Günaydın. Teog görevim mefeniyle sabahın köründe (7.15) evden çıkacağım. Üstelik kar kar var, hava buz gibi. Dönüşte evde temizlik olduğu için kızımla avm keyfi yapmayı planlıyorum.
Gunaydın kızlar
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkca hooooop ordayız:)
Kocam evde izinli bugun. Yenı kalkttık.
Bir de dua istiyorum. Bahsettıgım arkasım dogum yaptı. Dun bebek ameliyat oldu. Bagırsak arasında kopukluk varmış. Sanırım eklediler. Diğer ihtimal de dawn sendromuydu. Onu sormaya dilim varmadı. Teli acmıyor. Vatsaptan haber alabılıyorum. Duanıza katın olurmu.
S.a.
Gece yarisindan sonra yatan Ayşe..
okuduğu kitaptakileri düşünüp bi turlu uyuyamayan ve bir saat sonra ancak dalan ben..
sabaha karsi kabuslar yetmezmiş gibi musallat olan sivrisinek (eşimin intikami aci oldu)
5-7 arasi uykusu acilinca bi daha uyuyamayan Ayşecik.
Sağolsun kahvaltisini kendi yapip giden es,
ardından bu saate kadar uyuyan ana-kiz..
Biraz karmasik oldu, ama son 12 saatin ozeti bu.. ama kahvalti yapalim donucem ben size
S.a.
Gece yarisindan sonra yatan Ayşe..
okuduğu kitaptakileri düşünüp bi turlu uyuyamayan ve bir saat sonra ancak dalan ben..
sabaha karsi kabuslar yetmezmiş gibi musallat olan sivrisinek (eşimin intikami aci oldu)
5-7 arasi uykusu acilinca bi daha uyuyamayan Ayşecik.
Sağolsun kahvaltisini kendi yapip giden es,
ardından bu saate kadar uyuyan ana-kiz..
Biraz karmasik oldu, ama son 12 saatin ozeti bu.. ama kahvalti yapalim donucem ben size
Ooooo, macera dolu saatler.görümceciim gelmiş, kv nin evinde taşınmaya hazırlık bazı paketleme işleri yapıcaz beraber.
görüşürüz canlar, öpüyorum..
Ben de arkadaşlarımla buluştum öğle yemeği babında. Eve bi geldim ki oğluş uyumamış. Şimdi de takılıyoz işte :)Minikkuşum uyudu, henüz avm'ye gidemedik.
Oh ne güzel. Kız kıza takılmanın tadı da bir başka.Ben de arkadaşlarımla buluştum öğle yemeği babında. Eve bi geldim ki oğluş uyumamış. Şimdi de takılıyoz işte :)
Yerim o bıdığı. Ne güzel işte annesi misafirlerin yanında üzmemiş seni.benim.de bebek gorme misafirlerimden bir kisim daha vardi bugun bunu da atlattik bi kac grup daba kaldi onlar da gecince rahatlicam ins o degil zumra misafirlere hep usluymus gibi takilmiyo mu ama cok tatli oldu yaw bide bana benzetmeye basladilar degmeyin keyfime :)
Sus bakiim sen annesin:) anneler uyumaz:)benim mahmur gözler nolcek peki?
bundan sonra böyle 7de ayağa dikicem. 12.30da yatıp 9da kalkma devri bitti
seti aldım. neva değil başka bi markaymış. setin içeriği aynı ama daha hafif parçalar.
kenarları da pahlı olaydı, daha iyi olurdu.. bizimki başladı oynamaya..
bi tane mi şok var koca şehirde?
burada 200 metre arayla 3-4 şube
fırlatıp kırıp dökme potansiyeli olan bebeler için tavsiye edilmez zatii
Bunları bilaharre incelicimYeni basladim; Adem Gunes'in yeni kitabi 'çocuk neyi neden yapar?' dan ilgili bölüm;
' 4 yaşından öneki dönemde çocuk gece kalkıp bağırarak ağlıyorsa, anne baba yanına gittiği halde çocuğu teselli edemiyorsa, aksine çocuk daha da hırçınlanıyorsa, buna gece terörü diyoruz. sorunun kaynağını bulmada aşağıdaki sorular rehberlik edebilir:'
Sen ne biliyon dürbünü:)az önce kargo geldi, adamın başında motosiklet kaskı, dizinde dizlik falan var.
bizimki diyor ki; 'anne asker geldi, dürbünü nerde?' çok hoşuma gitti yaaa
Ceyline öyle hadi kızım aksam oldu yatalım dicem ceylin de yatacak. OlduMaşallah Ayşeciğin dillerine , dürbünü merak edermiş
Gece de bizimkiler diş fırçalama , pijama giyme faslında aralarında konuşuyorlar ; kızım uyumak istemiyor ya ç kardeşine diyor ki ; gel salonda oyun oynayalım, ben sana şarkı söyleyeyim ,
Selimin cevabı ; gece oldu Abba, güneş doğsuuun sabah olsun öyle söyle.
Şimdi gece oldu, benim şurda uyumam gerek( Yatağını gösteriyor )
Bunlarmı bizi eğitiyor biz mi bunlarımaşallah size koca adam olmuş ablayı uyutacak..bizde ise hadi uyku saati diyoruz: gülsüm: daha karanlık olmadıııııı..ömer de inadına bak karanlık oldu der ama roller her gece değişir:)
kızım bence bağlılık sorunu yaşıyor ama nasıl ve neden çözemiyorum...ömeri kıskanıyor ve ağlayarak anlatıyor kendini...uyku terörü hep vardı...aslına bakarsanız kendi başına vakit geçirdiği için bazen daha az temas kuruyor bizimle ömer daha bağımlı gibi geliyor ama ömer gündüz doyuruyor kendini bizden yana gülsüm biraz daha aç bırakıyor galiba...az kucak isteyen çocuk da benim işime geliyor durup dururken kucağıma gel demiyordum ama farkedeli gel kucağıma sakinleş deyince hep geliyor be başını omzumuza göğsümüze yaslıyor...normalde bunu hep ömer yapardı şimdi gülsüm de başladı...
İnşallah canımCanım inşallah sağ salim kurtulurlar bu sınavdan
Dün ben oğluşa o şarkıyı söyledim. Teyzelerle buluşucaz oğlum dedim. O da gaza gelip hemen evden çıkmak istedi. Ben de yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayız dedim
Sizin şu çılgın hayatınız :) ya bu mevsimde ne sivrisineği Allah aşkına???
Hadi kolay gelsin.görümceciim gelmiş, kv nin evinde taşınmaya hazırlık bazı paketleme işleri yapıcaz beraber.
görüşürüz canlar, öpüyorum..
Şimdi gitmişsinizdir sanırım iyi gezmeler canımMinikkuşum uyudu, henüz avm'ye gidemedik.
Ya aslında bu bebek görmelerıne gıderken misafir kendı ıkramlığını kendı getırır adeti olsa. Guzel olurdubenim.de bebek gorme misafirlerimden bir kisim daha vardi bugun bunu da atlattik bi kac grup daba kaldi onlar da gecince rahatlicam ins o degil zumra misafirlere hep usluymus gibi takilmiyo mu ama cok tatli oldu yaw bide bana benzetmeye basladilar degmeyin keyfime :)
Ben de bugun senın havuçlu keki yaptım. Sonuç perfect. Ceylin de bahaneyle havuç yemiş oldu sayende. Saol canElmalı kek yaptım bugün ve dayanamayıp tırtıkladım minnacık bi dilim. Pişmanımmmmmmmm. Ama olan oldu :/
Afiyet bal olsun ve ellerine sağlık canım.Sus bakiim sen annesin:) anneler uyumaz:)
Bunları bilaharre incelicim
Sen ne biliyon dürbünü:)
Ceyline öyle hadi kızım aksam oldu yatalım dicem ceylin de yatacak. Oldu
Bunlarmı bizi eğitiyor biz mi bunları
Cözemedim henuz
İnşallah canım
Kalpler birmiş pembişim:) fikrimiz aynı zikrımız aynı:) parti sloganı gibi oldu be:)
Bu mevsimde sivrısınek olayına guluyom nfkcım kusuruma bakma. Acaba ilaçlatsalar mı evi. Gercı tasınacaklar. Ben bunları nıye nfk ya değilde sana yazıyorum onu da bılemedim:)
İyi değilim aslında bugun. Bacım afedersin Guluyom oynuyom ama eski oynaşım aklımdan cıkmıyo hesabı. Guldugume bakmayın yani.
Hadi kolay gelsin.
Şimdi gitmişsinizdir sanırım iyi gezmeler canım
Ya aslında bu bebek görmelerıne gıderken misafir kendı ıkramlığını kendı getırır adeti olsa. Guzel olurdu
Ben de bugun senın havuçlu keki yaptım. Sonuç perfect. Ceylin de bahaneyle havuç yemiş oldu sayende. Saol can
Afiyet bal olsun ve ellerine sağlık canım.
Sen niye iyi değilsin bakıyimmmmmm????
Oğluşum 4ü biraz geçe yattı. Arada bi kalktı sarıldım geri uyudu. Şuan hala uyuyor ki saat 7 oldu nerdeyse. Bu gece uzun olacakkkkkk
Of ya yine mi?geçmiş olsun canım.zumraya astronit montlardan ariyorum yasire ablamin oglununkini giydirmistm ama simdi ayni zamanda dogim yaptigimiz icin yeni almam gerekiyo bir turlu bulamadm heryer yagmalanmis gibi zaten ikisiyle avmde olmak cok ama cok zor oluyo neyse merakli minik dergisini aldik cikartmalar poster ve eslestirme kartlari falan var tubitak hazirlamis duymussunuzdur belki ama bk arkadasimin cocugu hep bu dergiden okuyo zehir gibi benden cok biliyo bakalim yarin sabah vericem ins ilgisini ceker bu arada disim yine agrimaya basladi iltihap gecmedimi.nedir yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?