Ohhh ne güzel eğlenmişlerdir.kuzulara borcumu ödedim oyun alanına götürdüm hatta jetonlu oyuncaklara bile bindirdim. bu günü biyere yazalım. ağlayarak çıktık valla oyun alanından. yalnız pert oldular bakalım gece nasıl uyuyacaklar. bu arada sınavda yorulmayan ben kuzularla pert oldum.
Biz mısır patlatmayı çoooook seviyoruz.Bugün babası ile maç izleyecek olan oğluşla mısır patlattık. Çok şaşırdı ve eğlendi :) yerken de mıncık mıncık her yeri batırdı. Küçük şeyler onlar için ne büyük...
Eaglecım iyi yapmışsın canım. Onların da sosyal hayata ve mikroba ihtiyacı varçocukların aynı sen bu arada :)
Aryammm amele ruhlu kardeşim benimmmmmm. Yüklenme kız kendine bu kadar. Gerçi tencere dibin kara olayı ama olsun
Geçmiş olsun canım. Dr'yi arayıp bir sorsaKızlar size bişey sorcam
Kerem 2 gün ateşlendi, dr a götürdüm "3.gün de sürerse antibiyotik al "dedi sürmedi, oh bitti dedim ama
4.gün akşam tekrar ateş ve öksürük başladı
Napiyim ben şimdi
Öksürükten nefret ediyorum
Ben de bu sıralar sürekli misafir ağırlıyorum. Dün gece 1'de uyudum. Bu sabah yatağı tırmalarak kalktım.Ay bu nasıl hayat yahuu??? Ölüyorum yorgunluktan!!! Perşembe akşam ig de gördüğünüz kurabiyelerden yapıp attım buzluğa. Cuma akşam patatesli açma börek yapıp attım buzluğa. Cumartesi sabah temizliğimi hallettim öğleden sonra kuzen geldi, üç bebe canımıza okudular. Akşamında eşimin arkadaşları aradılar dışarda buluşalım diye, bize çağırdık, ağırladık. Bugün de kv leri kahvaltıya aldım. Bu aralarda kaç temizlik yaptım kaç hazırlık yaptım anlamadım canım çıktı. Sonrada bana kızıyonuz anacım niye girmiyorum kk ne diye. Ben kazana mı düştüm bu yıl bilemedim ama daha şöyle tv karşısında ayaklarımı uzatıp oturmayı özledimmm!! Neyse ki yarın öğleden sonra dersim yok bol bol yatmayı planlıyorum. Yarın da yeni okul müdürümüz göreve başlıyor, tabi dve gelmeme izin verirse:)
Nfk yıl dönümünüz kutlu olsun canım, nice mutlu senelere daha.... Hediyen de süpermiş güle güle kullan
Pembişim dert etme bizde perşembe kurabiyede, cuma da börekte baya kavga ettik kızla:) güya eğleneceğini düşünmüştüm bende deli gb!!
Born çok harap ediyorsun bacım kendini. At babaya, at babanneye yasiri emirvakiyle. Biraz dinlen yahu.
Kızlar size bişey sorcam
Kerem 2 gün ateşlendi, dr a götürdüm "3.gün de sürerse antibiyotik al "dedi sürmedi, oh bitti dedim ama
Napiyim ben şimdi
İlk taşınıldığındaki misafir ağırlama kısmı çok yorucu valla senin de aryammın da hakkı. Ama bitiyor ve eski sükunete dönüyor insanOhhh ne güzel eğlenmişlerdir.
Biz mısır patlatmayı çoooook seviyoruz.
Geçmiş olsun canım. Dr'yi arayıp bir sorsa
Ben de bu sıralar sürekli misafir ağırlıyorum. Dün gece 1'de uyudum. Bu sabah yatağı tırmalarak kalktım.
iyi oldu aslında çünkü kocamın gömleği kalmamıştı, ama rahatımı bozdun tabi:)Ah canım ben de senin gibiyim. Yatmak mumkunmu. Eve gelıyorum pestil bi şekilde. Yemek falan yıyemiyorum. Yorgunluktan yatmak istiyorum ama ceylin elimden tutup odasına göturuyor. Canı oyun istiyor. Ben de cok bunalmış durumdayım. Bu kuzular buyuyene kadar rahat yok bize
Aklına getirdim iyi mi yaptım kötumu yaptım bilemedim:)
Ben de yaptım utuyu bugün. Bi suru gömlek pantolon
Annen mi bakacak hep.
Kız ben napim bacım gelecek adamlara gelmeyin mi diyim:) ama hakkat amele bi tarafım var galiba:/Bugün babası ile maç izleyecek olan oğluşla mısır patlattık. Çok şaşırdı ve eğlendi :) yerken de mıncık mıncık her yeri batırdı. Küçük şeyler onlar için ne büyük...
Eaglecım iyi yapmışsın canım. Onların da sosyal hayata ve mikroba ihtiyacı varçocukların aynı sen bu arada :)
Aryammm amele ruhlu kardeşim benimmmmmm. Yüklenme kız kendine bu kadar. Gerçi tencere dibin kara olayı ama olsun
çok mu öksürüyor? Bana kalırsa antibiyotiği başlamamaya uğraş.Kızlar size bişey sorcam
Napiyim ben şimdi
Çok iyi yaptin valla. Ara sira boyle kopmaya ihtiyaclari var. Gece de nasil derin uyumuslardir kimbilir. Gulsumun gece uyanmalari bitti di mi?...kuzulara borcumu ödedim oyun alanına götürdüm hatta jetonlu oyuncaklara bile bindirdim. bu günü biyere yazalım. ağlayarak çıktık valla oyun alanından. yalnız pert oldular bakalım gece nasıl uyuyacaklar. bu arada sınavda yorulmayan ben kuzularla pert oldum.
Gözün aydin. İnş makul anlayisli biridir, iyi anlasirsiniz...Geç kalınmış bir günaydın da bendenn:)))
Bugün 2 dersim var sadece. Bakalım yeni müdürün tavrına eve giderim belkimm. Diğer sınıfın yükünden de kurtuldum bugün itibarıyla, sınıfımla kaldım şükür... Güzel bir gün yaniiii:))
canım gece ağlamalar bu ara yok ama kızım bizi yanında istiyor ve kimi isterse o yanına yatıyor...yatakta onlar yatay ben dikey yatıyorum..gece bir bakıyorum yastığını benimkinin yanına çeviriyor ve kucaklıyor...böyle olsun ağlama olmasın da...Çok iyi yaptin valla. Ara sira boyle kopmaya ihtiyaclari var. Gece de nasil derin uyumuslardir kimbilir. Gulsumun gece uyanmalari bitti di mi?...
JulieoftheWolves sinavlarin nasil geçti canim?..
PembeHipopotam beraber mac izledikten sonra babanin düşünceleri ne alemde? Yani ara ara bu tecrubeyi yasamak istiyor mu?
canım gece ağlamalar bu ara yok ama kızım bizi yanında istiyor ve kimi isterse o yanına yatıyor...yatakta onlar yatay ben dikey yatıyorum..gece bir bakıyorum yastığını benimkinin yanına çeviriyor ve kucaklıyor...böyle olsun ağlama olmasın da...
bu arada günaydın herkese..oğleden sonra iki dersim var benimde gidip bir görüneyim.oğlanı sabah doktora götürdüm kuzum 15 dakika yanımda oturdu hiç kalkmadan. sonra sıkılıp öbür koltukta oturdu hiç kalkmadan...sanırım bunlar birbirini azdırıyor..tekken uslular çok pipisinden şüpelenmiştim biraz renk anlamında...evdekiler bişey yok normal deselerde doktor söyleyene kadar içim rahat etmedi...kadında böyle şeyleri kapı arasından sor fiş kestirme diye bize güldü:)
Busmai geçmiş olsun. Kerem'de halsiz ve ateşli kış geldi hastalıklar başladı. Dün dışarı çıktık. Çıksak olmuyor çıkmasak olmuyor
Canım kıyamam ben onaaaa. Tabiki sana daYok bu sefer abladan değil dün kahvaltıya dışarı gittik. Kosturdu terledi soğudu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?