Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın hepinize , güzel bir gün olsun insallah

Nfk, sağol cnm güzel gecti sınavlar çok şükür, kekler nefis görünüyor, her misafir sen gibi düşünceli olsa

Cansel, geçmiş olsun Kerem'e, bugün daha iyidir inşaallah ...

Busmai, Kerem nasıl oldu , insallah bir daha ateşlenmemiştir..

Destiny, nöbette kolaylıklar ...

Belki görmüşsünüzdür , benim yeni ilgimi çekti, pepe nin köftesini de çıkarmışlar Dergisi , kıyafeti, oyuncağı, suyu, vitamini derken iyice ilerletmişler işleri.. Zaten bi pepe yi yapanlar , bi de simit sarayı nı ilk açan adam , işi biliyorlar

Sağlıklı günler hepinize

O kek tarifinde aslında şeker 2 bardak biliyor musun?? Ben 1,5a düşürdüm yani artık düşün ama hakkaten garanti tarif ve herkes beğeniyor ya bilmeyen kalmasın yani :) eline koluna sağlık senin de çok güzel yapıyorsun valla.

Sınavların için geçmiş olsun diyelim şekerim. Pepee köftesini bilmiyordum. Hakkaten tespitlerin çok doğru

Önce bi saç kesimine sonra da kaş bıyığa gidip sonra macaron avına çıkacağım şehirde. Sanırım tek bi yer yapıyor burda ve açıkcası ben çok bayılmamıştım lezzetine evde yapmak için çok tarif baktım ama yemedi açıkcası zaten kurabiye konusunda mimliyim biliyorsunuz olmadı Ankaradan kardeşim yolu ile alayım diye düşündüm. Planlar planlar planlar... :)

bence de hazır almak mantıklı.
http://fruitflowers.com.tr/kategori/macaron-lezzetleri

Ay aklıma deli manyak bişi geldi!!! Altı çikolatalı cheesecake üstü macaronla süslenmiş bir doğum günü pastası!!!

ayşecik amcası ve babaannesiyle kahvaltı yapmaya gitti, ben de o yokken evi temizleyeyim.

Ay aklıma deli manyak bişi geldi!!! Altı çikolatalı cheesecake üstü macaronla süslenmiş bir doğum günü pastası!!!
Kahve aromalı macaronlu tiramisu pasta varmış,
O da olur neden olmasın
Pasta kısmını sen yapacaksan, macaron gönderelim istanbuldan :)
Inanmıyorum, biz de öyle alalede bir boncuk kümesi diye bakıp geçtik
Ne meziyetleri varmış meğer :)

Bende istiyorum aynı tarifiiii://

Ben
Bende hiç denemedim, baya merak ediyorum makaronu. Tadı beze vari birşey mi bacımm?
Birde niye makaronlu pasta yapmak istediğini merak ettim:) eşin onu mu çok seviyor, görüntüsü mü güzel oluyor? Ama ciddn hiç duymamıştım meraktayım yani, aydınlat benii:))

Bende istiyorum aynı tarifiiii://
HAVUÇLU TARÇINLI KEK

3 yumurta
1,5 sb şeker
1 sb sıvı yağ
1 sb süt
1 sb rende havuç
1 sb ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 sb un.

şeker ve yumurta 2-3 dk çırp,
süt ve yağ ekle karıştır.
un, kabartma tozu, vanilya, tarçın karıştır. havuç ve cevizi ekle.
önceden ısıtılmış 170 derecede 40-45 dk.

Sağol
Sağol canım
Bu akşam yapmaya çalışacağımm. Bayılırım havuçlu tarçınlı keke.)

Sevgili Arkadaslar;

latin
ya da ballroom dans / damat ya da gelin dugun / nisan / soz ayakkabilarina ihtiyaci olan varsa lutfen bana adresinden yazarak haber versin.

ÇİN MALI OLMAYAN (baska ğlkelerden gelen Çin malı hiç değil)%100 TÜRK ustasının el emeği olan (atelyeyi gezebilirsiniz), %100 gerçek deriden, %100 size uygun çünkü ayağınızın ölçüsü alınarak yapılan ayakkabılar. Bir kere olsun size özel bir ayakkabınız olsun ,-) Bunu hissetmek size özel gelecek ,-)

Not: Reklam unsuru yapmamak için site ve marka adı vermedim ama bahse konu ayakkabılar zaten halihazırda ebay ve alibaba'da o müşteri kitlesine özel fiyatlarla satılmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzeli gayet güzel oluyo yani iç kreması yoğun olanları. Ama burda okadarı yok malesef. Bana göre acıbadem hepsini döver

Bana çok cazip geldi:)) her ne kadar makaron tadını bilmesem de...

Ben yapmıcam. Bi yerle konuştum burda oraya yaptırıcam

Ben tarçını daha çok koyuyorum çünkü bol tarçınlı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…