Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar geçen yıl büyük kızın okulunda zekare görsel zeka ile ilgili bır şey gösterilmişti. Öğretmene gönderdim. Pazartesi soracağım eğer beğenmişse büyük kıza 6-9 yaşını kerem'ede 2-5 yaş arası olanı alayım diyorum. Gerçi kerem henüz yapamaz ama anlayacağı zaman gelir inşallah

Ahsap bloklardan bizde hic yok bende alayim saol nfkcim bardabasla ilgili de haklisin saniyorum
pamuk helvam bizde de sesli kitaplar var surelerle ama seninki nasil bisey merak ettm
bugun butikbebeden hafiza kartlari aldm baska kutular da var bi goz atin derim

zekare yi ben de görüyorum, ama pek ayrıntı bilmiyorum.
Nfk senin jovo baya pahalı bır şeymiş
jovo anaokulu oyuncağı olduğu için parçalar fazla, fiyatı da ona göre.
bi de ufak tefek oyuncak alıyoruz hep 10-20 veriyoruz. uzuuun bi süre oyuncak almazsam,
jovoyu alırım valla... bizimkisi bu tarz tak çıkar oyuncakları seviyor, bi de diyorum çok faydalı bi oyuncak

senelerce oynar yani.. bence değer. 150 liraya bi set alınır. :)
http://ticiz.com/p319732-jovo-oyuncak-lego.html

ahşap blokları uzun zaman önce almıştım. özellikle renkli ve değişik şekillerde olan o ilk setle çok güzel oynuyor.
çok ilginç şeyler yapıyor, hayal gücü ve zekayı da geliştiriyor.

Zekare bizde de var Cansel , ama onu çocukla birlikte oturup yapman gerekiyor , ilk etapta çocuğa karışık geldiği için .. Hatta ilk aldığımızda bana da karışık geldi Kızım biraz daha oturup ilgilenmeye başladığında yeniden çıkarıcam insallah.
Bir de bizim büyüklerin yaş grubuna; sıtrakçır diye bir oyun tavsiye etti oyun öğretmeni , yazılışını bilmiyorum okunuşunu yazdım ... :)

Born, muştu yayınları Kur'an öğreniyorum seti bizdeki, 4 yaş itibarı ile Kur'an eğitimi için önermişti bize geçen yılki hafız olan Kuran'ı Kerim öğretmenimiz..
Bizimki sesli kitap değil. Cd var, üzerine tıkladıkça harfleri, sureleri okuyor, ayrıca oyunlar hikayeler var, setin içerisine Kur'an öğrenme cüzleri de dahil.
Buna benzer siteler de var, melisle Kur'an öğreniyorum , sûreleri öğreniyorum mesela.

Nfk, hepsi çok güzel , bizimkilerin de en çok oyalanabildikleri oyuncaklar bloklar ve lego.
Maşallah Ayşeciğe de Onları söylerken ne kadar şirin oluyordur kim bilir

Sabah yoktu simdi ahsap bloklar da eklenmis diger oneriler icin de saolun kizlar bende ingilizce kartlar var buyuklu kucuklu onlarin resimlerini falan gosterdim gecende ama.ilgisini cekmedi ama lego cok seviyo ahsaplari da sever diye dusunuyrm

Sabah yoktu simdi ahsap bloklar da eklenmis diger oneriler icin de saolun kizlar bende ingilizce kartlar var buyuklu kucuklu onlarin resimlerini falan gosterdim gecende ama.ilgisini cekmedi ama lego cok seviyo ahsaplari da sever diye dusunuyrm
Butikbebeye bakayım ben de, sağol canım..

İngilizce kartlar bizde de var, mc den indirimde almıştım , renkler, nesnelerin isimleri, şekiller odaklı.. Ama bizimki etrafa Saçıp yırtmaya yeltendi onlardan pek haz etmedi nedense
Bloklara kesin bayılır lego seviyorsa

Cevap yazma kısmının altında nfk, şu anda da 4 kişi ismi yazıyor ama 5 kişi okuyor , bir hayalet mevcut

born, ahşap puzzle da bak, bizde birkaç set var.
geometrik şekiller ve alfabeli olan en sevdiği.
şimdi başka bakıyorum..

şimdi başka bakıyorum..
Aa evet bak puzzle da çok seviyor Selim de , bizimkilerin yaş grubu için ideal ..
Hayvanlar âlemi olan almıştık en son ahşaptan , birlikte yapıyoruz çok eğleniyor, takamayınca uğraşıp didiniyor takmak için :)

Son düzenleme:
şimdi başka bakıyorum..
Onlardan saniyorum deste ile vardir her konu basligindan var sali pazarindan burdaki baya uyguna almistim cok seviyor babasiyla bisiler yapiyolat surekli ama onlardan bunaldi gibi artik senin ahsap bloklardan hic gormedi onlardan alicam ins esim cumadan gelsn o da baksin bi su anda zaten dis agrim baya cogaldi pamuk helva.sen ne durumdasin

ah canım benim yaa, ne çektin şu dişten. içebildiğin ağrı kesicilerden al,
en yakın zamanda da dişçiye git. hallet şu işi. kuş kadarsın zaten..

bizdeki alfabe puzzle şu.
biraz daha büyüyünce arap haffli olanı da alıcam inş :)

Eklentiler

• Wooden-Alphabets-Puzzle-Alphabet-Game-Lowercase-Wooden-Alphabets-.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 104
  • children-s-educational-toys-wooden-toys-Arabic-Letter-font-b-alphabet-b-font-font-b-jigsaw.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…