Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sağol valla inşallah. Evet trafiğe girmiyorum o yönden rahat okulun orasıda donus için geniş tam benlik

Cansel fevkaledenin fevkindesin canım maşallah sana :) iki oto koltuğu mu kullanıyosunuz?? Eloş nerde oturuyor??

Nfkcan ben de göremiyorum

İlbilgecim güle güle kullansın aldıklarını kullanacak olanlar :) bi dahakine dr kendine alırsın inşallah :)

Ya bu lcw öğretmenler günü indirimi yapardı her yıl. Bu yıl da var mı öylr bişi???

bu lcw öğretmenler günü indirimi yapardı her yıl. Bu yıl da var mı öylr bişi???
Online sitesinde göremedim ama bir hafta önce carsiya gittiğimde tam harirlamiyorum ama 22-23-24 kasimda ogretmenlere soyle indirim diye afişleri vardi.

Şu anda ayni bir misafir gelmesiyle karşı karşıyayım. Yarım saat önce aradılar ama evi derledim topladım şükür.
Evet, çoğunu minik hanıma aldım. Bir parça da eşime. Ben elim boş döndüm.

Online sitesinde göremedim ama bir hafta önce carsiya gittiğimde tam harirlamiyorum ama 22-23-24 kasimda ogretmenlere soyle indirim diye afişleri vardi.
Yaniiii cmt pazar pzt. Bi bakalım eğer doğruysa cmt bi lcw çıkarması yapabilirim :) oğluşa pijama falan almak istiyorum

yanlış hatırlamıyorumdur inş, yakın zamanda giden baksın.
ama her sene var zaten, bu sene de olur mutlaka.

bir de kidzmondo da giriş 22-30 kasımda öğretmenlere ücretsiz.
http://kidzmondoistanbul.com/

turkuazoo da 24 kasımda öğretmenlere ücretsiz.

Pembis arkada sağlı sollu araba koltuğu var. Ortada da büyük kız oturuyor. Bi gün çekerim sizin için

Pembis arkada sağlı sollu araba koltuğu var. Ortada da büyük kız oturuyor. Bi gün çekerim sizin için
Enemmmmmmmm çok eğlenceli bir ortam. Ozaman yeni sorum geliyor :) hangisini önce oturtuyorsun ve diğerini nasıl zaptediyorsun??? Efenin elini sıkı sıkı tutmazsam anında kaçar gider de kendimizi hayal edemedim :)

Pembis, yeni avatarin güzelmiş. Gözüm gönlüm acildi.

Ne kadann cok yazmissinizz ya oku oku bitiremedim pamuk helvaam cok gecmis olsunbenim de dis agrim basladi yine ( hamileyken mudahale edememislerdi artik bi gideyim de hepsini yapsinlar mahvoldum ya benim de yirmilik dislerim bildigin ameliyatla alinmisti dikislerden gunlerce bisey yiyemedm o daha da zor Allah yardimcin olsun..
Canselcim bende seni tebrik ediyorum trafige bi cikamadm ben ist.da korkuyorum kocaelide cok rahat suruyorum..
kidzmondoya bizde goturelim ins cok saol nfk

kidzmondo bizimkilere uygun mu kızlar büyüklere gibi geldi bide ücretsiz diye yığılma olur sanki...
selam bu arada .ig sakin burası yoğun...kaynatacak yer mi yok diyosunuz..nfk havan batsın.bana hatırlatın hatunlar buluşunca şu kadını dövelim araya kaynamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…