- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Tanesi 3,5 lira falan oluyomuş ya şokşokşokKardesim vermişti macaron bir tane denedim. Pelitindi ama ben pek begenmedim kötü değildi ama okadar parayi da haketmiyor
Kafadarlar :)canım gece ağlamalar bu ara yok ama kızım bizi yanında istiyor ve kimi isterse o yanına yatıyor...yatakta onlar yatay ben dikey yatıyorum..gece bir bakıyorum yastığını benimkinin yanına çeviriyor ve kucaklıyor...böyle olsun ağlama olmasın da...
bu arada günaydın herkese..oğleden sonra iki dersim var benimde gidip bir görüneyim.oğlanı sabah doktora götürdüm kuzum 15 dakika yanımda oturdu hiç kalkmadan. sonra sıkılıp öbür koltukta oturdu hiç kalkmadan...sanırım bunlar birbirini azdırıyor..tekken uslular çok pipisinden şüpelenmiştim biraz renk anlamında...evdekiler bişey yok normal deselerde doktor söyleyene kadar içim rahat etmedi...kadında böyle şeyleri kapı arasından sor fiş kestirme diye bize güldü:)
Sağol cnm ilaç vermedim bekliyorumgü-nay-dıııııın!!!
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
pembişim, kekler harika olmuştu.normalde ben bi şeyi bi güzel yaparım. sonraki kötü olur.
ama bunlarda kalite standarta bağlandı. yiyenler de çok beğendi, iltifat etti. çok öpüyorum bacımm
gece yarısından sonra yatan ayşecik hala uykuda. birazdan uyanır minik toto
(ay bu kız hiç anasına çekmedi yauv ahahahahahah)
cansel, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede iyi olur yavrum.
busmai, kerem nasıl oldu? ateşi var mı hala, ilaç veriyor musun?
destiny, kolay gelsin bacım..
Simit sarayı gerçekten öyle :)Günaydın hepinize , güzel bir gün olsun insallah
Nfk, sağol cnm güzel gecti sınavlar çok şükür, kekler nefis görünüyor, her misafir sen gibi düşünceli olsa
Cansel, geçmiş olsun Kerem'e, bugün daha iyidir inşaallah ...
Busmai, Kerem nasıl oldu , insallah bir daha ateşlenmemiştir..
Destiny, nöbette kolaylıklar ...
Belki görmüşsünüzdür , benim yeni ilgimi çekti, pepe nin köftesini de çıkarmışlarDergisi , kıyafeti, oyuncağı, suyu, vitamini derken iyice ilerletmişler işleri.. Zaten bi pepe yi yapanlar , bi de simit sarayı nı ilk açan adam , işi biliyorlar
Sağlıklı günler hepinize
Görüntü süper olur gerçektenAy aklıma deli manyak bişi geldi!!! Altı çikolatalı cheesecake üstü macaronla süslenmiş bir doğum günü pastası!!!
Dans ayakkabısı reklamı vardı da silinmiş :)Ne ayakkabısı kız???
Calpol mu verdinAa bukadar şey yapıldığını bilseydik alirdik. kıza izleteyim isterse alayım.
Pamuk helva Sağol canım bugün ilaç verdim yatirdim inşallah çıkmaz tekrar
Bence de ya bildiğin atomKardesim vermişti macaron bir tane denedim. Pelitindi ama ben pek begenmedim kötü değildi ama okadar parayi da haketmiyor
Olduuuuuuu ; profitrol pastası alırım kız ozaman :)Kafadarlar :)
Sağol cnm ilaç vermedim bekliyorum
Keklerin süper
Ben de labneli kek deniyorum şu an
Simit sarayı gerçekten öyle :)
Allahtan kerem pepe sevmiyor haha
Sağol cnm sorduğun için
Dr u aradım antibiyotik başlayayım mı öksürüyor diye
Gel ciğerini dinleyeyim dedi
Dün de annemin günü vardı biliyon mu :)
Bir gün daha beklesin dedim hastaneyle uğraşamam
Keremi kv ye bırakıp gittim anneme
Arkadaşlarım da geldi geç saate kadar güldük oturduk
Aklım tabi keremde ama aradım kv dedi ki tv izliyo ve uyuyo.
Halsiz olduğu için normalde durmaz yaramazlık yapar
Oturdum ben de iyi oldu
Bugün de biraz dahaiyi
Görüntü süper olur gerçekten
Ama olmadı profitrolle süsle renkli pasta süsü koy ahahaha
Dans ayakkabısı reklamı vardı da silinmiş :)
Calpol mu verdin
Geçen ay ikisini de calpolle idare etmiştim üşütmeyi ayakta geçirmişlerdi çok şükür inşallah sizinki de öyledir
Bence de ya bildiğin atom
Renkli şeyler itici geliyor bana
Babam pembe pamuk şekeri bile aldırmazdı boyalı diye beyazını alırdık :) ordan alışkanlık
Ellerine sağlık cnm,Valla bukadar olur perşembe kızın halk oyunları var kek yapıyorum her hafta bu haftada Havuçlu yapayım diye aklimdaydi bu tarifi yapayım bende
Popüler olmasının bedeli sanırım ..Kardesim vermişti macaron bir tane denedim. Pelitindi ama ben pek begenmedim kötü değildi ama okadar parayi da haketmiyor
ben yaptım. eşim sütlü ve şerbetli tatlıyı çok sevdiği için bayıldı yedi. ama bana bi numarası var gibi gelmedi.Sizin meşhur bahsettiğiniz trileceyi ramazan Bingöl'de yedik çok hoşumuza gitti. Evde yapılan da böyle güzel oluyor mu
Ben eski judocuyum :)Ellerine sağlık cnm,
Hangi kursa götürüyorsun ? Biz de koroya gitmek istiyoruz . Çok hevesli .. Ama okulda koroya daha ileriki yaşlarda dahil ediyorlarmış, çok olağanüstü bir yetenek olmadığı müddetçe ... Ben de tekvando ya da judo ya gitsin istiyorum ...
Keki orada arkadaşlarıyla mı yiyorlar ?
Popüler olmasının bedeli sanırım ..
Instagram da sümeyyeomer makaron yapıyordu, bir Ara tarif de yayınlamıştı hatta.. yapım aşamaları zahmetliydi diye hatırlıyorum ...
Yani!!! :)Geçen hafta muffin yaptım 12 tane çıktı dokuzunu okula gönderdim. Bu kek daha bereketli olur biraz fazla koyarım ama herkese gönderemem. Diğer veliler de yapsın ben 3 çocukla yapiyorsam onlarda yapabilir değilmi
Evet ben yapmıştım hakiki süt kaymağındanSizin meşhur bahsettiğiniz trileceyi ramazan Bingöl'de yedik çok hoşumuza gitti. Evde yapılan da böyle güzel oluyor mu
15 sene çocuk yapmadan bol bol gezdiniz di miValla biz Parise gittik ama ben oralarda güvenip hiçbişi yiyemedim çünkü jelatin falan varsa içinde yada likör mikör diye korktum. O yüzdennnnnnnn İstanbulda en güzel neresi yapıyorsa orda bulup yiyin
15 sene çocuk yapmadan bol bol gezdiniz di mi
Sizi gidilerrrr
O mesele de var doğru ya,Valla biz Parise gittik ama ben oralarda güvenip hiçbişi yiyemedim çünkü jelatin falan varsa içinde yada likör mikör diye korktum. O yüzdennnnnnnn İstanbulda en güzel neresi yapıyorsa orda bulup yiyin
Yani, yapmaları lazım , herkes sırayla yapmalı..Geçen hafta muffin yaptım 12 tane çıktı dokuzunu okula gönderdim. Bu kek daha bereketli olur biraz fazla koyarım ama herkese gönderemem. Diğer veliler de yapsın ben 3 çocukla yapiyorsam onlarda yapabilir değilmi
Evde denemedim ben de hiç. Afiyet olsun size de :)Sizin meşhur bahsettiğiniz trileceyi ramazan Bingöl'de yedik çok hoşumuza gitti. Evde yapılan da böyle güzel oluyor mu
Fatih'te , nişanca durağı'nın tam arkasında bir pastane var oranınki meşhurmuş, pastane adını hatırlayamadım.ben yaptım. eşim sütlü ve şerbetli tatlıyı çok sevdiği için bayıldı yedi. ama bana bi numarası var gibi gelmedi.
asıl fatihte bir iki pastane varmış, orada yemek istiyorum.JulieoftheWolves , tavsiyen var mı?
Aynı fikirdeyim , kendini korumayı öğrenmeleri lazım, özellikle kızların , özellikle istanbul gibi pis bir şehirde yaşıyorsak ):Ben eski judocuyum :)
Bence kesinlikle kızlar dövüş sanatlarını öğrenmeli, tabi erkekler de.
Yani!!! :)
Evet ben yapmıştım hakiki süt kaymağından
Ama onun özelliği 3 çeşit kaymaktan yapılmasıymış
Özsüt'te de yedim güzeldi de evde yaptığım daha güzeldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?