Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Buradakilerin yok malesef((((

Hahha
Belki de çocuklar açık havada uyur

Geçmiş olsun
Bunların kartları da başa bela :)

Hahha
Belki de çocuklar açık havada uyur

Geçmiş olsun
Bunların kartları da başa bela :)
Hiç sormaaaaa :)

Akşam halt edip yegane avmmize gittik. Duyan gelmişti. Ama bi kere söz vermiştik diye sineye çektik. Neyse zıplamalı kısımda bü çocuk yatıyo, oturuyo ve çıkmıyo. E tabi büzimki ve bikaç çocuk da zıplıyo. Arada onun üstüne düşüyorlar dengelerini kaybedip. Çocuğun annesi coştu girdi oraya. Çıkarmıyo da çocuğu bizimkileri koordine etmeye çalışıyo. Tabi edemiyo. Efe bi ara çocuğa sarılayım derken üstüne düştü. Bizimkinin salyası da çocuğa geldi. Annesi bi başladı "oğlum niye yatıyosun, elalemin salyası sümüğü yüzüne geliyo, eve gidince seni bü güzel yıkıyıcam vs". Ben sürekli la havle çektim ki defolup gittiler. Cahil insana birşey anlatmak imkansız. Tartışırsan da kim aptal anlayamaz bakanlar. Ama hep şunu düşünüyorum akşamdan beri; ilkokul yada ortaokulda böyle insanlarla muhatap olacağız çocuklarımız dolayısı ile. Mutlaka bişiler yaşanır ama birşeyleri çözmek ne kadar zor olur böyle insanlarla. Allah'ım sen çocuğumu da beni de aptallarla muhatap etme eğitim öğretim hayatı boyunca... Bu arada eşim çok kızdo ben onu sakinleştirdim ama görüldüğü üzere içimden sövdüm ve darlandım.

Kıyamam yaa Sevgi pıtırcığı Efecik

Pazar akşamları avm ler mahşer meydanı gibi

Evet maalesef dediğinde haklısın
Annem zaten "şu an en güzel yıllarını yaşıyorsun" diyor
Çocuklar çevreyle muhatap olmaya başladıkça daha çok darlanıcaz ;şimdi dizimizin dibindeler

Bu arada diş çıkarması bittiyse Efe'de geniz eti olabilir mi hiç sordun mu dr a

Bugün ben de niye bu çocuğun salyası bitmedi diye düşünüyordum.. Geniz eti sadece salyaya sebep olmaz sanki..? Ağzına baktırmıyor ki uyuzcan. Bi de bazen hiç akmıyo bazen akıyo. Fotolarımızda hep ağız bezi mi olacak beaaa?!?

Geniz eti ağzını açık tutmasına sebep olur,bu yüzden salya akar. ayrıca gece horlar vs

Nfk süt kreması ile pelinchefin çikolatalı chesacakini yapıyorum güzel oluyor. Ama limonlunun tadı da ayrı

Pembis bizde Mall of istanbula gittik. Sabah gittiğimiz için kalabalık yoktu ama kerem beni bitirdi. omzum, sırtım ağrıyor valla.oyun alanına girmek için yerlere yatıyor, sokuyoruz bu seferde bindiği oyuncaktan ayrılamiyor. Bi 6 ay goturmem zaten neye binmek istesek yaş sınırı

günaydın canlar.. herkese hayırlı bi gün ve hafta diliyorum.

ahahahah, ben varım! rejim falan anlamam, diyetin böğrüne pıçaa saaplarım.
kart neymiş kine? valla öyle alıştık ki şu makinalara, musluktan su sıcak da aksa zor geliyor.
az daha sabret bakalım..

Buradakilerin yok malesef((((
sizin gününüz yok mu bacım? vardır arkadaşların bıdık çocukları onlarla bir araya gelince, hoop al sana oyun grubu.
Allah akıl fikir versin.. çocuğa sabrediliyor da, böyle anlayışsız anne babaya hiç tahammül edilmiyor.
Nfk süt kreması ile pelinchefin çikolatalı chesacakini yapıyorum güzel oluyor. Ama limonlunun tadı da ayrı
bugün yapıcam. aslında dolapta böğürtlen var, böğürtlenli yapmak istiyorum ama
dediğin gibi limonlunun tadı çok başka. ben de acaba dolgu kremasına limon suyu eklesem ya da
kabuğundan rendelesem ve üstünü böğürtlenli yapsam nasıl olur diye düşünüyordum..

Nfk nezaman uyandi fıstık orayı atlamisim. Gece uykusuna devam ettimi
yok devam etmedi, yatatağına götürmedim, salonda koltuk üstünde uyuyordu.
bir saat olmamıştı ki, eşim geldi, öptü ve ayşecik uyandı. sonra full mızıldadı yatana kadar..

çocuklar atamıyor enerjilerini ondan bu dengesizlikleri..

pazar, bi de akşam avm.. pıçak zoruyla sokamazlar beni
ben de dün pierre lotiye çıkmışım, bi keyif yapmışım ki, oooh! .

Geniz eti ağzını açık tutmasına sebep olur,bu yüzden salya akar. ayrıca gece horlar vs

Horlamıyor işte. Bi de gece salyası akmıyor.. Bana konuşamadığı için diline ve ağzına hakim olamıyormuş gibi geliyor. Bi de hep sırıtık mode on olduğu için akıyor gibi.

Sizin ev doğal oyun alanı zaten ne götürücen :) bizim küçüklükten beri iki oyuncak sınırımız var. Bazen güzel uyuyor da bazen cıngar çıkarıyor tabi. Ama oralarda çocuk zaptetmek ölümmmmm.

Gayet güzel olur limonlu üstüne böğürtlenli sos gibi rondodan çekeceksin dimi??

Bulaşık makinalarının birkaç kartı varmış. Çünkü bizim zaten yazın mı ne bi kart değişimimiz olmuştu suyu ısıtmadığı için... Eşim bi arıza daha olursa yenisini alalım diyor. Olmaması dileğimle :)

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun :)

Daha önce boyle bi sorunun yoktu. Simdi cepten yazinca gulumsemeleri kullanamiyorum.

Pembisim, bütün halinde kremanin üstüne dizsem ve üstüne tartjole doksem nasil olur?..

Pembisim, bütün halinde kremanin üstüne dizsem ve üstüne tartjole doksem nasil olur?..
Biraz fazla ekşi olabilir. Genelde tatlı meyveler pişmeden konunca daha iyi sonuç veriyor bence. Böğürtleni ben içine tıkıyordum kremanın fırına atmadan önce. Kesince de güzel oluyordu; aralarda morluklarla ama üstünde olsun istiyorsan sos gibi hazırlaman daha mantıklı sanki. Yani şekerle ve nişasta ile pişirerekten

Günaydın kızlar , hayırlı haftalar olsun hepimize ...

Nfk,sağol canım düşüncen için, biraz canım sıkkın da okudum ama yazacak birşey bulamadım kapattım hep..

Cansel, ipeğe geçmiş olsun ... Insallah iyileşmiştir kuzucuk ..

Pembiş ,geçmiş olsun makinen bozulmuş , benimki de tamire gidip gelmesine rağmen düzelmedi , yeni yıla kadar belli olacak bir taşınma durumumuz olabilir onun için erteledim ama taşınmazsak yeni makine görünüyor bana da ..

Nfk, ehliyeti 23 Aralık'ta alıyorum insallah , Fatih emniyeti bayağı yoğunmuş , ancak boş saat bulabildim, uzak yerlere de gitmek istemedim çünkü kayıp gibi durumlarda aldığın ilçeye gitmen gerekiyormuş yine sanırım....

Chessecake'in içine hep limon rendeliyorum ben de, o ekşimsi tat gelmezse hoşuma gitmiyor. Dışı çikolata, içi limonlusu favorim
Böğürtlenlisi de çok güzel olur eminim

Dün çocuklar vialand a gitti,çok sevmişler, özellikle konuşan ağaç favorisi Selim'in Ben gitmemiştim iyi ki. Sabahtan akşama kadar çıkamadılar mekândan

Hepinize sağlıklı günler

Pamuk helvacim, neden canin sıkkın? :-( Bu tasinma mevzuu yeni galiba?..

Canikom neye canın sıkkın??? Burdan anlatamıyorsan igden anlat merak ettim. Önemli bişi değildir inşallah.

Pamuk helvacim, neden canin sıkkın? :-( Bu tasinma mevzuu yeni galiba?..
Müsait bi zamanda söyleyeyim cnm şimdi burası uygun olmaz .
Evet iş yeri ile alakalı beklenen bi gelişme var, insallah olursa bizim de taşınma işimiz olabilir.. Bakalım hayırlısı :)

Herşeyin hayırlısı olsun sizin için canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah

Eskiden tatilya vardı orda konuşan ağaç vardı bana çok ürkütücü gelmişti; tatilya kapandı o ağaç vialand e mi gitti acaba

Oh ne güzel kafa dinlemişsindir sen de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…