bana da bereketsiz günlerden lütfen Allahım...
tamam söyledin.ben unuttum.yarım akıllı :)Yarın öğle arası öğretmenler günü kutlıcaz. Herkes bi çeşit yapıyo. Demedim mi yahu?? Ben bazen içimden konuşurum da hahaha
annem haftasonları giderse evıne çok çekilmez oluyor gerçekten.annemle kardeşim bende kalıyolar.haftasonları gıtmedıklerınde hıc aramıyom kocayı falan:)Destiny çok zor ya haftasonları kocasız. Akrabalarım falan olsa burda belki takmam gerçi
tamam söyledin.ben unuttum.yarım akıllı :)
annem haftasonları giderse evıne çok çekilmez oluyor gerçekten.annemle kardeşim bende kalıyolar.haftasonları gıtmedıklerınde hıc aramıyom kocayı falan:)
yaz tatılı berbat geçmişti.ceylınle aksama kadar yalnız.
Kocalara ne çok değer veriyox hahahhahahah
Hahaahhah. Yine de Allah başımızdan eksik etmesinnnnhı cook:)) gözümün nuru:)
Amin diyeyim:)Hahaahhah. Yine de Allah başımızdan eksik etmesinnnn
Oğluş uyudu. Ben başlıyorummmmmmmmmmmm :)
Haahhaa ya ne çılgınsın sen kızımmmEvet bi an delirdiydim:)
Ikıncı mesajı okuyunca duruldum
Ehhehe :)Muhtemelen sen neden kek yapiyorsan o sebeple
Boşver o iş bize gelmez :)bana da bereketsiz günlerden lütfen Allahım...
pek de boş geçmiş gününüz yafuuuuGerçekten erken kalkan yol alıyor. Ben 8de kalkınca bile bi tuhaf hissediyorum :)
Biz de oğluşla bomboş bigün geçirdik. Biraz boyama yaptık. Legolarla oynadık. Çamaşır topladık. Yemek yedik. Caillou izledik. Kurt seyit ve şura final izlediko uyusun börek ve ütü faslı var oh oh
Allahımm! eaglee ye bir bereketsiz günbana da bereketsiz günlerden lütfen Allahım...
heralde içinden konuşmuşsun bu seferYarın öğle arası öğretmenler günü kutlıcaz. Herkes bi çeşit yapıyo. Demedim mi yahu?? Ben bazen içimden konuşurum da hahaha
tam tarifi versene kuzuuuu!Havuçlu banko valla kesin yap bacımmmm :)
kız senin kocaya ihtiyacın mı var hala? anne yanında, bacı yanındatamam söyledin.ben unuttum.yarım akıllı :)
annem haftasonları giderse evıne çok çekilmez oluyor gerçekten.annemle kardeşim bende kalıyolar.haftasonları gıtmedıklerınde hıc aramıyom kocayı falan:)
yaz tatılı berbat geçmişti.ceylınle aksama kadar yalnız.
Kocalara ne çok değer veriyox hahahhahahah
amiiinÖğretmen arkadaşlarım günümüz kutlu olsunnnnnn. Hakettiğimiz değeri gösteren veli ve öğrencilerimiz olsun inşallah. :)
akıllı busmai seniiiiiiKızlar benim kv bugün yan binaya taşındı vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
Hemen siftahı yaptık; merti onlara bırakıp avm ye gittiksiftah bizden bereketi Allahtan
İnşallah sıkıntı olmadan yaşarız
Haahhaa ya ne çılgınsın sen kızımmm
Ehhehe :)
Boşver o iş bize gelmez :)
kızlar, bedava pekmez baldan tatlıdır. siz de şu yarışmada oy kullanın. belkim çıkar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?competitions/granit-devri-basladi.4/
geçenlerde hediye bakarken bu granit tencerelere de baktım, epey ağırlar.
tabi şimdi malzeme taş türevinden olduğu için normal de alışmak zaman alabilir, benim için yani
yeri gelmişken sorayım, annem hediye alacak. şu elektrikli semaverlerden kullanan var mı?
hangi marka, model ve özelliklleri tavsiye edersiniz? teşekkürler
geçen benim tencere aldığım akrabaya yeni ev hediyesi alacak annem de.Semaver benim kvlerde vardı arçelikti ve memnunlardı. Bende elektrikli çaydanlık var tefalin. Hep onu kullanıyoruz ama çok bereketli değil bence :)
Bana ilk evlendiğimde hediye gelmişti arzum , altı üstü plastik ve renkli olanlardan , ben ondan hiç memnun kalmadım, plastik kokusu oluyordu çayda,geçen benim tencere aldığım akrabaya yeni ev hediyesi alacak annem de.
pek matah bi şey olmadığını biliyorum da işte o hanımın hoşuna gider diye düşündü annem.
bizim yazlıkta vardı bi tane, ben evlenirken almıştık, korkmazdı heralde. üstü porselenliler daha iyi galiba biraz bakayım..
Semaverim yok ama hoşuma gidiyor. Çaycıları sevmiyorum.geçen benim tencere aldığım akrabaya yeni ev hediyesi alacak annem de.
pek matah bi şey olmadığını biliyorum da işte o hanımın hoşuna gider diye düşündü annem.
bizim yazlıkta vardı bi tane, ben evlenirken almıştık, korkmazdı heralde. üstü porselenliler daha iyi galiba biraz bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?