Of ya kıyamam sanaSu saate kadar hiiic uyumadum kocam da hasta nasil gidicem dis cektirmeye bilmiyorumm daha gun ayamadi bana
Su saate kadar hiiic uyumadum kocam da hasta nasil gidicem dis cektirmeye bilmiyorumm daha gun ayamadi bana
Pamukhelva geçmiş olsun. Şimdi nasıl selim?Günaydın , güzel hafta sonları hepinize ....
Born , insallah bugün bitecek sıkıntın, Allah yardımcın olsun kolayca hallolsun diş çekimin insallah ..
Gece Selim ağlayıp öksürerek uyandı, ateşini ölçtüm 38,9 olmuş .. Üzerini ferahlattım , ilacını verdim, derken ; ateş 38,1 e inince kendine geldi, kucağımda uykuya daldı.. Insallah gün içinde ve de yarın daha iyi olur ..
Doktoru da görsün bakalım bir , ne diyecek ?
Akşam yemeğine de eşimin abisi gelicekmiş , menü düşünüyorum ??
Herkese sağlıklı gunler ..
Bugün akşsm misafirim var.
Günaydın , güzel hafta sonları hepinize ....
Born , insallah bugün bitecek sıkıntın, Allah yardımcın olsun kolayca hallolsun diş çekimin insallah ..
Gece Selim ağlayıp öksürerek uyandı, ateşini ölçtüm 38,9 olmuş .. Üzerini ferahlattım , ilacını verdim, derken ; ateş 38,1 e inince kendine geldi, kucağımda uykuya daldı.. Insallah gün içinde ve de yarın daha iyi olur ..
Doktoru da görsün bakalım bir , ne diyecek ?
Akşam yemeğine de eşimin abisi gelicekmiş , menü düşünüyorum ??
Herkese sağlıklı gunler ..
Ya o daha hap kadar ne uyku düzeniiiii??? :) bak benim oğluşş nasıl 26 aydan sonra düzeldi :)Hala uyumadi zumra ve hic de uyucak gozu yok ne zaman yaticaz da ne zaman kalkip gelicez:/ bu kiza acil bir uyku duzeni kurmam lazim(
Kızımmmmm şu saat oldu yeni yatıcaz valla pertim çıktıııııoHenuz topice yazan olmamış:) barı ben yazaım.
amiiin!.. herkese günaydın. hayırlı huzurlu, sendromsuz bi gün ve hafta olsun inş..Günaydınlar herkeseeeeeee
yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun. Hastalar iyileşsin, yolcular sağ salim evlerine varsın inşallah
topik, ilk gözağrımız.. onu sevelim ve yaşatalım :)Sevgili topik, bu hatunlar başka sosyal ağlara takıldıkları için seni boşluyorlar üzgünüm
evet, biraz öyle oldu. düşündüm dün topiğe kimse bi şey yazmamıştır diye. hakikaten de öyle oldu..Selam. Herkes gezmede sanırım.
kız, bi şey yapmadım ama pertim çıkmış yaaaHenuz topice yazan olmamış:) barı ben yazaım.
amiiiin!.. dedikodu yapmazsak, bi şey olmaz inşKızımmmmm şu saat oldu yeni yatıcaz valla pertim çıktıııııo
Topiğimize nazar değmesin ve hep bugünki gibi şen şakrak buluşmalarımız olsun inşallah :)
günaydın canım. şöyle bir iki saat geçsin, bir şeyler ye iç. inş keyfin yerine gelir.Günaydın.
bugün çok keyifsiz kalktım. Uykumu alamadım sanırım.
Günaydın.
bugün çok keyifsiz kalktım. Uykumu alamadım sanırım.
amiiin!.. herkese günaydın. hayırlı huzurlu, sendromsuz bi gün ve hafta olsun inş..
selim, mert, kerem bugün daha iyi olur inş..
700 gr vermişim, bunu kutlamak için akşama mantı yapmayı düşünüyorum.
topik, ilk gözağrımız.. onu sevelim ve yaşatalım :)
evet, biraz öyle oldu. düşündüm dün topiğe kimse bi şey yazmamıştır diye. hakikaten de öyle oldu..
kız, bi şey yapmadım ama pertim çıkmış yaaa
bi de acıkmışım ki, nasıl agresifim. ayşeciğe hiç sabredemiyorum. o da beni özlemiş.
garip sevgi gösterilerinde bulunuyor, ben de dur yemek yiyelim diyorum.
bırakmıyor, neyse, karnım doydu da normale döndüm.
amiiiin!.. dedikodu yapmazsak, bi şey olmaz inş
gece rüyamda efeyi bana bırakmışsın.. eve gitmişsin, ama hiç aramıyorsun geri.
ben de yediriyorum, oynatıyorum, uyutuyorum, altını falan değiştiriyorum.
eşime de diyorum ki, belki fırsat olmadı aramaya, ama annesi onu çok özlemiştir.
hadi biz gidelim de hem emaneti teslim ederiz, hem de bi gezmiş oluruz, ahahahahahah!
günaydın canım. şöyle bir iki saat geçsin, bir şeyler ye iç. inş keyfin yerine gelir.
ben de şimdiden, öğle uykusunu düşünüyorum. aah, öğleyin fırsat olsa da bi uyusam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?