Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Biz de annemle avm turu yapıcaz yarın
Çocukları kv ye bıraksam mı , birini mi bıraksam, yoksa hiç bırakmasam mı muamması yaşıyorum
Sanırım Merti bırakıcam; Keremcimle gezelim

Sabah haberleri basladi bizimkinde hala uyuma belirtisi yok gece 11de dis randevum vardi donene kadar da epey gec oldu tabi hala uykusu gelmedi ama neyseki bi dis daha halloldu bugun asimiz da var hic sevmiyorum asi gunlerini ailemizde isle ilgili hic istemedigim durumlar var ondan yazamadm iki gundur kafam allak bullak oldu dua edin kizlar hayirlisi olsun ins

Çocukları kv ye bıraksam mı , birini mi bıraksam, yoksa hiç bırakmasam mı muamması yaşıyorum
Oh iyi yaparsn kafan dagilir merti emzirme isini napiyosun sagip birakiyomusun babanneye bir diger sorumda kerem otokoltugunda otururken mert anakucaginda arkada oluyo galiba sen onde oturuyosun kemerle bagladiginda guvenilir oluyo mu agliyo mu ben arkaya gectim dogumdan sonra tekrar ama yasir bile anne sen one gec senin yerin on taraf diyo :)

yerim onun agac olmak istemesinii bende cok sevmistim tatilyada eminim yasir de sever vialandda herseye binemez diye goturmemisti babasi onlar icin de guzel alanlar varmiymis esin iki.cocukla mi gitti ikisiyle rahat ilgilenebilmis mi
Bu topikteki bebekler 2,5 yasinda
:)))))))
koliyi yanlislikla benim adrese yollasanaaa :))

Bornummm sen de yaz işle ilgili durumu igden bak meraklandırıyosunuz böyle yapınca yaaaaa. Hakkınızda hayırlısı canımcım. Yollarım kız aşk olsun yaz adresi :)

Busmai ikisini de bırak eğer alışveriş yapacaksan

Herkese günaydın. Güzel bir gün olsun inşallah :)

günaydııııın!!! tembel gacılar hala yatıyonuz mu? hadi kalkıverin gari!

akşamdan ıslak kek yaptım, bir de şu şalgamlı bulgur salatasından yapıcam inş.
öğleyin hamile bi arkadaşa gidicem.

çok teşekkür ederim canım benim.. dualarına amin diyorum, Rabbim hepimize hayırlı huzurlu günler göstersin.

cheesecake e bir sürü laf söyledim, ama tadı pembişin tabiriyle ''mikemmel!''
limon suyu ve rendesi iyi oldu, o istediğim ekşimsi tadı alıyorum. süt kremalı dolgunun tadı da çok güzelmiş.

öğrenci kardeşime mama kolisi diyince durup düşündüm, bir daha düşündüm bir daha düşündüm.
konuyu anlamam için mesajın geri kalanını da okumam gerekti. idrak yolları enfeksiyonu mu oldum nea?!
kardeşin ne sevinir şimdi

kv ikisine birden bakabiliyor mu maşallah..
alışveriş yapacaksan keremi bırak derim. ama gezmekse niyetin, merti.

Allah kolaylık versin, o ilk aşılar insanın canından can götürüyor
işle ilgili derken eşinin daha önce bahsettiğin eşinin işle ilgili durumu di mi?
hakkınızda hayırlısı olsun ama istişaresiz iyice düşünmeden taşınmadan karar vermeyin..

ah canım benimmm

Hayırlı sabahlar güzeller Nasılsınız? bugün hava karanlık değil, ne güzel Selim uyuyor uyansın da kahvaltısını yesin hava almaya çıksın kuzum ...

Pembiş, ellerine sağlık , yiyecekler dağılmadan gidiyor mu koli , öğrenciler çok sevinir eminim

Busmai, iyi gezmeler size Ikisini de al yanına kuzucuklar da gezsin :) desem de, ikisi de otursun babaanneyle, o da olabilir :)

Borncum, evet bizimkilerin yaş grubuna uygun şeyler de varmış, zaten bizde ikisi de küçük olduğundan babaları ile binmişler herşeye... Onlar üçü çok iyi grup oluyorlar, ben oldum mu : aman düşer mi, vah terler mi derken, hem kendimi hem onları sıkıyorum Bir de yetişkin giriş ücreti 45 tl imiş galiba, 1 yetişkin yeter yanlarında bence Yanında avm de varmış. Ben gitsem bile avm de takılırdım, hiçbir şeye binmiyorum nasılsa ..

Ilbilge, aryam neredesiniz

Hepinize sağlıklı ve mutlu geçecek bir gün diliyorum.

Mert 4 aylıkken emmeyi baya azalttı zayıfladı, burda çıldırıyordum unuttun mu; ek gıdaya başladım ben.
İstediği zaman emiyor, özellikle uykulu olduğu zaman. Onun dışında kesinlikle emmiyor. Biberon da almıyor.
Kaşıkla çorba muhallebi vs veriyorum.
Alışveriş yapmiycaz gibi görünüyor annem avm de uzun süre durmayı sevmez. Yemek falan yeriz dedi.
Kv min yanında bekar görümcem var beraber bakıyorlar.
Görümcemin olması büyük şans ama o da ayrı mesele.. Evlensin istiyorlar ama evlenmiyor.
Çok iyi biri, harika bir ev kızı ama evlenme lafını ağza aldırmıyor. Korkuyor sanırım
Daha geçen gün 38 yaşında bi doktor istemiş; görüşmedi.
Ne olacak böyle bilmem, 35 yaşında

Geçmiş olsun cnm insallah ağrın sızın yoktur .. Uykusuzluk üzerine hiç çekilmez...kaç diş kaldı şimdi tedavi edilecek?

Zümra' ya da geçmiş olsun şimdiden, çok ağlıyorlar da sütü verince hemen susuyorlar Allah'tan :)

Hakkınızda hayırlısı olsun insallah iş konusunda da...

İş konusunda hayırlısı olsun inşallah
Bu ara herkesin hayatında önemli gelişmeler var galiba

Oto koltuğuna küçükten beri bağlıyorum ikisini de
Ben önde oturuyorum
Tabi ki güvenilir; bizim kucağımızdan güvenli :)

Yani kullandigin otokoltugumu mert icin yoksa anakucagi puset falan tarzi bisey mi bide ek gidaya gectigini biliyorum da tamamen kesildigini bilmiyodum ara sira aliyo diyosun gerci ama arabada sknti olmaz saniyorm bende yavas yavas biraksam arkada ama acil bisey olsa ikisinin arasinda hic yer kalmiyo ya ondan endise ediyorum..

is konusundaki dilekleriniz icin de cok saolun kizlar ilk firsatta yazicam igden pamuk helvacim sende skntiliym denistin yanlis hatirlamiyosam ins iyidir simdik

Yok tamamen kesilmedi Allahtan hala emziriyorum
Ama birkaç saatliğine bırakıp çıkabiliyorum işte ek gıda yediği için

Keremin eski oto koltuğu-anakucağı vardı küçük, onu merte kullanıyorum. Evde içinde sallanıyor, arabada da uyuyor. Karnını doyurup arabaya bindirince uyuyor zaten.
Kerem de alışkın oto koltuğuna
Çok şükür bu konuda rahatız
Samsundan İstanbula arabayla gidip geldik 1 kez mola verdik onun dışında hep oturdular. 8 saat sürdü. Zaten iki koltukla arkada bana yer kalmıyor

Biz avm ye gittik geldik siz uyuyo musunuz huuu :)
Keremi götürdüm Merti bıraktım. iyi geçti, haftaiçi olduğundan avm sakindi zaten. Oynadı ,yemek yedik ,birkaç hediyelik bakındık geldik :)

Biz de simdi ciktik taksideyiz. 1,5 yasinda kizi vardi arkadasin. Ayşecik için güzel oldu. Biz de muhabbetin belini kirdik. .

Biz avm ye gittik geldik siz uyuyo musunuz huuu :)
Keremi götürdüm Merti bıraktım. iyi geçti, haftaiçi olduğundan avm sakindi zaten. Oynadı ,yemek yedik ,birkaç hediyelik bakındık geldik :)

Biz de simdi ciktik taksideyiz. 1,5 yasinda kizi vardi arkadasin. Ayşecik için güzel oldu. Biz de muhabbetin belini kirdik. .

Herkes gezsin tozsun ben köle isauraya bağlıyım

Şaka bi yana busmaican ve nfk sultan iyi vakit geçirmenize sevindim
Yalnız değilsin pembiş.Ben de eve geldin, yemek yaptım. Yemek yedik, şimdi de mutfak toplayacağım. Sonra da çanaşırlar katlanacak.
Nfk ve busmai, bizim için dr gezsin.

Yalnız değilsin pembiş.Ben de eve geldin, yemek yaptım. Yemek yedik, şimdi de mutfak toplayacağım. Sonra da çanaşırlar katlanacak.
Nfk ve busmai, bizim için dr gezsin.
Nedir bizim bu çektiğimizzzzxz?? :) Allah sağlık versin ne diyelim. Kolay gelsin canımcım.

Tüm topiğin yerine geziyolar yahu

16:40ta uyuyan oğluş an itibarı ile hala uyuyor. Kalktı geri yattı mayışcan. Bakalım ne zaman kalkacak, ne zaman yatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…