Eline koluna sağlık nfk sultannnnnnn. Ben de misafirin olmak istiyommmmm. Yada bana misafirliğe de gelebilirsin ne de olsa giderken de bişiler hazırlıyosun :)aynen!
dip köşe temizlik yaptım bugün.. koltuk örtülerini ve minder kılıflarını falan da yıkadım.
eşim geldi yemek yedi ve arkadaşıyla buluşmak üzere çıktı. yarın arkadaşım gelecek.
kıbrıs tatlısının kekini yaptım, muhallebisini yapıcam.
bir de tahinli çörek tarifif gördüm onu denemek istiyorum.
Bak dilanazı yazmadın bile. Neden?? Çünkü hatun bizi terkettiiiiiiiiiiiibugün yok yazılanlar
-arya
-ilbilge
-busmai
-born
-ecrin
-eaglee
-destiny
-bahar
-şeker portakalımm..
o senin güzel bakan gözlerin bacım..nfk msndek' fotuna bayillddimmmmmmmmmmm.b'lg'sayar bozuk harler .ikmiyorrrrrrrr
okuduğunu bildiğim için ismini andım. güzel de oldu, arada bi merhaba de.kirkyilin ba;i g'rey'm ded'm olmadi
ama tak'ptey'mmmmmm
Eline koluna sağlık nfk sultannnnnnn. Ben de misafirin olmak istiyommmmm. Yada bana misafirliğe de gelebilirsin ne de olsa giderken de bişiler hazırlıyosun :)
aynı şeyi düşündüm, yazmadım ismini. bak sen de söylüyorsun işte.Bak dilanazı yazmadın bile. Neden?? Çünkü hatun bizi terkettiiiiiiiiiiii
ah canım benim.. abla olunca küçük anne oluyorsun sanki..Kardeşime kolim ulaşmış. Okuldayken aradı. Okadar mutluydu ki. Kargocudayken daha açmış ve kekten yemiş :) eve gelince de gerisine abanmış yavrum ya. Aynı şehirde olsak ben bakardım ona
Bak dilanazı yazmadın bile. Neden?? Çünkü hatun bizi terkettiiiiiiiiiiii
o senin güzel bakan gözlerin bacım..
okuduğunu bildiğim için ismini andım. güzel de oldu, arada bi merhaba de.
en sonunda sana internet paketli bi akıllı telefon alıp kargo edicem. yetti bu ayrılık gari!
not: hala beni aramanı bekliyorum.
misafir ol gel bana börekler açarım sana..
aynı şeyi düşündüm, yazmadım ismini. bak sen de söylüyorsun işte.
eminim okuyordur. geçen gün konuştuk, niye yazmıyorsun diye sordum.
uzun bi ara verince sohbetin neresinden dahil olacağımı bilemiyorum dedi.
oysa dilanaz bizden, herhangi biri değil.. ama o böyle hissedemiyor galiba. pek anlamıyorum doğrusu..
ah canım benim.. abla olunca küçük anne oluyorsun sanki..
ben de benden küçük iki kardeşime ayrı bi merhametle bağlıyım.
eminim kardeşin, hazine bulmuş gibi olmuştur.arada bir yapabilirsin bi sürprizleri.
kaç yaşında, kaçıncı sınıfta bilmiyorum ama temennim; kendine cici bi kız bulsun, gelin mamalar yapsın kocasına
Dostlarım benimi anmışlar pembe, nfk
orada bir topik var uzakta yazamasamda,aktif olmasamda
o topik benim topiğim.
hah şöyleee.. hoşgeldin safalar getirdiin!Dostlarım benimi anmışlar pembe, nfk
orada bir topik var uzakta yazamasamda,aktif olmasamda
o topik benim topiğim.
vuuu!!! hadi bakalım. inş kısa zamanda mezun olur da hayırlısıyla evlenirler..Dediğin gibi arada yapmayı düşünüyorum inşallahokulu uzadı o yüzden kaçıncı sınıfa hiç girmeyelim. Gelin adayımız da var zaten ve ben çok sevdim kendisini aminnnnnn :)
Dilanazla ilgili yorumumu az sonra onun yorumuna yapıcam
Tabi anarız aşkolsun. Topik senin kızımmmmm. Özlüyorum valla sohbetini ve ince espirilerinibi de ne demek muhabbetin neresine giricem?!? Direkt dalış yap nolacak?? Birbirimizi ne yanlış anlarız ne de alınırız
tam anlamadım ama uçan balon dediğin bi program mı?Selam kızlar, yıldızlı pekiyi almışım, yaşasınKarakız, dilanaz, bahar hoşgeldiniz .... :)
Kızım yorgun argın geldi oyun alanından, bugün ödev de vermedi öğretmeni Allah'tanDinleniyor kuzucuk , bu akşam uçan balona çıkacak Çok istiyordu uçan balonda olmak , yazın götürmüştü babası çekimlerine :) Seyreden olursa söyliyim dedim ..
Çalışma masası almıştık bugün geldi, demonte bir şekilde , kurmaya uğraştım bacaklarını ön arka olmak üzere ters monte etmişimNeyse ki dayımız bu işlerde usta, gelip düzeltti sağolsun , artık derslerimizi çalışma masamızda çalışıcaz, diğer masalarda göçebe olmaktan kurtulduk çok şükür
Nfk, ellerine sağlık, su Kıbrıs tatlısını deneyemedim bir türlü , sen yazdıkça aklıma düşüyor ...
Pembiş , afiyet olsun gençlere :) çok sevaba girdin :) biz de arkadaşımın ablası yiyecek birşeyler gönderdiğinde altın bulmuş kadar sevinirdik :)
Yarın sabah kızımı servise bırakıp bebişi görmeye gidicez selimle insallah ....
Hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin bebelere ve sizlere
:)Hafta ici 7/24 evdeyim kızlar
İşlerine geleni nasıl da hatırlarlarTopiğe performans notun sıfır
Napıyonuz bakıyımmmmm??? Ben okul çıkışı güne gittim 1 saatliğine. Şimdi de oğluşu yıkıylrum. Kapıyı açar açmaz banyo moduna girdi sağolsun. Giderken söz vermiştim akşam banyo yaptırıcam diye de bu kadar çabuk beklemiyordum
Benim de cumartesi arkadaşlarım gelicekaynen!
dip köşe temizlik yaptım bugün.. koltuk örtülerini ve minder kılıflarını falan da yıkadım.
eşim geldi yemek yedi ve arkadaşıyla buluşmak üzere çıktı. yarın arkadaşım gelecek.
kıbrıs tatlısının kekini yaptım, muhallebisini yapıcam.
bir de tahinli çörek tarifif gördüm onu denemek istiyorum.
Ben buralardayımmmbugün yok yazılanlar
-arya
-ilbilge
-busmai
-born
-ecrin
-eaglee
-destiny
-bahar
-şeker portakalımm..
Ne güzel olurduKardeşime kolim ulaşmış. Okuldayken aradı. Okadar mutluydu ki. Kargocudayken daha açmış ve kekten yemiş :) eve gelince de gerisine abanmış yavrum ya. Aynı şehirde olsak ben bakardım ona
HahahahahahajaHoşgeldiniz karakız dilanaz
Ve Colicos
Dermişim :)
Kiz sen yok musun, seeeen?!Hoşgeldiniz karakız dilanaz
Ve Colicos
Dermişim :)
Selam kızlar, yıldızlı pekiyi almışım, yaşasınKarakız, dilanaz, bahar hoşgeldiniz .... :)
Kızım yorgun argın geldi oyun alanından, bugün ödev de vermedi öğretmeni Allah'tanDinleniyor kuzucuk , bu akşam uçan balona çıkacak Çok istiyordu uçan balonda olmak , yazın götürmüştü babası çekimlerine :) Seyreden olursa söyliyim dedim ..
Çalışma masası almıştık bugün geldi, demonte bir şekilde , kurmaya uğraştım , bacaklarını ön ve arka olmak üzere ters monte etmişimNeyse ki dayımız bu işlerde usta, gelip düzeltti sağolsun , artık derslerimizi çalışma masamızda çalışıcaz, diğer masalarda göçebe olmaktan kurtulduk çok şükür
Nfk, ellerine sağlık, su Kıbrıs tatlısını deneyemedim bir türlü , sen yazdıkça aklıma düşüyor ...
Pembiş , afiyet olsun gençlere, çok sevaba girdin :) biz de arkadaşımın ablası bize yiyecek birşeyler gönderdiğinde altın bulmuş kadar sevinirdik :)
Kiz sen yok musun, seeeen?!
Kiz sen yok musun, seeeen?!
Kardeşim tek başına kalıyor. Hepsine kendi çöktü yanikıyamam ben onaaaaaa. Öğrencilik zor bea :)
Sonra cadı dediğimde de "ne cadılığım var" diyo hahahah
yasir de banyo dendimi tanaam bebekken aglayaya aglaya girer hic susmazdi bitip de giydirene kadar bebek dedigime bakma sundan 1 yil oncesine kadae simdi de ayni seninki gibi hemen moda giriyo bide kokla beni bak banooo yaptim diyo :)) babasiyla yapiyolar bana da anneessii gel de alll cocuuunu diyo babasindan duyup :)))Topiğe performans notun sıfır
Napıyonuz bakıyımmmmm??? Ben okul çıkışı güne gittim 1 saatliğine. Şimdi de oğluşu yıkıylrum. Kapıyı açar açmaz banyo moduna girdi sağolsun. Giderken söz vermiştim akşam banyo yaptırıcam diye de bu kadar çabuk beklemiyordum
bugun gitmedigim okulun arkadaslariyla toplandik donuste de alisveris yaptik esim gripgibi yemek yer yemez yatti iki cocugu uyut falan yazamadm arz ederimbugün yok yazılanlar
-arya
-ilbilge
-busmai
-born
-ecrin
-eaglee
-destiny
-bahar
-şeker portakalımm..
ahhh kardesten otee yook ne cok sevaba girdin valla siz 3 kardesmiydinizKardeşime kolim ulaşmış. Okuldayken aradı. Okadar mutluydu ki. Kargocudayken daha açmış ve kekten yemiş :) eve gelince de gerisine abanmış yavrum ya. Aynı şehirde olsak ben bakardım ona
gule gule kullansin masasini ins programi da igden baktm simdi ne sevimli ne heyecanli konusmus oglun da kizin da cok tatli cok terbiyeliler belli masaAllahSelam kızlar, yıldızlı pekiyi almışım, yaşasınKarakız, dilanaz, bahar hoşgeldiniz .... :)
Çalışma masası almıştık bugün geldi, demonte bir şekilde , kurmaya uğraştım , bacaklarını ön ve arka olmak üzere ters monte etmişimNeyse ki dayımız bu işlerde usta, gelip düzeltti sağolsun , artık derslerimizi çalışma masamızda çalışıcaz, diğer masalarda göçebe olmaktan kurtulduk çok şükür
Pembiş , afiyet olsun gençlere, çok sevaba girdin :) biz de arkadaşımın ablası bize yiyecek birşeyler gönderdiğinde altın bulmuş kadar sevinirdik :)
Evet canım biz üç kardeşiz :)yasir de banyo dendimi tanaam bebekken aglayaya aglaya girer hic susmazdi bitip de giydirene kadar bebek dedigime bakma sundan 1 yil oncesine kadae simdi de ayni seninki gibi hemen moda giriyo bide kokla beni bak banooo yaptim diyo :)) babasiyla yapiyolar bana da anneessii gel de alll cocuuunu diyo babasindan duyup :)))
bugun gitmedigim okulun arkadaslariyla toplandik donuste de alisveris yaptik esim gripgibi yemek yer yemez yatti iki cocugu uyut falan yazamadm arz ederim
ahhh kardesten otee yook ne cok sevaba girdin valla siz 3 kardesmiydiniz
gule gule kullansin masasini ins programi da igden baktm simdi ne sevimli ne heyecanli konusmus oglun da kizin da cok tatli cok terbiyeliler belli masaAllah
güzel günlerde kullan. indirimleri ben de bekliyordum başlamış mı?selam hatunlar .pc kafayı yemişti düzeldi geldi rahat yazıyorum malum yarı teknoloji düşmanlığım var. evde uyku terörü geri geldi sanırım azı dişlerle ilgisi var..alıştım artık elbet gidecek...bu ara fazlasıyla resim video paylaşıyorum zaten ben bile rahatsız oldumbugün kotondan alışveriş yaptım özlemişim valla ne borçmuş bizimki çapımı baya daraltıyor...sabrediyorum valla 3 sene sonra avrupadan alışveriş yapıcam bu sıkmadan sonra:) ama baya indirim başlamış bugün..beden de bulabildim ama çok polyester ürün var ve ben hiç giyemiyorum.önce etikete sonra kumaş türüne bakmaktan sıkıntı beldi...göbeğin eski forma döneceği yok bari dolaba ekleyelim bikaç parça
hepinizi öpüyorum bu ara maşallahımız var topikçe anneler ve kuzular şifalı...aman dikkat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?