Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tunaydin canlar..
Bugün nasil olduysa 11e kadar uyumusuz.
Kv de geldi kahvalti yaptik, sofra masada toplanmayi bekliyor. Simdi evi toplamaya baslicam. Epey yazmissiniz ama tam okuyamadim. Dun gece benim de sol azi disim sancidi. Psikolojik mi diye dusunmedim degil. Sanirim birbirimizden cok etkileniyoruz

Herkese guzel bi pazar diliyorum. Haftaya bu saatte karsilikli oturmus kahve iciyor olacagiz. Opuldunuz

Bana bir kek tarifi verirmisiniz kızlar. Islak kek ve armutlu ıslak kek hariç. Bir kek tarifi deneyesim var
Havuçlu keke ben de bayılıyorummmmm.
Çaylı kek de güzel oluyor.

Fotoğraflığım nasıl olmuş kızlar
Çok hoş. Ben de üçünüzün birlikte olduğu fotoyu çok beğendim.

Bir diş vakası daha.

Pembiş haha
Ya pozitif negatif işi değil bu en kötü ihtimale kendimi hazırlama

Bu arada pazar günü gelememe ihtimalim çıktı
eşimin çok sevdiği arkadaşı ;kızının işitme problemi için istanbula geliyormuş kayseriden
Eğer onla görüşürse beni getiremez
Kardeşim de babamı havaalanına götürecek pazar günü 2de

Yani işte böyle bi ihtimal var

Yaaaaaaa annen de dönüyo mu?? Keremi bıraksan ve Mertle gelsen oluyo mu?? Yani forum uzak mı bulunduğub yere? Kendin gelemez misin?? Üzüldüm yaaaaa

Yaaaaaaa annen de dönüyo mu?? Keremi bıraksan ve Mertle gelsen oluyo mu?? Yani forum uzak mı bulunduğub yere? Kendin gelemez misin?? Üzüldüm yaaaaa
Annem dönmüyo Allahtan
Bak o da olabilir
Büyük ihtimalle cumartesi görüşeceklermiş zaten
Sıkıntı yohh

Havuçlu keke ben de bayılıyorummmmm.
Çaylı kek de güzel oluyor.

Çok hoş. Ben de üçünüzün birlikte olduğu fotoyu çok beğendim.

Bir diş vakası daha.
Saol canım
Tarif versene kıss

Allahıma pıçaklarım kendimi
Annem dönmüyo Allahtan
Bak o da olabilir
Büyük ihtimalle cumartesi görüşeceklermiş zaten
Sıkıntı yohh
Noldo şimdi ben anlamadi
Geliyon yani dimi
Bana nema problema de

geç kalkınca hakikaten günün beti bereketi olmuyor.
zaten gün kısacık.
eşimle biraz direksiyon çalıştık, kısa bi market alışverişi yaptık.
dönüşte bi yemek yedik akşam oldu..
mutfakta yapacak işlerim var, daha kötüsü yorgunum ve uykum geldi.

Gerçekten erken kalkan yol alıyor. Ben 8de kalkınca bile bi tuhaf hissediyorum :)

Biz de oğluşla bomboş bigün geçirdik. Biraz boyama yaptık. Legolarla oynadık. Çamaşır topladık. Yemek yedik. Caillou izledik. Kurt seyit ve şura final izledik o uyusun börek ve ütü faslı var oh oh

kesınlıkle katılıyorum
ayılamıyosun aptal gıbı oluyosun.gün heba oluyor

biz butun haftasonları babasız aynen anlattığın gıbı boş günler gecırıyoruz.bazen gına geliyor boşayasım gelıyo la kocayı..

ben de kek yaptım çikolatalı,bakalım nasıl olcek.bu bıtınce de senın havuçluyu denicem.sen nıye börek yapıyon şimdi

Yarın öğle arası öğretmenler günü kutlıcaz. Herkes bi çeşit yapıyo. Demedim mi yahu?? Ben bazen içimden konuşurum da hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…