Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ohhh ne güzel eğlenmişlerdir.

Biz mısır patlatmayı çoooook seviyoruz.

Geçmiş olsun canım. Dr'yi arayıp bir sorsa
Ben de bu sıralar sürekli misafir ağırlıyorum. Dün gece 1'de uyudum. Bu sabah yatağı tırmalarak kalktım.

Canım geçmiş olsun. Bence başla ilaca. Sonuçta o arada bir gün durmasının bi önemi yok bence. Şimdi ateş ve öksürük varsa...

İlk taşınıldığındaki misafir ağırlama kısmı çok yorucu valla senin de aryammın da hakkı. Ama bitiyor ve eski sükunete dönüyor insan

Günaydın , sağlıklı güzel bir yeni haftamız olsun insallah ...

Busmai , çok geçmiş olsun cnm, Dr un dediği gibi ateş yeniden 3 günden fazla sürerse ver istersen, mühim birşey yoktur insallah, kış ayı öksürük ayı bizim için adeta );

Destiny, hayırlısı olsun, iyi yapmissın bence de, kuzucuk kendiliğinden düzenini kurar eminim en kısa sürede... Iyi ki Dr seti oyuncağı ile fotosuna yolladın, hep gözümün önüne geliyor , çok tatlı şirine

Hepinize hayırlı huzurlu günler

iyi oldu aslında çünkü kocamın gömleği kalmamıştı, ama rahatımı bozdun tabi:)
Genel olarak annem bakacak evet, arada babanneye de postalarım tabi

Kız ben napim bacım gelecek adamlara gelmeyin mi diyim:) ama hakkat amele bi tarafım var galiba:/

B
çok mu öksürüyor? Bana kalırsa antibiyotiği başlamamaya uğraş.

Gunaydin canlar. Yeni haftamiz hayirli huzurlu olsun inş ..

busmai bana kalirsa da ilaca başla. Geçici bi şey olsaydi 4. Gün devam etmezdi saniyorum. İnş şifa bulur yavrum.

destiny555 Saglik olsun canim. Biraz boyle dene bakalim. Kendi hazir olunca bezden de rahatsızligi da etki eder çabucak geçersiniz o donemi. Gecede 2-3 kez CIS yapiyor diyorsun ya; hep öyle miydi? Değilse usutmus olabilir. İdrar yolu enf oolunca sik tuvalete cikiyor, az cis yapiyorlar.

Geç kalınmış bir günaydın da bendenn:)))
Bugün 2 dersim var sadece. Bakalım yeni müdürün tavrına eve giderim belkimm. Diğer sınıfın yükünden de kurtuldum bugün itibarıyla, sınıfımla kaldım şükür... Güzel bir gün yaniiii:))

Çok iyi yaptin valla. Ara sira boyle kopmaya ihtiyaclari var. Gece de nasil derin uyumuslardir kimbilir. Gulsumun gece uyanmalari bitti di mi?...

Gözün aydin. İnş makul anlayisli biridir, iyi anlasirsiniz...

Ayşecik kahvaltiyi yapti. Şöyle bi hava alalim. Markete de gidelim. Erkenden yemegimi utulerimi yapayim da aksam arkadaslara oturmaya gidicez. pembisin havuçlu tarcinli kekinden yapicam inş.

Çok iyi yaptin valla. Ara sira boyle kopmaya ihtiyaclari var. Gece de nasil derin uyumuslardir kimbilir. Gulsumun gece uyanmalari bitti di mi?...
canım gece ağlamalar bu ara yok ama kızım bizi yanında istiyor ve kimi isterse o yanına yatıyor...yatakta onlar yatay ben dikey yatıyorum..gece bir bakıyorum yastığını benimkinin yanına çeviriyor ve kucaklıyor...böyle olsun ağlama olmasın da...
bu arada günaydın herkese..oğleden sonra iki dersim var benimde gidip bir görüneyim.oğlanı sabah doktora götürdüm kuzum 15 dakika yanımda oturdu hiç kalkmadan. sonra sıkılıp öbür koltukta oturdu hiç kalkmadan...sanırım bunlar birbirini azdırıyor..tekken uslular çokpipisinden şüpelenmiştim biraz renk anlamında...evdekiler bişey yok normal deselerde doktor söyleyene kadar içim rahat etmedi...kadında böyle şeyleri kapı arasından sor fiş kestirme diye bize güldü:)

Busmai geçmiş olsun. Kerem'de halsiz ve ateşli kış geldi hastalıklar başladı. Dün dışarı çıktık. Çıksak olmuyor çıkmasak olmuyor

JulieoftheWolves sinavlarin nasil geçti canim?..

PembeHipopotam beraber mac izledikten sonra babanin düşünceleri ne alemde? Yani ara ara bu tecrubeyi yasamak istiyor mu?

Çok eğlendiiiiii :)

Bişi çıkmamasına sevindim şekerim. 15 dakka oturan çocuk şok şok şok!! :)

Busmai geçmiş olsun. Kerem'de halsiz ve ateşli kış geldi hastalıklar başladı. Dün dışarı çıktık. Çıksak olmuyor çıkmasak olmuyor

Geçmiş olsun canım. Sizde bi de abla taşıyor ya okuldan

Yok bu sefer abladan değil dün kahvaltıya dışarı gittik. Kosturdu terledi soğudu galiba

gü-nay-dıııııın!!!

herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
pembişim, kekler harika olmuştu. normalde ben bi şeyi bi güzel yaparım. sonraki kötü olur.
ama bunlarda kalite standarta bağlandı. yiyenler de çok beğendi, iltifat etti. çok öpüyorum bacımm

gece yarısından sonra yatan ayşecik hala uykuda. birazdan uyanır minik toto
(ay bu kız hiç anasına çekmedi yauv ahahahahahah )

cansel, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede iyi olur yavrum.
busmai, kerem nasıl oldu? ateşi var mı hala, ilaç veriyor musun?
destiny, kolay gelsin bacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…