Ne çektin be borncum. Inşallah bı an önce cektırırsın de rahatlarsın canım. Diş ağrızı kabir azabıGece bir gram uyku uyumadim sabah hemen disciye gittik inanilmaz sismis cekicez ama once antibiyotik dedi( antibiyotik etkisini gosterene kadar ben olucem zaten ve cekimi haftaya ctesi yapicak ben bulusmada saksi gibidururum artk (
Ay kıs sorma. Benım alışveriş hormonları da tavan yapmış durumda. Gecen gun ben de okadar bayıldım lcw de. Guya kuzenımın cocuklarına birer kazak alıp cıkacaktım. Ne mumkun. Bir de viaporta lcw sırf cocuk magazası açmış yeni. Cennet cennet:) cok guzeldi yani:)Lcwnin "büyükkkkkk" indirimi ile alışveriş yaptım122 yerine 104 ödedim. Oğluşa iki pijama ve bir sweatshirt, kendime bi bluz aldım. Kendimi tuttuğum için tebrik ediyorum kendimi çünkü çokkkkk güzel kıyafetler var bu minik adamlara göre yaaaaaaa :) bi de palyaço gördü ve ağladı çılgıncan :) ama zaten ben de sevmem palyaçoları
Madam coconun indirimi bitmiyor. Ne zaman görsem ıgne atsan yere düşmez halde. Sanki bedava dagıtıyolar. Indırımlerde öyle ahım şahım değil. Englishhome la aynı fiyatlar.Pembis kıskandım nekadar çok indirim olmuş öyle.Madame Coco Dada size özel indirim varmış
Pembis kıskandım nekadar çok indirim olmuş öyle.Madame Coco Dada size özel indirim varmış
Ne çektin be borncum. Inşallah bı an önce cektırırsın de rahatlarsın canım. Diş ağrızı kabir azabı
Ay kıs sorma. Benım alışveriş hormonları da tavan yapmış durumda. Gecen gun ben de okadar bayıldım lcw de. Guya kuzenımın cocuklarına birer kazak alıp cıkacaktım. Ne mumkun. Bir de viaporta lcw sırf cocuk magazası açmış yeni. Cennet cennet:) cok guzeldi yani:)
Bacım gule gule giysin oğluş. Bosver kocaları zengin etmenin alemi yok:)
Madam coconun indirimi bitmiyor. Ne zaman görsem ıgne atsan yere düşmez halde. Sanki bedava dagıtıyolar. Indırımlerde öyle ahım şahım değil. Englishhome la aynı fiyatlar.
Owww sağol tatlım :) inşallah iyi oluruzBusmai, çok düşüncelisin. Senin gibi görümce az bulunur.
Korkarım sen buluşmaya gelemiyceksin???!!!!!!Gece bir gram uyku uyumadim sabah hemen disciye gittik inanilmaz sismis cekicez ama once antibiyotik dedi( antibiyotik etkisini gosterene kadar ben olucem zaten ve cekimi haftaya ctesi yapicak ben bulusmada saksi gibidururum artk (
Yaa canım işte hatıralık bişey göremedimBusmaicim süpersin canikom. Burda arkadaşımın kızkardeşi evlendi ve nişan videolarına bakmıştım. Onlarda da kardeşler bilezik takmışlardı. Hatta şalırıp sormuştum düğünde de mi takacaksınız aynısını diye o da hayır başkasını takarız bizde böyle demişti. Adetler tür tür. Şimdi sen hatıra anlamında bişi takıp sonra düğünde normal takını mı takacaksın?? Ben olayı tam anlayamadım da :) hatıra manasında şık bi kolye olur bence. Sonuçta düğünde takılanları kim ne kadar kullanıyor ki??
Nfk sultan valla eşin öpsün öpsün başına koysun seni. Bu devirde malesef herkes birbirini kazıklama peşinde.
Hahaha evet madame coco da hep indirim var bindirimden indirimNe çektin be borncum. Inşallah bı an önce cektırırsın de rahatlarsın canım. Diş ağrızı kabir azabı
Ay kıs sorma. Benım alışveriş hormonları da tavan yapmış durumda. Gecen gun ben de okadar bayıldım lcw de. Guya kuzenımın cocuklarına birer kazak alıp cıkacaktım. Ne mumkun. Bir de viaporta lcw sırf cocuk magazası açmış yeni. Cennet cennet:) cok guzeldi yani:)
Bacım gule gule giysin oğluş. Bosver kocaları zengin etmenin alemi yok:)
Madam coconun indirimi bitmiyor. Ne zaman görsem ıgne atsan yere düşmez halde. Sanki bedava dagıtıyolar. Indırımlerde öyle ahım şahım değil. Englishhome la aynı fiyatlar.
Canım diş çekildikten sonra birkaç güne toparlanırsın ama inşallah yanılırımGecmis olsun dilekleriniz icin cok saolun kizlar Allah razi olsun antibiyotigi igne seklinde istedim daha hizli kana karisiyomus elhamdulillah dune gore su anda ancak biraz farketti...
busmaican valla helal sana nerdeee senin gb ince gorumcee bu arada bulusmaya gelicem ya ins niye gelmiyim sdc disim cok kotu olur da suratsiz oturursam diye korktum ://
Pembis sizde aldiklarinizi gule gule kullanin yarin bizim de kirkimiz cikiyoor annemde burdayken iyi olursam ins bizde disarlara akicazzz
pamuk helva seni merak ediyorum nasil oldu disin ??
Evet haklısın evlendikten sonra evime geldiklerinde de boş kalmamam lazımKardesim de birer tam verin bohca hazirlamayin dedi iki tarafa. Hediye sal ve resim cercevesi aldim cok ozel parca degil ama evimize ilk defa geliyordu hediye vermek istedim bence en onemlisi iyi iletisim
Cinganee:) alemsin:)seviyorum bu çatlak hatunları:)Madame coconun renkleri çok soft geliyo bana. Cınganım ya ben biraz
Bindirim:)Owww sağol tatlım :) inşallah iyi oluruz
Kardeşimi sevdiğime göre eşi de benim için değerli :)
Korkarım sen buluşmaya gelemiyceksin???!!!!!!
Yaa canım işte hatıralık bişey göremedim
Favori var oraya gidicem değişik tasarım şeyler oluyo; şöyle aşkı çağrıştıran bi kolye alabilirim
Bi de kardeşime ve gelinkıza aynı renkte gömlek almayı düşündüm "hep uyumlu olun" tarzı bişey yazmayı düşündüm hoş bi anı olsun istiyorum
Hahaha evet madame coco da hep indirim var bindirimden indirim
Yine de pahalı
Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir pazar olsun inşallah :) haftaya bugün beraberizzzzzz inşallah
Geçmiş olsun. Pamukhelvadan mı geçti bilmem artık benim de yirmilik dişim sızlıyor.Gece bir gram uyku uyumadim sabah hemen disciye gittik inanilmaz sismis cekicez ama once antibiyotik dedi( antibiyotik etkisini gosterene kadar ben olucem zaten ve cekimi haftaya ctesi yapicak ben bulusmada saksi gibidururum artk (
Offfff offfff ne büyük indirimmiş. Perşembe ve cuma kcw'deydim.bir süre uğramama kararı aldım.Lcwnin "büyükkkkkk" indirimi ile alışveriş yaptım122 yerine 104 ödedim. Oğluşa iki pijama ve bir sweatshirt, kendime bi bluz aldım. Kendimi tuttuğum için tebrik ediyorum kendimi çünkü çokkkkk güzel kıyafetler var bu minik adamlara göre yaaaaaaa :) bi de palyaço gördü ve ağladı çılgıncan :) ama zaten ben de sevmem palyaçoları
Efeciği de gönderseydin:))))Destiny marifetli misin nesin kızzzzzz??? Afiyet olsun şekerim. Ben de senin dediğin gibi ayva kaynatıp içirdim oğluşa. Ama sanırım arkadaşımın dediği doğru çıkacak ve bu kış böyle geçecek :/
İlbilge bulaşıcı yirmilik diş ağrısını ilk defa duyduminşallah sızın ilerlemeden biter canım.
Busmai nolcak senin bu pozitifliğin bilmiyommmmm!!! Kız belki born dişinden kurtulacak ve sadece şiş ama acımayan bi halde buluşmada olacak
Babamız gitti. Sanırım birazdan taşı toprağı altın memlekete ulaşır :) biz de oğluşla takılıyoruz. Haftasonları yalnız da hiç güzel olmuyo beaaaaaaa
Nediir bu yirmilik diş laneti topicteki. Gecmiş olsun canımGeçmiş olsun. Pamukhelvadan mı geçti bilmem artık benim de yirmilik dişim sızlıyor.
Offfff offfff ne büyük indirimmiş. Perşembe ve cuma kcw'deydim.bir süre uğramama kararı aldım.
Herkese günaydın.
Aman marifetten değil meraktan :) pek de bi numarası yokmuş. Yufkalı börekten farkı yok. Ne ugrascam. Alırım marketten yufkacımı yaparım börekcimi. Bi daha yapmam.Destiny marifetli misin nesin kızzzzzz??? Afiyet olsun şekerim. Ben de senin dediğin gibi ayva kaynatıp içirdim oğluşa. Ama sanırım arkadaşımın dediği doğru çıkacak ve bu kış böyle geçecek :/
İlbilge bulaşıcı yirmilik diş ağrısını ilk defa duyduminşallah sızın ilerlemeden biter canım.
Busmai nolcak senin bu pozitifliğin bilmiyommmmm!!! Kız belki born dişinden kurtulacak ve sadece şiş ama acımayan bi halde buluşmada olacak
Babamız gitti. Sanırım birazdan taşı toprağı altın memlekete ulaşır :) biz de oğluşla takılıyoruz. Haftasonları yalnız da hiç güzel olmuyo beaaaaaaa
Efeciği de gönderseydin:))))
Nediir bu yirmilik diş laneti topicteki. Gecmiş olsun canım
Aman marifetten değil meraktan :) pek de bi numarası yokmuş. Yufkalı börekten farkı yok. Ne ugrascam. Alırım marketten yufkacımı yaparım börekcimi. Bi daha yapmam.
Yav deme öyle. Hala umutluyum öksürüğünün gececeginden. Bühüüüü
Bana bir kek tarifi verirmisiniz kızlar. Islak kek ve armutlu ıslak kek hariç. Bir kek tarifi deneyesim var
Fotoğraflığım nasıl olmuş kızlar
Vatsaptan fotoyu cek gönder. Yazcam dıye ugrasma. Ama havucum yok yav.Hahah eminim götürürdü
Midye böreği tavsiye ederim. Günler geçiyor ama yumuşacık kalıyor. Pzt günü okula yapıcam. Öğretmenler günü kutlucaz da
Cevizli havuçlu var yaptığım çok beğenilir. Tarife bakıp malzemeleri yazmam lazım defterden
Çok güzel olmuşşşşş. Her foto birbirinden güzel ama en güzeli Ceylinin içten bir şekilde ağladığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?