Allalla. Gıt bı doktora ilerlemeden canım.zumraya astronit montlardan ariyorum yasire ablamin oglununkini giydirmistm ama simdi ayni zamanda dogim yaptigimiz icin yeni almam gerekiyo bir turlu bulamadm heryer yagmalanmis gibi zaten ikisiyle avmde olmak cok ama cok zor oluyo neyse merakli minik dergisini aldik cikartmalar poster ve eslestirme kartlari falan var tubitak hazirlamis duymussunuzdur belki ama bk arkadasimin cocugu hep bu dergiden okuyo zehir gibi benden cok biliyo bakalim yarin sabah vericem ins ilgisini ceker bu arada disim yine agrimaya basladi iltihap gecmedimi.nedir yahuu
Gunaydın canım iyi nöbetler kolay gelsin:)Günaydınlar herkeseeeeeee güzel bir gün olsun inşallah.
Sabah ertelemeye çalıştığım saati kapatmışım. Dolayısı ile motor taktım coştum
Bornum kıyamam ya uyuz diş!! Neyse yarın belli olur akibetin. Astronot monlar bana çok kullanışsız geliyo nedense. Kapalı mekana girince çıkarması falan. İnşallah bulursun canım.
Herkese kolay gelsinnn ama en çok nöbetçilere :)
Canım ya iki kuzuna da kıyamamGünaydın , hayırlı cumalar kızlar,
Cansel, hoşgeldin cnm sorun çözülmüş sevindim
Born, yavaş yavaş geçer iltihap insallah, ctesi Dr.un durumuna bakıp karar verir , iltihap tamamen kurumadan çekmiyorlar bildiğim kadarıyla .. Meraklı minik kızımın en sevdiği, yapışkanları bütün çocuklar çok seviyor genelde ve eşleştirme kartları ile de değişik değişik oyunlar oynanabiliyor, seviyoruz biz... Astronot mont Selim'in var çok az giyilmiş , eğer rengini beğenirsen zümraya verebiliriz, üşümesin kuzucukKızımın da çok güzel pembe bir tane vardı ama o yok şimdi ..
Dün artık sayamadığım çokluktaki yeni kbb uzmanımıza gittik, Selim'in kulak sıvısı yazın kurumuş çok şükür, ama geniz eti çok büyük, çocuk kış ayında eziyet çekiyor resmen, onun geniz eti ameliyatı, ablamızın da geniz eti+Sağ kulakta biriken sıvıya tüp takma operasyonu olması lazım ); ameliyattan kaçış yok, geçen yıl hep erteledim, yaz ayından umutluydum, az da olsa düzelme olmuş ama yine de ameliyat olacaklar ... insallah kolayca olup kurtulur kuzular... Allah bütün hasta yavrulara şifa versin insallah...
Hepinize hayırlı huzurlu günler
İnş. Çok kolay olur canım.Günaydın , hayırlı cumalar kızlar,
Born, yavaş yavaş geçer iltihap insallah, ctesi Dr.un durumuna bakıp karar verir , iltihap tamamen kurumadan çekmiyorlar bildiğim kadarıyla .. Meraklı minik kızımın en sevdiği, yapışkanları bütün çocuklar çok seviyor genelde ve eşleştirme kartları ile de değişik değişik oyunlar oynanabiliyor, seviyoruz biz... Astronot mont Selim'in var çok az giyilmiş , eğer rengini beğenirsen zümraya verebiliriz, üşümesin kuzucukKızımın da çok güzel pembe bir tane vardı ama o yok şimdi ..
Dün artık sayamadığım çokluktaki yeni kbb uzmanımıza gittik, Selim'in kulak sıvısı yazın kurumuş çok şükür, ama geniz eti çok büyük, çocuk kış ayında eziyet çekiyor resmen, onun geniz eti ameliyatı, ablamızın da geniz eti+Sağ kulakta biriken sıvıya tüp takma operasyonu olması lazım ); ameliyattan kaçış yok, geçen yıl hep erteledim, yaz ayından umutluydum, az da olsa düzelme olmuş ama yine de ameliyat olacaklar ... insallah kolayca olup kurtulur kuzular... Allah bütün hasta yavrulara şifa versin insallah...
Sıkıntılı işler bunlar. Allah kolaylık versin canım.Günaydın , hayırlı cumalar kızlar,
Ben dun haberlerde izlemiştim. Cok üzücü ya. Allahım en ıyısını senbılırsın yinede.Kızlar, ilimizde dün iki öğretmen sınava giderken vefat etti. Çok üzülmüştüm.birinin üç yaşında çocuğu varmış. Annesine çok düşkünmüş, annesi 10 dk geç gelse ortalığı yıkarmış. Duyunca içim parçalandı.dünden beri bir tuhafım.
Şok oldum yaKızlar, ilimizde dün iki öğretmen sınava giderken vefat etti. Çok üzülmüştüm.birinin üç yaşında çocuğu varmış. Annesine çok düşkünmüş, annesi 10 dk geç gelse ortalığı yıkarmış. Duyunca içim parçalandı.dünden beri bir tuhafım.
Allah Şafii ismiyle acil şifalar versin inş çabucak toparlanır.Gunaydın kızlar
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkca hooooop ordayız:)
Kocam evde izinli bugun. Yenı kalkttık.
Bir de dua istiyorum. Bahsettıgım arkasım dogum yaptı. Dun bebek ameliyat oldu. Bagırsak arasında kopukluk varmış. Sanırım eklediler. Diğer ihtimal de dawn sendromuydu. Onu sormaya dilim varmadı. Teli acmıyor. Vatsaptan haber alabılıyorum. Duanıza katın olurmu.
hala net değil, bir ay içinde sanırım. kv nin evi tam bi alem.. o kadar çok eşya var ki anlatamam.Ooooo, macera dolu saatler.
Şimdiden kolay gelsin.ev toplamak, taşınmak çok zormuş. Ne zaman taşınıyorsunuz?
annesine mi benziyormuş o küçük kuzuuuu?!benim.de bebek gorme misafirlerimden bir kisim daha vardi bugun bunu da atlattik bi kac grup daba kaldi onlar da gecince rahatlicam ins o degil zumra misafirlere hep usluymus gibi takilmiyo mu ama cok tatli oldu yaw bide bana benzetmeye basladilar degmeyin keyfime :)
hepi topu diyette 5. gün ama ben de kaçamak yapıyorum. ne olacak bu halimizElmalı kek yaptım bugün ve dayanamayıp tırtıkladım minnacık bi dilim. Pişmanımmmmmmmm. Ama olan oldu :/
astronot mont bana da kullanışsız gibi geliyor. ama mothercare de görüyorum. bi bak istersen..zumraya astronit montlardan ariyorum yasire ablamin oglununkini giydirmistm ama simdi ayni zamanda dogim yaptigimiz icin yeni almam gerekiyo bir turlu bulamadm heryer yagmalanmis gibi zaten ikisiyle avmde olmak cok ama cok zor oluyo neyse merakli minik dergisini aldik cikartmalar poster ve eslestirme kartlari falan var tubitak hazirlamis duymussunuzdur belki ama bk arkadasimin cocugu hep bu dergiden okuyo zehir gibi benden cok biliyo bakalim yarin sabah vericem ins ilgisini ceker bu arada disim yine agrimaya basladi iltihap gecmedimi.nedir yahuu
o kadar uzmana gittin ki, artık hepsi de aynı şeyi söylüyorsa mecbur olacak bu operasyonlar.Günaydın , hayırlı cumalar kızlar,
xKızlar, ilimizde dün iki öğretmen sınava giderken vefat etti. Çok üzülmüştüm.birinin üç yaşında çocuğu varmış. Annesine çok düşkünmüş, annesi 10 dk geç gelse ortalığı yıkarmış. Duyunca içim parçalandı.dünden beri bir tuhafım.
Sıkıntılı işler bunlar. Allah kolaylık versin canım.
Ben dun haberlerde izlemiştim. Cok üzücü ya. Allahım en ıyısını senbılırsın yinede.
Bakacak bîrileri vardır ama anne gibi olacak mı? Annenin eksikiği başka bence.her gün evden çıkıyoruz ama dönebilecek miyiz hiç düşünmüyoruz.Şok oldum yaAllah teksiratlarını affetsin. Sabır versin geride kalanlara. Biz çok etkileniyoruz ama aslında en kolay o çocuk unutur... İnşallah ona çok iyi bakacak akrabaları vardır.
Allah korusun hepimiziBakacak bîrileri vardır ama anne gibi olacak mı? Annenin eksikiği başka bence.her gün evden çıkıyoruz ama dönebilecek miyiz hiç düşünmüyoruz.
slm canlar.. cumanız mübarek olsun.. nenedeyiz bugün, telefonun şarjı da %1de, bilmiyorum
belki de şuan kapanmıştır. herkes de şarj aletini yanına almış.. ig yi de takip edemiyorum şuan..
Allah Şafii ismiyle acil şifalar versin inş çabucak toparlanır.
benim içime öyle doğuyor ki; zihinsel anlamda problemi olmayan bi bebek o..
inş Rabbim annesinin yüzünü güldürecek..
hala net değil, bir ay içinde sanırım. kv nin evi tam bi alem.. o kadar çok eşya var ki anlatamam.
küçük bi kısmını hallettik.
annesine mi benziyormuş o küçük kuzuuuu?!pazar günü kucağıma alıp bi koklayayım onu..
hepi topu diyette 5. gün ama ben de kaçamak yapıyorum. ne olacak bu halimiz
astronot mont bana da kullanışsız gibi geliyor. ama mothercare de görüyorum. bi bak istersen..
ikinci günden itibaren antibiyotik etki eder aslında. hala niye ağrıyor bu diş?
o kadar uzmana gittin ki, artık hepsi de aynı şeyi söylüyorsa mecbur olacak bu operasyonlar.
Rabbim dermansız dert vermesin.
ne zaman düşünüyorsunuz? sömestr tatilinde mi, yaza mı kalacak?
x
Allah rahmet eylesin. bu ayrılıklara can dayanmıyor. Allah sabır versin..
Bakacak bîrileri vardır ama anne gibi olacak mı? Annenin eksikiği başka bence.her gün evden çıkıyoruz ama dönebilecek miyiz hiç düşünmüyoruz.
Ilbilge allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin inşallah. O çocuğun yüzü hep gülsün, guzelliklerle geçsin inşallah hayatı
Ay ne biliyim nolacaz yaaaaaama yılmak yok :)
Öyle deme. Yani kimisi çok şanssız oluyor ve ne akrabadan ne üvey anneden yana yüzü gülmüyor. Benim arkadaşımın ikinci evliliğinde eşinin de bir çocuğu vardı. Ve ona okadar iyi baktı ki kendi çocuğundan ayırmadı. Düşünki çocuk ona "iyiki annemsin" diyor. Yani Allah'ım bize veya çocuklarımıza ne yazmış hiç bilmiyoruz. İnşallah hep iyilerle karşılaşırız hepimiz. Ve dediğin gibi evden bazen küs veya kavgalı çıkıyoruz ama döneceğimizin garantisi yok... Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Amin.ilbilge başımız sağolsun. şehit öğretmenimizin evladı hepimizin evladı umarım farkına varan olur etrafında
pamukhelva geçmiş olsun canım kuzular kolayca iyileşir inşallah.
bizde asayiş berkemal. kuzular zıvanadan çıktıoyunun biri bin para ben keyiften dörtköşe...hiçbirşeylerini kaçırmak istemiyorum ama takip edemiyorum
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?