- 8 Ağustos 2011
- 11.776
- 9.309
- 448
benim mahmur gözler nolcek peki?Oy gaddar:)kıymam mahmur gözlere
Banada al ağlarım. Ben sana verırım paasnı canım. Hıc vaktım yok
bi tane mi şok var koca şehirde?Oxford vardı da biz mi okumadıkkkk:) merkezdeki şok kapandı burda. Ama zaten blok almıcam ben bu sıpacana daha fazla :)
Güzel mantık
oooh, keyfekederHerkese günaydın. Ayşecik ne oluyor demiştir. İyi yapmışsın ama.
Bugün evdeyim. Biz de yeni uyandık. Kızımla güzel bir kahvaltı yapmak istiyorummmm.
ne bilecek kızıııım? 45 kilo hatun. bildiğin kemiğin üstüne deriKim kimi nereye satıyorkız sen 44 beden ve üstünde kıyafet bulmak ne zor bilmiyonnnnn :) öpüyom seni teşekkür ederim :)
sana bi akıllı telefon bi de internet paketi lazım bacım :)günaydın kızlar.nasılsınız? bir haftadır annemlerdeydim net yok. eve gelince yazıyorum anca. neler yapıyorsunuz?az geçmişi okudum da pembe geçmiş olsun canı rahatsızmışın. born canım geçen yazdığına cevap veremedim. canım bulursan yardımcı birini muhakkak al evine çok şey farkedecek hayatında Maşallah Barekallah.hem çocuklara da ii geldi benim.en aazından büyükle daha çok ilgilenebiliyorum yani.Allah nasip ederse çocuklar büyünce de devam edecem bu yardımcı olayına .busmai nişana az kalmış bacım Allah hayırlara vesile kılsın.bir ömür mutlu olurlar İnşallah.destiny kusura bakma ben ecrinle seni karıştırdım.sıradaki hamiş sen misin yıksa?:) bu arada iki çocuklu olmak da güzel korkutmuşum ya:)bıraz zor ama şimdi 3.5 aylık olunca rahatladığımı hissetmeye başladım azcık azcık.
nfk sltan canım kardeşim arayacam seni ya bugün ya cuma.inan çok yoğunum ondan sebep aramıyorum yoksa aklımdasın.gelen giden fazla.ağız tadıyla gonuşaşmak isterem ben:)))
toğın diğer güzelleri sizler nasılsınız.buluşuyorsunuz ama benhiç kıskanmadım ve de merak etmiyorum sizi hıh((((((((((((
Ben sana dikerim canım:) dert etme. Kafanı bozma:)Kim kimi nereye satıyorkız sen 44 beden ve üstünde kıyafet bulmak ne zor bilmiyonnnnn :) öpüyom seni teşekkür ederim :)
Tabı efenım yapın kahvaltınızı :)Herkese günaydın. Ayşecik ne oluyor demiştir. İyi yapmışsın ama.
Bugün evdeyim. Biz de yeni uyandık. Kızımla güzel bir kahvaltı yapmak istiyorummmm.
Bana almadın dımı hain köftebenim mahmur gözler nolcek peki?
bundan sonra böyle 7de ayağa dikicem. 12.30da yatıp 9da kalkma devri bitti
seti aldım. neva değil başka bi markaymış. setin içeriği aynı ama daha hafif parçalar.
kenarları da pahlı olaydı, daha iyi olurdu.. bizimki başladı oynamaya..
bi tane mi şok var koca şehirde?
burada 200 metre arayla 3-4 şube
fırlatıp kırıp dökme potansiyeli olan bebeler için tavsiye edilmez zatii
Kız o kadar değil abartma yav:)ne bilecek kızıııım? 45 kilo hatun. bildiğin kemiğin üstüne deri
Almam mi kiii?! Aldım tabi. Kendime almam, sana alirim :)Bana almadın dımı hain köfte
Kız o kadar değil abartma yav:)
Güle güle kullansın bıdık.benim mahmur gözler nolcek peki?
bundan sonra böyle 7de ayağa dikicem. 12.30da yatıp 9da kalkma devri bitti
seti aldım. neva değil başka bi markaymış. setin içeriği aynı ama daha hafif parçalar.
kenarları da pahlı olaydı, daha iyi olurdu.. bizimki başladı oynamaya..
bi tane mi şok var koca şehirde?
burada 200 metre arayla 3-4 şube
fırlatıp kırıp dökme potansiyeli olan bebeler için tavsiye edilmez zatii
Arkadaşımın oğlunda uyku problemi çok fazla. 3,5 yaşında hala geceleri uyumuyor. Uyku apnesi testine götürmeyi düşünüyorlar....................
Yaşasın teog.onun için evdeyim ama yarın sınav görevim var.Günaydın hanımlar,
Teog sınavı nedeni ile bugün ve yarın, bizim küçük hanımın okulu tatil, evdeyiz cümbüşteyiz insallah
yarın farklı bir kbb doktoruna götüreceğim kuzucukları, bakalım değişen birşey olmuş mu ? Geceleri fena öksürüyorlar.
Bebek mağazalarından indirim haberleri gelmeye başladı, pazar günü alışverişe de akarız belki
Bahar, iyi olmanıza sevindik cnm, biz de seni merak ediyoruz, ig yok mu sende
Eagle, buluşmaya gelmen için bir mani çıkmaz insallah.
Nfk sultan, indirimlerin habercisi sağolasın bakalım biz de bi bugün
Pembişim . Geçmiş olsun , bugün daha iyisindir insallah ..
Ilbilge, güzel günler size de prensesle..
Busmai, Kereme bak, gece uyanıp ışığı aç oyun oynaAlem çocuk ,
Born, insallah uykuya doyacağın günler yakın olsun, Yasircik neden ağlıyor acaba, kıyamam kuzucuğa, senin diş ağrın da hafiflemiştir insallah ...
Sağlıklı güzel günler hepinize
az önce kargo geldi, adamın başında motosiklet kaskı, dizinde dizlik falan var.
bizimki diyor ki; 'anne asker geldi, dürbünü nerde?' çok hoşuma gitti yaaa
Maşallah kuzulara.Maşallah Ayşeciğin dillerine , dürbünü merak edermiş
Gece de bizimkiler diş fırçalama , pijama giyme faslında aralarında konuşuyorlar ; kızım uyumak istemiyor ya ç kardeşine diyor ki ; gel salonda oyun oynayalım, ben sana şarkı söyleyeyim ,
Selimin cevabı ; gece oldu Abba, güneş doğsuuun sabah olsun öyle söyle.
Şimdi gece oldu, benim şurda uyumam gerek( Yatağını gösteriyor )
okudun di mi sayfaları? adem güneş'in de tespiti bu, yani başka bi fizyolojik sebep yoksamaşallah size koca adam olmuş ablayı uyutacak..bizde ise hadi uyku saati diyoruz: gülsüm: daha karanlık olmadıııııı..ömer de inadına bak karanlık oldu der ama roller her gece değişir:)
kızım bence bağlılık sorunu yaşıyor ama nasıl ve neden çözemiyorum...ömeri kıskanıyor ve ağlayarak anlatıyor kendini...uyku terörü hep vardı...aslına bakarsanız kendi başına vakit geçirdiği için bazen daha az temas kuruyor bizimle ömer daha bağımlı gibi geliyor ama ömer gündüz doyuruyor kendini bizden yana gülsüm biraz daha aç bırakıyor galiba...az kucak isteyen çocuk da benim işime geliyor durup dururken kucağıma gel demiyordum ama farkedeli gel kucağıma sakinleş deyince hep geliyor be başını omzumuza göğsümüze yaslıyor...normalde bunu hep ömer yapardı şimdi gülsüm de başladı...
Kurban olurummmmmmmm. Demekki gül yüzlü Gülsüm koala mode istiyor annesiiiii. Allah kolaylık versin canım sana.okudum muhtarım yazıyı...aslında çok öpüşüp koklaşıyoruz ama daha fazlasını istiyor demekki..çoğul bebekler bu konuda dezavantaj işteömer kötü örnek oluyor . bu ara bizi hep ömere kaptırmamaya çalışıyor hep kucakta geziyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?