Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Müsait bi zamanda söyleyeyim cnm şimdi burası uygun olmaz .
Evet iş yeri ile alakalı beklenen bi gelişme var, insallah olursa bizim de taşınma işimiz olabilir.. Bakalım hayırlısı :)

Hakkınızda hayırlısı canım. Bekliyorum bak ordan yazmanı çok meraklandım çünkü.

Efe avmlerde el falına bakan aletler var ya hani bi sesler de çıkarıyo ilgi çekmek için; işte onlardan bile korkuyo. Ağacı görse napar bilmem

Dün havada güzeldi aslında keşke açık hava bir yere gitseydik sonradan pişman olduk.
Pamuk helva hakkınızda hayırlısı olsun. Şehir Dışı değildir umarım.

Dün havada güzeldi aslında keşke açık hava bir yere gitseydik sonradan pişman olduk.
Pamuk helva hakkınızda hayırlısı olsun. Şehir Dışı değildir umarım.
Aman yaa bize uysun hava da
Önceki gün şakır şakır yağıyordu keremle anaokuluna gittiğimizde
Dün güneşliydi ama totomu kaldıramadım
Güneşi kovalamaktan yoruldum yahu

pembişim, cheesecake çatladı yaaa
anlamadığım bi şekilde kabarmıştı, şaşırdım. birkaç dk sonra baktım yarıklar oluşmuş üstünde.
tekrar fırına koydum, orada soğusun.. niye böyle oldu yaa?!

Firina kap içinde şu koydunmu bacim
Evet koydum. Gerçekten moralim bozuldu. Cunku tarife bire bir uydum. Soğuyunca meyveli sosunu önce yariklara doldurdum. Sonra ustune yaydim, kapandi. İnş tadi güzeldir yoksa portakal agacina gicik olucam. (Bak ne kadar eminim benle alakali bi sorun olmadigina )

Eklentiler

• IMG_20141215_143334.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 53
Valla görüntü süper. Pelinchefin tarifine bende bire bir uyuyorum ama bende de catlak oluyor

öyle ki, hamilelikte oluşan derin karın çatlakları gibiydi benimki..

pembiş, bulaşık mı yıkıyon bacım?
ilbilge, sabahtan beri yoksun..

Sağolun kızlar hepiniz :) insallah hayırlısı olsun hepimiz için...

Nfk, çok güzel görünüyor chessecake , çatlaklar kamufle olmuş .. Bugün Doğum günün değil mi,
Allah sağlıklı uzun ömürler nasib etsin , Ayşecikle eşinle sevdiklerinle nice nice hayırlı yaşlar yaşa insallah ... Öptüm

Konuşan ağaç çok şirin, hikâye anlatıyor, normalde hep miniaturk e gidiyoruz ağaç için :) Selim çok seviyor onu, hatta büyüyünce donuşan ağaç olacakmış Pembiş ben de size videosunu yollayacaktım , efe korkuyor demek Yerim onu deli Kadir , korkma öyle şeylerden ... Benim kızım da çok korkardı , bizim ana caddede civil var, bazen sokakta balon dağıtıyor dev civciv, o bi kere kafasına dokunmuştu , bir daha sokağın o yönünden geçiremedim çocuğu O derece ürkmüştü..

Donuşan ağaç mı olacak

Arkadaşım geldi bugün; bi kursta tanışmıştık kanımız kaynamıştı birbirimize:)
Çay içtik sohbet ettik
Onun da 2 çocuğu var ,birini getirmişti

Menüm ;
peynirli börek
Lahana dolması
Marul salatası
Yalancı profiterol

Annecimden takviye;
Elma tatlısı
Hamsili pilav
Kereviz salatası
:)

Kızlar bu yoğurtlu kereviz salatası pratik ve lezzetli. normalde kereviz yemem, böyle güzel oluyor

Nfk geç dalganıııı
Valla cheesecake mikemmel görünüyor. Olsa da diyet bozsam yani okadar

Pamuk helvam sen yolla videoyu bakalım napacak :) kudurcan ama ilginç şeylerden de korkuyor işte :)

Busmai nesi pratik Allah aşkınaaaa?? Rendelemesi ayrı ölüm, hemen yoğurda karıştırmazsan kararması ayrı. Uyuz kocam bi öyle tüketiyo kerevizi o yüzden yemeğini yaparken ona da salatasını yapıyorum :)

Ben de bol sarimsakli yoğurtlu cevizli salatasini yerim o kadann

Yorgunummmmmmmmm. Öğrenci kardeşime mama kolisi yollamaya karar verdim. Hazır yarın boş günüm ya sabahtan yaparım dedim. Bakıcı teyzemiz de yetişmez akşamdan başla dedi. Yapacağım da dört çeşit sonuçta. Neyse ıslak keki ve midye böreğini yaptım akşam oğluşla..! Yarın da havuçlu tarçınlı ile peynirli kekleri yapıcam inşallah. bi de iki haftadır temizliğe gelen arkadaş gelemiyo; yarın bi de temizlik var. Benimse yayılasım var. Öyle işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…