Oh iyi yaparsn kafan dagilir merti emzirme isini napiyosun sagip birakiyomusun babanneye bir diger sorumda kerem otokoltugunda otururken mert anakucaginda arkada oluyo galiba sen onde oturuyosun kemerle bagladiginda guvenilir oluyo mu agliyo mu ben arkaya gectim dogumdan sonra tekrar ama yasir bile anne sen one gec senin yerin on taraf diyo :)Biz de annemle avm turu yapıcaz yarın
Çocukları kv ye bıraksam mı , birini mi bıraksam, yoksa hiç bırakmasam mı muamması yaşıyorum
Sanırım Merti bırakıcam; Keremcimle gezelim
yerim onun agac olmak istemesinii bende cok sevmistim tatilyada eminim yasir de sever vialandda herseye binemez diye goturmemisti babasi onlar icin de guzel alanlar varmiymis esin iki.cocukla mi gitti ikisiyle rahat ilgilenebilmis miKonuşan ağaç çok şirin, hikâye anlatıyor, normalde hep miniaturk e gidiyoruz ağaç için :) Selim çok seviyor onu, hatta büyüyünce donuşan ağaç olacakmışPembiş ben de size videosunu yollayacaktım , efe korkuyor demek Yerim onu deli Kadir , korkma öyle şeylerden ... Benim kızım da çok korkardı , bizim ana caddede civil var, bazen sokakta balon dağıtıyor dev civciv, o bi kere kafasına dokunmuştu , bir daha sokağın o yönünden geçiremedim çocuğu O derece ürkmüştü..
:)))))))Bu topikteki bebekler 2,5 yasinda
koliyi yanlislikla benim adrese yollasanaaa :))Yorgunummmmmmmmm. Öğrenci kardeşime mama kolisi yollamaya karar verdim. Hazır yarın boş günüm ya sabahtan yaparım dedim. Bakıcı teyzemiz de yetişmez akşamdan başla dedi. Yapacağım da dört çeşit sonuçta. Neyse ıslak keki ve midye böreğini yaptım akşam oğluşla..! Yarın da havuçlu tarçınlı ile peynirli kekleri yapıcam inşallah. bi de iki haftadır temizliğe gelen arkadaş gelemiyo; yarın bi de temizlik var. Benimse yayılasım var. Öyle işte :)
çok teşekkür ederim canım benim.. dualarına amin diyorum, Rabbim hepimize hayırlı huzurlu günler göstersin.Sağolun kızlar hepiniz :) insallah hayırlısı olsun hepimiz için...
Nfk, çok güzel görünüyor chessecake , çatlaklar kamufle olmuş .. Bugün Doğum günün değil mi,
Allah sağlıklı uzun ömürler nasib etsin , Ayşecikle eşinle sevdiklerinle nice nice hayırlı yaşlar yaşa insallah ... Öptüm
öğrenci kardeşime mama kolisi diyince durup düşündüm, bir daha düşündüm bir daha düşündüm.Yorgunummmmmmmmm. Öğrenci kardeşime mama kolisi yollamaya karar verdim. Hazır yarın boş günüm ya sabahtan yaparım dedim. Bakıcı teyzemiz de yetişmez akşamdan başla dedi. Yapacağım da dört çeşit sonuçta. Neyse ıslak keki ve midye böreğini yaptım akşam oğluşla..! Yarın da havuçlu tarçınlı ile peynirli kekleri yapıcam inşallah. bi de iki haftadır temizliğe gelen arkadaş gelemiyo; yarın bi de temizlik var. Benimse yayılasım var. Öyle işte :)
kv ikisine birden bakabiliyor mu maşallah..Biz de annemle avm turu yapıcaz yarın
Çocukları kv ye bıraksam mı , birini mi bıraksam, yoksa hiç bırakmasam mı muamması yaşıyorum
Sanırım Merti bırakıcam; Keremcimle gezelim
Allah kolaylık versin, o ilk aşılar insanın canından can götürüyorSabah haberleri basladi bizimkinde hala uyuma belirtisi yok gece 11de dis randevum vardi donene kadar da epey gec oldu tabi hala uykusu gelmedi ama neyseki bi dis daha halloldu bugun asimiz da var hic sevmiyorum asi gunlerini ailemizde isle ilgili hic istemedigim durumlar var ondan yazamadm iki gundur kafam allak bullak oldu dua edin kizlar hayirlisi olsun ins
ah canım benimmmOh iyi yaparsn kafan dagilir merti emzirme isini napiyosun sagip birakiyomusun babanneye bir diger sorumda kerem otokoltugunda otururken mert anakucaginda arkada oluyo galiba sen onde oturuyosun kemerle bagladiginda guvenilir oluyo mu agliyo mu ben arkaya gectim dogumdan sonra tekrar ama yasir bile anne sen one gec senin yerin on taraf diyo :)
Mert 4 aylıkken emmeyi baya azalttı zayıfladı, burda çıldırıyordum unuttun mu; ek gıdaya başladım ben.Oh iyi yaparsn kafan dagilir merti emzirme isini napiyosun sagip birakiyomusun babanneye bir diger sorumda kerem otokoltugunda otururken mert anakucaginda arkada oluyo galiba sen onde oturuyosun kemerle bagladiginda guvenilir oluyo mu agliyo mu ben arkaya gectim dogumdan sonra tekrar ama yasir bile anne sen one gec senin yerin on taraf diyo :)
Alışveriş yapmiycaz gibi görünüyor annem avm de uzun süre durmayı sevmez. Yemek falan yeriz dedi.Bornummm sen de yaz işle ilgili durumu igden bak meraklandırıyosunuz böyle yapınca yaaaaa. Hakkınızda hayırlısı canımcım. Yollarım kız aşk olsun yaz adresi :)
Busmai ikisini de bırak eğer alışveriş yapacaksan
Herkese günaydın. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Kv min yanında bekar görümcem var beraber bakıyorlar.günaydııııın!!! tembel gacılar hala yatıyonuz mu? hadi kalkıverin gari!
akşamdan ıslak kek yaptım, bir de şu şalgamlı bulgur salatasından yapıcam inş.
öğleyin hamile bi arkadaşa gidicem.
çok teşekkür ederim canım benim.. dualarına amin diyorum, Rabbim hepimize hayırlı huzurlu günler göstersin.
cheesecake e bir sürü laf söyledim, ama tadı pembişin tabiriyle ''mikemmel!''
limon suyu ve rendesi iyi oldu, o istediğim ekşimsi tadı alıyorum. süt kremalı dolgunun tadı da çok güzelmiş.
öğrenci kardeşime mama kolisi diyince durup düşündüm, bir daha düşündüm bir daha düşündüm.
konuyu anlamam için mesajın geri kalanını da okumam gerekti. idrak yolları enfeksiyonu mu oldum nea?!
kardeşin ne sevinir şimdi
kv ikisine birden bakabiliyor mu maşallah..
alışveriş yapacaksan keremi bırak derim. ama gezmekse niyetin, merti.
Allah kolaylık versin, o ilk aşılar insanın canından can götürüyor
işle ilgili derken eşinin daha önce bahsettiğin eşinin işle ilgili durumu di mi?
hakkınızda hayırlısı olsun ama istişaresiz iyice düşünmeden taşınmadan karar vermeyin..
ah canım benimmm
Geçmiş olsun cnm insallah ağrın sızın yoktur .. Uykusuzluk üzerine hiç çekilmez...kaç diş kaldı şimdi tedavi edilecek?Sabah haberleri basladi bizimkinde hala uyuma belirtisi yok gece 11de dis randevum vardi donene kadar da epey gec oldu tabi hala uykusu gelmedi ama neyseki bi dis daha halloldu bugun asimiz da var hic sevmiyorum asi gunlerini ailemizde isle ilgili hic istemedigim durumlar var ondan yazamadm iki gundur kafam allak bullak oldu dua edin kizlar hayirlisi olsun ins
İş konusunda hayırlısı olsun inşallahOh iyi yaparsn kafan dagilir merti emzirme isini napiyosun sagip birakiyomusun babanneye bir diger sorumda kerem otokoltugunda otururken mert anakucaginda arkada oluyo galiba sen onde oturuyosun kemerle bagladiginda guvenilir oluyo mu agliyo mu ben arkaya gectim dogumdan sonra tekrar ama yasir bile anne sen one gec senin yerin on taraf diyo :)
Yani kullandigin otokoltugumu mert icin yoksa anakucagi puset falan tarzi bisey mi bide ek gidaya gectigini biliyorum da tamamen kesildigini bilmiyodumİş konusunda hayırlısı olsun inşallah
Bu ara herkesin hayatında önemli gelişmeler var galiba
Oto koltuğuna küçükten beri bağlıyorum ikisini de
Ben önde oturuyorum
Tabi ki güvenilir; bizim kucağımızdan güvenli :)
Yok tamamen kesilmedi Allahtan hala emziriyorumYani kullandigin otokoltugumu mert icin yoksa anakucagi puset falan tarzi bisey mi bide ek gidaya gectigini biliyorum da tamamen kesildigini bilmiyodumara sira aliyo diyosun gerci ama arabada sknti olmaz saniyorm bende yavas yavas biraksam arkada ama acil bisey olsa ikisinin arasinda hic yer kalmiyo ya ondan endise ediyorum..
is konusundaki dilekleriniz icin de cok saolun kizlar ilk firsatta yazicam igden pamuk helvacim sende skntiliym denistin yanlis hatirlamiyosam ins iyidir simdik
Biz avm ye gittik geldik siz uyuyo musunuz huuu :)
Keremi götürdüm Merti bıraktım. iyi geçti, haftaiçi olduğundan avm sakindi zaten. Oynadı ,yemek yedik ,birkaç hediyelik bakındık geldik :)
Biz de simdi ciktik taksideyiz. 1,5 yasinda kizi vardi arkadasin. Ayşecik için güzel oldu. Biz de muhabbetin belini kirdik. .
Yalnız değilsin pembiş.Ben de eve geldin, yemek yaptım. Yemek yedik, şimdi de mutfak toplayacağım. Sonra da çanaşırlar katlanacak.Herkes gezsin tozsun ben köle isauraya bağlıyım
Şaka bi yana busmaican ve nfk sultan iyi vakit geçirmenize sevindim
Nedir bizim bu çektiğimizzzzxz?? :) Allah sağlık versin ne diyelim. Kolay gelsin canımcım.Yalnız değilsin pembiş.Ben de eve geldin, yemek yaptım. Yemek yedik, şimdi de mutfak toplayacağım. Sonra da çanaşırlar katlanacak.
Nfk ve busmai, bizim için dr gezsin.
Eyvahlar olsun :)8e 10 kala uyandık. Bakalım bugün nasıl bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?