Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eline koluna sağlık nfk sultannnnnnn. Ben de misafirin olmak istiyommmmm. Yada bana misafirliğe de gelebilirsin ne de olsa giderken de bişiler hazırlıyosun :)

Kardeşime kolim ulaşmış. Okuldayken aradı. Okadar mutluydu ki. Kargocudayken daha açmış ve kekten yemiş :) eve gelince de gerisine abanmış yavrum ya. Aynı şehirde olsak ben bakardım ona

nfk msndek' fotuna bayillddimmmmmmmmmmm.b'lg'sayar bozuk harler .ikmiyorrrrrrrr
o senin güzel bakan gözlerin bacım..
kirkyilin ba;i g'rey'm ded'm olmadi
ama tak'ptey'mmmmmm
okuduğunu bildiğim için ismini andım. güzel de oldu, arada bi merhaba de.
en sonunda sana internet paketli bi akıllı telefon alıp kargo edicem. yetti bu ayrılık gari!

not: hala beni aramanı bekliyorum.

Eline koluna sağlık nfk sultannnnnnn. Ben de misafirin olmak istiyommmmm. Yada bana misafirliğe de gelebilirsin ne de olsa giderken de bişiler hazırlıyosun :)

misafir ol gel bana börekler açarım sana..

Bak dilanazı yazmadın bile. Neden?? Çünkü hatun bizi terkettiiiiiiiiiiii
aynı şeyi düşündüm, yazmadım ismini. bak sen de söylüyorsun işte.
eminim okuyordur. geçen gün konuştuk, niye yazmıyorsun diye sordum.
uzun bi ara verince sohbetin neresinden dahil olacağımı bilemiyorum dedi.
oysa dilanaz bizden, herhangi biri değil.. ama o böyle hissedemiyor galiba. pek anlamıyorum doğrusu..

Kardeşime kolim ulaşmış. Okuldayken aradı. Okadar mutluydu ki. Kargocudayken daha açmış ve kekten yemiş :) eve gelince de gerisine abanmış yavrum ya. Aynı şehirde olsak ben bakardım ona
ah canım benim.. abla olunca küçük anne oluyorsun sanki..
ben de benden küçük iki kardeşime ayrı bi merhametle bağlıyım.

eminim kardeşin, hazine bulmuş gibi olmuştur. arada bir yapabilirsin bi sürprizleri.
kaç yaşında, kaçıncı sınıfta bilmiyorum ama temennim; kendine cici bi kız bulsun, gelin mamalar yapsın kocasına

Dediğin gibi arada yapmayı düşünüyorum inşallah okulu uzadı o yüzden kaçıncı sınıfa hiç girmeyelim. Gelin adayımız da var zaten ve ben çok sevdim kendisini aminnnnnn :)

Dilanazla ilgili yorumumu az sonra onun yorumuna yapıcam

Dostlarım benimi anmışlar pembe, nfk

orada bir topik var uzakta yazamasamda,aktif olmasamda

o topik benim topiğim.

Tabi anarız aşkolsun. Topik senin kızımmmmm. Özlüyorum valla sohbetini ve ince espirilerini bi de ne demek muhabbetin neresine giricem?!? Direkt dalış yap nolacak?? Birbirimizi ne yanlış anlarız ne de alınırız

Selam kızlar, yıldızlı pekiyi almışım, yaşasın Karakız, dilanaz, bahar hoşgeldiniz .... :)

Kızım yorgun argın geldi oyun alanından, bugün ödev de vermedi öğretmeni Allah'tan Dinleniyor kuzucuk , bu akşam uçan balona çıkacak Çok istiyordu uçan balonda olmak , yazın götürmüştü babası çekimlerine :) Seyreden olursa söyliyim dedim ..

Çalışma masası almıştık bugün geldi, demonte bir şekilde , kurmaya uğraştım , bacaklarını ön ve arka olmak üzere ters monte etmişim Neyse ki dayımız bu işlerde usta, gelip düzeltti sağolsun , artık derslerimizi çalışma masamızda çalışıcaz, diğer masalarda göçebe olmaktan kurtulduk çok şükür

Nfk, ellerine sağlık, su Kıbrıs tatlısını deneyemedim bir türlü , sen yazdıkça aklıma düşüyor ...

Pembiş , afiyet olsun gençlere, çok sevaba girdin :) biz de arkadaşımın ablası bize yiyecek birşeyler gönderdiğinde altın bulmuş kadar sevinirdik :)

Yarın sabah kızımı servise bırakıp bebişi görmeye gidicez selimle insallah ....

Hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin bebelere ve sizlere

Son düzenleme:
Dostlarım benimi anmışlar pembe, nfk

orada bir topik var uzakta yazamasamda,aktif olmasamda

o topik benim topiğim.
hah şöyleee.. hoşgeldin safalar getirdiin!
vuuu!!! hadi bakalım. inş kısa zamanda mezun olur da hayırlısıyla evlenirler..
gelsin nişan kına düğün, gelsin alışveriş, gelsin eğlence

tam anlamadım ama uçan balon dediğin bi program mı?
saati belliyse ig den detay at, izleriz ya da nete düşerse, link atarsın

Hafta ici 7/24 evdeyim kızlar
:)
İşlerine geleni nasıl da hatırlarlar
Benim de cumartesi arkadaşlarım gelicek
Panikteyim
bugün yok yazılanlar

-arya
-ilbilge
-busmai
-born
-ecrin
-eaglee
-destiny
-bahar
-şeker portakalımm..
Ben buralardayımmm
Baktım ama yazamadım
Yoğun bi gündü çocuklar nöbetleşe uyuyup uyandılar:)
Evi topla yemek yap
Babamı özlemiştim bunlarla çıkmaya üşendim yemeğe çağırdım ,geldiler az önce gittiler
Ne güzel olurdu

Kardeşim tek başına kalıyor. Hepsine kendi çöktü yani kıyamam ben onaaaaaa. Öğrencilik zor bea :)

Kiz sen yok musun, seeeen?!

Sonra cadı dediğimde de "ne cadılığım var" diyo hahahah

selam hatunlar .pc kafayı yemişti düzeldi geldi rahat yazıyorum malum yarı teknoloji düşmanlığım var. evde uyku terörü geri geldi sanırım azı dişlerle ilgisi var..alıştım artık elbet gidecek...bu ara fazlasıyla resim video paylaşıyorum zaten ben bile rahatsız oldum bugün kotondan alışveriş yaptım özlemişim valla ne borçmuş bizimki çapımı baya daraltıyor...sabrediyorum valla 3 sene sonra avrupadan alışveriş yapıcam bu sıkmadan sonra:) ama baya indirim başlamış bugün..beden de bulabildim ama çok polyester ürün var ve ben hiç giyemiyorum.önce etikete sonra kumaş türüne bakmaktan sıkıntı beldi...göbeğin eski forma döneceği yok bari dolaba ekleyelim bikaç parça
hepinizi öpüyorum bu ara maşallahımız var topikçe anneler ve kuzular şifalı...aman dikkat...

yasir de banyo dendimi tanaam bebekken aglayaya aglaya girer hic susmazdi bitip de giydirene kadar bebek dedigime bakma sundan 1 yil oncesine kadae simdi de ayni seninki gibi hemen moda giriyo bide kokla beni bak banooo yaptim diyo :)) babasiyla yapiyolar bana da anneessii gel de alll cocuuunu diyo babasindan duyup :)))
bugün yok yazılanlar

-arya
-ilbilge
-busmai
-born
-ecrin
-eaglee
-destiny
-bahar
-şeker portakalımm..
bugun gitmedigim okulun arkadaslariyla toplandik donuste de alisveris yaptik esim gripgibi yemek yer yemez yatti iki cocugu uyut falan yazamadm arz ederim
ahhh kardesten otee yook ne cok sevaba girdin valla siz 3 kardesmiydiniz
gule gule kullansin masasini ins programi da igden baktm simdi ne sevimli ne heyecanli konusmus oglun da kizin da cok tatli cok terbiyeliler belli masaAllah

Evet canım biz üç kardeşiz :)

Ben Yasirin o tatlı dillerini yerimmmmmm :) Efe banyoyu hep sevdi sağolsun. Su sevmeyen çocuk zor beaaaaaa.

Ne iyi olmuş buluşman. Sana değişiklik olmuştur

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) bugün temizlik, arabanın kar lastiklerini taktırma ve hasta ziyareti şeklinde planlarım var. Bu arada a101e golden roseun makyaj malzemeleri geliyor aklınızda bulunsun güzel bir gün diliyorum herkeseeeee :)

gü-nay-dııın!!! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
arkadaşım 1 saat sonra gelecek. etrafı toparladım. bi toz alıp salataları yapıcam.
pembişim kolay gelsin.. whatsons da da bazı ürünlerde bir alana bir bedava kampanyası var..
http://www.watsons.com.tr/18-21-aralik-hafta-sonu-indirim-kampanyasi.aspx?pageID=220&nID=265&ncID=53

güzel günlerde kullan. indirimleri ben de bekliyordum başlamış mı?
inş önümüzdeki hafta avm ye bi çıkarma yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…