- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Eyvahlar olsun :)
Bu ara kerem çok zor yatıyor gece uykusuna
Survivor resmen
Hafta ici 7/24 evdeyim kızlar
Deli hatunlar yaaaŞuan döne döne uyumaya çalışıyoruzzzzzzz. Bakalım
Acaba neden...? Bi düşünelim...? Kızımmmmmm senin dışarı çıkmaman senin için daha hayırlı :)
Söylemesi ayıp oğluşum 11 olmadan uyudu :) dediğin gibi nerden nereye ...Deli hatunlar yaaa
Hadi gazaniz mübarek olsun. Ben de 1 saat önceden uyku rutinine baskadim, kiz yatakta ama ne zaman uyur bilmem
Çocuk uyutan veya çok ilgilenen eş bana çooook ütopik geliyorBizde de gunduz de gece de uyumamak icin elinden geleni yapiyo babasi uyutuyo bebek dogdugundan beri ben bikac kez uyuttum.ancak baya deli oluyo ama bazen ondan once uyuyakaliyo esim :)
yine de tebrikler, yine de tebrikler.. saygıyla eğiliyorum efemmmBizde de gunduz de gece de uyumamak icin elinden geleni yapiyo babasi uyutuyo bebek dogdugundan beri ben bikac kez uyuttum.ancak baya deli oluyo ama bazen ondan once uyuyakaliyo esim :)
Allahın izniyle kazasız belasız gidip döner inş canım..Günaydın , güzel günler hepinize
Selim uyurken ablamızı servise bırakıp geldim, kızım çok heyecanla gitti, bugün oyun alanına gidecekler okulca , kazasız gider gelir insallah
Born, sağolasın cnm, küçük bir can sıkıntısıydı
Çocukları yatırayım derken kendisi uyuyakalan bir baba da bizimkiBazen abla kardeş el ele odadan kaçıyorlar, babam uyudu diyerek
Busmai, keremle avm turunuz güzel geçmiş, darısı tekrarlarına olsun insallah :)
Hepinize güzel günler
aynen!Topiğe performans notun sıfır
Napıyonuz bakıyımmmmm??? Ben okul çıkışı güne gittim 1 saatliğine. Şimdi de oğluşu yıkıylrum. Kapıyı açar açmaz banyo moduna girdi sağolsun. Giderken söz vermiştim akşam banyo yaptırıcam diye de bu kadar çabuk beklemiyordum
nfk msndek' fotuna bayillddimmmmmmmmmmm.b'lg'sayar bozuk harler .ikmiyorrrrrrrr
kirkyilin ba;i g'rey'm ded'm olmadi
ama tak'ptey'mmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?