak için :)
ah canım benim yaa, ne çektin şu dişten. içebildiğin ağrı kesicilerden al,Onlardan saniyorum deste ile vardir her konu basligindan var sali pazarindan burdaki baya uyguna almistim cok seviyor babasiyla bisiler yapiyolat surekli ama onlardan bunaldi gibi artik senin ahsap bloklardan hic gormedi onlardan alicam ins esim cumadan gelsn o da baksin bi su anda zaten dis agrim baya cogaldi pamuk helva.sen ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?