Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın. Teog görevim mefeniyle sabahın köründe (7.15) evden çıkacağım. Üstelik kar kar var, hava buz gibi. Dönüşte evde temizlik olduğu için kızımla avm keyfi yapmayı planlıyorum.

Oyyy kıyamam canım kolay gelsin neyseki sonrasında avm akarrrrrrr

Günaydınlar herkeseeeeee :) güzel birgün olsun inşallahhhh.

Gunaydın kızlar
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkca hooooop ordayız:)

Kocam evde izinli bugun. Yenı kalkttık.

Bir de dua istiyorum. Bahsettıgım arkasım dogum yaptı. Dun bebek ameliyat oldu. Bagırsak arasında kopukluk varmış. Sanırım eklediler. Diğer ihtimal de dawn sendromuydu. Onu sormaya dilim varmadı. Teli acmıyor. Vatsaptan haber alabılıyorum. Duanıza katın olurmu.

S.a.

Gece yarisindan sonra yatan Ayşe..
okuduğu kitaptakileri düşünüp bi turlu uyuyamayan ve bir saat sonra ancak dalan ben..

sabaha karsi kabuslar yetmezmiş gibi musallat olan sivrisinek (eşimin intikami aci oldu)
5-7 arasi uykusu acilinca bi daha uyuyamayan Ayşecik.

Sağolsun kahvaltisini kendi yapip giden es,
ardından bu saate kadar uyuyan ana-kiz..
Biraz karmasik oldu, ama son 12 saatin ozeti bu.. ama kahvalti yapalim donucem ben size

Canım inşallah sağ salim kurtulurlar bu sınavdan

Dün ben oğluşa o şarkıyı söyledim. Teyzelerle buluşucaz oğlum dedim. O da gaza gelip hemen evden çıkmak istedi. Ben de yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayız dedim

Sizin şu çılgın hayatınız :) ya bu mevsimde ne sivrisineği Allah aşkına???

görümceciim gelmiş, kv nin evinde taşınmaya hazırlık bazı paketleme işleri yapıcaz beraber.
görüşürüz canlar, öpüyorum..

görümceciim gelmiş, kv nin evinde taşınmaya hazırlık bazı paketleme işleri yapıcaz beraber.
Ooooo, macera dolu saatler.
Şimdiden kolay gelsin.ev toplamak, taşınmak çok zormuş. Ne zaman taşınıyorsunuz?

benim.de bebek gorme misafirlerimden bir kisim daha vardi bugun bunu da atlattik bi kac grup daba kaldi onlar da gecince rahatlicam ins o degil zumra misafirlere hep usluymus gibi takilmiyo mu ama cok tatli oldu yaw bide bana benzetmeye basladilar degmeyin keyfime :)

Ben de arkadaşlarımla buluştum öğle yemeği babında. Eve bi geldim ki oğluş uyumamış. Şimdi de takılıyoz işte :)
Oh ne güzel. Kız kıza takılmanın tadı da bir başka.

Yerim o bıdığı. Ne güzel işte annesi misafirlerin yanında üzmemiş seni.

Elmalı kek yaptım bugün ve dayanamayıp tırtıkladım minnacık bi dilim. Pişmanımmmmmmmm. Ama olan oldu :/

Sus bakiim sen annesin:) anneler uyumaz:)

Bunları bilaharre incelicim

az önce kargo geldi, adamın başında motosiklet kaskı, dizinde dizlik falan var.
bizimki diyor ki; 'anne asker geldi, dürbünü nerde?' çok hoşuma gitti yaaa
Sen ne biliyon dürbünü:)

Ceyline öyle hadi kızım aksam oldu yatalım dicem ceylin de yatacak. Oldu
Bunlarmı bizi eğitiyor biz mi bunları
Cözemedim henuz
İnşallah canım

Kalpler birmiş pembişim:) fikrimiz aynı zikrımız aynı:) parti sloganı gibi oldu be:)

Bu mevsimde sivrısınek olayına guluyom nfkcım kusuruma bakma. Acaba ilaçlatsalar mı evi. Gercı tasınacaklar. Ben bunları nıye nfk ya değilde sana yazıyorum onu da bılemedim:)
İyi değilim aslında bugun. Bacım afedersin Guluyom oynuyom ama eski oynaşım aklımdan cıkmıyo hesabı. Guldugume bakmayın yani.
Hadi kolay gelsin.
Minikkuşum uyudu, henüz avm'ye gidemedik.
Şimdi gitmişsinizdir sanırım iyi gezmeler canım
Ya aslında bu bebek görmelerıne gıderken misafir kendı ıkramlığını kendı getırır adeti olsa. Guzel olurdu
Elmalı kek yaptım bugün ve dayanamayıp tırtıkladım minnacık bi dilim. Pişmanımmmmmmmm. Ama olan oldu :/
Ben de bugun senın havuçlu keki yaptım. Sonuç perfect. Ceylin de bahaneyle havuç yemiş oldu sayende. Saol can

Afiyet bal olsun ve ellerine sağlık canım.
Sen niye iyi değilsin bakıyimmmmmm????

Oğluşum 4ü biraz geçe yattı. Arada bi kalktı sarıldım geri uyudu. Şuan hala uyuyor ki saat 7 oldu nerdeyse. Bu gece uzun olacakkkkkk

Evet canım uykunun gözune vurmuş senınkı. Kolay gelsın ne diyem:)

zumraya astronit montlardan ariyorum yasire ablamin oglununkini giydirmistm ama simdi ayni zamanda dogim yaptigimiz icin yeni almam gerekiyo bir turlu bulamadm heryer yagmalanmis gibi zaten ikisiyle avmde olmak cok ama cok zor oluyo neyse merakli minik dergisini aldik cikartmalar poster ve eslestirme kartlari falan var tubitak hazirlamis duymussunuzdur belki ama bk arkadasimin cocugu hep bu dergiden okuyo zehir gibi benden cok biliyo bakalim yarin sabah vericem ins ilgisini ceker bu arada disim yine agrimaya basladi iltihap gecmedimi.nedir yahuu

Of ya yine mi?geçmiş olsun canım.
Herkese günaydın?

Günaydınlar herkeseeeeeee güzel bir gün olsun inşallah.

Sabah ertelemeye çalıştığım saati kapatmışım. Dolayısı ile motor taktım coştum

Bornum kıyamam ya uyuz diş!! Neyse yarın belli olur akibetin. Astronot monlar bana çok kullanışsız geliyo nedense. Kapalı mekana girince çıkarması falan. İnşallah bulursun canım.

Herkese kolay gelsinnn ama en çok nöbetçilere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…