- 8 Ağustos 2011
- 11.773
- 9.271
- 448
gü-nay-dıııııın!!!
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
pembişim, kekler harika olmuştu.normalde ben bi şeyi bi güzel yaparım. sonraki kötü olur.
ama bunlarda kalite standarta bağlandı. yiyenler de çok beğendi, iltifat etti. çok öpüyorum bacımm
gece yarısından sonra yatan ayşecik hala uykuda. birazdan uyanır minik toto
(ay bu kız hiç anasına çekmedi yauv ahahahahahah)
cansel, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede iyi olur yavrum.
busmai, kerem nasıl oldu? ateşi var mı hala, ilaç veriyor musun?
destiny, kolay gelsin bacım..
Günaydın hepinize , güzel bir gün olsun insallah
Nfk, sağol cnm güzel gecti sınavlar çok şükür, kekler nefis görünüyor, her misafir sen gibi düşünceli olsa
Cansel, geçmiş olsun Kerem'e, bugün daha iyidir inşaallah ...
Busmai, Kerem nasıl oldu , insallah bir daha ateşlenmemiştir..
Destiny, nöbette kolaylıklar ...
Belki görmüşsünüzdür , benim yeni ilgimi çekti, pepe nin köftesini de çıkarmışlarDergisi , kıyafeti, oyuncağı, suyu, vitamini derken iyice ilerletmişler işleri.. Zaten bi pepe yi yapanlar , bi de simit sarayı nı ilk açan adam , işi biliyorlar
Sağlıklı günler hepinize
bence de hazır almak mantıklı.Önce bi saç kesimine sonra da kaş bıyığa gidip sonra macaron avına çıkacağım şehirde. Sanırım tek bi yer yapıyor burda ve açıkcası ben çok bayılmamıştım lezzetineevde yapmak için çok tarif baktım ama yemedi açıkcası zaten kurabiye konusunda mimliyim biliyorsunuz olmadı Ankaradan kardeşim yolu ile alayım diye düşündüm. Planlar planlar planlar... :)
Ay aklıma deli manyak bişi geldi!!! Altı çikolatalı cheesecake üstü macaronla süslenmiş bir doğum günü pastası!!!
Kahve aromalı macaronlu tiramisu pasta varmış,Ay aklıma deli manyak bişi geldi!!! Altı çikolatalı cheesecake üstü macaronla süslenmiş bir doğum günü pastası!!!
Inanmıyorum, biz de öyle alalede bir boncuk kümesi diye bakıp geçtik
Bende istiyorum aynı tarifiiii://gü-nay-dıııııın!!!
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
pembişim, kekler harika olmuştu.normalde ben bi şeyi bi güzel yaparım. sonraki kötü olur.
ama bunlarda kalite standarta bağlandı. yiyenler de çok beğendi, iltifat etti. çok öpüyorum bacımm
gece yarısından sonra yatan ayşecik hala uykuda. birazdan uyanır minik toto
(ay bu kız hiç anasına çekmedi yauv ahahahahahah)
cansel, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede iyi olur yavrum.
busmai, kerem nasıl oldu? ateşi var mı hala, ilaç veriyor musun?
destiny, kolay gelsin bacım..
Bende hiç denemedim, baya merak ediyorum makaronu. Tadı beze vari birşey mi bacımm?Önce bi saç kesimine sonra da kaş bıyığa gidip sonra macaron avına çıkacağım şehirde. Sanırım tek bi yer yapıyor burda ve açıkcası ben çok bayılmamıştım lezzetineevde yapmak için çok tarif baktım ama yemedi açıkcası zaten kurabiye konusunda mimliyim biliyorsunuz olmadı Ankaradan kardeşim yolu ile alayım diye düşündüm. Planlar planlar planlar... :)
Bana çok cazip geldi:)) her ne kadar makaron tadını bilmesem de...Ay aklıma deli manyak bişi geldi!!! Altı çikolatalı cheesecake üstü macaronla süslenmiş bir doğum günü pastası!!!
HAVUÇLU TARÇINLI KEKBende istiyorum aynı tarifiiii://
Sağol canımHAVUÇLU TARÇINLI KEK
3 yumurta
1,5 sb şeker
1 sb sıvı yağ
1 sb süt
1 sb rende havuç
1 sb ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 sb un.
şeker ve yumurta 2-3 dk çırp, süt ve yağ ekle karıştır.
un, kabartma tozu, vanilya, tarçın karıştır. havuç ve cevizi ekle.
önceden ısıtılmış 170 derecede 40-45 dk.
Ben
Bende hiç denemedim, baya merak ediyorum makaronu. Tadı beze vari birşey mi bacımm?
Birde niye makaronlu pasta yapmak istediğini merak ettim:) eşin onu mu çok seviyor, görüntüsü mü güzel oluyor? Ama ciddn hiç duymamıştım meraktayım yani, aydınlat benii:))
Bana çok cazip geldi:)) her ne kadar makaron tadını bilmesem de...
HAVUÇLU TARÇINLI KEK
3 yumurta
1,5 sb şeker
1 sb sıvı yağ
1 sb süt
1 sb rende havuç
1 sb ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 sb un.
şeker ve yumurta 2-3 dk çırp, süt ve yağ ekle karıştır.
un, kabartma tozu, vanilya, tarçın karıştır. havuç ve cevizi ekle.
önceden ısıtılmış 170 derecede 40-45 dk.
Ne ayakkabısı kız???Bir ayakkabımız eksikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?